• Vijf meiden zijn al jaren lang vriendinnen en hebben allemaal dezelfde hobby, mensen beliegen en bedriegen, lekker hun eigen zakken vullen met andermans geld. En waar vind je veel mensen die dom genoeg zijn om hun geld door hun vingers te laten glippen? Juist, Las Vegas. De meiden doen dat door verschillende baantjes aan te nemen en zo ongemerkt hun spelletje te spelen. Maar, wat als vijf jongens zich ermee komen bemoeien, of nog beter de politie? Hoe zullen ze reageren? Wat zouden ze doen als ze verliefd worden? Dat weet je niet, maar in Vegas is het hopen dat je geluk hebt.




    Rollen:
    Jongens (agenten):
    - Michael Oliver Gabriëls - Nyan
    - Kyle Williams - xSunshineee
    - Nathaniel Ethan Johnson - Host
    - Daniel Tyler Gilbert - Adores
    - Thomas Erik Lockwood - Seaver


    Meisjes:
    - Maya Loreen Smith - xSunshineee
    - Alicia Anabeth Rosefield - Nyan
    - Chiara Bella Love - DamnBieber
    - Alyssa Sophia Katherine O'Malley - Host
    - Savannah Anna Delilah Duncan - SunnySpring


    Regels:
    - De meiden spreken elke dag om 20 uur af bij één van hun thuis om de buit te verdelen en nieuwe plannen te maken.
    - Koppels kunnen ontstaan, overleggen kan gewoon hier of per PB of in GB.
    - Minimaal 4 à 5 regels per bericht.
    - Beperkt aantal rollen.
    - OOC liefst met (), [], {}, --, <>, **, ~~ etc.
    - Geen ruzies, niet schelden en niemand buitensluiten, hou ook rekening met elkaar.
    - Ruzies en schelden mag in IC wel, vat dit dus niet persoonlijk op.
    - Speel je eigen personage, niet die van iemand anders.
    - Doe niemand pijn, zonder toestemming van de ander.
    - Naamsverandering en afwezigheid doorgeven aub.
    - Alleen xSunshineee en Nyan openen nieuwe topics.
    - 16+ mag, maar hou dit een beetje netjes.

    BEGIN
    De meiden komen samen om nieuwe plannen te bedenken en de jongens zijn gewoon aan het werk, hun dienst zit er al op of ze hebben vrij.

    (De meisjes spreken nu af bij Maya om samen te komen)

    [ bericht aangepast op 20 april 2013 - 1:01 ]


    16 - 09 - '17

    Nigel Sam Grawford
    Ik trapte mijn sigaret uit en liep terug richting de deur. Daar kwam ik een collega tegen die ik al langere tijd niet meer gezien had. Nadat we een tijdje gepraat hadden kreeg ik op mijn kop van de baas, omdat ik niet gelijk aan het werk was gegaan. Ik besloot me deze keer maar in te houden omdat ik niet nog meer gedoe op mijn naam wilde hebben staan. Een zachte zucht verliet mijn lippen toen ik mijn plekje achter de kassa weer innam. Ik scande het ene product na het andere. Van energy drink tot wc eend. Ook kreeg ik, zoals elke dag, een paar klanten die totaal niet mee wilden werken. Bijvoorbeeld een vrouw die probeerde haar kortingsbonnen bij mij in te leveren terwijl ze allang niet meer geldig waren. Ik was blij toen mijn dag erop zat. Ik sloot de winkel af met een paar andere collega's en vertrok met mijn scooter richting huis. Eenmaal daar deed ik de voordeur op slot, de gordijnen dicht en ging voor de tv zitten met een bord die gevuld was met een opwarmmaaltijd uit de locale supermarkt. Niet het beste eten van de wereld, maar het kon ermee door.


    26 - 02 - '16

    mijn topics


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    Michael Oliver Gabriëls
    Blij dat mijn shift er op zit sta ik op en ga naar de kastjes.
    Ik haatte het papier werk echt zo hard ,ik had toch liever wat actie.Maar tijdens het sorteren van de documenten ,kwam ik wel een heel interessant dosier tegen ,waar ik aan mocht werken. Namelijk die van de rooftochten die de ronde doen.Ze zeggen dat het al telkens van dezelfde bende is.
    Ik ga naar de kleedkamers en doe mijn uniform weer uit en doe mijn normale kleren weer aan.ALs ik aangekleed ben en al mijn spullen heb ,ga ik het gebouw uit. En nu nog verzinnen wat ik ga doen.

