• This is it, the apocalypse.

    I'm waking up, I feel it in my bones
    Enough to make my systems blow
    Welcome to the new age
    I'm radioactive


    De wereld lijkt vergaan, en er is een duistere kracht aan de macht. Deze golft langzaam de hele wereld over, in de vorm van zwarte, ondoordringbare mist. Eenmaal ermee in aanraking, ben je slaaf van het duister. Dan wil je iedereen erin betrekken, zowel vriend als vijand. Niemand weet wat er echt met de mensen gebeurt. Het enige wat ze wel weten, is dat je bij de mist uit de buurt moet blijven.
    Vijf jongens en vijf meiden zijn aan de grens van de mist, en proberen eruit te blijven. Onder de druk van de duisternis nemen mensen overhaaste beslissingen. Vrienden worden opgeofferd in eigen belang, niemand denkt nog helder na.
    Maar het proces duurt lang. Eerst muteer je, krijg je een onmenselijke schoonheid waarmee je de mensen meelokt. Blijft de vriendengroep in stand?


    Rollen:
    - Reservatie Heap
    - Mikayla Jasmine Lockheart • Sk8erBoy
    - Reservatie Honeymoons
    - Asmae Naouamara Swann • SnowHeart
    - Reservatie Imagines

    - LP Reservatie Kendizzzzle
    - NH Reservatie Liked
    - Harry Styles • Tenacious
    -
    -


    Invullijstje:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Innerlijk:
    Uiterlijk:
    Extra:


    Regels:
    - Géén one-liners. Probeer een stukje te schrijven dat ietsjes langer is. Er is geen minimum, maar one-liners zijn wel héél kort.
    - Maximaal twee personages per persoon
    - Geen perfecte personage's!
    - 16+ mag.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het tussen haakjes.
    - Met 3 waarschuwingen word je zonder pardon uit de RPG gezet.
    - Meld het even als je voor langere tijd niet kunt reageren.
    - Alleen Heap en Sk8erBoy maken de nieuwe topics.
    - Geen ruzie ( In de RPG mag het natuurlijk wel )
    - Het is geen sneltrein! Zorg dat iedereen het een beetje kan volgen!.

    [ bericht aangepast op 23 dec 2013 - 14:16 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Boe ^-^


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Liam? (:


    How far is far

    Niall? =3


    But perhaps the monsters needed to look out for each other every now and then.

    Harry?


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik een meisje?


    night thinking, day dreaming

    Mag ik ook een meisje?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Mag ik een meisje?

    Nm

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 14:42 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Wooooow. o-o

    Ik zet iedereen erbij c:
    Dan hoeven we dus alleen Lou en Zayn nog.


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.


    Rol: Een van de meisjes
    Volledige naam: Asmae Naouamara Swann
    Leeftijd: Net 18 geworden, 13 december verjaart ze.
    Innerlijk: Asmae is een vrolijk meisje, totaal niet verlegen en erg direct. Wanneer ze iets wilt bereiken zal ze er alles aan doen tot ze het heeft bereikt, erg ambitieus dus. Iedereen kent Asmae, zo niet, dan zal ze er wel voor zorgen. Het meisje bemoeit zich graag met dingen, dat irriteert sommige mensen wel. Dan is ze overenthousiast en gedraagt ze zich volwassener dan dat ze eigenlijk is. Qua verliefdheid is Asmae echt niet degene die je zoekt. Ze is nog nooit verliefd geweest, ze weet ook niet hoe dat voelt. Ze zal het altijd proberen te negeren, maar als het écht toeslaat, is het menens.
    Onder dat lieve, komische meisje zit eigenlijk een zacht meisje. Asmae is erg gevoelig, en de zakdoeken mogen worden gepakt wanneer er een tranentrekker op tv komt.
    Uiterlijk + Foto: Asmae heeft lang, bruin haar, tot ongeveer haar buik. Het is van zichzelf erg borstelig en klitterig, maar wanneer Asmae het heeft gewassen, glanst het en is het prachtig zacht. Verder heeft het meisje vrolijke, diepbruine ogen, waarin je meteen haar gevoel vanaf kunt lezen. Haar huid is getint, vooral door haar afkomst, maar ook door zonnige vakanties. Verder is Asmae best klein, 1:59 om precies te zijn.
    Extra: Asmae heeft claustrofobie en kan heftige aanvallen krijgen.


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Meer mensen?

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 16:57 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Volledige naam: Harry Edward Styles.
    Leeftijd: 19.
    Innerlijk: Harry is een ontzettend lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin te kwetsen. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft.


    Uiterlijk:


    Extra: Hij is biseksueel.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2013 - 18:21 ]


    Because I love him, do I need another reason?



