• Ja, je leest het goed! Wij (Reject en ik) hebben jou nodig voor ons verhaal ^^

    We hebben besloten om samen een verhaal te gaan schrijven.
    The curse of Diana Brooks. *Draco Lovestory*

    Waar gaat het verhaal over?:
    Het verhaal gaat over de zestien jarige Diana Brooks die een groot geheim met zich meedraagt. Ze is vervloekt: ze veranderd namelijk elke maand in een jongen, voor één week. Deze jongen is veel ruiger en agresiever dan Diana is. Er is maar één manier om van de vloek verlost te worden, namelijk door haar ware liefde te vinden.

    De rollen die we zoeken:
    3 Meiden die bitchy doen tegen Diana(hoofdpersoon) en dol verliefd zijn op Zeno.
    2 Jongens die achter Diana aanlopen als schoothondjes.
    1 Beste vriendin voor Diana.

    Wat willen we van je weten?

    Rol:
    Voornaam*:
    Roepnaam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Afdeling:
    Uiterlijk (Foto én Beschrijving**)
    Karakter uitgebreid :
    Hobby's:
    Extra info:

    *Dit mag meer als één naam zijn.
    **Als een van deze twee ontbreekt krijg je zeker geen rol.

    We kiezen de beste, niet de eerste.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 17:49 ]


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    mooie opmaak :')


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Rol:Meiden die bitchy doen tegen Diana(hoofdpersoon) en dol verliefd zijn op Zeno.

    Voornaam*:pebbles
    Roepnaam:pebkie
    Achternaam:weijnans
    Leeftijd:16
    Afdeling:zweinstein
    Uiterlijk (Foto én Beschrijving**)klikbaar!blond haar,draagt veel make-up,lange wimpers
    Karakter uitgebreid :bitchie,denkt dat ze alles en iedereen kan krijgen
    Hobby's:haar huisdier verzorgen,jonges zoenen,pesten
    Extra info:heeft een huisdier een minidraakje met slangentanden die met 1 beet je kan doden genaamd acapella(nobele wolf)


    You can't not look cool with a crossbow.

