• When it's dark enough,you can see the stars.

    Marie-Laure is 21 en zou normaal in de fleur van haar leven moeten zitten. Ze was sinds haar 13 samen met Dean,maar als het blijkt dat hij haar de laatste 3 jaar met verschillende meisjes van de school had bedrogen stort haar wereld in. Een grote ijsblok word rond haar hart gevormd en niemand kan het voorlopig nog doen smelten. Ze veranderd helemaal,haar kleding stijl,haar karakter. Op een dag trekt haar beste vriendin,[..],haar mee naar een training van Fc Barcelona,waar ze Bojan Krkic ontmoet.




    Rollen :
    Vriendinnen Barcaspelers
    INVULLEN
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd:

    Uiterlijk: Foto + Goede beschrijving
    Karakter:
    Loves/hates:

    Extra:

    [ bericht aangepast op 8 dec 2010 - 19:29 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Vriendin Gerard Piqué
    Volledige naam: Aurore Carrie McTaylor
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Aurore McTaylor
    Karakter: Aurore is zeer down-to-earth. Ze neemt geen enkel interview aan, zegt altijd nee tegen fotoshoots en wil het liefst zo ver mogelijk uit de spotlights weg te blijven. Aurore is zeer op zichzelf gekeerd. Ze vertrouwd niet snel mensen omdat ze uit ervaring weet dat iedereen haar zou verlaten. Ze is alleen zichzelf bij haar paard Flicka, haar vriendje Gerard en haar twee aller beste vrienden Xavi Hernandez en Bojan Krkic. Aurore is geen grote prater in grote mensenkringen maar als ze alleen is met Gery, Bobo, Xavi of Flicka praat ze de oren van hun hoofd af. Aurore is iemand die alles opkropt en te laat over haar problemen praat. Als er iets niet meezit kruipt ze eenzaam op haar kamer, praat met niemand en laat haar eten voor de deur staan. Dat gebeurde ook tijdens de scheiding van haar ouders waardoor Aurore enkele maanden aan anorexia heeft geleden. Aurore is iemand waar je echt zeer goed al je problemen tegen kan vertellen. ze heeft een goed luisterend oor en mensen komen ook liever naar haar voor hun problemen omdat ze weten dat Aurore honderd procent te vertrouwen is.
    Loves/hates: ^^
    Extra: Aurore's moeder heeft een paardenranch in de Rockey Mountains in Amerika. Het is Aurore's grote droom om ooit met Gerard en Flicka terug naar daar te verhuizen om daar de ranch over te nemen. Gerard weet dat Aurore zeer veel van paarden houdt, maar Aurore durft hem niet in te lichten over haar droom. Ze begrijpt dat hij zich nu op zijn voetbal wil concentreren en Aurore denkt dat Gery zou denken dat ze hem zijn voetbal wil afnemen.

    Ik ga direct invullen, eerst doucheeen (:

    [ bericht aangepast op 9 dec 2010 - 18:52 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vriendin Lionel Messi
    Volledige naam: Elena Maria Delgado
    Leeftijd: 23 jaar
    Uiterlijk: Elena Elena is een slank meisje met lang bruin haar. Ze heeft blauwe ogen en is ongeveer 1,75m lang.
    Karakter: Elena is een bitchy meid die snel boos word. Ze is wel heel erg netjes en vooral behulpzaam.
    Loves/Hates: Loves Lionel. Hates babies en neppers.
    Extra: Lionel en Elena zijn al 2 jaar samen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie op Ibiza.

    Ik hoop dat het zo goed is:D

    xoxo<333

    [ bericht aangepast op 9 dec 2010 - 19:27 ]


    ~