    Volledige naam:
    Mikayla 'Mickey' Jasmine Lockheart.
    Mikayla is een grote Disney fan waardoor haar vrienden op haar bijnaam zijn gekomen.
    Leeftijd:
    18 jaar, 31 Oktober 1995
    Innerlijk:
    Ze mag er misschien schattig, maar niets is minder waar. Schijn bedriegt zijn hiervoor dan precies de juiste woorden, want Mikayla zou wel een heel lief meisje kunnen zijn, alleen sommige mensen hebben dat naar het uiterste puntje van haar lichaam gedreven. Mikayla is vroeger namelijk heel erg gepest, de redenen weet ze nog steeds niet, waardoor ze ook één hele tijd aan de rand van de afgrond heeft gestaan. Met de juiste vrienden is ze er na tijden wel weer bovenop gekomen, heeft ze weer leren vertrouwen, maar het gevoel van 'ik ben te min' is nooit helemaal weggegaan. Wat wel weg is gegaan, is dat het nu niet meer uit de ogen van het meisje te lezen is, want dat heeft ze heel goed leren te verbergen. Wat ze niet verbergt is het feit dat ze er wel sterker door is geworden, voor zichzelf op durft te komen en niet bang is om een grauw, snauw of klap uit te delen. Dat ze heel goed kan omtoveren tot een echte badass en niet haar 'ware' ik laat zien tot ze mensen echt vertrouwd. Dan word het wel het poppetje wat ze uitstraalt, al neemt dat niet weg dat je nog op moet passen met wat je zegt. Dan word ze grote, knuffelde kleuter, want het meisje is iemand die soms de aandacht van iemand op kan eisen, omdat het meisje soms nog wel de liefde, samen met de woorden dat ze er mag zijn, gewoon nodig heeft. En het kleuter gedrag is, omdat ze eigenlijk diep van binnen nog wel haar kindertijd aan het inhalen is. Dat ze heel druk, eigenwijs, en een klein beetje op de zenuwen werkend kan zijn. Maar dat neemt niet weg dat het meisje nog steeds heel erg gevoelig voor kritiek en valse opmerking, ook al kan ze van de een meer hebben dan van de andere. Het ligt eraan welke naam je draagt en hoe goed je haar kent.
    Uiterlijk:
    Mikayla doet haar bijnaam niet bijzonder veel eer aan: Mickey heeft op het eerst gezicht witblonde lokken die in natuurlijke val tot haar onderrug komen. Deze passen vrij mooi bij haar lelieblanke huid, waar zij op de sproetjes rond haar wangen en neus na, geen oneffenheden bij kent.
    Haar kleinere lengte, van slechts 160 cm maakt haar onschuldig, kwetsbaar en iel. Net als haar slanke, gewelfde bouw. Ze is echter niet mager, iets dat te zien is aan haar rondingen. Ze heeft een fragiel gezichtje, met altijd roze blosjes langs haar jukbeenderen en zeer volle, zachtroze lippen.
    Het mooiste aan haarzelf vindt zij echter haar ogen, de grote eye-catchers die haar naam bemerken. Met gitzwarte wimpers die van nature tot iets onder haar wenkbrauwen krullen, en de veelkleurende irissen waarmee ze vrijwel alles voor elkaar kan krijgen door de onschuldigheid die ze uitstralen. Wat haar look compleet maakt zijn toch de Mickey-oren, die ze regelmatig opheeft, ter ere van haar geweldige bijnaam en het feit dat ze weg is van Disney.
    Extra:
    Mickey is goed bevriend met Liam. Hij is een van de weinig, die haar tot op het bot kent, waar zij haar vertrouwen in de handen iemand heeft gelegd.

    [ bericht aangepast op 23 dec 2013 - 16:00 ]


    If we hug a little tighter, our hearts will be a little closer

    Er zijn twee personages mogelijk, dus als jullie een tweede rol willen, ga je gang.


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Volledige naam: Liam James Payne.
    Leeftijd: 20, verjaart op 29 Augustus.
    Innerlijk: Liam is een lieve, spontane jongen, waar je mee kunt lachen. Ook is hij best verlegen, maar als hij je vertrouwt is dat helemaal verdwenen. Zijn vertrouwen win je niet al te gauw, maar als je hem hebt moet je het wel echt goed verpesten voordat je zijn vertrouwen niet meer hebt. Hij houd er niet van als mensen elkaar uitschelden, of buitensluiten. Hij zou voor zijn familie en vrienden door het vuur gaan, en houd dan ook ontzettend veel van ze. Hij denk goed na voordat hij een beslissing neemt, zodat hij er geen spijt van krijgt.
    Uiterlijk: Liam heeft bruin haar, wat hij meestal in een kuif heeft zitten, en hij heeft chocolade bruine ogen, waarmee hij je als een puppy aan kunt kijken. Hij is rond de 1.76 lang, en heeft een aantal tattoos.


    Extra: Hij is goed bevriend met Mickey.


    How far is far