    Alicia Anabeth Rosefield
    Grinnikend plof ik in mijn zetel ,ik hield van mijn nieuwe flatje.Adam ,mijn beste vriend en halfbroer plofte ook vermoeid naast me.
    "Dankje Adam."zeg ik breedgrijnzend. Hij had me geholpen mijn laatste meubelen hier te plaatsten ,met mijn hobby is dit appartement echt een koopje.
    Hij mompeld iets dat moet lijken op geen dank en kreunt dan even.
    Grijnzend woel ik in zijn rosse haren en daarna sta ik op en loop richting de koekast.
    Catnip ,mijn kitten zat me al aan te staren met haar grote oogjes.Ik wijf het beestje over zijn kopje en haal dan 2 biertjes uit mijn koelkast en een kattensnoepje uit de kast ,die ik dan aan de kitten geef.
    Ik ga weer naar Adam toe en heeft hem het blikje en plof dan naast hem neer.
    Over een paar minutjes moet hij toch weg en dan kan ik naar mijn vriendinnen gaan om dingetjes de plannen. Ik neem een grote slok van het drankje en kijk hem dan grijnzend aan."Potje om ter rapst een blikje uitdrinken?"zei hij na ook een grote slok genomen te hebben.
    "Atijd."Antwoord ik en begin dan te drinken net zoals hij doet.
    Maar ik blijf de kampioen hierin en heb het eerder op dan hem.
    Hij lacht even en staat dan op. "Nou ik zie je later weer."zei hij ,woelde even door mijn haar ,waardoor het helemaal door de war kwam te zitten. Ik kreunde even en hoorde hem me uitlachen en daarna was hij weg.Ik loop direct naar de spiegel en doe mijn haren weer in orde ik chek ook nog eens mijn outfit en doe nog even mijn make up op om dan straks te vertrekken.


    (Bij wie spreken de meisjes af ? )


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    [Euhm, maakt me niet uit. Ik zal anders Maya anders alle meisjes laten sms'en om naar haar thuis te gaan]

    Maya Loreen Smith
    Met een zucht plof ik neer op de bank met een blikje redbull in mijn handen. Even de meiden laten weten dat ze hierheen kunnen komen. Ik neem mijn mobiel van de salontafel en open een nieuw bericht. 'Hey girls, afspreken bij mijn thuis om 20u? x Maya' Ik verzend deze sms naar mijn vier beste vriendinnen. Ik kijk er naar uit om al nieuwe plannen te maken. Vandaag lukte het me een oude vrouw helemaal gek te maken en er dan met haar geld vandoor te gaan. Zo een mooie 200 euro is best wel goed he? Ik neem een paar slokken van mijn redbull, pres het blikje samen en gooi het neer op de salontafel net als mijn mobiel. Ik kijk even op de klok en zie dat het nog een halfuur ongeveer is voor het 20 uur is. Ben benieuwd of de meiden vandaag wat geld te pakken hebben kunnen krijgen. Ik moet toegeven dat ik een echte geldwolf ben, maar niemand kan genoeg geld hebben he? Ik heb altijd geleerd genoeg te hebben, dus minder zijn is niks voor mij, ik moet rijk zijn. Waar ik het geld haal interesseert me niet, zolang ik maar geld heb.

    Kyle Williams
    Een collega zette me af met de politieauto. Ik moest vandaag de hele dag op patrouille met mijn collega, het was redelijk rustig. We hebben iemand aangehouden die te snel reed en een fietser die totaal niet wist wat hij deed, voor de rest was het vrij kalm. Gelukkig hadden we donuts, ik ben gek op donuts, koffie is dan weer iets dat ik niet zo heel lekker vind, maar het kan er mee door. "Bedankt voor de lift." zeg ik. "Geen probleem, zorg dat je uniform netjes blijft!" roept mijn collega lachend. "Natuurlijk!" zeg ik en loop dan naar binnen. Ik loop naar mijn appartement en ga meteen een douche nemen, daarna bestel ik wel een pizza fzo, ik heb geen zin om nu nog eten te maken.


