• William Schuester heeft zijn 'New Directions' opgegeven voor een nieuw soort zangwedstrijd, voor Glee clubs. Het enige probleem voor hem en zijn club is, dat de club uit twintig leden moet bestaan, anders kan geen club meedelen aan de wedstrijd. William weet dat hij leerlingen bij kan krijgen want dat is hem al eerder gelukt, maar dit keer wil niemand zich aanmelden. De wedstrijd zal pas in het midden van het tweede semester plaatsvinden, dus hij heeft nog een half jaar. Nadat alle leerlingen fris opschool komen na de zomervakantie, ziet hij een groepje schattige brugklassers lopen. Dan heeft hij hét idee. Hij gaat naar een brugklas toe en hij vraagt daar voor hulp. Precies acht leerlingen, meisjes en jongens, willen wel meedoen met hun Glee clubje.
    Ze worden wel geaccepteerd door de meesten van New Directions, behalve door enkele. Rachel heeft moeite met de komst van [meisje] omdat zij ook veel talent bezit. Finn lijkt ineens alleen maar oog te hebben voor [jongen], die plots zijn beste vriend is geworden, en Kurt zal de kinderen eens een make-over geven.
    Wordt New Direct getalenteerd of blijft Sue Silvester stoken, met behulp van de brugklassers? Is het leeftijds verschil van drie jaar niet te groot, of valt dat voor sommige sterk tegen?


    Rollen
    4 brugklassers, meisjes.
    4 brugklassers, jongens.

    Invullen
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Status: populair, cheerleader, nerd etc.
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee.
    Favoriete liedje:
    Favoriete outfit: Foto alsjeblieft.
    Extra:
    Titel?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Invullen
    Rol: Brugklasser meisje, concurrent Racheel
    Voornaam: Liv
    Achternaam: Fabray
    Uiterlijk: Qua bouw en haarkleur lijkt Liv enorm veel op haar grotere zus, Quinn. Liv heeft lang blond krullend haar tot op halverwege haar rug. Ze is ongeveer 1.67 en is slank gebouwd. Liv heeft een gezichtje met fijne trekken. Haar ogen zijn amandelvormig en felblauw, omlijst met donkere wimpers. Haar neus is klein en recht en haar mond is rozerood en lijken net twee rozenblaadjes boven elkaar. Haar wangen hebben een gezonde roze kleur en Ze heeft een kledingstyle die vooral erg schattig is. Alhoewel ze op school natuurlijk uniformen dragen, draagt ze in haar vrije tijd het liefst andere kleding. Het liefst draagt ze jurkjes, en anders zou je haar altijd zien in een strakke broek met een topje of shirtje, of beter een tuniekje. Ze heeft het liefst ballerina's of hoge hakken aan omdat ze zich dan vrouwelijk voelt. Ook heeft ze altijd hetzelfde kettinkje om. Een ragefijn zilveren kettinkje met een hartje, ankertje en een kruisje. Geloof, hoop en liefde. Ze heeft hem ooit gehad van haar moeder die is overleden en sindsdien heeft ze hem nooit meer afgedaan. Meestal heeft ze ook oorbellen in waar ze wel tig paar van heeft liggen, en die verschillen dan ook heel veel van elkaar.
    Karakter: Ze is heel erg slim, zonder veel te hoeven doen waardoor ze veel tijd overheeft voor andere dingen. Liv lijkt een porselijnen poppetje in haar voorkomen en lijkt heel breekbaar, maar schijn bedriegd. Als ze beslissingen maakt kan je haar er niet zomaar van afbrengen wat haar heel koppig maakt.
    Liv is een heel lieve meid die altijd voor iedereen klaar staat. Ze is heel lief en begrijpend en is heel rustig. Eigenlijk is ze heel verlegen tegenover mensen die ze niet kent en als je met haar wilt praten zal je zelf een gesprek moeten aanknopen omdat ze zelf te verlegen is om iets te zeggen. Als ze je heel erg vertrouwd, is ze heel spontaan en maakt grapjes met je. Je zal haar nooit horen klagen over dingen. Ook zal ze zichzelf nooit op de voorgrond plaatsen. Ze heeft iets liefs en jongens zouden het nooit in hun hoofd halen haar te pesten. Ze hoeft maar met haar ogen te knipperen en ze wind iedereen zo om haar vingers. Ze is het lievelingetje van alle leraren en erg gewild. Liv is ook heel moedig en is niet snel bang voor dingen, ze zal als het moet dingen doen die anderen niet durven.
    Ook is ze heel geduldig en is een echte perfectionist. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, en zo niet, dan maar opnieuw. Voor vrienden gaat ze door het vuur en ze kan er niet tegen als vrienden gepest worden. Wie aan hun komt, komt aan haar.
    Ze kan heel goed naar mensen luisteren met problemen, en zal ze ook niet onderbreken. Ze heeft een soort gave waardoor ze mensen heel snel doorziet en kan doorgronden. Het werkt bij iedereen, behalve bij zichzelf...
    Status: populair, cheerleader, nerd etc. ze behoord eigenlijk tot de "normale" groep. Liv is een nuchtere meid, met gewone dromen.
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee. -
    Favoriete liedje: Use Sombody- Laura Jansen
    Favoriete outfit: Foto alsjeblieft. klik, wel met bandjes dan. het liefst loopt ze rond in jurkjes met een stel ballerina's eronder
    Extra: Liv is dus het jongere zusje van Quinn en kan het al goed vinden met Puck en Finn
    Titel? . Junior Glee's

