• Ze zitten allebei in slytherin. Ze zijn allebei volbloed, zitten allebei in het zwerkbal team. Zijn allebij adembenemend knap. En kunnen mekaar op zijn zachts gezegd niet lijden. Aline Destiny Hope Zabini en Draco Malfoy. Ze hebben zoveel gemeen. Maar hetgeen dat ze het meeste gemeen hebben? Aline’s broer. Hij is Draco’s beste vriend en die van haar. Hij doet zich voor alsof hij totaal geen gevoelens heeft en is de grootste player van de hele school. Zij is perfect hetzelfde met 1 verschil. Zij is totaal geen player. Hoelang zullen ze kunnen blijven doen alsof het hun niets kan schelen en hoelang zullen ze kunnen blijven doen alsof hun haat niet gedreven word door iets anders? Liefde bijvoorbeeld…

    Rollen:

    - 2 vriendinnen Aline
    - Vriend Draco
    - gemeenschappelijke vriend Draco en Aline


    rol:
    naam:
    like:
    dislike:
    karakter:
    uiterlijk:
    foto:
    hobby’s:
    extra:

    [ bericht aangepast op 5 dec 2010 - 12:03 ]


    Change, the only good thing in this world.

    aaaargh die quote knop staat echt veels te dicht bij de aanpassingen knop. --'

    [ bericht aangepast op 5 dec 2010 - 12:03 ]


    Change, the only good thing in this world.

    rol: Bff Aline
    naam: Katy Maxwell
    like: Eerstejaartjes pesten & rondhangen met Aline
    dislike: Draco Malfoy & mensen die denken dat ze mooier zijn dan haar en Aline
    karakter:Katy is op z'n zachtst gezegd een bitch. Samen met Aline regeert ze over de school. Ze is totaal gevoelloos tegenover haar slachtoffers maar tegen haar vriendinnen en vooral tegen Aline is ze een redelijke softie. Ze kent Aline dan ook al jaren en vertrouwt haar compleet. Ze vertellen elkaar alles,maar dan ook alles!
    Meer dan eens zitten ze samen bij het nablijven. Aline en Katy zijn echt twee handen op een buik,bijna een tweeling. En ze verdedigt en steunt haar bff dan ook door dik en dun. Ook is ze een beetje een player.
    uiterlijk: Katy heeft blonde haren tot net over haar schouder die ze altijd in twee nonchalante vlechten doet. Ze heeft ook koele grijsblauwe ogen die altijd verveeld lijken te staan. Haar volle lippen doet ze altijd opvallen met glanzende lipgloss. Samen met haar lange sierlijke benen,prachtige model en redelijk grote boezem maakt dit haar tot een van de meest begeerde meisjes van de school.
    foto: Katy Maxwell
    hobby’s: Piano spelen
    extra: Heeft een witte wolf genaamd Snow White


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    rol: vriendin Aline
    naam: Finn Thail
    like: Zwerkballen, winkelen en kletsen
    dislike: Modderbloedjes, koud weer.
    Karakter:Finn is een meisje die erg kort uit de bocht kan komen, ze heeft altijd een antwoord klaarstaan die meestal erg bitchy overkomt. Ze is erg slim en heeft overal wel een oplossing voor. Ook is ze nogal sluw. Als je bevriend met Finn bent staat ze altijd voor je klaar en kan je echt op haar rekenen. Finn laat zich niet kapotmaken door andere en als je dat wel probeert, doet ze dat met jou.
    Uiterlijk: Met haar blonde lange haar en groene ogen waar je in lijkt te verdwijnen lijkt elke jongen wel voor haar te vallen. Ze heeft een redelijk slank figuur met vrouwelijke rondingen en is rond de 1.70 meter.
    foto: Klik!
    hobby’s: lezen, piano spelen, zwerkballen.
    extra: Finn haar ouders waren ongelofelijk trots op haar toen ze hoorde dat ze was ingedeeld bij Slytherin, net zoals heel haar andere familie. Daarom kreeg ze als een cadeau een kat genaamd Quinn. Ze is de wachter van het Slytherin Zwerkbal team en behoort daarbij tot 1 van de beste van heel Hogwarts. Haar favoriete vak is Toverdranken en daar haalt ze dan ook altijd uitmuntend bij. Finn is erg bijgelovig en draagt daarom altijd haar geluksketting; Een slang.

    [ bericht aangepast op 5 dec 2010 - 18:59 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Dat lijkt me echt een heel leuke story :'D
    Behalve als 'ie Draco-lovestory wordt ... ? :/


    Has no one told you she's not breathing?

    Aaah I love Blaise (H)


    I can no longer keep my head up, above me it's empty. There are no kings watching over me

    BlueElephant schreef:
    Dat lijkt me echt een heel leuke story :'D
    Behalve als 'ie Draco-lovestory wordt ... ? :/


    het word eerder a hate/love story maar niet zo van die kleffe dingen die je hier overal vind op q over draco...


    Change, the only good thing in this world.