• Een tiental studentes leven bij elkaar in een studentenhuis, een mooi groot huis en groot genoeg voor hun allemaal. Het zijn meisjes die allemaal erg verschillend zijn, en soms elkaar niet uit kunnen staan. Sommige van hen zijn elkaars vriendinnen, hetzelfde karakter en dezelfde interesses, sommige zijn juist elkaars grootste vijanden, omdat ze elkaars 'concurrentie' vormen.
    De meiden geven graag feestjes, gaan uit en nemen jongens mee naar huis. Maar ze weten zelf ook dat dat niet lang goed kan gaan, maar who cares? Ze willen van hun leven genieten, op hun eigen manier.


    Oké het klinkt niet leuk, speciaal of rawr ofzo, maar het gaat echt zo'n bitch verhaal worden, met romantiek enzo. (:

    Rollen
    Negen studentes, verschillende types.

    Invullen
    naam:
    achternaam:
    leeftijd: tussen de 16 en 19
    karakter: uitgebreid
    uiterlijk:
    foto:
    studie:
    crush/relatie: hoeft niet, het mag ook gewoon een slet zijn, die met iedereen gaat. naam en foto
    status op school: populair, onpopulair, je snapt wel
    type*: nerd, cheerleader, slet, gothic, enzo.
    Extra:
    titel:

    * Ik wil graag zo veel mogelijk verschillende types, niet allemaal slets en cheerleaders.

    [ bericht aangepast op 17 nov 2010 - 17:29 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    naam: Madge
    achternaam: Everdeen
    leeftijd: 17
    karakter: uitgebreid: Madge is een erg lief meisje. Ze is erg spontaan en grappig, waardoor iedereen haar automatisch gelijk mag. Ze is behoorlijk intilligent, waardoor haar vriendinnen haar voor de grap nerd noemen. Magde wordt alleen heel snel jaloers. En dat is niet bepaald handig wanneer ze een jongen leuk vind.
    uiterlijk: Lang bruin haar, dat een beetje krult. Ze heeft blauwe ogen en is erg licht.
    foto: Magde Everdeen
    studie: Psychologie
    crush/relatie: hoeft niet, het mag ook gewoon een slet zijn, die met iedereen gaat. naam en foto: Alex Mallark zou zo de tweelingbroer van Magde kunnen zijn. Niet qua uiterlijk maar qua innerlijk. Alex is net zoals Madge erg spontaan, sociaal en vriendelijk tegen anderen. Verder is hij erg romantisch ingesteld, en is hij charmant.
    status op school: populair, onpopulair, je snapt wel: Je kan haar nog net in het hokje; populair proppen.
    type*: nerd, cheerleader, slet, gothic, enzo.: Populair.
    Extra: Madge zit in de showkoor.
    titel: Gosh, ik ben heel slecht in titels bedenken.

    [ bericht aangepast op 29 nov 2010 - 0:03 ]


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    -scheldwoord- Ik had alles ingevuld, en opeens is alles weg :O


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Invullen
    naam: Lauren Rose
    achternaam: Samuels
    leeftijd: 16
    karakter: op het eerste zicht lijkt ze duister en mysterieus, maar eens je haar leert kennen weet je dat ze een explosief en verrasend karakter heeft, en dat gothic enkel haar kleren en muziekstijl zijn. zelf zingt ze in een rockbandje, Deep Thunder, samen met nog 2 andere jongens, zij zingt en speelt bassgitaar, en kan ook een beetje elektrisch gitaar. ze is op studentenhuis gegaan omdat ze niet goed overeenkomt met haar stiefmoeder, en ook omdat ze anders er drie uur over deed per dag om naar school en huis te geraken. ze houdt qua jongens oftewel van rasechte metalheads, of net van gespierde, blonde met krulletjes en blauwe ogen jongens.
    uiterlijk: ze heeft halflang bruin krullend haar, grijsgroene ogen en een zeer lichte huid. ze is klein en normaal qua gewicht
    foto: zie profielfoto
    studie: Woordkunst-Drama
    crush/relatie: happy single
    status op school: halfpopulair, ze heeft haar kliekje en de rest boeit niet.
    type*: gothic
    Extra:
    titel:


    Maybe we should doubt our fears instead our dreams.