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 17:03 ]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Rol: Gewoon een meisje (:
    Voornaam: Morgan
    Achternaam: Anderson
    Uiterlijk: Megan is een blank meisje met bruine gekrulde haren tot iets over haar schouder, ze heeft donkerbruine ogen en ze is rond de 1.59 meter en is daarmee dan ook erg klein. Ze heeft mooie volle lippen en appelwangetjes waarmee ze soms erg jong word geschat. Niet dat Morgan dat wat interesseert ze is namelijk blij hoe ze is. Ook heeft ze een redelijk normaal postuur, ze is niet te dik maar ook niet te dun, gewoon normaal.
    Karakter: Morgan is een vrolijk meisje waar bij je echt moeite moet doen om haar in een slechte bui te krijgen. Ze is erg spontaan en voordat je het weet ben je al bevriend met haar, daardoor is ze ook erg populair op school. Als je Morgan in een slechte bui tegen komt kan ze nogal kattige opmerkingen tegen je maken, maar wanneer ze dat zelf doorheeft bied ze wel haar excuses aan. Morgan is christelijk en heeft daarom ook een beloftering, nu heeft ze daar nog totaal geen moeite mee, maar wat de toekomst gaat brengen weten we nog niet. Ook is Morgan een erg sportief type en zet ze zichzelf overal voor in zoals het meisjes Softbalteam enz. Ook is Morgan wel een klein beetje een opschepper, vooral wanneer ze weer is een 9 of een 10 haalt voor Engels of wiskunde.
    Status: Morgan is erg populair op school, misschien komt dat vooral doordat ze zo spontaan is maar dat kan ook wel komen omdat ze in het meisjes Softbalteam zit.
    Crush: Ook al weet ze dat Finn Hudson veel te oud voor haar is, toch vind ze hem stiekem heel leuk.
    Favoriete liedje: It’s Not Too Late – Demi Lovato
    Favoriete outfit: Meestal zie je Morgan in hempjes lopen met een vest erover heen of een blazer. Als het wat kouder is draagt ze het liefst sweaters met een simpele skinny jeans. Haar schoenen zijn daar in tegen een heel ander verhaal. Morgen houdt van schoenen, maar dan ook echt letterlijk. Ze draagt sneakers, pumps, ballerina’s noem het maar op, in allerlei soorten en kleuren.
    FOTOO.
    Extra: Morgan is enorm muzikaal en kan piano, gitaar en drum spelen ook is ze de gelukkige eigenaar van een beach cruiser waar ze enorm trots op is. Het maakt niet uit waar Morgen heen gaat, ze gaat erheen met haar beach cruiser. Ook is ze enorm verslaafd aan smsen en lopen haar rekeningen soms wel op tot 70 euro over haar abonumment.
    Titel? Ik ben aan het denken voor je (:

    [ bericht aangepast op 6 dec 2010 - 18:01 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Invullen
    Rol: Brugklasser meisje
    Voornaam: Anouk
    Achternaam: Wright
    Uiterlijk: Anouk heeft blond, kurllend en lang haar. Ze heeft twee van de zeven schoonheden; als ze lacht vormen er kuiltjes in haar wangen, en ze heeft lichte sproetjes rond haar neus. Ze is gek op acsesoiers, het liefst veel armbandjes. Ze vindt het heerlijk om op sneakers te lopen, maar als het moet loopt ze ook graag op jimmy choo's. Verder heeft ze een goede stijl. Ze loopt het liefst in jurkjes, simpel en toch stijlvol
    Karakter: Ze is een lief en aardig meisje, maar owee als je aan haar vriendinnen zit. Verder ziet ze overal de lol van in en is er altijd als je iets uit wil halen. Verder is ze erg gewild en heeft veel vrienden. Als er iemand is die ze echt niet mag, laat ze het zien ook. Ze besteed geen aandacht aan hem/haar en heeft totaal geen medelijden of wat dan ook.
    Status: populair, cheerleader, nerd etc. Ze is erg populair, maar dan wel op de positieve manier, ze heeft uit haarzelf veel vrienden.
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee: Finn
    Favoriete liedje: Firework - Katy Perry
    Favoriete outfit: Foto alsjeblieft. Anouk's outfit
    Extra: Nichtje van William Schuester. Heeft veel ervaring met zingen en speelt vloeiend piano
    Titel: Bwam!


