• hai
    ik heb dringend rollen nodig voor mijn story when I was young [with o.a Lucius Malfoy]
    samenvatting story:

    Het is 1970, tijd dat veel beroemde of bekende toveraars en heksen og jong waren. Onder andere Lucius Malfoy. Veel meisjes geven nu de aandacht aan zijn zoon, Draco Malfoy. Maar hoe zal dat is zijn tijd zijn geweest?. Zouden vader en zoon zoveel van elkaar verschillen?.


    de rolllen die ik nodig heb zijn:
    de moeder van Lucius (vader heb ik al):
    vrienden van Lucius:
    vijanden van Lucius:
    Meisjes die verliefd zijn op Lucius:

    als je een rol wilt, dit graag invullen:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Bloedsoort (halfbloed, modderbloed, volbloed):
    Leerjaar (Lucius zit in de 5e):
    Afdeling:
    Uiterlijk (graag foto):
    Karakter:
    Afdeling:
    Patronus:
    Extra:

    alvast bedankt!


    Every word written is a victory against death | Michel Butor

    -Beste vriendin Lucius-

    Naam: Daylene Stone
    Leeftijd: 17
    Bloedsoort (halfbloed, modderbloed, volbloed): Pureblood.
    Leerjaar (Lucius zit in de 5e): 5
    Afdeling: Slytherin
    Uiterlijk (graag foto): Daylene Daylene is een mooi meisje, dat al voor haar leeftijd mooi gevormt is. Haar blauwe ogen en blonde haren, maken haar gezicht ietsjes bleek. rond haar wangen zitten sproetjes. Haar lichaam is mooi slang. Ze is niet heel lang,maar ook niet klein.
    Karakter: Daylene is een exacte kopie zoals een Slytherin hoort te zijn. Ze is sluw, haat mudbloods. Ze is als je haar beter leert kennen, een super lieve meid die voor haar vrienden door het vuur gaat. Maar als ze je niet mag, dan kun je beter uit haar buurt blijven. Ook lijkt Daylene op het eerste gezicht een enorme bitch.
    Patronus: Een witte tijger
    Extra: Ze heeft een crush op haar beste vriend Lucius. Maar denkt dat hij haar niet ziet zitten. Ze stamt ook af van oude beroemde tovenaars, en haar ouders zijn rijk.


    It's never the right time to say goodbye.

    Rol: moeder Lucius
    Naam:Marcillia Lisay /Malfoy
    Leeftijd:39
    Bloedsoort (halfbloed, modderbloed, volbloed): Purebloed
    Leerjaar (Lucius zit in de 5e): -
    Afdeling: zat in Slytherin
    Uiterlijk (graag foto):Marcilla
    ze kleedt zich nog een beetje ouderwets. Ze heeft een beetje een bloempot kapsel en heeft altijd haar familie medaillon om. Ze heeft zwart-bruine ogen en een klein beetje een getinte huid.
    Karakter:Marcilla kleineert iedereen die armer is dan haar. Ze had weinig vrienden op school omdat er bijna niemand was die rijker en populairder was dan haar. Ze schept dan ook veel op hoe geweldig haar zoon is (Lucius).
    Patronus: een Adelaar
    Extra: Marcilla en Lucius vader waren gedwongen op met elkaar te trouwen, ze is dan meestal ook niet thuis omdat er anders ruzie komt.


    Every word written is a victory against death | Michel Butor

    Rol: Vijand van Lucius.
    Naam: Femke Atrovirens Argentum.
    Leeftijd: 15.
    Bloedsoort: Volbloed.
    Leerjaar: 5de jaar.
    Afdeling: Zwadderich.
    Uiterlijk: Femke is 1.80M. Haar huid is erg bleek, in tegenstelling tot haar donkerbruine haar. Ze draagt meestal donkere make-up, maar zo dat het net niet over de top is. Ze heeft een slank postuur.
    Karakter: Femke lijkt op Draco; ze zijn immers nicht en neef. Dit vertellen ze aan niemand, want ze schamen zich voor elkaar. Femke heeft een eigen mening, die ze ook vaak laat horen. Ze komt erg arrogant over en heeft lak aan regels. Dit geldt slechts voor mensen die haar niet kennen. Voor haar vrienden doet ze alles, ze houdt van feesten in leerlingenkamers of 's nachts door het kasteel sluipen.
    Patronus: Een cobra.
    Extra: Ze is zo goed als verstoten door haar familie omdat ze veel met Griffoendors op trekt. Als ze in de zomervakantie thuis is moet ze vaak mee naar etentjes bij huize Malfidus.
    Vaak is ze in de Griffoendor leerlingenkamer te vinden en niet in die van Zwadderich. Dit is eigenlijk niet toegestaan, maar buiten de Griffoendors weet niemand het. Ze heeft stiekem een oogje op George, maar dat weet niemand.


    I'm jealous of every girl that ever hugged you. Because for that short second, she held my entire world.