    naam:Joanne
    achternaam:Monroe
    leeftijd: 18
    karakter: Een zeer verlegen meisje tegen over de buiten wereld , maar die met haar beste vriendin helemaal los gaat . Ze vertrouwd niet direct vreemden en als iemand haar kwetst sluit ze zich af voor de buiten wereld. Maar als ze kwaad is is ze echt kwaad dan kan ze heel erg bot en crue over komen .
    uiterlijk:Blond lang krullend haar en mooie helder blauwe ogen
    foto: Anna
    studie:Fotografie
    crush/relatie: Verliefd op David Facinelli
    status op school:Half Populair , loopt altijd bij der beste vriend(in)en in een groepje
    type*: Beetje het normale meisje , met der eigen kleding style
    Extra:Ze bespeeld De Gitaar en is zot op dansen
    titel: Only Together we can work it out


    You make my life perfect ! <3

    naam: Vienna Rose
    achternaam: Montaque
    leeftijd: Negentien.
    karakter: Vienna is meestal de grote bitch in het midden, terwijl ze een klein gebroken hartje heeft. Vienna kropt alles op, luistert niet naar wat er tegen haar wordt gezegd, doet wat ze zelf wilt, en zegt wat ze zelf denkt. Ja, er is wat aan de hand met Vienna. Ze is verkracht toen ze zestien jaar oud was, en kan het soms nog steeds niet verwerken wanneer ze denkt dat ze een jongen ziet zitten. Vienna is erg onzeker, maar doet zich voor alsof ze dat niet is. Vienna kropt haar problemen op, en praat er niet over. Soms als het haar te druk wordt sluit ze zich op haar kamer, en huilt ze in haar kussen.
    uiterlijk: Vienna heeft bruin haar met slagen er in, bruine ogen, mooie zalm roze lippen, ze is zo'n 1.73 lang, en heeft een slank tot mager postuur.
    foto:Vienna
    studie: Fotografie.
    crush/relatie: Vienna is stiekem heel erg verliefd op Ricardo Izecson dos Santos Leite. Ze heeft al meer dan 1 jaar een crush op hem, maar durft niet op hem af te stappen omdat hij altijd wel omringt is door andere meiden.
    status op school: Populair.
    type*: Cheerleader.
    Extra: Vienna heeft op een internaat gezeten vanaf haar 6e tot haar 13e, haar ouders stierven bij een auto ongeluk, waar van alleen Vienna het had overleefd. Haar verdriet verwerkt ze in muziek, ze speelt namelijk piano en zingt erbij, - niet wetend dat Ricardo elke avond bij het raam staat te luisteren -
    titel: Party in the USA.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Give me rol. :9~


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    naam: Roos
    achternaam: James
    leeftijd: 19
    karakter: Roos is een echte bitch. Niet omdat ze heel onzeker is en het met dit bitcherige gedoe wil verbergen, maar omdat ze nooit échte liefde heeft gekend. Haar vader en moeder waren een typisch voorbeeld van tiener ouders. Haar moeder was 17 en haar vader 20. Haar vader heeft nooit iets met haar te maken willen hebben en haar moeder keek nooit naar haar om. Ze gaf haar wel te eten maar dat was ook alles. Roos werd gedwongen om snel op te groeien. Roos weet ook maar al te goed dat je in de harde wereld nooit ergens komt door lief en aardig te zijn. Vanaf dat ze klein was, was ze al een bitch. Toen ze veel vrienden kreeg en merkte dat ze populair werd wou ze nooit meer anders zijn. Roos is altijd de "Leider" van een groep bitches. Roos doet waar ze zelf zin in heeft en luistert naar niets en niemand. Ze is een echt feest beest en heeft haarzelf al een paar keer coma gezopen. Ze trekt zich daar echter niks van aan. Haar motto is daarom ook: Drink today, puke tomorrow. Ze heeft slechts een echte bezigheid, tekenen. Ze kan zich er helemaal in uiten en heeft nog talent ook. Ookal is ze zelf wat minder te spreken over haar kunstwerken.
    uiterlijk: Roos heeft lang, golvend zwart haar. Ze heeft een schuine pony die soms een oog bedekt. Ze heeft bruine ogen die "sexy bitch" uitstralen. Ze heeft meerdere tatoeages. en maakt zich altijd vol en donker op. Ze draagt het liefste shorts en hemdjes. Zonder hakken kan Roos niet leven. Ze heeft dus ook altijd hakken aan. Ze heeft alleen oorbellen verder draagt ze nooit accessoires.
    foto: Klik
    studie: Tekenen en Schilderen
    crush/relatie: Single
    status op school: Populair
    type*: Hard to Get
    Extra: Ze heeft in een jeugdgevangenis gezeten voor agressief gedrag naar ambtenaar in functie. Ze was toen ze 14 was laat in de avond aan het rondhangen op straat met vrienden. De politie wou ze thuis brengen en toen is er een gevecht ontstaan dat nogal erg uit de hand is gelopen voor jongens en meisjes van 14.
    titel: Student Home
    Sorry ik ben echt slecht in titels bedenken