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Brugklasser
    Voornaam: Samantha
    Achternaam: Blackwood
    Uiterlijk: Sam heeft prachtige en grote reebruine ogen (twee reebruine ogen, keken de jager aan (8)) met lange, zwarte wimpers. Haar ogen zijn ook wel het opvallendste van haar hele gezicht, echte eyecatchers die versterkt worden door haar relatief kleine neus en hartvormige gezicht. Over haar neus en onder haar ogen heeft ze lichte sproeten lopen en haar lippen zijn lichtroze en niet al te vol. Ze heeft lang, donkerbruin haar dat lichtjes golft. Ze is lang voor haar leeftijd en vaak schatten mensen haar ouder in dan dat ze werkelijk is. Al heeft dit voor een groot deel ook te maken met haar persoonlijkheid.
    Karakter: Samantha is een complex persoon en haar persoonlijkheid ligt diepgeworteld. Ze komt over als een verlegen en gesloten meisje, dat snel bloost, maar in werkelijkheid valt dit nog reuze mee. Als je haar eenmaal aanspreekt blijkt ze juist heel open te zijn voor mensen en vindt ze het geweldig om gezellig met anderen te praten. Ze is geen kletskous, dat niet, maar als ze de kans krijgt om over iets te praten wat ze leuk vindt om te doen, dan grijpt ze die kans aan. Toch is ze meestal het luisterende oor, niet alleen voor vrienden, maar ook voor mensen die ze eigenlijk niet eens zo goed kent.

    Ze staat optimistisch in het leven en vecht dan ook voor wat ze wil bereiken. Haar motto? 'I can achieve anything I want to, if I try hard enough that is. It's not like it will just fall in my lap, that would be too easy.'. Ze laat zich niet tegenhouden door de slechte dingen die in haar leven gebeurd zijn, wat eigenlijk niet zo heel slim is. Net als het niet zo slim is, dat ze altijd anderen op de eerste plaats stelt. Dit zorgt er namelijk voor, dat ze over haar problemen heen walst en ze alles zich laat opstapelen, totdat er niet meer opgestapeld kan worden. Tot nu toe heeft ze nog nooit een echte breakdown gehad, maar dat zal in de toekomst zo maar kunnen staan te gebeuren.

    Sam is dus een erg positief en vrolijk meisje. Ze kan niet tegen mensen die constant in een depressie lijken te zitten en ze kan er niet tegen om vrienden, of andere mensen, verdrietig te zien. Dus zal ze er alles aan doen om hun op te vrolijken. Nouja, alles is misschien overdreven, maar veel zou ze toch zeker doen.

    Sam gedraagt zich volwassen voor haar leeftijd en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit komt door zekere gebeurtenissen in haar leven, waardoor ze vaak de verantwoordelijkheid moest nemen. Soms vindt ze haar leeftijdsgenoten maar kinderachtig, maar toch kan ze nog wel eens door hun gedrag meegesleept worden. Ze heeft heel wat jeugd in te halen, maar durft dat eigenlijk niet. Haar volwassen gedrag is, net als haar constante optimisme, een staand iets waar ze zich nog wel eens achter wil verschuilen.

    Muziek is zeker wel Sam haar passie. Al vanaf dat ze een klein meisje was stond ze elke dag te zingen, inclusief het bedenken van dansjes. Ze heeft een lange tijd zangles gehad, maar is hier mee gestopt omdat ze het niet fijn vond hoe erg ze gepusht werd te presteren door haar leraar. Het nam het plezier van haar weg, waardoor haar zang minder levendig werd. 'Music is all about feelings. Without feelings, it's nothing. When words fail, music speaks.' En zij wil er voor zorgen dat muziek spreekt, dat het anderen raakt.
    Eenmaal weg van de zangles werd haar zag opeens veel beter, vol emotie. Ruw waar het hoort, zacht waar het moet. Ook kan ze piano spelen. Vooral balads vindt ze prachtig om te zingen, ze kan alle emoties kwijt in een mooi rustig nummer, al kan ze een hardcore rock nummer ook prima aan. Muziek is dus ook echt hetgeen waar Sam zich instort, het zorgt er voor dat ze zich beter voelt, helpt haar gevoelens uiten en is een prachtige passie ineen.