    16 - 09 - '17

    Chiara Bella Love

    Met een grijns stap ik uit het huis. Zo makelijk geld verdienen is echt leuk. Het begon als iets kleins maar het is steeds verder opgebloeit. En toen ontmoete ik Maya. Mijn toemalige beste vriendin die het zelfde deed als mij en mijn andere 3 vriendinnen. Allemaal betekenen ze evenveel voor me. Ik pak geiriteerd mijn mobiel als hij geluid begint te maken I JUST HADD SEXX AND IT FEELLSS SO GOOODD. Ik kijk met een glimlach op. Ik zou eigenlijk pizza halen zo maar die pizza kon wachten. We gingen weer bespreken hoeveel geld we hadden. Ik grijns al bij het idee maar die is er al snel van af als ik denk dat ik elk moment gebeld kan worden om pizza op te halen en naar iemand te brengen. Bij het idee grom ik even. Maarja als je geld wilt moet het wel. Ik moet eerst hun vertrouwen winnen en dan kan het echte werk beginnen.


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

    Alicia Anabeth Rosefield
    Als het het bekende deuntje hoor ,ga ik naar mijn handtas ,die nog bij de zetel lag en haalde ik mijn gsm uit. Bij Maya gingen we dus afspreken.
    Ik steek mijn gsm weer weg en pak mijn tas. Nu nog een lift vinden.
    Ik ga mijn flat uit en ga de straat op. Als er een motorrijder langskomt ,houd ik hem tegen en kijk hem met een flirterige blik aan.
    Een jonge man van rond de 25 of bijna zelfs 30. Vrouwen gek ,als je naar zijn blik keek.
    "Hey lekker ding wil je een lift?"vroeg hij op een flirterige manier ,ookal werkte het voor geen meter,maar ik had die lift nodig.
    "Ja graag."zeg ik zwoel ,hij grijnst en laat me achterop.
    Als ik op de motor zit ,zeg ik gewoon de straat en rijd hij er naartoe.
    Ik zie zijn portefuille in zijn achterzak zitten en ik haal hem ongemerkt uit zijn zak en steek het in mijn tas.Als hij stopt zie ik dat ik bij de straat ben.
    "Bedankt ,lekkertje."fluister ik in zijn oor en loop dan op mijn gemak naar Maya's appartement. De pedo was toch al lang weggereden.
    Hopelijk had hij veel geld op zak.
    Als ik er ben druk ik op het belletje en wacht af tot Maya opendoet.


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Maya Loreen Smith

    De meiden zouden zo moeten toekomen. Ik besluit maar pizza te bestellen voor ons, misschien hebben ze nog niet gegeten en ik heb ook eten nodig, pizza is snel en lekker. Ik neem mijn mobiel in mijn handen en tik het telefoonnummer in van de pizzeria in de buurt. Ik doe de bestelling en hoor dan de bel gaan. Met mijn mobiel in mijn handen loop ik naar mijn voordeur. "Ok, bedankt." zeg ik en leg af terwijl ik de deur opentrek. "Alicia chickie, kom er in!" zeg ik vrolijk terwijl ik haar een knuffel geef en binnen laat. "Je bent de eerste, ik heb net pizza voor ons alle besteld." Ik sluit de deur achter haar en loop haar voorop naar de woonkamer en wijs naar de bank. "Ga ergens zitten." zeg ik. "Wil je wat te drinken? Ik heb veel, dus doe een voorstel en ik kijk even of ik het heb."


