• Hi! Ik heb een vreemde bug voor, telkens ik op een knop klik hier op Q opend deze een nieuw tablat ;') ik gebruik edge, geen idee of het daaraan ligt maar dit is iets nieuws...


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH



    Roger || English || "famous spear"
    Ford || English ||someone who lived by a ford, who maintained it

    'If they stand behind you, protect them, '

    40 || 27/12 || American


    INSIDE
         

    Roger is een bekend figuur in het stadje van Tameville. De grumpy doch charmante 'Lone Wolf' is wekelijks wel eens te vinden in het stadje in plek van zijn Ranch iets verder aan de buitenring. Als hij er niet is voor een goede borrel in de lokale bar dan is hij er wel voor informatie te sprokkelen over de locals. Met zijn charmantste glimlach en een whisky in de hand kan hij een echte 'Chatty Cathy' uithangen en iedereen over alles uithoren onder het mom van over koetjes en kalfjes te praten. Dit doet hij zonder enig woord over zichzelf vrij te geven- want deze man heeft enorme trustissues. De mensen die hij vertrouwd en hem ook maar een beetje kennen kan hij amper op 2 handen tellen, en dan nog zal hij een enorme brombeer uithangen als ze te veel doorvragen naar hoe hij werkelijk in elkaar zit, toch als hij je enigszins graag heeft, zal hij zeer loyaal zijn naar je toe- een soort van vaderfiguur zelf. Als dat gebeurd kan hij wel hartelijk zijn, maar evengoed koeler en strenger zijn als hij je wilt beschermen, al bedoelt hij het goed.

    Roger is een harde werker binnen en buiten het dorp om- hij haalt graag zijn handen uit de mouwen en is best handig als het om een hamer en hout gaat. Voor wat info of een 'look around' helpt hij af en toe met klusjes in het dorp en andere dagen is hij in zijn Ranch te vinden tussen zijn paarden en schapen waar ook heel wat werk moet gedaan worden. Hij heeft geen interesse om zich te nestelen of 'kids' ter wereld te brengen, wetende dat ze enkel maar een last zullen zijn en daarbij een belofte zou moeten maken dat hen nooit iets zou overkomen... Als hij die belofte niet eens kon waarmaken bij zijn jongere broer, dan was het beter dat hij nooit meer beloftes zou maken- niet tot de dood hen scheid, nooit. Dat wil niet zeggen dat Roger niet naar aandacht hunkert. De bachelor is zeker niet vies van wat vrouwelijke aandacht en rollebollen in het hooi- maar meer moet daar niet bijkomen.
    De man is een echte dierenvriend- en weet dat hij zijn zorgen bij deze beestjes mag kwijt geraken. Hij leert af en toe de jonkies uit het dorp paardrijden als hij in een goede mood is en ruilt het wol van zijn schapen in voor andere goederen.
    Toch moet je weten dat Roger hard kan zijn- zowel voor de dieren die hij graag ziet, maar ook voor andere wezens die hij noch mens noch dier kan noemen. Zijn genade is in de vorm van een Colt Wesson bullet recht door het hoofd. Een lam paard heeft niet meer om voor te leven, en de doden zouden niet meer moeten leven...

    ’ If they stand beside you,
    respect them ‘


    OUTSIDE



    Roger is een stevig gebouwde man, met zijn intimiderende lengte van 1m81 en brede bouw weet je dat je niet meteen met hem moet sollen. Hij heeft een lang gezicht met semi scherpe uitlijningen. Zijn kaken zijn iets ingevallen, wat zijn scherpe jukbeenderen meer laten uitkomen, zeker geaccentueerd met zijn donkere stoppelbaard.
    De man heeft lange donkere warrige haren , welke een speelse krul met zich meehebben ze zijn warrig en veel moeite steekt hij er ook niet in. Zijn wenkbrauwen hebben dezelfde donkerbruine kleur als zijn lokken en zijn dik van vorm. Vaak staan deze dan ook in een serieuze frons op zijn voorhoofd genesteld al heeft de men wel zachte trekken en een charmante glimlach als hij in een goede bui is. Deze grijzige kijkers hebben een soort van oceaanblauwe gloed om zich heen, waardoor mensen vaak twijfelen of de man nu blauwe of grijze kijkers heeft.
    Roger heeft doorheen de jaren vele littekens opgenomen, maar de meest prominente zijn de klauwen die Rechts in zijn hals doorlopen tot iets op zijn kaak. Al verbergt hij deze door zijn baardje en de dikke poncho van zijn broer die hij weigert weg te gooien. Het ding is versleten- al zo'n 100 keer opgelapt geweest . Zijn stijl is versleten but comfy en daar leeft hij bij.

    ’ If they stand against you,
    defeat them ‘




    HISTORY



    Prudence Ford|| Mother|| Sheep holder/ Ranch Owner || 60
    Abe Ford || Father || Sheep holder/ Ranch Owner || Deceased at age 57
    Abe 'Junior' Ford || Younger Brother || Ranch Owner || Deceased at age 18


    Roger groeide op met zijn ouders en jongere broer te Tameville , USA. Iets buitend het stadje om waar de familie een tweede generatie paarden ranch heeft en ook over schapen hoed. Ze waren iets van de rijkere werkklasse maar hielden zich bescheiden, zeker nadat Abe Ford tijdens een onweerstorm van zijn paard viel en hierbij zijn rug brak.
    Roger was slechts 14 toen dit ongeval zich voorhield en werd algauw de werkende man des huises. Zijn jongere broertje 'Junior' moest op school blijven, voor een kans op een betere educatie. Roger was zelf nooit een bolleboos en maakte met veel liefde zijn handen vuil. Op jongere leeftijd was hij al vrij zelfstandig en bemande de ranch terwijl zijn moeder zorg droeg voor hun vader die voor lange tijd enkel op bed leefde.
    De toestand verbeterde wel in de komende jaren. Het gezin had gespaard voor een rolstoel waar Abe Ford zich weer buiten kon wanen en zijn moeder had meer tijd om naar de stad te gaan voor ruilhandel.

    Op een druilerige avond iets voor Rogers 17de verjaardag hoorde hij onrust bij de schapen. Coyotes had hij gedacht. Met zijn broertje 'Junior' op de hielen vertrokken ze met jachtgeweer en knuppel naar de schapenren toe om het beest weg te jagen - al stootten ze op pure horror. Een wezen zo bloeddorstig als een chupacabra en toch zo menselijk lijkend had 3 van hun schapen aan stukken gereten. Toen het wezen ook op hun afstormde wist Roger dat het alles behalve menselijk was. De hoeveelheid kogels die hij afvuurde hield het niet tegen en voor een luttele seconde had het wezen hem beet en was hij er geweest. Klauwen in zijn hals en een stel bloederige tanden die zich in hem wilde vastzetten. Was het niet voor Junior die de houten knuppel door het wezens borstkas jaagde...
    De jongens waren in alle angst naar binnen gestormd om hun ouders te waarschuwen, om enkel tot zwijgen gesust te worden. Hun vader droeg hen op het lijk onder de grond iets verderop de bergen en er geen woord meer over te roeren. Iets wat de jongens met tegenpruttelen toch deden... De volgende ochtend lagen twee Colton Wessons op de tafel, hun vader verklaarde dat dit het enige was wat die monsters tegen hield. Dat de jongens ze enkel mochten gebruiken om zichzelf te verdedigen, maar niet achter hen aan konden gaan.
    Dat laatste lapten ze natuurlijk aan hun cowboyboots en gingen ieder weekavond op patrol als twee Rogues in de nacht. In die 5 jaar hebben de broers toch enkele families kunnen helpen- maar ook al enkele levens moeten laten gaan... Zo ook in hun eigen kring.

    Na één van hun avonden waren de twee jonge knapen op een groepje vampiers gebotst. Met z'n drie'en vermoedde Roger. Vol goede moet en met hun geweer in handen gingen ze in aanval, maar al snel werden ze overmand. Roger wist 1 van deze monsters neer te halen twee anderen gingen op de vlucht- ze waren er met schammen en beurse plekken uit kunnen geraken of zo dacht Roger. De dagen erop was Junior verassend stil, meed Roger en schoot vaker tot roepen uit... Tot Roger hem s'avonds confronteerde in de paardenstal met een dood veulen en zijn broers handen vol bloed. Junior was tijdens de avond van de ambush geturned en kon zijn 'urges' niet meer tegenhouden. Broer tegen broer- smeekbedes tegen excuses en een laatste redpoging tot het 'tweede' leven die hem de genade bracht waar hij Roger om gesmeekt had. Een Colton Wesson bullet door het hoofd. Roger was amper 22- zijn broer 18.
    Het schot had zijn ouders naar de stallen geleid waar een schreeuw door merg en been ging. Zijn moeder in tranen gebroken voor het leven terwijl zijn vader naar hem schreeuwde wat hij in godsnaam gedaan had. " YOU FUCKING JOINED THE AGENCY? I Warned you two not too!" en daar viel het. The Agency. Een geheime organisatie die de stad beschermde, waar de geweren vandaan kwamen, die de jongen had kunnen opleiden zodat de dood van zijn broer vermeden kon worden... Roger sprak sedert die dag niet meer met zijn Vader. De man voelde zich verraden en zocht de hulp van 'The Agency' waar hij training kreeg en alle nodige info over de wezens opnam. Geregeld op missies ging en meer mensen kon helpen.Roger woont nogsteeds op de Ranch, in zijn eigen bijgebouw en komt soms zijn moeder helpen, maar na al die jaren sprak hij niet met zijn vader en zijn vader ook niet met hem

