• Ik zoek niet al te veel rollen, stuk of 7.

    Wanneer Fernando een meisje hoort zingen op straat met haar gitaar kan hij haar stem niet meer uit zijn hoofd laten. Bij het opstaan, bij het wakker worden, bij elke wedstrijd en bij elk nummer dat hij hoort. Fernando besluit om er wat aan te doen en zoekt heel Spanje af naar La chica de la voz.

    Beste vriendin Hoofdpersoon ~ Het meisje.
    Beste vriendin Fernando Torres.

    Vrieninnetjes van Voetballers.


    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Foto/Uiterlijk:
    Karakter:
    Extra:

    ~ ROLLEN; ~
    Beste vriendin Fernando Torres + Vriendin Cristiano Ronaldo; Portugal.
    Beste vriendin Fernando Torres + Vriendin Sergio Ramos.
    Vriendin Iker Casillas + Beste vriendin Het meisje met de stem; Footballeur.
    Vriendin David Villa; Italie.
    Vriendin Rafael v/d Vaart; VivaEspana.
    ~ VOL ~

    Niet de eerste, maar de beste.


    LETOP;
    Het kan nog wel even duren voor dat je jezelf terug leest in het verhaal, het gaat eerst vanuit Fernando en de zoektocht.

    [ bericht aangepast op 9 juli 2010 - 14:48 ]


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ik sla een keertje over =3


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Beste vriendin Torres en vriendinnetje Cristiano Ronaldo.
    Naam: Rose Vida
    Achternaam: Valderez
    Leeftijd: 19
    Foto/Uiterlijk: Klik Rose, 19 jaar, valt erg op met haar prachtige gekrulde bruine lokken en haar prachtige ogen die een mengeling zijn van blauw en groen. Soms stijlt ze haar haar. De vorm van haar gezicht laat haar jukbeenderen goed uitkomen en met haar volle lippen vormt dat een prachtig geheel. Ze is ongeveer 1,75 m lang. Haar huid is altijd licht gebruind en ze heeft een prachtig slank figuur, waar vele jaloers op zijn. Ze laat haar prachtige benen dan ook graag zien. En maakt iedereen vaak jaloers met haar prachtige vormen.
    Karakter:Rose is een erg creatieve en aardige meid en heeft voor veel dingen een oplossing, ze is erg belangstellend en nieuwsgierig en is dan ook een luisterend oor. Ze probeert zo eerlijk mogelijk te zijn als ze advies geeft. Ze is leergierig en onthoudt dingen erg snel. Ook is ze een moedige meid dat altijd opzoek ik naar avontuur. Ze praat veel, is melig en kan maar moeilijk stil blijven zitten tenzij het serieus is, dan is ze stil en luistert. Ze is hoopvol en grappig, maar heeft wel wat agressie problemen. Als ze boos word is ze ook écht boos. Ze heeft een sterk uitgesproken mening en laat zich niet makkelijk van haar stuk brengen. Ze is niet zo heel erg dol op aandacht, maar zo af en toe vind ze het ook wel leuk. Cristine denkt altijd goed na over de dingen die ze zegt.
    Extra:Toen Rose maar 5 jaar was zijn haar ouders gescheiden en is ze met haar vader vanuit Amerika naar Portugal verhuisd. Ze heeft een duitse herders puppy genaamd Bradley die ze altijd met zich mee neemt, ook op vakantie. En ze heeft een foto van haar en haar vader die ze ook altijd bij zich heeft om er steeds aan herinnerd te worden dat ze veel geluk heeft in het leven en dat ze met beide benen op de grond moet blijven.


    Rose houdt van Renée&Benjamin . <3

    Rol: Beste vriendin torres
    Naam: Summer
    Achternaam: La Tengo
    Leeftijd: 22
    Foto/Uiterlijk: http://images.teamsugar.com/files/users/0/5711/14_2007/straight%20brunette.preview.PNG
    Karakter: Aardig, luisterd goed, zoekt altijd oplossing, is dé vriendin.
    Extra: Ik heb geen ouders en ik ben enigskind dus geen extra, behalve dat mijn hobby liedjes schrijven is.

    Beste vriend Torres en vriendinnetje Sergio Ramos

    Naam:Lindsey
    Achternaam:Gillard
    Leeftijd:21
    Foto/Uiterlijk:Klik
    Karakter:Rustig, bezorgt, fantasierijk
    Extra: Is net verloofd met Sergio en wil graag lesgeven aan kleutertjes.

    [ bericht aangepast op 8 juli 2010 - 22:09 ]


    The soul needs autumn.

    Het klinkt als Camp rock, Hahah sorry

    Rol; Vriendin Iker Casillas, en beste maatje chicka de la voz.
    Achternaam; Santa
    Naam; Juliet
    Leeftijd. 21.
    Foto/uiterlijk; Juliet heeft lang blond haar en.. ach weet je zoek maar een foto op van Juliet Simms.
    Karakter; Juliet is erg creatief, en kan net zoals '...' goed op de gitaar spelen en zingen. Al kan '...' dat nog beter dan haar. Juliet is erg zorgzaam voor mensen, en kan goed luisteren naar gevoelens, en helpt mensen ook goed keuzes maken. Ze haat aandacht, maar ze vind het heerlijk om met haar band op het podium te staan.
    Éxtra'; Juliet heeft een eigen band genaamd automatic loveletter, waarmee ze de hele wereld over tourt, daardoor kan ze minder bij haar vrienden en vriendje zijn.


    SLOAN.

    Rol: Beste Vriendin Fernando Torres + Vriendinnetje David Villa
    Naam: Kate
    Achternaam: Rivera
    Leeftijd: 23
    Foto/Uiterlijk: Kate is een meisje met zwart/bruin stijl haar en een mooie gave huid. Haar ogen zijn groen en amandel voormig. Ze heeft een slank postuur en is ongeveer 1.75. Ze heeft lange benen waar ze erg trots op is. Ze heeft een moedervlek net boven haar lip. Haar lippen zijn best vol gevormd en hebben een mooie vorm van nature. Kate heeft een mooi figuur en mooie rondingen.
    Karakter:Kate is een meisje waarvoor vriendschap nummer een staan. Ze zou voor haar vrienden door het vuur gaan en neemt het altijd voor ze op en soms raakt ze in situatie's verstrikt die best erg zijn. Ze is een mooi meisje en veel jongens vinden haar knap ze word alleen best snel verlegen als iemand een opmerking geeft over haar uiterlijk. Ze is erg behulpzaam en wil mensen graag helpen okal is dat niet altijd mogelijk. Ze is bijna altijd vrolijk en blij. Ze is een nuchter type en staat open voor veel. Ze raakt snel bevriend met mensen aangezien ze open staat voor iedereen. Kate heeft veel positieve kanten maar ook negatieve kanten. Ze kan snel gestrest raken een ook jaloers. Meestal ziet ze de positieve kanten van het leven maar is ook snel overbezorgd. Kate is nog best jong dus erg leergierig en ondhoud dingen erg snel. Ze is iemand die erg veel praat maar ook een luisterend oor heeft. Kate is iemand die altijd vrolijk is en lacht en vaak melig is.
    Extra: Kate heeft een Husky pup genaamd Wolf [/ul]

    [ bericht aangepast op 8 juli 2010 - 22:19 ]


    Easy peasy, pumpkin peasy, pumpkin pie, motherfucker!

    Rol: Vriendinnetje Bojan Krkic. (Barcelona)
    Naam: Lina
    Achternaam: Cruz
    Leeftijd: 19
    Foto/Uiterlijk: http://stellarmagazine.files.wordpress.com/2010/02/xs_pixie_lott_516_49751a.jpg
    Karakter: Lina is bijna altijd vrolijk. Maar als ze chago is, is het beter om niet een gesprek te beginnen met haar.
    Extra: Lina is model

    [ bericht aangepast op 9 juli 2010 - 9:55 ]


    Geen reclame, please.

    Rol: Vriendinnetje Rafael van der Vaart
    Naam: Kim
    Achternaam: Johansson
    Leeftijd: 21 jaar
    Foto/Uiterlijk: Kim heeft een blanke huid die snel bruin word zodra ze in de zon komt, ze heeft lichtblond haar dat snel krullerig word, ze heeft lichtblauwe ogen en lichtroze lippen. Ze is best klein maar dat vind ze totaal niet erg. Kim heeft een slank tot mager postuur en is het ideale meisje.
    Karakter: Lief, aardig, verlegen, gevoelig, rustig, niet al te slim, zorgzaam, behulpzaam, overbezorgd over haar vrienden familie, creatief, optimistisch, muzikaal, grappig, praat veel in het bijzijn van vrienden en/of familie maar is bij vreemden erg stil en verlegen, fatsoenlijk en netjes.
    Extra: Kim is van Nederlandse afkomst maar heeft wel een oma die in Spanje woont. Kim is er trots op dat ze Nederlands is en draagt ook vaak oranje dingetjes of vesten met de vlag van Nederland erop. Veel jongens vind haar leuk maar daar merkt ze weinig van.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.