    Never dry your eyes, if you still want to cry

    naam: Katherine (Kate)
    achternaam: Peters
    leeftijd: 18
    karakter: Katherine is een rustig stil meisje, ze zegt niet veel en heeft niet veel inbreng in gesprekken. Ze word heel snel gekwetst en weent daarom ook redelijk vaak. ze leert heel veel en word daarom vaak gepest, iedereen vind haar een nerd. Iedereen kent haar als Katherine. Tot ze alleen is op haar kamer en haar metamorfose ondergaat. Dan gaat ze van de blonde nerd met de bril naar een blonde sexy vamp die in heel de stad bekent staat als Kate. Kate heeft overal een antwoord op en kan alle jongens rond haar vinger winden.
    uiterlijk: Katherine heeft haar rode krullende haren die ze altijd in een dot heeft. ze heeft blauwe ogen en draagt een bril. ze draagt nooit make-up. Katherine heeft een lichte huid en een beetje sproeten op haar gezicht. Haar benen zijn eindeloos lang maar die verstopt ze in lange jeansbroeken en haar mooi figuur verstopt ze in slobbertruien. Kate heeft haar rode haren altijd los. Haar krullen zijn heilig voor haar. Haar blauwe ogen zijn altijd gesminkt en ze heeft als ze op stap gaat altijd bloedrode lippenstift op. Ze heeft een lichte huid en een paar sproeten. Ook heeft ze eindeloos lange benen en die showt ze maar al te graag. Ze is ook heel trots op haar boezem dus korte kleedjes met diepe decolletés zijn vaak te vinden in haar kleerkast.
    foto: Katherine, haar moet wel in een dot.
    Kate
    studie: Katherine studeert voor verpleegster
    crush/relatie: Katherine is stiekem verliefd op haar beste vriend Christian. Hij weet dit niet. Christian leeft ook voor zijn studie maar zet ook graag een stapje in de wereld. Hij kent Kate ook maar weet niet dat Katherine en Kate dezelfde persoon is. Katherine
    status op school: niet populair, ze word soms gepest
    type: nerd slet
    Extra: Niemand weet dat Katherine ook door het leven gaat als Kate. Als de meisje van haar studentenhuis vragen of ze mee op stap gaat verzint ze altijd een uitvlucht, ze is te moe, moet nog leren of heeft hoofdpijn. Daarom vragen ze haar de laatste tijd niet meer mee. Maar als de meisjes vertrokken zijn verandert Katherine zichzelf in Kate en laat ze zich helemaal gaan. Ze versiert elke week een andere jongen en soms gaat ze er ook mee naar bed.
    titel: Sorry, totaal geen idee.

    als je nog informatie nodig hebt vraag je het maar.


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn

    naam:Shailene
    achternaam:Woodley
    leeftijd: 19
    karakter: Staat altijd open voor nieuwe ideeën en probeert zoveel mogelijk andere mensen te helpen. Daardoor denkt ze net iets te weinig aan zichzelf. Ze heeft een zachtaardig karakter en zal niet snel een grote mond tegen iemand opzetten. Verlegen is ze niet. Ze kan met bijna iedereen overweg en heeft zo een praatje met iemand aangeknoopt. Ondanks haar goede en lieve persoonlijke eigenschappen heeft ze zoals iedereen ook een min puntje. Ze probeert aandacht te krijgen van jongens. Nou is ze geen slet, en duikt ze niet met iedereen het bed in, maar ze zorgt wel dat jongens haar aandacht geven.
    uiterlijk:Lang mooi bruin haar en bruine ogen. Draagt vlotte en lekker zittende kleding die precies bij haar karakter passen. Ze heeft niet veel make-up op. Gewoon een beetje mascara een lijntje oogpotlood en af en toe met uitgaan wat oogschaduw. Sieraden draagt ze ook niet. Alleen het armbandje dat ze van haar oma heeft gekregen.
    foto: Klik
    studie:
    crush/relatie: Ze heeft geen crush en is ook geen slet.
    status op school: Veel mensen vinden haar aardig, maar ze is geen typisch populair meisje.
    type*: Zachtaardig
    Extra: -
    titel:Life on Highschool?

