• Het is 1550 en het wilde westen ligt er vredig bij. Kleine stammen indianen bouwen woonplaatsen en woonkampen op, ver in de bergen achter texas, de handel is net begonnen en ontdekt en de eerste wereldreizen worden afgelegt. Maar dan, een jaar later word Texas overrompeld door misdrijven, misdaden en overvallen door verscheidene handels drijvers uit de 'staat' Amerika.

    Blauwe maan, een 16 jarig indiaans meisje leeft in die tijd bij de Chiluaha stam met haar familie. Ze heeft alles wat haar hartje begeert en helpt vele dorpsgenoten rondom haar.
    Maar wat als ook hun stam uiteen word gedreven? En Blauwe maan naar Chicago word gevoerd door de bleekgezichten? Ziet ze ooit haar familie nog terug?


    Goed, ik dacht, nu maar eens wat anders dan die hypermoderne liefdes vehaaltjes. Ik droomde toevallig over zoiets, (ja ik krijg altijd ideeën als ik droom, lol) en dacht; Héy! Goed verhaal. Dus maar proberen.

    Maar wat ik dus zoek:

    -Enkele meisjes van de stam. (Mag ook jongens)
    -1 jongere zus en 1 oudere broer van Blauwe maan
    -Rijkeluis meisje waar Blauwe maan naderhand een band mee opbouwd. (Zal ook hoofdpersoon worden)


    Interesse? Even invullen please :]

    NOTE: Over de rollen van de indiaan: Het zijn indianen! Géén zangeressen of actrices, dus pas je naam+uiterlijk daar ook op aan!


    Naam:
    Leeftijd:
    Geslacht:
    Eigenschappen:
    Karakter:
    Uiterlijk/plaatje:
    Rol:

    [ bericht aangepast op 29 sep 2010 - 20:24 ]


    "like i'd follow you around like a dog that needs water."

    Naam:Elizabeth Smith
    Leeftijd:16
    Geslacht:Vrouw
    Eigenschappen:Moedig, Te vertrouwen en geeft niet snel op.
    Karakter:Elizabeth is een zeer opgewekt iemand die erg nieuwsgierig is naar andere culturen. Ze neemt het altijd op voor haar vrienden, ook als ze er zelf in de problemen door kan komen. Soms kan ze erg arrogant overkomen, maar als je haar eenmaal kent, wil je haar niet meer kwijt.
    Uiterlijk/plaatje: Elizabeth zo zie je haar ook Elizabeth
    Rol:Rijkeluis meisje

    [ bericht aangepast op 25 sep 2010 - 23:02 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Naam: June Trinst
    Leeftijd: 15
    Geslacht: Female
    Eigenschappen: Sterk, maar wel Naief
    Karakter: Betrouwbaar, lieflijk, soms agressief maar zeker wel aardig
    Uiterlijk/plaatje:
    June
    Het liefst jongerzusvandeblauwemaan:$


    One, two, three. One, two, three.

    Naam: Asianne (= rijzende zon)
    Leeftijd: vijftien zomers
    Geslacht: Vrouw
    Eigenschappen: Koppig, eigenwijs, slim, geliefd bij mensen, snel van begrip, maakt snel dingetjes in elkaar >> maakt kleren, Ze is bang voor het vuur, dat de vlammen haar opslokken en haar nooit meer laten gaan. Ze houdt van zwemmen. Ze is als de doods voor de blanken en wenst ook vurig dat ze niet wordt meegenomen. Als het erop neer komt helpt ze haar vrienden wel, en dat is er weinig. Ze maakt niet zo snel vrienden, eigenlijk. Ze is meer van wie ze nu heeft dat die ook blijven, niet wegvluchten of meegenomen worden. De kinderen waarmee ze ogproeide zijn ook de enige personen.
    Uiterlijk/plaatje: klik


    Zoals de oude Hawaiianen altijd zeiden: Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.

    naam: Huyana (betekend vallende regen)
    leeftijd: 16
    geslacht: meisje (uit de stam)
    eigenschappen: betrouwbaar, slim, aardig
    karakter: Huyana is iemand die een beetje mensenschuw is. Ze is een gevoelig meisje en weent snel. Ze is altijd kleurrijk gekleed. Ze heeft droge humor. Ze maakt veel ~soms té veel~ grapjes. Huyana is een bijzonder tekentalent.. Ze schilderd ook vaak. Huyana heeft een ontzettend goede band met haar moeder & een nóg betere met haar vader.
    uiterlijk/plaatje:klik

    [ bericht aangepast op 29 sep 2010 - 19:56 ]


    It's hard to hold a candle in the cold November Rain

    Naam:Katylin Rose
    Leeftijd:18
    Geslacht:Vrouw
    Eigenschappen:Arrogant,verwend en snel verveeld.
    Karakter: Katylin is verwend en kan het niet laten soms een foute opmerking te plaatsen. Ze leeft van al haar vaders geld en chanteert mensen dagelijks. Ze kan er niet tegen als mensen beter zijn dan haar. Ze heeft als klein meisje meer dan 5 oppassers weg weten te krijgen en kamermeisje bleven ook niet gespaard. Iedereen noemt haar Kate omdat Katylin lastig uit te spreken is. Haar moeder kan het niks schelen wat er gebeurt die reist alleen maar. Stiekem voelt Katylin zich best eenzaam en durft ze daar me t niemand over te praten. haar vader leerde haar dat ze hard tegen minder rijke personen moet zijn,haar voorbeeld is dan ook haar vader. veel vriendinnen heeft ze niet alleen maar mensen die doen wat ze zeggen.
    Uiterlijk;klik

