• The hangover
    David Villa, Cesc Fàbregas, Bojan KrKic en Lionel Messi zijn vrienden. David gaat trouwen met de zus van Cesc namelijk June. 2 dagen voor het huwelijk gaan de 4 vrienden naar Las Vegas, voor een vrijgezellenparty, ofzo. Ze logeren in het 'Ceasar' hotel en huren de president suite, wat Bojan op zijn rekening krijgt, ongewenst eigenlijk. Bojan heeft een relatie met [meisjesnaam] waar het eigenlijk niet zo goed tussen gaat, hij bluft overal over en kan niet eens tegen haar zeggen dat ze naar LA gaan. Lionel is wel gelukkig met zijn vrouw [meisjesnaam]. Van de eerste nacht op de 2de nacht geeft Cesc -nog vrijgezel- iedereen een Jagermeister, met een zogenaamde Estacy erin. Die Estacy blijkt niet te zijn wat ze denken. Het is een roofie, een 'rape drug'. De volgende dag worden Cesc, Bojan en Lionel wakker in hun hotelkamer. Maar wat ze dan aantreffen is verbazingwekkend.
    Ze merken ook ze dat David verdwenen is, en dat terwijl hij de volgende dag trouwen moet!
    Ze gaan op zoek, en krijgen te horen wát ze allemaal die nacht hebben uitgespookt.. En dat is niet niks.


    Vanwege enthousiast reacties _O_ ga ik m'maken ^^
    En nu zoek ik rollen voor:
    - Vriendin Bojan waarmee het niet goed gaat.
    - Nieuwe vriendin Bojan
    - Aanstaande vriendin Cesc.
    & Aanstaande vriendin Leo.

    Als je wilt mag je ook andere rollen invullen, mag je zelf verzinnen.
    Maar dan eerder als 'figurant' zegmaar ^^.

    Invullen
    Rol:
    Naam:
    Geslacht:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Uiterlijk:
    Extra:

    *Niet zo lang, maar meer hoef ik niet te weten.
    *Je mag meerdere rollen invullen.
    Onthoud: Het is niet de eerste krijgt de rol


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Rol: Nieuwe vriendin Bojan
    Naam: Aurore Carrie McTaylor
    Geslacht: Meisje
    Leeftijd: 19. Wordt op 22 december 20
    Karakter: Aurore is van iedereen de favoriete persoon die ze kennen. Ze nestelt zich nog sneller in iemands hart dan dat je "Goal" kan roepen en je hebt gewoon geen behoefte om haar er uit te halen. Ze heeft een kinderlijk gedrag waar iedereen van houdt. Ze klimt graag op iemands rug en is altijd in voor een grapje. Ze heeft een creatieve geest en dat is één van de vele redenen waarom iedereen zo veel van haar houdt. Ze is van iedereen de favoriet en iedereen vindt haar leuk. Ze heeft een zeer aanstekelijke lach en maakt vaak sarcastische opmerkingen waardoor iedereen in de slappe lach beland. Aurore lacht dus heel graag en is een zeer gelukkig meisje. Maar ze vindt het ook zeer belangrijk dat andere mensen gelukkig zijn en zich goed in hun vel voelen. Ze doorziet als geen andere een fake glimlach en heeft zo die kracht dat je haar gewoon moét vertellen wat er scheelt ookal vraagt ze er niet eens achter. serena heeft een hart van goud en is een goed luisterend oor. Ze is er altijd voor iedereen als iemand haar nodig heeft. Aurore wil graag dat de personen die het dichtste bij haar hart zitten -haar familie, haar vrienden, ...- gelukkig zijn en kan er niet tegen als iemand hen iets aandoet. Ze kan fel uit de hoek komen als iemand met zijn tengels aan hen komt of hen pijn doen.
    Uiterlijk: A.C.MT
    Extra: Aurore heeft acht jaar lang in de Never Summer Mountains in Amerika gewoond maar was gedwongen met haar moeder mee naar Las Vegas te verhuizen omdat haar ouders gingen scheiden en Aurore's moeder daar een rijke gast aan de haak had weten te slagen. Aurore vind dat tot op de dag van vandaag niet leuk en het liefste van al zou ze graag terug naar haar vader gaan. Naar hun paardenranch waar haar paard Flicka nog steeds staat. Aurore voelt zich niet op en top in Las Vegas. Ze heeft weinig tot geen vrienden daar, haat haar stiefvader omdat hij denkt haar voor zich te winnen door dure cadeaus voor haar te winnen en ze zit meestal buiten. Het liest van al loopt ze gewoon graag door de straten van LV en kijkt haar ogen keer op keer uit.