    16 - 09 - '17

    Thomas Erik Lockwood
    Zuchtend hing ik mijn sleutels op en deed ik mijn werkkleding uit. Dit was de langste dag ooit. Mensen belde ten eerste voor de idiotste dingen en daarbij haatte ik het als ik niet normaal tijd had om te lunchen. Ik had helemaal niks met ontbijt, maar je moest niet aan mijn lunch komen. Ik ontbeet zelden, dus had mijn lunch vaak hard nodig en dan is het niet fijn als die uit je handen getrokken wordt met de mededeling dat je naar een huis drie straten verderop moet. Ik zette het nachtlampje dat voor het raam stond uit. Het stond er om mensen te laten geloven dat er wel iemand thuis was. Daarna liep ik naar de koelkast. Er stond niet heel veel in, maar ik had geen problemen et diepvries pizza. Ik pakte er één en maakte de doos open. De pizza ging de oven in en de doos ging op de stapel naast de kast, waar alle papieren en kartonnen dingen lagen. Aan het einde van de week gooide ik het allemaal tegelijk weg. Ik zette de TV aan en pakte vast een boord en een mes. Een fles cola zou ook wel goed zijn. Ik kreeg zelden bezoek en was de enige die hier woonde, dus nam ik de moeite niet om een beker te pakken. Nadat ik mijn pizza had gepakt ging ik op de bank zitten en begon aan mijn avond eten.


    We've lived in the shadows for far too long.

    Alicia Anabeth Rosefield
    "Alicia chickie, kom er in!"Zei Maya vrolijk terwijl ze me een knuffel haf.
    "Je bent de eerste, ik heb net pizza voor ons alle besteld." zei ze en meteen krulden mijn mondhoeken omhoog."Godzijdank ! Ik heb echt zo'n grote honger."zeg ik kreunend en plof me op haar bank.nog voor ze zegt dat ik mag gaan zitten.
    "Wil je wat te drinken? Ik heb veel, dus doe een voorstel en ik kijk even of ik het heb." zei ze en ik knikte. "Heb je Vodka? Ik snak er al een tijdje naar."zeg ik dan.
    Ik kon niet afkikken van de drank. "Zo niet ,dan is een biertje ook goed."vervolg ik er dan na en haal de portefuille van die gast uit.
    Ik rits hem open en kijk hoeveel geld erin zit,jammer genoeg was hij arm ,maar ik heb wel zijn creditcard als ik de code zou kunnen kraken zou dat geweldig zijn ,tenzij hij een gokverslaafde is en al zijn geld verspild heeft.
    Ah ik had 100 euro cash nu en zijn kortingsdingen enzo. Plus nog het ander geld die ik vandaag verdient heb.


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Maya Loreen Smith

    "Heb je wodka? Ik snak er al een tijdje naar." zegt ze. Ik denk even na, heb ik dat nog? "Zo niet ,dan is een biertje ook goed." zegt de daarachter. "Euhm, volgens mij heb ik geen wodka meer, ik moet een keer nieuwe halen, maar een biertje heb ik wel." Ik loop naar de keuken en dan naar de koelkast en haal er twee biertjes uit. Ik doe de koelkast weer dicht en loop naar de woonkamer. Ik zie haar in een portemonee kijken en plof naast haar neer. "Hier is je biertje." zeg ik en zet het een klap neer op tafel net zoals die van mij. "Was die gast of dat wijf rijk?" vraag ik terwijl ik naar de portemonee blijf kijken. Ik sta vervolgens op en loop naar de eettafel waar ik een zakje vanaf haal en loop er mee terug. "Ik heb vandaag maar 300 euro vastgekregen. 200 van een oudje en twee keer 50 door twee jongens te verleiden. Jij?"


    16 - 09 - '17

    Alyssa Sophia Katherine O'Malley
    Liggend op de bank kijk ik naar één of andere film die ik vanochtend gestolen had uit de mediatheek, heerlijk als mannen zo voor je bezwijken dat ze niet eens meer door hebben dat je wat spulletjes meeneemt. Achja. Ik voel hoe mijn mobieltje in mijn broekzak trilt waardoor ik de film even op pauze zet. Ik gris mijn witte iPhone uit mijn zak waarop het schermpje weergeven staat; één nieuw bericht van Maya. Nieuwsgierig druk ik op 'openen'.
    Hey girls, afspreken bij mijn thuis om 20u? x Maya
    Glimlachend stop ik mijn mobieltje weer in mijn zak en zet de televisie ditmaal helemaal uit. Ik heb zin om weer met de meiden af te spreken, we konden namelijk altijd goede plannetjes te bedenken. En ik heb wel weer zin in een feestje en dat is het met de meiden altijd.
    Ik loop mijn huis uit en stap op mijn scooter, op weg naar Maya.