    Status: Ze staat vooral bekend als het meisje dat voor iedereen klaar staat en die iedereen mag. Je zou dus kunnen zeggen dat ze redelijk populair is, maar het enige wat ze zelf wil is een groepje goede vrienden waar ze op kan bouwen.
    Crush: Noah Puckerman, ze heeft zelf geen idee hoe ze op hem kan vallen eigenlijk. Maar toch is het gebeurd. Zelf doet ze het af als een kleine crush die snel wel weer over zal gaan, maar ze kan het vaak niet laten toch te stamelen en te beginnen blozen als hij iets aardigs tegen haar zegt. Stiekem vindt ze het vreselijk om verliefd op hem te zijn, niet perse om het verliefd zijn, maar meer omdat hij hij is.

    Favoriete liedje: Grenade - Bruno Mars + Hotel California - The Eagles + Johnny Cuckoo - Joan Baez (dit komt door haar vader, vroeger draaide hij dit heel vaak en zij zong dan altijd vrolijk mee en draaide rondjes.)

    Favoriete outfit: gewoon een spijkerbroek, een shirt en een vest, dat draagt ze het liefst.

    Extra: Toen Sam negen jaar oud was, is haar oudere broer Michael gestorven. Aangereden door dronken bestuurder, die doorreed na het ongeluk. Michael heeft nog twee weken in coma gelegen, voordat hij niet meer kon vechten. De bestuurder is opgepakt en veroordeeld voor vijf jaar cel. Haar vader dronk zijn verdriet weg en haar moeder die stortte zichzelf in een depressie, waardoor Sam voor haar twee jongere zusjes -Amanda (toen 5) en Ayleen (toen 2)- moest zorgen. De dood van Michael heeft haar hele gezin uit elkaar getrokken, maar Sam heeft nooit goed over Michael kunnen rouwen, omdat zij de verzorgende rol op zich moest nemen. Haar vader kon het verdriet uiteindelijk niet meer aan en joeg een kogel door zijn kop, Sam was degene die hem vond. Dit schudde haar moeder echter wel wakker, die zich meteen voornam om weer voor haar kinderen te gaan zorgen. Dit gebeurde toen Sam elf jaar was, dit is dan ook wanneer ze verhuist zijn naar de andere kant van het land zo'n beetje. Voor Sam was het te laat, ze heeft de dood van Michael nooit kunnen verwerken, net zoals die van haar vader, en heeft ze beiden in een ver hoekje van haar gedachten verstopt. Het leven gaat nu weer goed, haar moeder heeft een nieuwe, lieve vriend, die goed is voor haar zusjes en Sam die kan weer het kind zijn dat ze hoort te zijn. Al is het misschien een beetje te laat.
    Titel?: When youth takes over - We are the youth of today - Talent isn't bound to age.


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Oh oh oh, je zet zoals gewoonlijk hier de link naar het verhaal? :9~


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Invullen

    Rol: Brugklasser meisje.
    Voornaam: Paige
    Achternaam: Brookelynn
    Uiterlijk: Paige heeft lang inkt zwart haar, ongeveer tot haar kont. Ze heeft licht groene ogen en zwarte wimpers. Ze is niet dik en ook niet dun. Paige is ongeveer 1.64, haar neus is van normale grootte en haar lippen zijn best wel vol. Haar kleding style is stoer. Meestal heeft ze een strakke broek aan, en leuke felle t-shirts aan. Ze draagt het liefste sneakers en Nikes in haar vrijetijd. Ze heeft een piercing in haar neus, en net boven haar lip. Ook heeft Paige in haar linker oor 2 gaatjes zitten, aan de bovenkant.
    Karakter: Ze is erg aardig als je haar goed kent, maar tegen anderen die ze nog niet zo goed kent is ze soms wat bot. Paige is erg behulpzaam en komt altijd voor haar vrienden op. Ook is ze erg nieuwsgrierig maar koppig kan ze ook zijn.
    Status: populair, cheerleader, nerd etc.
    Paige hoort bij het "populaire" groepje maar zelf zou ze daar het allerliefste uit willen.
    Crush: Hoeft niet, maar sowieso uit Glee.
    Favoriete liedje: Pink Floyd - Hey You
    Favoriete outfit: Foto alsjeblieft. De broek is dan zwart, en het vestje en het t-shirt zijn fel geel en zwart.
    Extra: Paige's ouders zijn gescheiden, en woont bij haar vader. Ze kunnen het niet erg goed vinden met elkaar, en Paige's vader heeft haar wel eens geslagen.
    Titel? Junior Glee's.


    They were never in fact homeless

    Courtesan schreef:
    Oh oh oh, je zet zoals gewoonlijk hier de link naar het verhaal? :9~


    Ja. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Zal ik nog een jongen invullen? Ö


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Courtesan schreef:
    Zal ik nog een jongen invullen? Ö


    Ja, graag. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Moet ik er nog 1 invullen en wanneer ga je beginnen met je verhaal? (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    xoxooamy schreef:
    Moet ik er nog 1 invullen en wanneer ga je beginnen met je verhaal? (:


    Graag, en binnenkort. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking