• Liefst ervaren rpg'ers / mensen die meer dan 5 zinnen per post willen schrijven (en beschikken over een goed taalgevoel -> niet de hele tijd spellingfouten maken, normale zinnen formuleren)
    We zijn al begonnen maar je kan zo inspringen!
    ~~~~

    The New Kingdom



    [Verhaallijn]
    In een koninkrijk met de naam Alemania zijn twee groepen ontstaan. Dit is het gevolg van een gruwelijke daad, die menigeen niet zomaar zullen vergeten. De oorspronkelijke koningin is vermoord, en hierbij zijn ook onschuldige burgers in het koninkrijk om het leven gekomen. De moord is het gevolg van de enorme wrok en jaloezie die de broer van de koningin had ontwikkeld. Hij probeerde op allerlei manieren meer gezag te krijgen, meer macht, maar moest genoegen nemen met wat erefuncties. Hij probeerde mensen aan zijn kant te krijgen, burgers te overtuigen dat hij grootste plannen had voor het koninkrijk, als hij ooit koning zou worden.. Maar koning, dat werd hij niet zomaar en hij wist door politieke machtspelletjes een leger aan zijn kant te krijgen. Hiermee heeft hij de koningin vermoord. Niemand durfde tegen hem in te gaan, en de meeste mensen moesten lijdzaam toezien hoe hun koningin vervangen werd door een koning, waarvan ze niet wisten of hij het juiste met hen voorhad.

    Veel mensen sloten zich bij de koning aan, bang om vervolgd te worden vanwege ‘ontrouw aan het land’. Sommigen wenden aan de koning en anderen steunden hem al vanaf het moment dat de koningin vermoord werd. Dit zijn de mensen die voor de koning zijn en bij het dorp bij het koningshuis wonen. Er is echter ook nog een andere groep, die de gruwelijke daad van de koning niet accepteerde en vertrok. Enkelen van hen vertrokken naar het verboden bos. Dit bos staat bekend als een gevaarlijk mysterieus bos, waar niets is wat het lijkt. Ongerepte natuur en de meest gevaarlijke waterval van het koninkrijk zijn hier te vinden. De mensen die zich hier vestigen hebben allemaal een eigen reden om de koning te haten en sloten een verbond. Zij zouden, wanneer de tijd rijp was, wraak nemen. Ze trainen, strijden, vechten en wachten af en moeten tegelijkertijd ervoor zorgen dat ze niet worden opgepakt als ze buiten het verboden bos treden. Wat hun plan is om wraak te nemen op de koning en wanneer zij dat zullen doen is nog niet duidelijk, maar dat er plannen zijn staat vast.
    ~~~~~~~~

    Meedoen? Klik hier!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Het rpg topic ziet er zo uit

    [ bericht aangepast op 29 dec 2012 - 18:54 ]


    Aan niets denken is ook denken.

    Het is zeker waard om te RPGen (: En zoals jn de beginpost staat niet moeilijk in te springen (:


    Embrace your weirdness - Cara Delevingne

    Coockies schreef:
    Het is zeker waard om te RPGen (: En zoals jn de beginpost staat niet moeilijk in te springen (:


    Haha, ja.


    Aan niets denken is ook denken.

    Klinkt goed, ik wil wel meedoen (:


    26 - 02 - '16

    Dan kun je zo naar het rollentopic gaan, vragen kunnen je beter neerzetten in het praattopic:

    Dat kun je hier vinden


    Aan niets denken is ook denken.

    Anyone else?


    Aan niets denken is ook denken.

    We hebben nog jongens nodig die trouw zijn aan de koning en wat meiden voor het verborgen / verboden bos.


    Aan niets denken is ook denken.