    Rol: Vijand ofzo?
    Voornaam: Santana
    Roepnaam: Charlie
    Achternaam: Diarté
    Leeftijd: Zestien
    Afdeling: Ze is slim, moedig en behulpzaam voor haar vrienden. Ze kon nergens anders dan bij Gryffindor worden geplaatst. Haar hele familie waren dappere Gryffindors, en pure Slytherin haters.
    Uiterlijk: Santana
    Ze heeft grote mooie ogen, bruin van kleur. Ze zijn afentoe lichtelijk groen van kleur, maar de bruine kleur blijft er mooi uitspringen. Ze heeft een lichte mooie egale huid, die toch wel gauw bruin wil krijgen. Haar bruine haren komen ongeveer tot tien centimeter boven het midden van haar rug, met mooie krullen erin. Vaak stijlt ze het ook, maar haar mooie krullen zijn vaak toch te zien in haar haren. Ze heeft zalmroze lippen, die normaal van dikte. Ze is slechts 1.60m groot. Ze draagt vaak leuke kleding, met mooie kleuren die zeker niet op elkaar vloeken. Op een jonge leeftijd zag ze er al ouder uit dan de normale meid van haar leeftijd.
    Karakter: Als je Santana tegen zou komen, zou je denken dat het een nietsnuttigge aanstelster is. Ze is ook soms weleens een nietsnut, ze hangt vaak wat rond en met haar nonchalant blik kan ze overkomen alsof de wereld haar niks uit kan maken. Maar eigenlijk is ze zeer intelligent. Haar kennis ligt vaak verder dan die van vele leerlingen. Ze leert erg snel en ze is ook erg leergierig, omdat ze altijd deel van iets uit wil maken. Ze wil graag nieuwe vrienden maken, en ze accepteert mensen erg snel. Ze is een van de vrolijkste meisjes die je je voor kan stellen, ze is heerlijk om naar te luisteren omdat haar stem erg fijn en rustig vertelt. Haar lach daarintegen is erg aanstekelijk en ze ziet ook graag mensen lachen. Ze is vaak erg vrolijk. Ze kan het ook goed vinden met jongens, omdat ze een erg nonchalante en grappige instelling heeft. Helaas is ze niet iemand die een geheim kan houden, want ze praat graag. Meestal floept ze iets eruit zonder het zelf door te hebben, en dat vaak tegen de verkeerde mensen. Zo weet de hele school het binnen één uur, en krijgt zij er de schuld van. Mensen zijn nooit echt bang geweest van Santana, omdat ze weten dat ze nooit iets doet. Ze is namelijk te goed voor de wereld. Ze laat mensen vaak voor, ze helpt iedereen en ze offert zich vaak op. Mensen roddelen daarom vaak over haar en verzinnen dingen die nooit waar zouden kunnen zijn. Er is niemand die haar volledig kent, omdat ze zich bij ieder weer anders voor doet. Het is nooit dat ze zich helemaal anders voor doet, omdat ze onzeker is, maar omdat ze gewoon vaak in een andere stemming is. Ze heeft namelijk snelle stemmingswisselingen, en dat loopt niet altijd op iets goeds uit. Ze kan het ene moment vrolijk en lief zijn terwijl ze het andere moment de betweter en de slimmerik uithangt. Ze is sowieso ook een slijmbal bij de leraren, door haar praktijk opdracht sneller in te leveren dan iedereen en vooraan te zitten bij elke les. Ze is iemand die buiten de lessen mensen wel plaagt, propjes naar leerlingen gooit en dan vooral gemikt op eerste jaars. Maar tijdens de les lijkt er wat bij haar te veranderen, waardoor ze ineens een heiligboontje is. Iets wat de meeste mensen niet erg leuk vinden, aangezien ze dan erg boos kan worden als ze zich aan je irriteert.
    Hobby's: : Santana is de nieuwste aanwinst van het Gryffindor Zwerkbal team. Ze is jager, maar het is duidelijk aan haar te merken dat ze nog veel kan leren. Ze is harstikke fanatiek en ze is zeer trots op haar Zwerkbal outfit, al had die van haar wat meer Glamarous mogen zijn. Haar andere hobby is het uitproberen van spreuken. Ze probeert graag nieuwe spreuken uit, die ze uit Hermoine's spreukenboek heeft. De meeste lopen redelijk goed af, en geen schade aan ook maar iets wat in de buurt stond. Soms gaat het er minder goed vanaf. Zo heeft ze eens haar bed laten ontploffen, de kat van Berlinda Broom opgeblazen en Lara's haren helemaal overeind gezet. Ze vindt het ook geweldig om naar Zweinsveld te gaan. Ze vindt het leuk om afentoe vrij te zijn en daar wat anders te kunnen zijn. Ze gaat graag winkelen en snoep kopen bij het snoepwinkeltje.
    Extra info: : Sinds een maandje of twee is Santana erg bezig met Ron Weasley. Iedereen kon zien hoeveel de twee zich in elkaar interesseerde. Ze zitten vaak samen, en soms kan je er ook gek van worden. Ze zijn erg close en Hermoine raakt ervan door het dolle heen. Soms lopen ze zelfs hand in hand en ze blijven maar volhouden dat ze geen relatie hebben.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 17:51 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Hoe oud is Diana en in welke afdeling zit zij?


    *~* Proud Luxury *~*

    PrettyJewel schreef:
    Hoe oud is Diana en in welke afdeling zit zij?

    Zestien en ze zit in Slytherin ^^


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Rol: Jongen die achter Diana loopt als schoothondje
    Voornaam*: Matthew Stanley
    Roepnaam: Matt
    Achternaam: Butler
    Leeftijd: 17
    Afdeling: Ravenclaw
    Uiterlijk (Foto én Beschrijving**)(k*t, google doet het niet;s, slechte internet verbinding... maar de jongen is Austin Butler..)
    Matt is erg gewild bij de meisjes.. Vooral omdat hij een hottie is!
    hij heeft blond haar, blauwe ogen om bij weg te kwijnen en een overheerlijk 6-pack. Die hij maar al te graag laat zien aan de dames.. Matt is 1.85, en erg gespierd.
    Karakter uitgebreid : Matt is erg zelfverzekerd, hij weet dat hij er goed uit ziet en dat hij binnen een minuut een vriendinnetje kan krijgen. Diana is echter een ander verhaal. Hoe lang hij ook achter haar aan loopt; ze negeert hem volkomen en lijkt geen interresse in hem te hebben. Dit schaad zijn zelfvertrouwen af en toe. Misschien zul je denken, wat doe die gast in Ravenclaw??
    Nou, Matt kan erg goed leren, hoewel hij dit niet laat merken aan de meisjes..
    Matt is erg gevoelig en als hij een vriendinnetje heeft is hij erg lief voor haar.

    Hobby's: Diana achterna lopen, meisjes kijken, trainen voor zwerkbal,
    Extra info: Hij is drijver vij het team van Ravenclaw

    (:


    Me so good.

    Rol: Beste vriendin van Diana Brooks
    Voornaam: Kim Elisabeth Victoria Florien
    Roepnaam: Kim
    Achternaam: Clarkson
    Leeftijd: 16 jaar
    Afdeling: Ravenklauw
    Uiterlijk: Kim heeft lichtblond kort haar, lichtblauwe ogen die erg scherp eruit zien, een bleke huid en een slank tot mager postuur. Ze draagt vaak nette kleren, zoals haar ouders het graag zien. Vaak word ze gebruikt door jongens vanwege haar mooie uiterlijk (wat komt door haar moeder die Glamorgana-bloed heeft) ze is behoorlijk lang voor een meisje. Ze heeft zalmroze lippen die vaak mooi glimmen. Ze verzorgd haar uiterlijk goed en is er meestal erg perfectionistisch onder.
    Karakter uitgebreid: Kim is een slimme meid die zich meestal erg op de achtergrond houd. Ze laat niet snel mensen toe omdat ze bang is gekwetst te worden. Vroeger werd ze gepest omdat ze het slimste meisje van de klas was, nu is ze razend populair. Kim is erg leergierig en word nerveus wanneer ze iets niet weet. Vaak heeft ze het hoogste cijfer van de klas, wat voor haar geen verrassing meer is. Ze is een vertrouwenspersoon die niet snel geheimen door vertelt. Vaak is ze het lievelingetje van de leraren. Kim is een arrogante Ravenklauwer die het uitstekend kan vinden met mensen van Zwadderich. De sorteerhoed twijfelde ook wanneer hij haar moest sorteren, omdat Kim heel arrogant is en trots op haar afkomst, maar haar leergierigheid overwon het en bracht haar in Ravenklauw. Kim is erg emotioneel wat ze soms aardig goed kan verbergen, ze huilt snel en schaamt zich daar ook voor terwijl dat niet nodig is.
    Hobby's: Lezen, piano spelen, naar klassieke muziek luisteren, rondhangen in de bibliotheek van Zweinstein.
    Extra informatie: Haar patronus is een zwaan. Kim is de laatste tijd erg in de ban van de éénjaar jongere Robbie Davids, die ook een Ravenklauwer is. Kim's moeder bezit Glamorgana-bloed en Kim's vader bezit volbloed. Kim's moeder zat op Beauxbatons, en Kim's vader zat in Ravenklauw op Zweinstein.

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 18:03 ]


    *~* Proud Luxury *~*

    Rol: Beste vriendin Diana.
    Voornaam*: Jade Noelle.
    Roepnaam: Jade.
    Achternaam: Boyer.
    Leeftijd: 16.
    Afdeling: Slytherin.
    Uiterlijk: Jade. Haar blauwe ogen spreken boekdelen. Iedereen die haar een beetje goed kent, kan haar emoties zien in haar ogen. Ook is ze trots op haar blonde haar, aangezien het haar eigen kleur is, en dus niet nep. Ze geeft om haar uiterlijk, maar niet te veel. Ze is blij met haar figuur, ze is niet te dik, of te dun. Ze wordt aanbeden door veel jongens, maar bijna niemand durft de moeite te nemen om haar te leren kennen.
    Karakter uitgebreid: Jade is bijna altijd vrolijk bij haar vrienden, wanneer ze dit niet is is er iets goed mis. Ze kan erg arrogant zijn op zijn tijd, met één blik kan ze mensen doodsbang maken. Vooral tegen Griffindors komt haar arrogante kant vaak naar buiten. Ze is een puurbloed heks, waardoor ze een arrogante houding heeft tegenover iedereen die minder is dan dat. Ze is bang om gekwetst te worden en schermt zich daarom van iedereen af. Ze laat niemand bij haar in de buurt komen en probeert iedereen af te schrikken met haar arrogante houding. Alleen haar goede vrienden kijken hier doorheen en zien dat ze veel meer is dan dit. Haar vrienden zijn ook alles voor haar. Ze doet alles om ze te beschermen, al gaat dit ten koste van haarzelf.
    Hobby's: Jade is een fanatieke speler van het zwerkbalteam. Ze speelt als jager en neemt dit erg serieus. Ze traint erg veel en probeert altijd perfect in vorm te zijn voor een wedstrijd. Daarnaast heeft ze een grote passie voor dansen. Vaak zet ze zich ergens apart van haar vrienden en gaat oefenen.
    Extra info: Jade is al erg lang verliefd op Blaise Zabini, maar durft dit niet aan hem te vertellen. Ze is te bang om gekwetst te worden en houdt het daarom gewoon bij vrienden. Diana is de enige die dit weet.

    Ik vind dit trouwens echt een leuk idee. Dus willen jullie het me melden als jullie hem online zetten? (:

    [ bericht aangepast op 22 dec 2010 - 18:22 ]

    Rol: Beste vriendin voor Diana
    Voornaam*: Taylor
    Roepnaam: Taylor
    Achternaam: Carson
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Slytherin
    Uiterlijk (Foto én Beschrijving**) Klik Taylor heeft blonde haren die half golven. Haar haar is lang tot haar schouders. Ze heeft grijze ogen en doet altijd donkere make-up op rond haar ogen zodat haar ogen beter uitkomen. Ze houdt van donkere kleuren nagellak en met kleding heeft ze bijna altijd zwart aan. Ze heeft een slank en lang postuur en houdt niet zo van accessoires.
    Karakter uitgebreid : Taylor is best wel slim alleen laat ze dat niet zien in de lessen. Ze wil niet bekent staan als de stuud of nerd. In de klas let ze nooit op en doet ze of het haar niks kan schelen. Als Diana echter met een probleem komt heeft ze altijd wel van die slimme plannen. Taylor is heel brutaal en moet vaak nablijven. Maar dat doet ze met plezier omdat ze bijna nooit de enige is die moet nablijven. Ze maakt van alles een groot feest en ze heeft lak aan bijna alles. Ze is dus ook niet bang om haar woordje te doen. Meestal is Taylor de eerste die wat zegt of door de klas roept. Ze wil altijd het laatste woord hebben en moet altijd gelijk hebben. Ze pest vaak eerste jaars maar niet heel erg of zo. Diana is alles voor haar en dat lat ze ook weten. Als iemand ruzie heeft met Diana dan kan Taylor diegene wel wat aandoen. Taylor komt altijd voor Diana op en wil haar nooit meer kwijt. Taylor en Diana zijn al vrienden sinds ze kleuters waren en hebben dus een erg sterke band.
    Hobby's: Taylor houdt van gek doen, regels overtreden en eerstejaars pesten
    Extra info: Taylor is een van de krachtigste heksen op Hogwarts maar laat dat niet zien. Taylor heeft ook de kracht om te zien wat andere mensen voelen. Ze besteed daar echter geen aandacht aan dus die kracht zal zich ook niet verder ontwikkelen tot ze er echt mee bezig gaat.


