• Nope geen WK 2010 maar het EK 2012,

    Wij (UnitedStates & Denmark) Hebben rollen nodig voor deze story:

    De Italiaanse Sandra en Nadia zijn beste vriendinnen voor het leven. Ze kennen elkaar al vanaf de basisschool. Ze zijn 18 jaar als ze een ongeluk krijgen wanneer ze in het vliegtuig zitten. Ze crashen, maar ze zijn de enige die overleven. Sandra en Nadia hebben al heel wat meegemaakt, maar na het verliezen van hun hele familie. Sandra en Nadia besluiten op zichzelf te gaan wonen om toch nog wat gezelschap te hebben, maar op een dag, een gewone doodnormale dag worden ze wakker in een andere tijd. Hun kamer is anders, de kalender geeft 2012 aan. Ze weten niet waarin ze beland zijn. De volgende dag zijn ze gewoon weer terug in 2010. Wat is er gebeurd? Nadia en Sandra komen erachter dat het EK begonnen is en dat ze dat in 2012 kunnen kijken. Maar wat nou als ze er misbruik van gaan maken?

    Het maakt niet uit welke rol,

    je kan bijv, en fan zijn van een of andere voetballer, een vriend in de toekomst of in het heden ^^

    het maakt niet uit!

    het lijstje om in te vullen:

    Naam:
    Uiterlijk+ Foto:
    Karakter:
    Hobby's:
    Heden of Toekomst:
    Land:
    Relatie/verliefd:
    Extra:


    Zo,

    goodluck !!!


    Rollen die bezet zijn :

    vijand van de meiden BY SOUNDTRACK
    Verloofde van Cristiano Ronaldo & vrienden met de meiden BY Portugal
    een vriendin van Davind Villa & vrienden met de meiden BY Italie
    Een journalist van Duits dagblad BY Volksfeind
    Vriendin van Maarten Stekelenburg & vrienden met de meiden BY Griekeland
    Jongeren Zusje van Sandra BY Gossipsas


    Link naar story: klikkerdeklik

    [ bericht aangepast op 6 juli 2010 - 13:56 ]


    probeer me niet te begrijpen, hou gewoon van me!

    vijand van de meiden in de toekomst maar wel een grote fan van het voetbal
    Naam: Manou Flora Cruz
    Uiterlijk+ Foto: Manou heeft donkerblond gekruld haar, bruine ogen waar ze nooit make-up om heeft zitten. ze draagt meestal baggy-jeans en losse shirten, in een jurk of rokje zie je haar nooit of te nimmer lopen
    Karakter: Manou is degene die altijd weet wat haar punt is, niemand kan haar van haar standpunt of mening afkrijgen. Manou is zeer zeker van zichzelf, ze maakt zich geen zorgen over haar uiterlijk. ze vind zichzelf niet knap maar uiterlijk telt voor haar niet, ze is meer een jongens-achtig meisje. ze houdt van vies worden, sporten, brutaal zijn, dingen die haar vriendinnen nooit zouden doen. Manou is erg populair en dat weet ze zelf maar al te goed, ze pest graag mensen die haar irriteren of mensen die ze gewoon niet mag. iedereen ziet haar zo'n beetje als leider en daar geniet ze van, Manou commandeert ook vaak mensen en laat al helemaal niet over zich heen lopen. mensen moeten bij Manou geen verkeerde dingen zeggen of ze krijgen meteen een hele hoop scheldwoorden naar hun kop gesmeten. toch heeft Manou iets waarom iedereen met haar bevriend wil zijn, ze is bijvoorbeeld wel heel aardig als ze je mag en is ook erg beschermelijk. ze laat haar vriendinnen ook nooit stikken en ze doet er alles aan om een beetje populair te blijven. Manou is een echte werker en vechter voor alles wat ze heeft en kan krijgen
    Hobby's: stoerdoen/voetbalkijken/schelden/zichvooralnietvrouwelijkgedragen
    Heden of Toekomst: Heden
    Land: Nederland
    Relatie/verliefd: ze heeft al meerdere relaties gehad, en dan vooral met Ibrahim Afellay. de twee zijn elkaars rivalen, maar toch worden ze op de één of andere manier tot elkaar toegetrokken
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 1 juli 2010 - 19:57 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Vriendin van de meiden in de toekomst. + Verloofde Cristiano Ronaldo.
    Naam: Cristine Rose Valderez.
    Uiterlijk+ Foto: Klik Cristine, 19 jaar, valt erg op met haar prachtige gekrulde bruine lokken en haar prachtige ogen die een mengeling zijn van blauw en groen. Soms stijlt ze haar haar. De vorm van haar gezicht laat haar jukbeenderen goed uitkomen en met haar volle lippen vormt dat een prachtig geheel. Ze is ongeveer 1,75 m lang. Haar huid is altijd licht gebruind en ze heeft een prachtig slank figuur, waar vele jaloers op zijn. Ze laat haar prachtige benen dan ook graag zien. En maakt iedereen vaak jaloers met haar prachtige vormen.
    Karakter:Cristine is een erg creatieve en aardige meid en heeft voor veel dingen een oplossing, ze is erg belangstellend en nieuwsgierig en is dan ook een luisterend oor. Ze probeert zo eerlijk mogelijk te zijn als ze advies geeft. Ze is leergierig en onthoudt dingen erg snel. Ook is ze een moedige meid dat altijd opzoek ik naar avontuur. Ze praat veel, is melig en kan maar moeilijk stil blijven zitten tenzij het serieus is, dan is ze stil en luistert. Ze is hoopvol en grappig, maar heeft wel wat agressie problemen. Als ze boos word is ze ook écht boos. Ze heeft een sterk uitgesproken mening en laat zich niet makkelijk van haar stuk brengen. Ze is niet zo heel erg dol op aandacht, maar zo af en toe vind ze het ook wel leuk. Cristine denkt altijd goed na over de dingen die ze zegt.
    Hobby's: Ze houdt van een heleboel dingen, maar vooral van sport en dan voornamelijk skateboarden, voetballen, surfen en basketballen. Ook houdt ze erg veel van tekenen, en shoppen. Ze houdt er ook van om te computeren en om te feesten, maar niet te veel.
    Heden of Toekomst: Toekomst
    Land: Portugal
    Relatie/verliefd: Verloofd met Cristiano Ronaldo.
    Extra: Toen Cristine maar 5 jaar was zijn haar ouders gescheiden en is ze met haar vader vanuit Amerika naar Portugal verhuisd. Ze heeft een duitse herders puppy genaamd Bradley die ze altijd met zich mee neemt, ook op vakantie. En ze heeft een foto van haar en haar vader die ze ook altijd bij zich heeft om er steeds aan herinnerd te worden dat ze veel geluk heeft in het leven en dat ze met beide benen op de grond moet blijven.

