• Het tv-programma Get Me Out Of This! is de grootste tv hit van deze tijd. Iedereen kijkt ernaar. Het programma helpt kinderen die gepest worden of zich gepest voelen voor zichzelf op te komen en te accepteren wie ze zijn. Voor veel mensen is dit programma hun redding geweest. Beroemde Nederlanders presenteren om de beurt een aflevering. Het is tot de aflevering een verassing, je weet dus niet wie je aan gaat treffen.

    Deze keer gaan ze naar het kleine dorp, Etlerveen, wat tussen Drenthe en Groningen ligt. In het dorp gebeurt nooit iets, en iedereen kent elkaar. Daardoor ontstaan veel familieruzies. Vriendschappen lijden eronder, en pesterijen kunnen aan de hand van familieruzies begonnen zijn. Daar wilt Get Me Out Of This! iets aan veranderen. Ze hebben dus de taak om het dorp weer gezellig te maken, maar of dat lukt...

    De eerste van de twee scholen die ze hebben gekozen is het Groemers College. De naam zegt het al: het is er niet al te modern. Deze school is streng katholiek, en veel kinderen respecteren dat niet echt. Bijna niemand heeft vrijwillig voor deze school gekozen, en het staat erom bekend dat het voor de 'domme' Leerlingen is, niks van waar natuurlijk! Toch kunnen daardoor ook pesterijen ontstaan. De school heeft vooral als doel dat de kinderen een goede schooltijd hebben, wat dus niet zo goed lukt. De meeste gaan na het derde jaar naar de andere school; Het Tyranium

    Het Tyranium in tegendeel, ik juist een openbare school. Ook wordt er bijna alleen nog maar gebruik gemaakt van computersoftwares, wat veel kinderen interesseert. Helaas moet je hier wel een goed advies voor hebben; minstens VWO/HAVO. Op deze school wordt veel gepest, en de leraren doen er bijna niks aan. Alle kakkers van het dorp zitten op deze school, en dat is nou een goede reden om mensen te pesten. Ook de zogenaamde nerdo 's, nog een goed doel om je op te richten. Daardoor is deze school eigenlijk geen haar beter dan het Groemers.

    Je kan nu dus kiezen of je iemand bent die gepest wordt, pest of een medewerker van het programma (kan dus een BN'er zijn) Ook kan je je school kiezen. De opnames worden door elkaar opgenomen, er zijn dus meer presentatoren. Ook kun je regisseur, of iemand achter de schermen zijn. Vijf kinderen worden geholpen, en van de pesters kunnen er zo veel zijn als je maar wilt, want meestal is het een groep die pest, en niet een persoon.

    Regels:
    #Minstens 4 regels (een keertje iets minder mag natuurlijk, maar liever meer dan 4)
    #Niet zomaar de RPG verlaten zonder iets van je te laten weten
    #16+ mag, maar het liefst niet al te veel
    #OOC mag tussen haakjes, hoeft niet
    #IOC Moet met de naam van de personage boven aan je post

    Als je nu nog mee wilt doen kan je dit lijstje invullen:

    Naam:
    Rol:
    School: (hoeft niet bij medewerkers)
    Innerlijk:
    waarom pest hij/zij, waarom wordt hij/zij gepest:
    Uiterlijk:
    Slechte kant: (niemand kan perfect zijn, dus dit moet je sowieso invullen)
    Extra:


    Medewerkers:


    Pesters

    Gepesten
    Emma Van Dolsen- Tyranium || minimuisbeta
    Sam Thomas Hauter-Tyranium || 0o7
    Abigail Primrose Gabriëlle Anna Hiemstra-Tyranium || MissClove




    Succes!

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 17:58 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Naam: Sam Thomas Hauter
    Rol: Gepeste
    School: Het Tyranium
    Innerlijk: Van Sam is het raar dat hij vwo heeft gehaald, maar dat boeit hem niet. Meestal is hij aan het klooien met de vrienden die hij heeft. Zijn ADHD speelt een grote rol in zijn leven. Als hij een keer zijn pil vergeet is hij de hele dag gek aan het doen. Lachend gaat hij door het leven, althans, dat laat hij de rest denken. Als zijn hele leven lang is hij het mikpunt van een paar vervelende mensen. Zijn hobby gitaarspelen is wat hem ervan weerhoud gek te worden.
    Wordt gepest omdat: Hij heeft ADHD en slaat daarom altijd terug, dat vinden ze grappig.
    Uiterlijk:


    Sam op zijn gitaar



    Zo ziet hij eruit als hij even niet raar doet



    en zo als hij dat wel doet

    Slechte kant: Sam kan ontzettend boos worden, en dan is hij niet meer kalm te krijgen. Ook kan hij soms bot doen tegen mensen.
    Extra: Thuis heeft hij het niet fijn, zijn broer gaat doodleuk door met het pesten.

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 14:15 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Rol: Emma Van Dolsen
    School: Het Tyranium
    Innerlijk:Emma is een aardig meisje maar erg op haar zelf. Ze is autistisch en krijgt daarom niet echt veel dingen mee. Ze moet ook haar energie kwijt kunnen. Kan ze dat niet? dan rent ze onder de les een rondje om de school. Ze is ook slecht zien en de dokters weten niet of het nog beter kan worden. Wel kan ze steeds beter braille voor het geval het erger word. Ze is verder sportief. Ze heeft niet echt een beste vriendin, ze heeft gewoon veel mensen waar ze af en toe mee praat. Verder heeft zij haar eigen hond om mee te communiceren als ze alleen is en deze hond is ook opgeleid als blinde geleide hond, voor het geval dat. Haar ouders hebben veel geld en werken eigenlijk te vaak, maar daar heeft zij niet erg veel last van, denk ze, aangezien ze toch graag alleen is.
    Uiterlijk:


    Slechte kant: Als ze boos word en ze heeft wat in haar handen gaat het kapot. Ook is ze in staat om je te duwen of slaan maar dat gebeurt alleen als je haar heeel kwaad maakt.
    Extra: Ze heeft geen broertjes of zusjes maar ze denkt dat haar moeder zwanger is aan de spanningen die haar moeder uit straalt


    Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

    Naam: Abigail Primrose Gabriëlle Anna Hiemstra
    School: Het Tyranium
    Innerlijk: Abi is een lief en rustig meisje waar iedereen van houdt. Veder kan ze als er word gelogen heel boos worden.
    Uiterlijk: Ze heeft lang, krullen bruin haar.Ze heeft groene ogen
    Slechte kant: Ze kan geesten zien die rond spoken.
    Extra: Ze heeft altijd een ketting om met een aquamarijn steen.




    (srry als de foto het niet doet)


    live your life, it is beautiful as it is!

    Never mind

    [ bericht aangepast op 21 nov 2012 - 18:00 ]


    Spoiler alert: you will save yourself