    [ bericht aangepast op 29 nov 2010 - 0:27 ]


    Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect.

    naam: Alex - eigenlijk Alexandra-
    achternaam: Suàrez
    leeftijd: 17
    karakter: Alex trekt zich nooit aan wat anderen mensen van haar denken. Haar humor is Cynisch en heel droog. Weinige durven met haar omgaan omdat ze bang zijn gekleineerd te worden of uitgelachen door haar,maar dat zou Alex nooit doen. Als je ze kent is ze heel lief en behulpzaam. Ze vertrouwd niet snel mensen en vergelijkt zichzelf het liefst met Damon Salvatore. ard maar stiekem heel gevoelig.
    uiterlijk:Alex heeft vuurrood haar en felle ogen. Ze is 1m74 en is heel slank.Ze draagt graag nerdbrillen of een andere stoere accesoire.Ze houdt écht van bloemenprints. Ze besteed heel veel werk aan haar kledij en uiterlijk,maar als ze vanplan is om de hele dag thuis te zitten houdt ze zich bij haar adidastrainingsbroeken een basic topje. Ze heeft een stretch.
    foto:Alex
    studie: Journalistiek.
    crush/relatie: 2 jaar met Zack Johnson.
    status op school: Afzijdig,gaat altijd om met dezelfde vriendekring.
    type*: Retro rockchick.
    Extra: Ze heeft op haar vinger shhht.. staan.
    titel: Highschool chicks.

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 17:19 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    naam: Chloe
    achternaam: Hale
    leeftijd: 17
    karakter: Chloe is absoluut geen meisjes meisje en is meer bevriend met jongens dan met meisjes. Chloe is erg sportief, altijd wel in om te praten en soms ook wel in voor een stoeipartij met haar vrienden. Ze heeft ook nooit zin in ruzie, dus ze vindt het fijn als ze de ruzie van andere op een manier kan oplossen. Al hoewel ze soms wel erg goed is in het ruzie maken zelf met bijvoorbeeld cheerleaders. Ook is Chloe een feestbeest en gaat minimaal 3 keer per week uit naar de beste clubs van de stad. Ook heeft ze haar rustige kanten en zit ze graag voor het raam met een warme chocomelk een boek te lezen of naar buiten te kijken. Ze is dol op koken en doet dat dan ook graag in haar vrije tijd voor vrienden. Om geen moment te missen in haar leven heeft Chloe ook altijd haar camera mee, die in de loop der jaren steeds groter en uitgebreider is geworden. Ze wilt dan ook echt van haar hobby haar beroep maken.
    uiterlijk: Chloe heeft lichtbruin stijl haar tot iets over haar schouders waar aan de zijkant meestal een vlecht inzit. Ze heeft amandelvormige ogen in de kleur blauw. Ze is 1.75 en weegt rond de 60 kilo. Als ze lacht heeft ze kuiltjes in haar wangen en ze heeft een wat dikke neus. Meestal loopt ze rond met skinny jeans of boyfriend model. Daarop draagt ze vesten, sweaters, houthakkers blousejes en gewoon simpele shirts in allerlei verschillende kleuren. Ze is verslaafd aan schoenen kopen en loopt dan ook altijd met andere sneakers rond. Chloe heeft een hekel aan jurkjes en rokken dus daar zal je haar ook niet vaak mee zien lopen, alleen met speciale gelegenheden. Ook draagt ze niet heel erg veel make-up, alleen een beetje mascara met oogpotlood en soms lipgloss.
    foto: Chloe Hale
    studie: Fotografie
    crush/relatie: Op dit moment heeft ze 3 maanden een relatie met haar beste vriend Finn Staub
    Status op school: Normaal, het interesseert Chloe helemaal niks of ze nou populair of onpopulair is, ze heeft trouwens een hekel aan alle sletten en cheerleaders.
    Type: One of the guys
    Extra: Chloe woont al haar hele leven bij haar opa en oma, omdat haar ouders zijn overleden in een auto-ongeluk. Ze kan zich daarom ook geen betere mensen op deze hele wereld bedenken dan haar opa en oma. Na haar rijexamen 3 keer opnieuw te doen heeft ze het eindelijk gehaald en is ze heel erg blij met haar kleine Ford KA. Een probleem van Chloe is ook dat ze vaak spullen kwijt raakt, waardoor ze soms erg hysterisch kan reageren en dat ze het allemaal heel erg snel moet opzoeken.
    titel: Ben nogal inspiratieloos (:

    [ bericht aangepast op 7 dec 2010 - 16:18 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Wanneer begin je met het verhaal?


    Happy girls are the prettiest ~ Audrey Hepburn