    Naam: Huna
    Leeftijd: Vijftien
    Geslacht: Vrouw
    Eigenschappen:
    Karakter: Huna is een lief en vrolijk meisje, ze is vaak opgewekt en vrolijk en ze kan nog erg speels zijn. Ze is zeker niet dom, ze is een van de slimmere. Ze heeft een flinke dosis gezond verstand in haar hoofd zitten, ze wil dat niet altijd gebruiken maar als ze het gebruikt kunnen er irritante bijdehandte opmerkingen uit haar komen. Huna is een meisje die iedereen lief heeft, mensen mogen haar ook snel wegens haar lieve en schattige gedrag. Ze is erg grappig en maakt ook mensen graag aan het lachen, het lijkt wel een van de dingen die ze het liefste doet. Huna is in vergelijking met Blauwe maan heel anders, ze is minder serieus en ook populairder. Dat wil niet zeggen dat mensen Blauwe maan niet mogen, maar het liefste zien ze Huna. Ze is zweverig, dromerig en ze leeft nogal in haar eigen wereldje. Maar dat maakt haar zo geweldig, ze zou nooit iemand iets kwaad doen en ze is ook leuk om naar te kijken. Ze is lijkt afentoe wel een kind van vijf maar dat maakt haar niet uit, Huna vergelijkt zichzelf graag met een vlinder. Ze wil alleen maar vliegen en heen gaan waar ze wil, maar dat kan helaas niet altijd.
    Uiterlijk/plaatje: Huna
    Rol: Het kleine zusje van Blauwe maan


    Big girls cry when their hearts are breaking

    heey,, mag ik ook een cowGirl(A) zijn? die vriendschap sluit met de indianen??


    When you believe your dreams come true

    Naam: Halona. -gelukkig-
    Leeftijd: 16 jaar.
    Geslacht: vrouw,
    Eigenschappen: lief, maar ontzettend verwend, maar als je problemen hebt, ze staat altijd voor je klaar.
    Karakter: Halona is een super gelukkig meisje, ze kan arrogant uit de hoek komen, maar ze is ook super vrolijk, haar ouders zijn ontzettend rijk,
    waardoor Halona alleen maar verwend word.
    verder is Halona altijd hyper, en als je een goede vriendin van haar bent, ze staat altijd voor iedereen klaar, en heeft een schouder om uit te huilen.
    Halona heeft een paar trekjes waardoor ze ontzettend brutaal kan zijn en ze houd ook wel een beetje van actie,
    ze doet vooral dingen die niet mogen, maar dan natuurlijk wel stiekem, en dat alleen omdat het haar allemaal spannend lijkt,
    Halona is ook dol op kattekwaad uithalen en doet dat dan ook maar al te graag,
    Uiterlijk/plaatje: Klikker de klik.
    Rol: Rijkeluis meisje.

    [ bericht aangepast op 14 okt 2010 - 6:03 ]


    Life is a beautiful struggle

    Naam: Jenna Brooke
    Leeftijd: 16
    Geslacht: Meisje
    Eigenschappen: Ze is heel nieuwsgierig, en wil graag nieuwe dingen ontdekken
    Karakter: Ze is een aardig meisje, die erg nieuwsgierig is. Ook is ze erg moedig en durft veel. Ze woont op de prairie, en haar vader is helemaal tegen indianen. Jenna wil weten wat er nou zo erg aan die indianen is, en gaat samen met haar paard shadow op onderzoek uit. Ze gaat opzoek naar een indianen stam
    Uiterlijk/plaatje: http://www.crestock.com/images/880000-889999/883742-xs.jpg of http://horseridinglessonsin.com/wp-content/uploads/2010/04/horse-riding-girl.jpg
    Rol: Cowgirl die vrienden word met blauwe maan/en de indianen stam

    [ bericht aangepast op 25 okt 2010 - 19:08 ]


    When you believe your dreams come true

    Naam; Claire Sawyer
    Leeftijd; 17 jaar
    Geslacht; Meisje
    Eigenschappen; Claire is een soort van meisje die je meteen herkent als een persoon met een hoge stand.
    Karakter; Nogal opvallend. Maar eigenlijk is ze gewoon zelfverzekerd. Ze vindt het leuk om bekeken te worden, maar is eigenlijk ook heel onwetend. Ze weet bijna niets van de mensen af die buiten haar "wereldje" leven. Ze heeft de mooiste jurken, en doet nooit haar heilige bloemenkransje af. Niet omdat dat het bewijs is van adelijk bloed, het was van haar zus. Die jammer genoeg overleden is. Ze weet niet eens wat "indianen" zijn, maar ze kent alleen rijke lui.
    Uiterlijk/plaatje; Aarbei blonde krullen met zwarte lokken die altijd opgestoken zijn. Haar ogen zijn groot en donkerbruin, en ze heeft een medium skin tone. Haar favoriete kleur is ook donkerblauw.
    Rol; Rijkelui meisje die band opbouwt met Blauwe Maan.


    Whosoever chooses to follow guidance, follows it for his own good; whosoever goes astray, goes astray to his own loss.