• When a famous boy responds to your comment.


    Tom kaulitz storie.

    Klik.

    Rollen:
    Hoofdpersoon: Inamorta
    Een vriendin van de hoofdpersoon:
    Zusje van hoofdpersoon [4 Jaar]:
    Beste vriend hoofdpersoon:
    Vriendin van Bill: Tillylicious

    Invullen:
    Naam:
    Leeftijd:
    Foto:
    Karakter:
    Extra:


    Ik kies niet de eerste maar,
    de beste.(:

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 16:58 ]


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Rol'vriendin tom/hoofdrol denk zelfde@_@
    Naam; Mia Mcbride
    Leeftijd; Een jaar jonger dan tom kaulitz
    Foto;*komt eraan*
    Karkater; Een meid die zich niet over zich heen laat lopen zegt het gewoon als ze het niet met je eens is.Is best aardig voor de vrienden en speelt als dj in de club . heeft stieken altijd tokio hotel damm awesome gevonden alleen 1 vriendin wis het daarvan.Houd heel erg van makkelijke kleren en haar tutjes of slettenbakken,wil ze het liefst slaan als ze niet word tegen gehouden. Heeft vroeger altijd rusie gehad met familie enigste met wie ze nu praat is der oom.

    Extra;Houd heel erg van ijsjes zo kan je der soms omkopen,wilt graag het leuke kant zien van ene mensen leven niet allen de slechte kant,mensen die ze niet kent oordeelt ze niet gelijk,pas als ik idee heb van zij of hij is zo

    zeg het als zo goed is^^

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 11:00 ]


    Never regret something that made you Smile

    Rol: Hoofdpersoon.
    Naam: Esmée Rivera
    Leeftijd: 20
    Foto: Het kan aan mij liggen, maar ik vind dit echt iemand voor Tom.:'D
    Karakter: Lief, spontaan, kort lontje, betrouwbaar, speels en flirterig. Esmée komt er gewoon voor uit, dat ze TH fan is, al haar vrienden accepteren dat. Wat ze onzin vind, omdat iedereen het zou moeten accepteren, niet alleen haar vrienden. Ze kan zich vreselijk opwinden als iemand kwaad spreekt over Tokio Hotel. Gelukkig is ze niet een gestoorde fan, ze heeft maar één poster op haar kamer hangen en praat er niet de hele dag over. Ze weet dat ze bij Tom hoort, maar dacht altijd dat dat gewoon een fantasie was.
    Extra: Ze heeft een chocolade verslaving, maar vind het moeilijk om te eten, aangezien altijd heel haar gezicht onder zit, zelfs nu ze volwassen is. Ze rookt, maar niet te veel. Ze drinkt graag en vind het dronken gevoel heerlijk, maar is geen alcoholist.

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 13:02 ]


    everything, in time

    Moreee?(:


    Life is a fairytale, told by an idiot.

    Rol: Vriendin van Bill
    Naam: Kyara Dawson
    Leeftijd: 20
    Foto: Klikkerdeklik
    Karakter: Kyara is een lief, spontaan en grappig meisje. Soms wel verlegen, maar eens ze iemand kent veranderd ze in een behulpzaam meisje, met veel droge humor, maar vooral een trouwe vriendin. Ze houdt van shoppen, dieren, kinderen, plezier maken, vrienden, familie, uitgaan, lekker eten, muziek, gitaar, piano, zingen en natuurlijk die o zo lieve Bill. Als ze aan iets een hekel heeft is het wel liegen, bedrog, en mensen die fake zijn. Voor het uiterlijk check je maar even de foto. 8D
    Extra: Heeft een hekel aan chocolade.

    Of ik het nu word of niet: veel succes met zoeken en vinden van die mensen, en ik ga de storie zeker lezen. :Y)

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 12:42 ]


    Moonshine, take us to the stars tonight ~

    xWahreLiebe schreef:
    Moreee?(:


    Als er iets niet goed is, wil je dan zeggen wat? Dan ga ik dat proberen aan te passen.(cat)


    everything, in time

    Rol: Maakt niet uit (:
    Naam: Vicky Harding
    Leeftijd: 19
    Foto: One Two Three
    Karakter: Vicky is een meisje dat zich niets door niemand laat vertellen. Ze is eigenwijs en tegendraads en trekt zich van niemand iets aan. Ze houdt van feesten maar heel soms wil ze gewoon even alleen zijn en nietsdoen. Haar vertrouwen win je niet makkelijk, maar als je het uiteindelijk hebt, zal ze een hele goede vriendin zijn.
    Extra: Zit op dansles & boxen & rookt alleen als ze gefrustreerd is.

