• Rose Ramos hoort samen met nog vier andere tot de grootste pesters van de school, echter verandert dit allemaal als de Engelse Nathaniel Morris bij haar op school komt, Nathaniel is alles behalve een pester, Rose noemt hem wel eens de pure ziel een engel, terwijl zij in vergeleken met hem de verdorvene ziel is en dat is ook nog eens echt zo, maar wat als dat van Nathaniel ook waar is? dat hij inderdaad de pure ziel is?
    Dankzij hem gaat Rose ook de goede in zichzelf zien en de wereld, en ze beseft dat wat haar vader heeft verteld niet waar is en wat hij haar heeft geleerd niet kan, maar wat als ze uit eindelijk van elkaar te weten te komen wat ze werkelijk zijn? en dat het eigenlijk ten strengst verboden is dat ze met elkaar omgaan? komt er vijandigheid tussen die twee? of groeien ze juist dichter bij elkaar?
    En dan zijn er ook nog series mysterieuze moorden.

    Rollen die ik nodig heb
    Demonen (Vrienden en vijanden van Rose)
    Moeder van Rose
    Zusje van Rose
    Tantes van Rose
    Ooms van Rose
    Nichtjes van Rose
    Neefjes van Rose
    Engelen (Vrienden en vijanden van Nathaniel)
    Moeder en Vader van Nathaniel
    Broers/tje
    Zus/je
    Ooms
    Tantes
    Neefjes
    Nichtjes
    Mensen (Vrienden en vijanden van Rose en Nathaniel)
    Slachtoffers van Lucifer
    Lucifer
    Docenten Engels
    Docenten Wiskunde
    Docenten Biologie
    Overige docenten

    Extra informatie over de rollen die ik nodig heb
    Misschien handig om te weten
    1.De familie van Rose en Nathaniel zijn allebei van Adel zo dus ook hun familieleden, natuurlijk kan eentje al hun rechten zijn opgezet omdat ze iets misdaan hebben wat niet goed hebben gepraat, maar dit mogen er minstens 1 a 3 zijn.
    2. Demonen en Engelen kunnen overledenen zijn engelen komen in de hemel als ze iets goeds hebben gedaan en vrijwel nooit iets slecht bev mensen vermoord. Demonen komen in de hel als ze wel mensen hebben vermoord. wat ook kan in deze werelden is dat de demon of een engel geen keus heeft in welke van die twee werelden ze komen en de reden is omdat ze in de hel of hemel geboren zijn, net zoals Rose en Nathaniel.
    3. Dus diegene die eerst mens waren kunnen in verschillende jaar/tijdperken overleden zijn.
    4. Demonen/engelen en mensen kunnen verschillende nationaliteiten hebben, het speelt zich af in Amerika maar wil je een personage aanmaken met een andere nationaliteit? dan mag dat, het maakt niks uit wat, Afrikaans, Arabisch, Japans, Chinees etc.
    5. Later zullen er wel een paar zijn die naar de hemel overstappen 'Om bepaalde redenen.'

    Invullijstje
    Rol:
    Naam+Achternaam:
    Leeftijd:
    Van demon en engel mensengedaante sws, in demon/engel gedaante als je de jaar en datum va geboorte doet reken ik het later wel uit hoe oud ze zijn^^
    Geboortedatum:
    Nationaliteit:
    Geslacht:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Niet alleen foto ook beschrijving! beschrijving mag kort zijn
    Familie:
    Op leerlingen na kan iedereen natuurlijk kinderen hebben of verwachten
    Geschiedenis:
    Over de overledenen graag erin zetten in welk jaar overleden, welk datum en hoe. Diegene die later vermoord worden of bijna door Lucifer vermelden, welk plek in een steegje ofzo of in zijn huis etc. van de rest mogen jullie het zelf weten
    Extra:


    Alvast bedankt.