• De 19-jarige, wereldberoemde Niall Horan van One Direction kan ieder meisje krijgen die hij wil en heeft alles wat zijn hartje begeerd. Maar zijn management dringt aan om ook te gaan daten nu al zijn mede-bandleden een vriendin hebben. Als Niall verteld dat hij daar totaal geen behoefte aan heeft neemt het management het heft in eigen handen en regelt een meisje dat samen met Niall moet gaan doen of ze daadwerkelijk een stel zijn.

    De Ierse schoonheid Mary Reagan woont samen met twee vriendinnen in een appartement in Londen en studeert kunstgeschiedenis aan de University of London. Als ze wordt gebelt door het management van One Direction met de vraag of ze wil doen alsof ze de vriendin is van de jongen waar ze vroeger verliefd op is geweest, neemt ze het voorstel twijfelend aan. Mary heeft geen idee wat ze moet verwachten als ze aan dit avontuur begint en verwacht al helemaal niet dat zij en Niall steeds dichter naar elkaar toe groeien.


    Gezocht:
    # Beste vriendin Mary (tegelijkertijd ook haar huisgenootje)
    # Andere goede vriendin Mary (ook huisgenootje)
    # Beste vriend Niall
    # Vriendin van Harry (dit is een werkelijk snol die absoluut niks om Harry zelf geeft)
    # Vriendin van Louis (wordt ook een goede vriendin van Mary)
    # Vriendin van Zayn (geeft alleen maar om het geld)
    # Vriendin van Liam (wordt ook een vriendin van Mary)


    Invullen
    Rol:
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk + foto: Selena Gomez is bezet.
    Verleden:
    Familie:
    Extra: hobby's en andere dingen die van belang kunnen zijn

    [ bericht aangepast op 9 jan 2013 - 14:22 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol: Vriendin Louis
    Volledige naam: Demy Nolani Gustin
    Bijnaam: Deem, Demy
    Leeftijd: 19
    Karakter: Demy is een lief en uitbundig meisje. Ze houd ervan om vrienden te maken en is heel open tegenover iedereen. Ze is vaak bezig met mode en houd ervan om iedereen advies te geven maar blijft wel netjes en let iedereen op. Ze is iemand die je heel erg in vertrouwen kan nemen en houd ontzettend veel van haar family en vrienden. Ze zet hun altijd op de eerste plaats en dan pas haarzelf. ze heeft af en toe moeite om te zeggen wat er mis. Ze is vertreouwelijk vriendelijk en kan af en toe kattig uit de hoek komen.
    Uiterlijk + foto:

    Demy is hooguit 1,68, ze heeft een licht gebruinde huid, en hazelnoot bruine ogen, die vaak donkerbuin worden. Ze heeft lichtbruin haar wat nogal lang is.. Ze is niet breed maar ook niet te dun, ze heeft geen littekens of tattoo's maar ze heeft wel een navelpiercing gehad.
    Verleden: Demy heeft tot haar 15e in italie gewoont, daar had ze best een normale jeugd. Goeie vrienden en family, maar ze is toen ze klein was wel in italie gepest. Toen ze op haar 15e naar Engeland verhuiste ging alles wel water beter. Allen werd zij gepest om haar accent. Daardoor veranderde ze degelijk en werd ze wat losser.
    Familie: Haar vader is Michaleo (52) Italiaans, en ze haar moeder Trace 37 is Engels, ze heeft tot haar 15e in Italië gewoont toen is ze naar London verhuist, dit veroorzaakt haar accent die ze heeft. Dus je kan haar af en toe onduidelijk verstaan.Verder is ze enigst kind
    Extra: Ze houd van Muziek en is echt een grote fashion fan, ze maakt haar eigne kledij zelf. Demy houd van excotise dieren en heeft een baantje bij de London zoo! Ze heeft een mini ijsbeertje genaamt Nibby als huisdier! En een Alligator genaamd Geerard

    Rol: Beste vriendin van Mary
    Volledige naam: Joyce Angel Leave
    Bijnaam: Joy en anders gewoon Joy
    Leeftijd: 18 jaar
    Karakter: Joyce is een vrolijk meisje dat snel open staat voor andere. Ze geeft veel om de mensen die ze goed kent. Al mag ze ze ook niet allemaal even goed. Als er iets is wat Joyce niet fijn vindt zegt ze dat gelijk. Recht in diegene's gezicht. Dan kan ze soms wel erg hard overkomen. Joyce heeft ook een beetje last van woedeaanvallen. Maar die komen pas als ze écht boos is. Wat ze echter niet snel te krijgen is. Maar Joyce heeft ook een hele lieve en behulpzame kant. Die ze graag laat zien. Ookal zal Joyce niet snel nadenken voordat ze iets doet, ze zal altijd proberen te helpen. Joyce is ook best wel moederlijk. Als ze met een groepje meiden is, en al is ze de jongste, lijkt het meestal alsof zij de oudste is.
    Uiterlijk + foto:


    Perrie Edwards
    Joyce heeft blond haar en blauwe ogen. Ze is 1.65 lang. Joyce draagt wat ze leuk vindt en dat kan soms wel iets geks zijn maar niet zo heel gek als een clown. Het is ook wel een beetje iets wat 'in' is.
    Verleden: Joyce heeft niet een heel bijzonder verleden, behalve op gebroken harten na. Haar opa is op haar 12de overleden aan een hartaanval en haar ouders zijn gescheiden op haar 10de. Joyce heeft 5 vriendjes gehad.
    Familie: Haar moeder (Alice) en haar vader (Elliot) zijn gescheiden. Verder heeft Joyce nog een oudere zus (Machenzie) en een jonger broertje (Ramon)
    Extra: De hobby's van Joyce zijn: tekenen, shoppen en met vriendinnen uitgaan. Joyce heeft 7 jaar op turnen gezeten en is daardoor erg lenig. Toen ze erop ging was ze 6. Vanaf haar 13de tot haar 16de heeft ze op paardrijden gezeten.


    Do what people say you can't.

    Oeh! Leuk! Ik ga een poging doen voor de vriendin van Zayn en misschien doe ik ook nog een poging voor de beste vriend van Niall (:


    Tell me about it, stud.

    Rol: Vriendin van Zayn a.k.a golddigger
    Volledige naam: Mia Francine Valencia. Mia heeft een Spaanstalige naam, dat veroorzaakt wordt door haar Costa Ricaanse afkomst.
    Bijnaam: Haar bijnaam is gewoon simpelweg Mia.
    Leeftijd: Mia is 21 jaar en hiermee iets ouder dan Zayn.
    Karakter: Mia is een dominant en altijd aanwezig. Zo'n type dat altijd wat op iets aan te merken heeft, dat altijd haar mening moet laten horen en altijd in de schijnwerpers wilt staan. Als ze ergens is met een groep, zorgt ze er altijd voor dat ze de aandacht heeft. Mia's grote behoefte is roem. Ze wilt geadoreerd worden. Ze wilt dat mensen jaloers op háár zijn. Ze kan dominant overkomen, doordat ze anderen makkelijk overstemt en op de achtergrond plaatst. Mia heeft er geen problemen mee dat er over haar geroddeld wordt en zet zelfs soms expres roddels op. Zolang er maar over haar gepraat word, is het goed. Haar andere grote behoefte is geld. Mia wilt zoveel mogelijk bezitten en is zo hebberig, gierig en materialistisch als je maar zijn kan. Ze doet alles voor geld. Het maakt haar niet uit als er slachtoffers vallen of als ze een deel van haar eigen waardigheid verliest. Als ze maar geld krijgt. Eigenlijk is het vrij zielig te noemen, want Mia gelooft werkelijk dat geld gelukkig maakt. Tuurlijk heeft ze een goedlopende carrière als model en een relatie met een van de meest gewilde mannen op deze wereld, maar dat zijn bijzaken voor haar. Haar vette bankrekening en haar bezittingen zijn de echte oorzaken van haar geluk.
    Kortom is Mia helemaal geen fijn persoon. De vraag van velen is dan ook waarom Zayn ooit voor haar is gevallen. Het antwoord is simpel: Mia is de perfecte verleidster. Ze weet precies hoe ze de act van een lieflijk, mysterieus meisje moet opvoeren en doet dit ook regelmatig om iets voor elkaar te krijgen. Pas als je haar een langere tijd kent, merk je pas hoe ze echt is. Maar dan heeft ze je al zo voor zich gespannen dat je niet meer van haar afkomt. In de slaapkamer, welteverstaan. Dit is ook bij Zayn het geval. Hij vindt de Mia in de slaapkamer namelijk onweerstaanbaar. Hij is als het ware verslaafd aan Mia. Dat Mia buiten de slaapkamer een secreet is, neemt hij dan ook voor lief.
    Uiterlijk + foto:



    Ximena Navarrete
    Hoewel Mia een heks in aan de binnenkant, ziet ze er helemaal niet zo uit aan de buitenkant. Velen omschrijven haar zelfs als een 'poppetje.' Ze heeft lange, bruine krullen en is het bezit van een prachtige glimlach met perfecte witte, rechte tanden. Ze heeft prachtige bruine bambi-ogen die omringd worden door lange, dikke wimpers. Ze heeft een perfect modellenlichaam, met lange slanke benen en een platte gespierde buik. Ze is zo'n 175 cm en weegt daarbij een krappe 50 kilo. Mia draagt alleen maar designerkleding.
    Verleden: Mia is nooit iets tekort gekomen in haar hele leven. Met een vader die zijn vrouw en dochters alles van de wereld gunt, heeft Mia altijd al een luxe-leventje gehad. Ze is opgegroeid in het zomerse Costa Rica, waar haar familie ook vandaan komt. De familie leeft maar voor een doel en dat is geld. Haar vader, een drukke zakenman, was zijn hele leven op reis en bezig met zijn werk. Hierdoor had hij vrijwel nooit tijd voor Mia, maar dat probeerde hij weg te wuiven door haar te overladen met cadeau's. Haar moeder, die eigenlijk alleen maar bij Mia's vader is voor het geld, maakte zich ook niet druk om het feit dat ze haar man een paar keer in het jaar zag. Zij was meer bezig met botox, roddelen, geld uitgeven, drinken en het bed induiken met andere mannen. Dit alles weet Mia ook, maar dat vindt ze helemaal niet erg en ziet haar moeder zelfs als haar grote voorbeeld. Mia deed het altijd slecht op school, maar dat maakte haar ouders nooit uit. Als ze maar gelukkig was. Toen ze op haar 15e ontdekt werd als model, is ze gestopt met school. Ze heeft haar diploma dus nooit gehaald. Op haar 18e had ze al zoveel geld verdient, dat ze een appartementje voor zichzelf heeft gekocht in het centrum van Los Angeles. Dat appartement heeft ze nog steeds. Op haar 20e kwam daar nog eens een appartement in London bij, wat haar 'hoofdappartement' is, want daar woont ze voornamelijk.
    Familie: Mia's vader is de succesvolle zakenman Geraldo Valencia (55) en runt een flink aantal hotels over de hele wereld, die allemaal vallen onder 'Valencia Enterprises'. Mia is dol op haar vader, want ze kreeg haar hele leven alles van hem. Behalve liefde en aandacht, maar dat gemis werd opgevuld door haar moeder Mariana Lopez-Valencia (48). Mariana is precies als Mia: Een golddigger die denkt dat er goed uitzien en in luxe leven het belangrijkste is in het leven. Met haar kilo's botox is Mariana op de goede weg, maar toch is ze al eens in een kliniek terecht gekomen wegens een depressie en alcoholverslaving. In die tijd kreeg Mia veel steun van haar 2 jaar oudere zus, Isabella Valencia. Isabella is een stuk minder verwend dan Mia en heeft ook een veel zachter innerlijk. Maar ondanks die verschillen kunnen Mia en Isabella het heel goed met elkaar vinden en zijn ze samen twee handen op een buik.
    John Turturro, Sofia Vergara & Johanna Solano
    Extra: Mia werkt als fotomodel en is vooral beroemd voor haar bikini -en lingerieshoots. Mia heeft een aanbod gekregen voor de Playboy, die ze maar al te graag wilt aannemen. Zayn is het er alleen niet mee eens, al doet Mia hopeloos haar best om hem over te halen. Haar droom is om mee te lopen in een Victoria's Secret fashionshow en uiteindelijk zelfs te eindigen als een Victoria's Secret Angel. Haar grote voorbeeld is Adriana Lima.

    [ bericht aangepast op 4 jan 2013 - 22:34 ]


    Tell me about it, stud.

    Bedankt! Niemand anders meer?


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Bolin schreef:
    Bedankt! Niemand anders meer?


    Ik wil de vriendin van Liam wel invullen, maar daar ben ik dan nog wel eventjes mee bezig.

    Rol: Vriendin Liam
    Volledige naam: Victoria Rose Beaufort
    Bijnaam: Rose. Ze heeft een hekel aan de naam Victoria. Haar vrienden noemen haar daarom ook Rose. Alleen haar ouders of andere mensen noemen haar bij haar eerste naam.
    Leeftijd: 18
    Karakter: Dankzij haar vlotte babbel en aanstekelijke lach maakt Rose makkelijk nieuwe vrienden. Ze is erg sociaal en heeft er totaal geen problemen mee om met onbekende te praten. Het is een aardig meisje, zelfs tegen mensen die ze eigenlijk niet echt aardig vindt. Wanneer mensen gemeen tegen haar doen krijgt ze het nog voor elkaar om aardig te blijven. Maar als mensen te lang door gaan met vervelend zijn dan kan Rose haar aardige gedrag ook in een keer omgooien. En als ze dan kwaad op je is, dan is ze ook echt kwaad. Ze wordt dan vaak niet alleen kwaad op die ene persoon in kwestie maar ook met andere mensen die zich er mee gaan bemoeien. En dan maakt het niet uit wie die persoon is of wat diegene zegt.
    Ondanks Rose een sociaal meisje is en niet mensenschuw, heeft ze er wel een hekel aan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Dit is niet haar ding, ze is liever op de achtergrond. Ze hoeft niet zo nodig alle aandacht. Ze wil alleen maar aandacht van de mensen die er in haar ogen toe doen.
    Uiterlijk + foto:


    Shelley Hennig
    Met een lengte van 1,59m is Rose geen lang meisje. Hier heeft ze echter geen problemen mee aangezien ze hakken kan dragen wanneer ze langer wilt zijn. Rose is een meisje dat heel veel aandacht aan haar uiterlijk besteed. Ze houdt er van om er mooi en verzorgt uit te zien. Wat inhoud dat ze 's ochtends een behoorlijke tijd voor de spiegel kan staan om haar stijle bruine haren te krullen en make-up op te doen. Het is ook geen uitzondering dat ze zich soms drie (of meer) keer omkleed voordat ze de juiste kleding voor die dag heeft gevonden.
    Ze zal nooit in een joggingbroek of een andere simpele outfit de deur uit gaan, maar de deur uitgaan zonder make-up doet ze wel eens.
    Verleden: De Beaufort familie bezit behoorlijk wat geld, al eeuwen lang. Rose is dus ook opgegroeit in een van de rijkere buurten van het land. Ondanks dat haar ouders veel geld hadden heeft ze een normale opvoeding gehad. Tenminste voor zover normaal kan zijn als je een heleboel geld tot je beschikking hebt. Rose is opgevoed door haar ouders en niet door nannies, in tegenstelling wat veel mensen denken. Ze is ook gewoon naar normale scholen geweest in plaats van prive scholen. Ze is nooit echt gelukkig geweest op school. Ze kwam er namelijk al snel achter dat mensen alleen maar vrienden wilden zijn vanwege het geld. Echte vrienden heeft ze daarom ook nooit gehad. Toen ze klaar was met school is Rose zo snel mogelijk verhuist naar London, waar ze een klein apartementje heeft gekocht.
    Familie: Haar vader William (51) is een gewilde (en dus dure) advocaat. Hij is geen strenge vader maar wel erg zorgzaam en beschermend over zijn enige kind. Hij is gelukkig getrouwd met Charlotte (45). Charlotte is een makelaar en echt een schat van een mens.
    Extra: Ze vertelt mensen niet over haar (rijke) achtergrond. Wanneer mensen er naar vragen liegt ze er liever over. Ze is bang dat mensen haar dan weer alleen maar leuk vinden om het geld. Ze heeft dit ook niet aan Liam vertelt.
    Ze houdt er van om Liam te plagen.
    Rose heeft sinds ze klein is al een passie voor koken en weet een heleboel creaties op tafel te zetten. Ze vindt het dan ook ontzettend leuk om voor vrienden/familie te koken.

    [ bericht aangepast op 5 jan 2013 - 22:26 ]

    Rol: Vriendin Harry
    Volledige naam: Samantha Rosewoods
    Bijnaam: Sam
    Leeftijd: 18 jaar
    Karakter: De eerste indruk die de meeste mensen over Samantha hebben is enorm positief, ze lijkt een verzorgd meisje dat niets kwaads in zich heeft. Ze lijkt eerder stil dan luidruchtig. Maar in werkelijkheid is het heel anders, Samantha vertelt alles wat ze denkt, ze schaamt zich niet voor haar woorden en vindt dat de waarheid altijd gezegd moet worden. Wanneer ze zich met Harry in het openbaar bevind is ze een echt engeltje, ze geeft hem kusjes, aait over zijn rug, ze lijkt de perfecte vriendin. Maar wanneer de twee alleen zijn krijgt hij nog geen twee woorden. Voor haar is de spotlight wat telt, ze wil beroemd worden en gebruikt Harry, de bekendste jongen maar al te graag hiervoor.
    Uiterlijk + foto:


    Cara Delevingne Ze heeft mooie blonde haren, heldere blauwe ogen. Een gave huid, een uiterlijk om jaloers te zijn. Met haar 1.74 meter heeft ze de perfecte grootte om model te worden en dat wil ze ook bereiken. Ze kleedt zich enorm stoer en verlaat het huis bijna nooit zonder make-up. Ook staat ze bekend om haar duidelijke wenkbrauwen.
    Verleden: Samantha werd vroeger gepest, omdat ze het verlegen meisje was van de klas. Bijna geen woord uitwisselde met haar klasgenoten. Omdat ze geen band met hen voelde. Ze heeft op verschillende scholen gezeten en de laatste heeft haar helemaal veranderd. Jongens vonden haar knap, ze leek alles te hebben. Ze werd populair en profiteerde er voor de volle 100 procent van. Ze leerde haar mannetje te staan en andere de manipuleren.
    Familie: ze is enig kind van twee advocaten.
    Extra: ze gaat graag winkelen en is een beginnend model.


    haha sorry, ik kan echt geen rolletjes maken

    [ bericht aangepast op 5 jan 2013 - 21:22 ]

    ik ga de beste vriend van Niall maken! (:


    To love is to destroy.

    Rol: Beste vriend Niall
    Volledige naam: Duke Calvin Brown
    Bijnaam: Brownie, vanwege zijn achternaam.
    Leeftijd: 19
    Karakter: Duke is net als Niall een drukke, vrolijke jongen die erg grappig is. Hij eet ook erg veel, maar daarentegen is hij een magere jongen. Hij houdt erg van zwemmen, en gitaar spelen, en helpt Niall soms met liedjes schrijven. Duke is vrijgezel, hij komt net uit een relatie die 3 jaar geduurd heeft, daarom houdt hij voorlopig even afstand van relaties. Niall is zijn beste vriend al sinds de kleuterschool en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.
    Uiterlijk + foto:


    Duke heeft lichtbruin haar en felblauwe ogen die erg opvallen. Verder heeft hij een gespierd lichaam.
    Verleden: Duke heeft zijn broertje verloren op jonge leeftijd.
    Familie: Zijn ouders zijn gescheiden.
    Extra: Hij kan totaal niet zingen maar wel goed gitaar spelen. Vroeger heeft hij aan wedstrijdzwemmen gedaan, nu zwemt hij alleen nog voor de lol. Hij is wel erg gespierd.


    To love is to destroy.

    Rol: Beste vriendin Mary
    Volledige naam: Erin Fiona Sandler
    Bijnaam: Bunny ( die hebben ze ooit in een melige bui bedacht)
    Leeftijd: 19
    Karakter: Fiona is een opvallende meid, met een opvallende Aditude, ze trek zich niks aan wat mensen van haar vinden, maar is toch ergens ook wel onzeker over zichzelf zoals elk meisje, ze is echt een vechter en zal alles doen om haar passie en doel te volbrengen. Ze kan soms een hele domme opmerking maken, en daar schaamt ze zich een beetje voor, maar zet zich er meestal wel overheen. Fiona heeft niet de meeste vrienden, omdat ze bij de meeste mensen een beetje bedreigend over komt, en dus moet je echt van het karakter houden en haar accepteren. Ze botst wel vaak met mensen meerdere dankzij haar attitude, maar ze zou alles doen voor haar friends. ze is niet zo'n familie mens meerdere dankzij haar verleden.
    Uiterlijk + foto:


    Verleden: Haar ouders waren er nooit voor haar altijd te druk met werk, en als ze er dan waren, waren ze alleen maar met elkaar bezig, Daarom is ze niet zo gesteld op haar ouders de enge de ze uit haar familie mocht was haar oom, maar die is een jaar gleden gestorven aan kanker, iets waar ze het nog steeds heel moeilijk mee heeft maar ze laat het aan niemand merken. Haar vriendinnen staan altijd voor haar klaar, en ze heeft heel veel steun aan hun 2, ze is al een jaar uit huis.
    Familie: Ze is enigs kind en haar ouders zitten in de zaken, haar ouders willen dat ze het bedrijf overneemt maar dat wil ze niet. Ze heeft een kleine familie 1 opa en oma, omdat de andere al gestorven waren voordat ze 5 was, en 1 tante want haar oom is vorig jaar op 31 jarige leeftijd overleden.
    Extra: Erin is single en geniet er van maar het liefst zou ze wel een BF, willen. Ze is echt een party animal maar weet wel wanneer ze te ver gaat, ze zal dan ook nooit met 100 verschillende jongens zoenen op 1 avond. Erin heeft al een paar scharrels gehad, maar nooit echt een serieus iets.

    [ bericht aangepast op 6 jan 2013 - 2:08 ]


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Oeh. Mijn topics. Vul wel een rol in morgen :Y)


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Ik heb nog steeds rollen over!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    welke heb je nog nodig? x


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Haha ik wilde eigenlijk ook vragen wat je nog nodig had!


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old