    Tell me why?

    Mosseljongen schreef:
    Rol: Beste vriendin Diana.
    Voornaam*: Jade Noelle.
    Roepnaam: Jade.
    Achternaam: Boyer.
    Leeftijd: 16.
    Afdeling: Slytherin.
    Uiterlijk: Jade. Haar blauwe ogen spreken boekdelen. Iedereen die haar een beetje goed kent, kan haar emoties zien in haar ogen. Ook is ze trots op haar blonde haar, aangezien het haar eigen kleur is, en dus niet nep. Ze geeft om haar uiterlijk, maar niet te veel. Ze is blij met haar figuur, ze is niet te dik, of te dun. Ze wordt aanbeden door veel jongens, maar bijna niemand durft de moeite te nemen om haar te leren kennen.
    Karakter uitgebreid: Jade is bijna altijd vrolijk bij haar vrienden, wanneer ze dit niet is is er iets goed mis. Ze kan erg arrogant zijn op zijn tijd, met één blik kan ze mensen doodsbang maken. Vooral tegen Griffindors komt haar arrogante kant vaak naar buiten. Ze is een puurbloed heks, waardoor ze een arrogante houding heeft tegenover iedereen die minder is dan dat. Ze is bang om gekwetst te worden en schermt zich daarom van iedereen af. Ze laat niemand bij haar in de buurt komen en probeert iedereen af te schrikken met haar arrogante houding. Alleen haar goede vrienden kijken hier doorheen en zien dat ze veel meer is dan dit. Haar vrienden zijn ook alles voor haar. Ze doet alles om ze te beschermen, al gaat dit ten koste van haarzelf.
    Hobby's: Jade is een fanatieke speler van het zwerkbalteam. Ze speelt als jager en neemt dit erg serieus. Ze traint erg veel en probeert altijd perfect in vorm te zijn voor een wedstrijd. Daarnaast heeft ze een grote passie voor dansen. Vaak zet ze zich ergens apart van haar vrienden en gaat oefenen.
    Extra info: Jade is al erg lang verliefd op Blaise Zabini, maar durft dit niet aan hem te vertellen. Ze is te bang om gekwetst te worden en houdt het daarom gewoon bij vrienden. Diana is de enige die dit weet.

    Ik vind dit trouwens echt een leuk idee. Dus willen jullie het me melden als jullie hem online zetten? (:

    hij staat al online :)
    Kijk maar


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    We hebben ook nog meisjes nodig die het niet met Diana kunnen vinden maar wel verliefd zijn op Zeno, dus ga alsjeblieft niet allemaal voor de rol van Beste vriendin, want die hebben we maar één keer nodig!