    How many brothers and sisters will have to die at the hand of them?

    Year 5 of his agency work:

    Roger was 27 toen hij tijdens een missie een probleem in zijn plan opmerkte- namelijk een jonge meid die met mes in hand naar zijn doelwit toesloop. Wetende dat ze niet alleen zichzelf, maar ook hem in gevaar kon brengen onderschepte hij het meisje met doodswens- en wist haar het zwijgen op te leggen, waarna hij de vampier zonder verpinken neerschoot. Eens hij zeker was dat het monster uitgeschakeld was en zijn slachtoffer niet meer kon turnen, wendde hij zich toe naar het jonge meisje. Slechts en puber gokte hij, maar met een vuur in haar ogen. Na enkele woordwisselingen besloot hij haar een kans te bieden- als ze hielp met de 'crime scene' op te ruimen.
    Wetende dat Junior en hij niemand hadden tijdens hun hunts- vond hij het haar recht om over The Agency te vertellen. Een groep Vampire hunters die een eed gezworen hadden het dorp te beschermen en alle informatie over de wezens met elkaar te delen. Alle info om te overleven. Tara Mae werd zijn apprentice en kwam geregeld trainen in hun jonge jaren. Nu 13 jaar later zijn ze hunting partners en ziet hij onbewust de meid als zijn adoptie dochter.



    EXTRA


    Likes Zoethout, his horsies, door het granenveld lopen, de poncho van zijn broer, sterrenkijken, schaapjes, vrouwelijke aandacht, being a potty mouth, zijn gelijk halen, sarcasme, bargangen en een goeie borrel whiskey
    Dislikes Geloof /God , Vampire scumm, games- de man kan niet goed tegen zijn verlies, emoties oprakelen, killing, seeing disrespect, being tired, taking baths, als dametjes beginnen over dat hij moet trouwen etc, Zwemmen ...
    Allergies Bullshit or so he claims, nachtmerries, coyotes, kippen,
    Fears Ondanks dat Roger claimt nergens bang voor de zijn- kent de man vele angsten. Zo is hij bang van diepe wateren (kan niet zwemmen) en wat er allemaal on die poelen lurkt. Ook krijgt hij last van paniekaanvallen en nachtmerries zo nu en dan- anxciety die hij vaak alleen probeert te overwinnen. Het verliezen van zijn weinige dierbaren die hij nog heeft. Een groep die ook steeds kleiner word... En kippen- voornamelijk hanen.. Het is mooi in een boog rond die wezens staan they don't seem to like him...
    Guilty pleasures: Deze knorremans is igenlijk wel een sucker voor foute mopjes en lacht wel graag eens
    Talents Roger kan in recordtijd zijn schapen scheren, en dat zijn er wel een boel. Ook is de man na enkele drankjes geen verkeerde linedancer en heft hij een talent voor weglopen van confrontaties.
    Other Roger is linkshandig, heeft altijd zijn Colton Wesson geweer bij zich, slechte slaper, Roger kan van nature geen kinderen krijgen (hij weet dit niet), maar geeft ook geen kinderwens.
    His horse Square is een 8 jaar oude merrie en tevens Rogers loyaalste partner. Zij is één van de 5 paarden in zijn ren.




    [ bericht aangepast op 28 maart 2023 - 21:34 ]


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    Dat heb ik laatst ook aan de hand gehad en toen was het ook na een minuutje weer weg :')


    If you can't remember my name, just say 'chocolate' and I'll turn around.