    [ bericht aangepast op 31 aug 2010 - 13:02 ]


    My heart can't possibly break when it wasn't even whole to start with.

    Vriendin
    Naam: Tara Elize Chase.
    Leeftijd: Twintig.
    Foto: Tara heeft compleet zwarte haren, vanaf boven is het stijl en onderaan steken de punten iets uit. ze heeft een schuine pony die mooi bij haar gezicht aan sluit. op de foto is het niet te zien, maar Tara heeft groenige ogen met een combinatie van bruin en grijs maar het overheersend groen. Tara is geen lang meisje, ze is slechts 1.60m groot. Tara is ook erg dun, maar dat komt omdat ze zo aangelegt is. haar ouders zijn beide ook erg dun en niet erg lang, veel meisjes zijn jaloers op Tara's perfecte borsten. ze heeft cup C, die ze altijd mooi laat zien met ietwat strakke truitjes. Tara heeft graag een hoofddeksel op omdat ze het niet eens is met haar haren, meestal zijn het mutjes of hoedjes. Tara is niet zomaar te zien in een jurkje of een rokje, daar moet je wel heel hard op door drammen wil je Tara zo ver krijgen.
    Karakter: Tara is een lief meisje die buitengewoon slim is, ze is grappig aangelegd en kan veel mensen aan het lachen krijgen met haar aanstekelijke lach. Tara is erg eigenwijs en doet graag haar eigen zin, het liefste haalt ze dan mensen over om ook haar zin te volgen. Daarom staat Tara bekend als een leider, ze spoort graag mensen aan om iets te doen en leidt ze graag. Ze helpt graag en is een rasechte leider, omdat ze slim is en doorzeurt om haar zin lukt het haar vaak om mensen op het goede pad te brengen. Tara heeft een hart van goud en zal nooit een vliegkwaad doen, ze is een echt sociaal iemand met een zwak hart. Ze kan niet tegen mensen die lijden, daarom geeft ze ook altijd geld aan zwervers. Ze kan het niet over haar hart halen het niet te doen, daar willen haar vrienden haar graag vanaf helpen maar het is wat Tara als sinds haar jeugd af aan heeft.
    Extra: Tara is een echt katten mens, ze heeft zelf zes katten die ze met liefde bezorgd. Tara heeft vroeger ook op paardrijden gezeten, maar dat liep niet goed af toen ze van het paard afviel en ze eronder lag. Daarom heeft ze nu een litteken op haar buik, waar niet veel van te zien is omdat ze altijd haar shirt aanheeft. Tara is sindsdien doods en doodsbang voor paarden, het is een fobie van haar geworden en dat is erg lastig voor. Tara is vroeger in een verkeerd steegje belandt, ze moest voor haar moeder nog laat toen het al donker was iets gaan geven bij haar tante. Toen ze terug kwam werd ze een steegje in getrokken waar vier jongeren dronken hingen, Ze wilde Tara's gezicht bewerken maar dat lukte ze niet helemaal. Ze heeft er nou alleen nog maar een rood lijntje van over bij haar lip.

    [ bericht aangepast op 1 sep 2010 - 10:48 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Eentje die erbij past, maakt mij niet zoveel uit(:
    Naam:Kaylee
    Leeftijd:18
    Foto:Whoes!
    Karakter:Kaylee is een aardig meisje, ze zegt wat ze denkt en ze doet vaak zomaar dingen zonder erbij na te denken, ze is grappig en kan met iedereen lol maken, ook kan ze ineens heel serieus zijn als het om dingen gaat die ze intressant vindt. Als je haar vriend(in) bent kan je heel veel steun uit haar halen en is ze heel behulpzaam.
    Extra:Ze zit op de toneelschool en wilt graag actrice worden.


    Russian Roulette is not the same without a gun.