    [ bericht aangepast op 1 juli 2010 - 20:32 ]


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Vriendin/Verloofde David villa + Goede vriendin van de hoofdpersonen

    Naam: Elena Rios
    Uiterlijk+ Foto: Elena is een meisje met zwart/bruin stijl haar en een mooie gave huid. Haar ogen zijn groen en amandel voormig. Ze heeft een slank postuur en is ongeveer 1.75. Ze heeft lange benen waar ze erg trots op is. Ze heeft een moedervlek net boven haar lip. Haar lippen zijn best vol gevormd en hebben een mooie vorm van nature. Elena heeft een mooi figuur en mooie rondingen.
    Karakter:
    Elena is een meisje waarvoor vriendschap nummer een staan. Ze zou voor haar vrienden door het vuur gaan en neemt het altijd voor ze op en soms raakt ze in situatie's verstrikt die best erg zijn. Ze is een mooi meisje en veel jongens vinden haar knap ze word alleen best snel verlegen als iemand een opmerking geeft over haar uiterlijk. Ze is erg behulpzaam en wil mensen graag helpen okal is dat niet altijd mogelijk. Ze is bijna altijd vrolijk en blij. Ze is een nuchter type en staat open voor veel. Ze raakt snel bevriend met mensen aangezien ze open staat voor iedereen. Elena heeft veel positieve kanten maar ook negatieve kanten. Ze kan snel gestrest raken een ook jaloers. Meestal ziet ze de positieve kanten van het leven maar is ook snel overbezorgd.
    Hobby's: Elena is een meisje dat veel tekent en schildert. Ze kijkt veel films en ze luisterd veel muziek. Elena speelt gitaar maar is ook iemand die erg sportief is. Ze voetbalt in haar vrijetijd.
    Heden of Toekomst: Toekomst
    Land: Spanje
    Relatie/verliefd: In relatie/ verloofd met David Villa
    Extra: Elena heeft een huskey pup die ze altijd overal meeneemd. Bovendien Support Elena het Spaanse voetbal team en ze is goed bevriend met de spelers.


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Wij zijn origineel ^^


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Naam: Werner Friedrich.
    Uiterlijk+ Foto: Pic. Redelijk sterk en erg snel. Heeft een zware stem en valt door zijn blauwe ogen in de smaak bij de meiden.
    Karakter: Vriendelijk, zachtaardig, behulpzaam maar ook vastberaden.
    Hobby's: Hij is journalist voor een Duits dagblad en moet het EK verslaggeven. Viktor houdt van gamen, nieuwe dingen ontdekken en tv kijken. Hij heeft een hekel aan het Nederlandse voetbalteam omdat zij Duitsland eruit hebben gegooid (zij doen dus niet meer mee aan het EK 2012) en ze erg hebben vernederd. Hij heeft een hekel aan arrogante voetballers, maar laat dit niet merken in zijn verslaggeving.
    Heden of Toekomst: Toekomst.
    Land: Duitsland.
    Relatie/verliefd: Werner heeft een stiekeme crush op Yolanthe Cabau van Kasbergen (ondanks dat zij Nederlands is) en droomt ervan om een nacht met haar door te brengen terwijl haar man op het speelveld staat. Hij doet tijdens dit EK ook zijn uiterste best haar te verleiden, tot grote ergernis van Sneyder.
    Extra: In feite heeft Werner nooit voor journalistiek gekozen, maar zijn ouders dwongen hem te kiezen tussen dit of het leger omdat hij erg taalvaardig was en ook fysiek sterk.

    [ bericht aangepast op 1 juli 2010 - 20:47 ]


    No growth of the heart is ever a waste

    Volksfeind schreef:
    Naam: Werner Friedrich.
    Uiterlijk+ Foto: Pic. Redelijk sterk en erg snel. Heeft een zware stem en valt door zijn blauwe ogen in de smaak bij de meiden.
    Karakter: Vriendelijk, zachtaardig, behulpzaam maar ook vastberaden.
    Hobby's: Hij is journalist voor een Duits dagblad en moet het EK verslaggeven. Viktor houdt van gamen, nieuwe dingen ontdekken en tv kijken. Hij heeft een hekel aan het Nederlandse voetbalteam omdat zij Duitsland eruit hebben gegooid (zij doen dus niet meer mee aan het EK 2012) en ze erg hebben vernederd. Hij heeft een hekel aan arrogante voetballers, maar laat dit niet merken in zijn verslaggeving.
    Heden of Toekomst: Toekomst.
    Land: Duitsland.
    Relatie/verliefd: Werner heeft een stiekeme crush op Yolanthe Cabau van Kasbergen (ondanks dat zij Nederlands is) en droomt ervan om een nacht met haar door te brengen terwijl haar man op het speelveld staat. Hij doet tijdens dit EK ook zijn uiterste best haar te verleiden, tot grote ergernis van Sneyder.
    Extra: In feite heeft Werner nooit voor journalistiek gekozen, maar zijn ouders dwongen hem te kiezen tussen dit of het leger omdat hij erg taalvaardig was en ook fysiek sterk.

    Haha _O_


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Koele rollen ^^


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Vriendin van de meiden in de toekomst + Vriendin van Maarten Stekelenburg
    Naam: Kim
    Uiterlijk+ Foto: Kim is een mooie meid van 21 jaar oud met lichtblond haar en mooiere heldere lichtblauwe ogen. Haar volle lichtroze lippen passen mooi bij haar bleke huid. Kim heeft echt extreem lange benen die erg dun zijn. Kim's postuur is van slank tot mager.
    Karakter: Kim is rustig, erg rustig. Kim is verder erg slim, vriendelijk, lief, behulpzaam en overbezorgd over haar vrienden en familie. Kim houd erg veel van vissen en weet daarom ook vele soorten uit haar hoofd. Kim is charmant en haar flirterig gedrag is erg goed.
    Hobby's: Lezen, zwemmen, zeilen, beachvolleybal. Kim houd van verhalen lezen en van zwemmen. Kim is vier keer wereldkampioen geweest met wedstrijdzwemmen, er is niemand sneller in zwemmen dan zij. Kim kan ook in het water ontzettend lang haar adem inhouden.
    Heden of Toekomst: Toekomst
    Land: Nederland.
    Relatie/verliefd: Kim is stapelverliefd op Maarten Stekelenburg, en Maarten vind Kim minstens net zo leuk als zij hem. Het is sinds kort een stel.
    Extra: Bijna niemand weet dat Kim een tatoeage heeft van een dolfijn op haar enkel. En ook bijna niemand weet dat Kim een tongpiercing heeft.

    rol: Jonger zusje van Sandra
    Naam: Gina
    leeftijd:12
    Uiterlijk+ Foto:Gina ziet er redelijk oud uit en heeft een zachtaardige persoonlijkheid. Ze heeft lang bruin haar en is redelijk klein (1.68)
    Karakter:Gina is speels en gek op leuke dingen. Ze vind fotograferen leuk en heeft altijd haar veel te grote camera bij zich. Ze vind mode ook leuk en koopt altijd de meest overdreven maar bijzondere jurken. Ook is ze gek op vintage en chocolade
    Hobby's:fotograferen,Buiten zijn en tekenen.
    Heden of Toekomst: Ze ging niet mee in het vliegtuig en bleef daardoor leven. Ze was aan het logeren bij een tante.
    Land:Italië
    Relatie/verliefd: nee
    Extra: Ze kan goed zingen maar laat niet vaak iets van zichzelf horen.

    laat je het weten als ik de rol heb?

    Waneer ga je bekend maken?


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Inderdaad! xD Ik ben er wel. Nadia is er niet. Ik ga haar stalken...

    Het eerste hoofdstuk is er al wel trouwens.


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Oke kuwl ik ga lezen :3


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Link naar verhaal


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    wij hebben nog steeds geen rollen bekend gemaakt. xD


    Nothing lasts forever, for all good things it's true. I'd rather trade it all, while somehow saving you.

    Denmark schreef:
    wij hebben nog steeds geen rollen bekend gemaakt. xD


    Stoute Sandra :3


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!