    [ bericht aangepast op 9 dec 2010 - 17:00 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Toekomstige vriendin Bojan óf Cesc.
    Naam: Valentijn Delacour.
    Geslacht: Vrouw.
    Leeftijd: Twintig.
    Karakter: De meeste mensen zien Valentijn als een rustig meisje, met een flinke dosis gezond verstand in zich. Ze is dan wel meer dan dat, maar ze doet zich vaak niet anders voor. Door de strenge opvoeding van haar ouders, weet ze bijna niet beter. Ze was een enigskind van rijke ouders, met directe regels in huis. Ze werd streng behandeld en vaak leek het wel alsof haar ouders niks om haarzelf gaven, zolang ze zich maar aan de regels hield, was het goed. Ze hadden altijd wel iets op te merken aan haar gedrag, hoe rustig en perfect ze ook was. Ze was altijd het mooiste meisje uit de klas en zo werd ze ook behandeld, maar ze hoefde die benaming helemaal niet. Ze wilde ergens anders worden behandeld, gewoon als een gewoon meisje. Ze had vaak vriendin vanwege haar geld en perfecte uiterlijk, terwijl ze nooit een échte beste vriend heeft gehad. Ze was altijd erg alleen. Ze begon steeds meer op zichzelf te zijn en te lezen, waardoor ze nu erg slim is. Velen denken dat ze hoogbegaafd is, vanwege haar intelligent over bijna alle dingen. Valentijn is erg stil aangelegd, ze is niet verlegen meer, maar ze zegt zeker niet veel. Ze is vaak niet eens in voor een grapje en daarom komt ze erg saai over, terwijl het echt wel een goeie meid is. Ze is erg behulpzaam en ze zou mensen nooit laten zien, omdat ze zich snel aan iemand laat vast groeien. Ze koestert échte vrienden met haar hele hart, en ze zou nooit opgeven.
    Uiterlijk: Valentijn.
    Ze heeft een witte bleke huid, waardoor haar ogen erg opvallen. Haar ogen zijn grijzig, met een tintje bruin en blauw erdoorheen. Ze zijn redelijk klein, maar ze vergroot ze meestal met wat mascara en make-up werk. Haar haren zijn lichtblond en daardoor lijkt haar huid alleen nog maar lichter. Ze komen tot ongeveer nét onder haar schouders en ze zijn stijl, met mooie laagjes er in geknipt. Ze is een van de kleinere meisjes van haar leeftijd, maar 1.60 m groot. Haar lippen zijn vol en roze van kleur, meestal zonder of een klein likje lipgloss. Ze draagt vaak leuke kleding, die erg verschillend kan zijn. Vaak zijn het vrolijke kleuren, maar niet op een fout gecombineerde manier. Ze heeft volgens sommige wel 100 paar schoenen, en dat zou ook bijna waar kunnen zijn. Ze heeft ook vaak leuke dingen met haar haar en ze ziet er vaak erg mooi uit.
    Extra: Valentijn kan ontzettend goed dansen. Ze danst zelfs bij een van de grotere dansacademies, waar ze dan ook vaak is. Ze is heel erg lening, maar ze lijkt afentoe erg ongelukkig te zijn. Dat komt omdat ze erg wordt gepushed bij de academie, en ze het daar erg zat is. Door de strenge opvoeding van haar ouders, moet ze wel blijven en kan ze niet zomaar weg!