    Rol: Beste vriendin van de hoofdpersoon.
    Naam: Lucca Moore.
    Leeftijd: Eighteen/18.
    Foto: First, and Second and Third photo.
    Karakter: Lucca zegt wat ze denkt, en dat zonder enige moeite. De meesten zeggen dan ook tegen haar dat ze een bitch is, vanwege haar antwoorden. Maar dat kan haar niks schelen, en ze pikt niet wat mensen over haar zeggen, want dan zegt ze er meteen wat van. Ook als ze hoort dat mensen wat over haar vrienden zeggen, zegt ze er ook meteen wat van. Ze laat zich niet zo snel over haar heen lopen. Naast dat ze té sarcastisch is, geeft ze erg veel om haar vrienden (alleen kun je dat niet zo goed merken), en geeft ze haar vrienden eerlijk advies.
    Ze is snel nieuwsgierig en zoekt het gevaar op. Ze is onvoorstelbaar, je weet nooit wat ze van plan is, of wat ze gaat doen.
    Lucca raakt erg snel dingen kwijt – ze vergeet snel dingen, als ze net haar mobiel heeft gepakt en ergens anders heeft neergelegd, weet ze niet meer waar ze het heeft gelaten. And that’s to bad, want ze kan niet zonder haar mobiel. Ze moet altijd haar mobiel bij haar hebben, ze kan niet zonder.
    Lucca gaat meer met jongens om dan met meiden, wat ze soms best vaag vindt. Lucca kan niet tegen mensen die denken dat ze haar kennen, en die dat ook tegen haar zeggen. Ze weet zelf wel wie haar goed kent, en wie niet. Ze haat vooroordelen, en ze haat het als er 5 keer dezelfde zin tegen haar wordt gezegd. Ze is erg ongeduldig.
    Ze heeft een eigen auto, die ze wel heeft gekregen voor haar 16e verjaardag van haar vrienden (die er samen voor spaarden). Ze woont verder met haar vriend samen. (Ik weet niet of dat mag?) Ze komt altijd wel te laat op afspraken.
    Extra: Lucca is erg creatief, ze komt snel met ideeën voor iets. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, maar dat doet ze het liefst alleen. Dat geeft extra spanning vindt ze.
    Als ze bij een persoon is - en ze voelt zich er niet goed bij, wilt ze er het liefst vandaan. Want dan heeft ze het gevoel dat er wat ergs gaat gebeuren, en meestal heeft Lucca dan ook gelijk. Ze neemt snel uitdagingen/avonturen aan, want daar houdt ze van. En ze rookt, want dat neemt eenmaal de stress bij haar weg.

    [ bericht aangepast op 2 sep 2010 - 1:10 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Beste vriendin. :3

    Naam: Jess Taylor
    Leeftijd: 19
    Foto: klik
    Karakter: Lief, behulpzaam, droog, grappig. Ze denkt vaak wat ze denkt en heeft veel sarcastische opmerkingen. Ze is een echte durfal en is voor bijna niks bang. Ze heeft een grote bek tegen iedereen maar tegen haar vrienden is ze een lief meisje. Maar als het kan dan kan ze ook bitchy tegen hen doen. Je weet nooit wat ze van plan is en zegt dat ook tegen niemand. Ze geeft vaak andere de schuld van haar fouten en is zonder diploma van school gegaan. Ze heeft veel one-night-stands gehad, en is door één jongen daarvan gestalkt. Na een week zag hij haar met zijn vriend in de bosjes en toen werd hem pas duidelijk dat het niks werd tussen hun. Ze woont niet meer bij haar ouders omdat die haar te wild vinden, hun zijn dan ook streng gelovig. Iets wat Jess absoluut niet is. Vroeger wel, maar op haar 10e heeft ze dat veranderd. Ze werd bevriend met jongens van 16/17/18 die rookte en blowde. Eerst begon ze alleen met roken, maar na een jaar werd ze ook verslaafd aan blowen. Ze moest in een afkick en sinds dien doet ze nog maar een paar joint's in de maand. Roken doet ze nog wel en ze gaat bijna iedere dag uit en gaat dan bijna altijd mee met een jongen waarvan ze de naam niet weet.
    Extra: Alles staat daar denk ik?


    -