• De vijf jongens van One Direction zitten in hun vliegtuig naar de Canarische eilanden. Ze gaan op vakantie om even uit te rusten. Ze zijn door het harde werken namelijk allemaal lichtelijk overspannen, en kunnen wel wat ontspanning gebruiken. Maar de reis verloopt niet zo soepel, helemaal niet zelfs. Het vliegtuig stort neer, op een onbewoond eiland. Geen van allen hebben ze een idee waar ze zijn. Maar ze zijn niet de enigen die de ramp overleefd hebben. Er zijn namelijk vijf meiden, die ook nog in leven zijn. Maar daar houdt het dan ook op, al zijn tien overlevenden nog best veel voor een vliegtuigongeluk. Het vliegtuig is kapot en in brand gevlogen, waaraan zij dus nog net op tijd aan ontsnapt zijn. Dit betekent wel dat alle bagage niet meer te redden valt. Ze hebben dus helemaal niets, behalve de kleren die ze aan hebben. Geen telefoon, en ook geen andere communicatiemiddelen. Conclusie: Ze zitten op het eiland vast zonder dat iemand, op hen na, dat weet. En dus moeten ze zien te overleven tot iemand ze ontdekt en red. Maar zie nog maar eens te overleven op een eiland waar je niets hebt behalve elkaar, een groot oerwoud en de zee om het eiland heen.


    De rollen:
    De jongens:
    - Louis Tomlinson || Licorne
    - Liam Payne || Fericire
    - Niall Horan || Aquari
    - Harry Styles || quin98
    - Zayn Malik || Appa


    De meiden:
    - Vanity Sinclair || Alecia
    - Savannah Hillary George || Malino
    - Avalon Montõja-Reaser || Limits
    - Phoebe Charley Lore || Paynez
    - Ohndrea “Andie” Dawnson || Rider


    Invullijstje:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    Geslacht:
    Uiterlijk (met foto):
    Innerlijk (liefst zo uitgebreid mogelijk):
    Familie:
    Extra:


    De regels:
    - Geen oneliners. Probeer minimaal 4 regels vol te schrijven.
    - Probeer eens in de 3 dagen te posten. Het is niet erg als het niet lukt, maar wacht ook niet te lang a.u.b.
    - Maximaal twee personages per persoon.
    - Geen perfecte personages!
    - Alleen je eigen personage besturen.
    - Naamsveranderingen of lange tijd niet kunnen reageren, graag doorgeven.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het in een andere kleur of tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Alleen ik maakt nieuwe topics.
    - Geen ruzie OOC, IC mag het natuurlijk wel.
    - 16+ mag.
    - Het is misschien handig de regels af en toe opnieuw door te lezen, mocht ik wat aanpassen.
    - Als je iets niet snapt, mag je het natuurlijk altijd vragen (;


    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 24 juni 2013 - 20:40 ]


    "Family don’t end in blood”

    Mag ik een meisje?


    26 - 02 - '16

    A girl for me.


    El Diablo.

    Mag ik een meisje?

    May I a girl?


    Reality's overrated.

    Alecia schreef:
    Mag ik een meisje?


    Happy Birthday my Potter!

    Rol: Meisje.
    Naam: Officieel Phoebe Charley Lore, maar ze heeft een vals paspoort met Charley (Haar middelste naam) Florence (Vond ze gewoon mooi.) Rivera (Haar vaders achternaam.) erop. Iedereen kent haar dan ook zo.
    Leeftijd: Zeventien, maar op haar valse paspoort is ze een jaartje ouder, namelijk achttien.
    Nationaliteit: Spaans-Italiaanse.
    Geslacht: Vrouwelijk.
    Uiterlijk:


    Phoebe is een heel knap meisje. Ze is vrij lang, 1.78 meter precies gesproken. Haar huid is olijfkleurig. Phoebe is mager gebouwd. Ze heeft een navelpiercing en een tatoeage boven haar heup. En vier vogeltjes op haar arm. Achter haar linkeroor is er een klein hartje getatoeëerd. Die niet voor de liefde staat zoals je zou verwachten. Het was een protest tegen haar moeder, die mannen alleen ziet als een manier om geld te verdienen. Ook is het een beetje spot. Vlak daarvoor had ze haar -haar afgesneden en knalblauw geverfd. Haar haren zijn heel veel kleuren geweest. Nu zijn de lange, dikke krullen de natuurlijke kleur: Donkerbruin. Ook zijn haar haren weer lang. Waar ze zich verschrikkelijk aan irriteert. Ze heeft aan één kant zeven oorbellen, aan de andere kant heeft ze er gewoon één. Haar ogen zijn donkergroen en een heel klein beetje donkerblauw. Ze zijn speciaal en hoewel ieder ander meisje jaloers zou zijn kan het Phoebe niks schelen. Haar wimpers zijn lang, vol en gekruld. Haar huid is egaal, behalve een paar eigenwijze sproetjes op haar neus. Haar jukbeenderen zijn hoog.
    Phoebe draagt afgedragen, graag leren, kleren. Phoebe is zeker geen meisje-meisje. Eerder een Tomboy. Maar dat ook niet echt. Ze draagt kleding die passen bij haar innerlijk.
    Innerlijk: Phoebe heeft moeite haar emoties te uiten, haar gezicht staat meestal strak. Wel probeert ze dit te verdoezelen door grapjes te maken. Verder is Phoebe echt niet op haar mondje gevallen. Ze gaat haar eigen gang en de mening van anderen kunnen haar helemaal niks schelen. Ze is een vechtster. Maar niet altijd in op een positieve manier. Daarbij is ze ook nog eens letterlijk een vechtster. Ze heeft een grote mond en heeft regelmatig gevochten. Ze laat niet op zich zitten. Phoebe is slim, maar heeft nooit scholing gehad. Ze heeft zichzelf wel wat dingen geleerd. Maar je kunt jezelf lang niet zoveel leren als de gemiddelde jaren scholing doen. Phoebe is erg arm en dakloos opgevoed, eigenlijk kreeg ze geen opvoeding. Dus nu is het nog steeds voor haar 'Phoebe tegen de rest van de wereld'. Ze is dan ook gewoon gemeen.
    Phoebe voelt zich snel aangevallen. Ze luistert niet naar andermans advies, daar is ze te eigenwijs en koppig voor. Ze kent zichzelf immers het beste, of dat denkt ze. Want eigenlijk kent niemand haar, zelf zijzelf niet. Doe je iets wat haar kwetst of haar pijn doet, dan ben je nog niet jarig. Ze laat dan nog steeds haar emoties niet zien, op de boze na, en stopt deze bij haar wraakgevoelens. Ze pakt je dan ook tien keer zo hard terug. Zou je haar als jongen bedriegen, dan zou ze er alles aan doen om je eerstvolgende relaties te laten stuklopen. Scheld je haar uit voor iets wat haar diep raakt, ja er zijn ook dingen die haar raken, al zijn dat er niet veel, zet ze je voor schut voor een grote groep mensen. En ga zo maar door. Phoebe weet niet anders, zo is haar leven.
    Phoebe verdient haar geld met dingen die nou niet door de beugel kunnen en verre weg van legaal zijn. Zo dealt ze drugs. Of ze jat wat geld van haar moeder, die veel verdient als hoer. Maar het geld gaat toch op aan drugs, drank en sigaretten. Haar moeder zorgt niet voor haar, dus vind Phoebe het meer dan terecht dat ze haar moeders geld pikt. Haar moeder ziet ze dan ook alleen als ze geld nodig heeft, eigenlijk kent ze haar moeder nauwelijks. Ook omdat ze altijd onder invloed van drugs is.
    Echter, Phoebe kán wel aardig zijn. Ze is heel moeilijk van vertrouwen. En als je haar vertrouwen hebt moet je die niet beschadigen. Er is alleen nog niemand die het ooit is gelukt haar vriendschap en goede kant te bereiken.
    Familie: Phoebe komt uit een One Night Stand. Haar ouders waren pas zestien. Haar Spaanse vader heeft Phoebe al vijftien jaar niet gezien en brengt zijn tijd nu waarschijnlijk door in de gevangenis op de Canarische Eilanden. Haar Italiaanse moeder is een hoer en leeft op straat. Ook heeft haar moeder een zware drugsverslaving. Phoebe is dan ook op straat opgegroeid.
    Extra: Phoebe heeft een zwaar accent, gemixt van het Italiaans en Spaans. Haar stem is heel licht hees.
    Nadat haar moeder zich bijna dood heeft gespoten moest Phoebe opzoek gaan naar haar vader. Ze heeft geld bij elkaar geraapt door één van haar moeders klanten te bestelen.
    Zichzelf in leven houden kan ze half: Ze kan 'gevaren' (In haar straatleven dus mannen die haar graag naar bordelen zouden sturen etc.) goed van zich 'afslaan'. De vrij gewone dingen als koken kan ze echter niet. Dat heeft ze nooit geleerd en ze is daar ook niet de persoon voor.
    Phoebe kent de definitie van het woord liefde niet. Ze heeft geen idee hoe het voelt om geliefd te worden en heeft daar ook zeker geen behoefte aan. Ze heeft dan ook nog nooit een relatie gehad.