    [ bericht aangepast op 9 dec 2010 - 17:11 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Nieuwe vriendin Bojan of degene warmee het niet goed gaat.
    Naam: Marie-Laure
    Geslacht: Vrouw
    Leeftijd:22
    Karakter:Marie-Laure heeft en vurig karakter,maar als je goed met haar omgaat krijg je haar rustiger. Ze is een luisterend oor voor heel wat mensen en kan héél lief zijn. Maar alsje iemand iets aandoet waarvan ze houdt,zul je zien dat ze ook een echte bitch kan zijn. Marie-Laure is niet zo populaire maar ze heeft veel kennissen,en weinig échte vrienden. Zij zelf zal altijd klaar staan voor wie ze kent. Ze lacht graag en hangt graag samen rond met vrienden,maar houdt ook van romantisce momenten met Bojan. Ze heeft een hele hechte band met haar moeder,ze betekend werkelijk alles voor haar. Marie-Laure ok zeker een heel actief iemand,als ze hyper is kan niemand haar stoppen. Ze droot ook heel vaak weg in haar eigen wereldje waar alles perfect is,maar ze is zich ook zeer bewust van de realiteit. Ze was vroeger door haar moeder alleen opgevoed,ze kreeg veel vrijheid met alle gevolgen van dien,ze was een party-animal. Nu gaat ze niet meer elk weekend uit,maar af en toe gaat ze toch nog zééer graag uit.
    Uiterlijk:Marie-Laure zie er als een poppetje uit,maar is geen katje om zonder handschoenenaan te pakken. Ze heeft een licht getinte huid,waaraan je haar spaanse nationaliteit kan zien. Haar ogen zijn donker grijs en ze laat ze vaak uitkomen door wat eyeliner en mascara,maar veel make-up draagt ze zeker niet. Marie-Laure is 1m68,wat niet groot is maar ze draagt soms hakken om wat groter te lijken. Qua kledij,ze draag niet vaak rokjes en kleedjes,alleen als ze uitgaan of moeten gaan eten of voor een speciale gelegenehid. Maar ze draagt wel vaak haar skinnyjeansen met een leuk topje,of tshirtje. Ze ishelemaal weg van kettingen,oorbellen en al die siraden,maar ze overdrijft er nooit mee. Marie-Laure heeft heel veel schoenen,ze heeft ze ooit geteld en kwam op 102,waarvan ze zeer fier is op haar louboutins.
    Extra: Marilyn Monroe is haar grote rolmodel.


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Nieuwe vriendin Cesc.
    Naam: Valerie Montaque.
    Geslacht: Vrouw.
    Leeftijd: 20.
    Karakter: Valerie is een vrolijk en positief meisje, ze houd van lachen met vriendinnen, en een praatje maken met nieuwe mensen. Valerie is erg sociaal, en is niet gauw verlegen.
    Uiterlijk: Valerie
    Extra: Valerie heeft een goudenkeel, maar doet er weinig mee.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Rol: Nieuwe vriendin Lionel Messi.
    Naam: Sofie Dalles.
    Geslacht: Vrouw.
    Leeftijd: 22.
    Karakter: Sofie is een echte partyanimal, en houd wel van veel uitgaan. Meestal is ze bijna elke ochtend hartstikke brak door het vele drinken en feesten. Sofie haar andere kant is gewoontjes, ze houd gewoon van normale dingen. Ze is vriendelijk en houd altijd de stemming erin.
    Uiterlijk: Sofie
    Extra: Sofie is voorzichtig met nieuwe jongens, ze is op haar 16e misbruikt, en durft niet snel weer van een jongen te houden.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    De rollen tot nu toe:
    > Vriendin Bojan waarmee het niet goed gaat : Unread
    > Nieuwe vriendin Bojan : Xavi
    > Aanstaande vriendin Cesc : 3D
    > Aanstaande vriendin :Iglesias

    (flower)


    En nu ga ik beginnen aan de storie (krul)

    [ bericht aangepast op 10 dec 2010 - 17:31 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    A Leo is ook goed. (nerd)


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Dankjewel voor de rol! (H)


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.