    Als ik eenmaal aangekomen ben bel ik snel aan.


    To love is to destroy.

    [Afterwinter --> WindySky]

    Savannah Anna Delilah Duncan
    'Nog bedankt gast!' schreeuwde ik naar mijn broer, toen ik de taxi uitstapte. Hij was al ver heen, maar hij begint dan ook elke dag rond een uur of drie. Meestal hing ik overdag rond in zijn buurt om geld los te peuteren, sinds pa en ma gestopt waren met constant geld op mijn bankrekening te pompen. Ze waren achter mijn praktijkjes en vriendinnen met "slechte" invloeden gekomen en toen eigenlijk gelijk gestopt. Alleen het waren mijn ouders en die bleven stom, dus zo nu en dan kreeg ik wel een groot geld bedrag los. Mijn vader had toch te veel. Bovendien had ik mijn broer nog en die kon je alles wijsmaken als hij aangeschoten of stomdronken was. Zo had ik hem al diverse keren zover gekregen dat hij mij huur ging betalen voor zijn eigen flat, door te vertellen dat het de mijne was.
    Nu liep ik naar de lift om naar de juiste verdieping te gaan voor het flatje van mijn vriendin Maya. Eens zien wat zij vandaag te pakken hadden weten te krijgen. Ik eigenlijk niet zo veel, ik was voornamelijk druk geweest met het verkennen van een nieuw casino in de stad. Als ik bijna bij de juiste deur ben, zie ik Alyssa staan.
    'Hey babe!' Ik sprong enthousiast op haar af en omhelsde haar uitgebreid.

    [ bericht aangepast op 5 maart 2013 - 23:00 ]


    "Everything you see exists together in a delicate balance." -Mufasa

    [Ik reageer morgen, ik ga nu slapen want heb morgen stage dus moet er vroeg uit]


    16 - 09 - '17

    Alicia Anabeth Rosefield
    "Euhm, volgens mij heb ik geen wodka meer, ik moet een keer nieuwe halen, maar een biertje heb ik wel."zei ze . Ah ik moest echt dringend eens een nieuwe fles gaan kopen. dacht ik in mezelf.
    Maya komt weer de woonkamer in en zet de biertjes op de tafle neer.
    "Was die gast of dat wijf rijk?" vroeg ze dan ,doelend op de portemonee. Zuchtend schud ik mijn hoofd. Maya gaat terug naar de eetafel en haalde haar zakje uit met geld.
    "Ik heb vandaag maar 300 euro vastgekregen. 200 van een oudje en twee keer 50 door twee jongens te verleiden. Jij?"
    "Maar 100 en nog wat kortingsbonnen van die gast en nog iets van 20 euro.Veel heb ik niet omdat ik bezig was met de verhuis van mijn appartement."mompel ik .Als de bel gaat sta ik op."Ik ga wel!"zeg ik en ga naar de voordeur die ik dan opendoe.
    "Heey meiden!"zeg ik blij tegen Alyssa en Savanna en laat ze dan binnnen.

    [ bericht aangepast op 6 maart 2013 - 14:33 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Chiara Bella Love

    Als ik naar het apartement toe loop zie ik Allysa en Savanna al staan. De deur word net open gedaan door Alicia. Als ze de deur dicht wil doen zet ik mijn voet er tussen. ''Niet zo snel dame''' grijns ik naar haar. ''Je mag niet zo doen tegen de dame die vandaag 1000 euro heeft gepikt uit de kassa'' zeg ik en knijp in haar wangetjes. Ik loop zonder wat te zeggen door. Ze is ouder dan me maar dat boeit me echt geen reet. En ik mag Alicia toch niet zo. Ze is zoals je het zegt een bitch. Het liefst had ik er allang uit de groep willen zetten en de vuist met haar op willen gaan maar dat doe ik niet. Anders mag ik mijn rang in deze vriendengroep wel vergeten.


    Baby, when I know you're only sorry when you got caught,