    [ bericht aangepast op 21 juni 2013 - 14:03 ]


    Reality's overrated.

    Rol:
    Één van de meisjes.
    Naam:
    Avalon Montõja-Reaser.
    Leeftijd:
    Avalon is negentien jaar.
    Nationaliteit:
    Ava is half Spaans, half Brits. Haar moeders achternaam is Montõja en die van haar vader Reaser.
    Geslacht:
    Vrouwelijk.
    Uiterlijk (met foto):


    Avalon heeft donkerblonde/lichtbruine haren en groene ogen. Haar gezicht is egaal en meestal draagt ze een beanie met zonnebril, aangezien ze soms nogal onzeker is. In haar ogen is meestal een vrolijke en liefdevolle twinkeling te vinden. Ze heeft kleine oren, die vaak bedekt zijn onder haar haar. Ze heeft een sportieve bouw aangezien ze erg vaak voetbalt, en op hoog niveau. Ze gaat zes keer in de week naar de sportschool, vooral voor haar conditie. Avalon heeft absoluut geen buikspieren en die wilt ze ook liever niet aangezien ze dat lelijk vind staan. Ze heeft een paar tattoos op haar rug: eentje net boven haar kont, eentje bij haar lies, en eentje op haar enkel. Elke tattoo heeft een betekenis. Avalon heeft een buikpiercing, waar ze erg trots op is.
    Innerlijk (liefst zo uitgebreid mogelijk):
    Avalon is een heel spontaan meisje, ze heeft veel fantasie en de meesten beschrijven haar als de grappige. Ze is altijd in voor een geintje, maar heeft vaak stemmingswisselingen. Ze is ook vaak overenthousiast en dan kan ze irritant worden. Ze kan ook snel boos worden en is gauw op haar teentjes getrapt. Als ze erachter komt dat ze ongelijk heeft, discusseert ze wel verder aangezien ze heel koppig is. Ze heeft ook een stille kant en dan houd ze ervan om te lezen. Avalon staat erg positief in het leven en ziet van vele dingen het goede in, zo ook in mensen. Dit is één van haar beste eigenschappen. Ze is ook erg sportief: ze voetbalt op erg hoog niveau en vliegt de hele wereld over om deel te nemen aan wedstrijden.
    Familie:
    Ava heeft een familie bestaande uit negen personen. Haar vader, moeder, drie zusjes, vier broertjes en zichzelf. Ze zijn allemaal erg hecht met elkaar en doen dan ook alles samen. Avalon is een echt familie-persoon.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 22 juni 2013 - 23:34 ]

    Kuwdd
    Jammer dat alle meisjes bezet zijn. Als er weer èèn vrij komt mag ik die dan? :']


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Aquari schreef:
    Kuwdd
    Jammer dat alle meisjes bezet zijn. Als er weer èèn vrij komt mag ik die dan? :']


    Tuurlijk! Mocht er een vrijkomen, zal ik hem gelijk voor je reserveren (;


    "Family don’t end in blood”

    Licorne schreef:
    (...)

    Tuurlijk! Mocht er een vrijkomen, zal ik hem gelijk voor je reserveren (;


    Bedankt! (cat)


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Ik vul d'r morgen wel in


    26 - 02 - '16

    Alecia schreef:
    Ik vul d'r morgen wel in


    Oke! Xxx


    "Family don’t end in blood”

    Mag ik Zayn?


    "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

    Appa schreef:
    Mag ik Zayn?


    Brooke :3

    Rol:
    Meisje.
    Naam:
    Savannah Hillary George.
    Leeftijd:
    Ze is 18 jaar en verjaart op 13 Augustus.
    Nationaliteit:
    Spaans.
    Geslacht:
    Vrouwelijk.
    Uiterlijk (met foto):


    Savannah is geen lelijk meisje. Ze heeft donkerbruine lokken met soms wat lichtere plukjes ertussen. Ze heeft donkerbruine bambi ogen omringd met lange, zwarte wimpers. Sommige mensen denken dan soms ook dat ze nepwimpers ertussen draagt. Ze heeft volle, roze lippen waarachter twee rijen met witte tanden zitten. Door haar egale huid hoeft ze geen plamuurlaag make up op te doen, waar ze erg blij mee is. Ze wil niet op een barbie lijken. Ze is gezegend met een mooi lichaam, zegt ze zelf. Eigenlijk komt het gewoon omdat ze haar hele leven al gezond eet en sport. Ze is slank. Ze heeft een platte buik, lange benen en zoals de meeste Spaanse vrouwen: Curves. Haar heupen zijn net iets breder en ook haar boezem is best groot. Hierdoor heeft ze een mooi zandloper figuur. Een volle boezem, slanke taille en wat bredere heupen.
    Innerlijk:
    Savannah is een meisje met een sterke mening die niet over zich heen laat lopen, ze probeert altijd om niet te bitchy over te komen maar het mislukt heel soms. Ach ja, ze heeft er moeite mee om haar mening voor zich te houden. Als Savannah je mag is ze een goede vriendin, ze kan goed luisteren en soms ook goed advies geven. Niet altijd, helaas. Savannah is een meisje met veel lef, ze durft dus veel. Maar Savannah heeft natuurlijk ook haar angsten. Van sommige insecten kan ze echt de kriebels krijgen, vooral spinnen. Ook heeft ze een kleine fobie om lang in het donker te blijven, maar als het echt moet doet ze het wel. Savannah is niet het allerslimste meisje wat je tegen zal komen, maar zeker ook niet de domste. Het ligt er maar net aan waarover het gaat. Tot slot is Savannah erg sportief, ze deed maar liefst 5 sporten! Voetbal, Basketbal, Atletiek, Honkbal en kickboksen.
    Familie:
    Savannah komt uit een grote familie. Ze woonde in een groot landhuis, met haar beide ouders, drie jongere zusjes en 5 oudere broers. Savannah kon wel omgaan met haar drie, 15-jarige zusjes, genaamd Rosalia, Willow en Christina. Toch trekt ze meer naar haar broers toe. De 25-jarige Michel. De 22-jarige drieling, genaamd Tyler, Julio en Alexander. En dan hebben we nog Sean, die net 19 is geworden. Hun ouders zijn onderhand al 25 jaar getrouwd.
    Extra: Haar outfit.

    [ bericht aangepast op 22 juni 2013 - 23:53 ]


    El Diablo.