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Rol: Meid die bitchy doet tegen Diana.
    Voornaam*: Florencia Violet
    Roepnaam: Floor
    Achternaam: Guissoni
    Leeftijd: 15
    Afdeling: Slytherin
    Uiterlijk (Foto én Beschrijving**) Florencia heeft lange,krullende goudblonde haren en helderblauwe ogen.Ze is zeer slank gebouwd en heeft slanke benen.Ze draagt alleen één laagje mascara en/of lipgloss. Ze is 1.72m groot. Ze draagt altijd hakken waardoor ze nog groter lijkt. Van kleding draagt ze bijna altijd de jurken van Sherri Hill en een van haar vele Pandora armbanden
    Karakter uitgebreid : Florencia is aardige en vriendelijke meid zolang je haar haar niet in de weg staat. Heeft ze iets of iemand op het oog,zal ze niet rusten voor het in haar bezit is. Iedereen die haar daarin dwarsboomt of het haar lastig maakt is ze een bitch en bijna onmensenlijk. Tegen Hufflepuff's en Ravenclaw's zal ze proberen aardig te doen,maar tegen Gryffindor's is ze alleen maar gemeen.Verder is een meid die niets liever doet dan kattenkwaad uithalen,dit echter wel buiten de lessen. Tijdens de lessen let ze erg aandachtig op en werkt altijd goed mee. Ze haalt zowat dé hoogste punten van Slytherin.
    Hobby's: Florencia is Jager bij het Slytherin Zwerkbal team en paardrijden en wandelen in het verboden bos bij Volle Maan zijn haar favorieten. Verder kan ze prachtig op de harp spelen,wat ze 's avonds in leerlingenkamer vaak doet
    Extra info:
    -Patronus: Hippocampus
    - Toverstaf :28 cm,kern Drakenhartenbloed

    -Uitblink vakken: De vakken waarin ze uitblinkt zijn Verweer tegen de Zwarte Kunsten,Geschiedenis van de Toverkunst en Toverdranken.

    Laat je me weten of ik de rol heb? -xxx-

    [ bericht aangepast op 29 dec 2010 - 22:16 ]

    Rol:Jongen die achter Diana aanloopt als een schoothondje
    Voornaam: Daniël
    Roepnaam Danny
    Achternaam: Rowland
    Leeftijd: 17
    Afdeling: Ravenklauw
    Uiterlijk:Daniël is 1m85 en heeft blond haar dat alle kanten uitsteekt. Zijn ogen waar vele meisjes in verdrinken zijn lichtblauw. Verder is Daniël erg gespierd en lenig.
    Karakter: Daiël is een echte doorzetter. Hij is niet bang om slaag te krijgen maar ook niet om het te geven. Verder is Daniël een erg goede student. Hij is erg goed in dingen onthouden en leert snel bij. Daniël is dol op lachen, gek doen en meisjes plagen. Maar er ook wel een mindere kant aan hem. Hij kan moeilijk mensen vergeven, hij is dol op wraak nemen en heeft een enorm ochtendhumeur.
    Hobby's:Zwerkbal, meisjes plagen en er altijd goed willen uitzien
    Extra info:Daniël is een echte player. Hij lijkt van karakter een beetje op Draco Malfidus, maar dan minder erg.


    het zonnetje lacht, de lucht is blauw, Teletubbies! kom maar gauw!

    Rol:Beste vriendin Diana // Bitch, waar je Caitlynn het beste bij vind passen

    Voornaam*: Caitlynn
    Roepnaam: Cait/lynn
    Achternaam: Du'Lune
    Leeftijd: 14-10-1994 16 jaar.
    Afdeling: Zwadderich
    Uiterlijk: Caitlynn heeft lange golvende haren, stralende groene ogen, en een slank getraind figuur.
    Karakter uitgebreid : Caitlynn is het niet lievertje van school, ze is 'erg brutaal' volgens de leraren op school. en zeker niet op haar mondje getrapt. Als je eenmaal ruzie met haar hebt, dan heb je ook echt ruzie. Toch heeft ze ook haar positive kanten, ze is erg betrouwbaar en zorgzaam tegenover vrienden. Andere eigenschappen van Caitlynn zijn: nieuwsgierig, ijdel en choatisch.
    Hobby's: Paardrijden in het 'verboden bos', bij vrienden rondhangen.
    Extra info: ze heeft een toverstok: 30cm van eikenhout met in de kern eenhoornbloed. Haar ouders zijn gescheiden, en beide doodddoeners.

    [ bericht aangepast op 4 jan 2011 - 20:13 ]