• Develixe is de toverschool van Oost-Europa. De leerlingen worden niet geselecteerd op wie ze zijn, maar op het geld dat ze bezitten en hun achtergrond. Hierdoor lijkt de school een van de beste te zijn die er ooit heeft bestaan.
    Er zijn vijf afdelingen in Develixe. Normale scholen zouden er vier hebben, die elke een bepaald kenmerk centraal heeft. De vier normale afdelingen van Develixe hebben dat ook, maar de vijfde afdeling is slechts voor speciale mensen gericht.
    Nobilime is deze afdeling genaamd. Deze naam is afgeleidt van het Roemeense woord adel. De kleuren van Nobilime zijn donker blauw met wit. Het dier dat deze afdeling prent is een pauw, omdat iedereen trots mag zijn dat zich een Nobilimer kan noemen. Het afdelingshoofd is Nina Turner.
    De afdelingen zijn: Miezulï, Soare, Zbura en Mandrie.
    Miezulï is een donkere en achterdochtige afdeling, met de meest sluwe leerlingen. Voor deze leerlingen betekent het dan ook dat zij nooit iets goeds zullen betekenen voor deze wereld en daar moeten ze mee leren leven, vinden de schoolhoofden. De kleuren van deze afdeling zijn donker groen en wit. Het dier voor deze afdeling is een vos, omdat de leerlingen sluw zijn als de nacht. Het afdelingshoofd is Resa St. James, Professor godsdienst van tovernarij.
    Soare is de slimme afdeling, met de ijverige leerlingen erbij. Deze leerlingen zijn de studiebollen en ze nemen geen genoege met een punt die nog hoger kan. Van deze leerlingen wordt verwacht dat zij hoger op komen vanwege hun verstand en intelligentie. Hierdoor gaan deze leerlingen veel actiever werken en worden ze gestimmuleerd om iets te maken van hun intelligentie. De kleuren van Soare zijn donkerrood en wit. Het dier van Soare is een arend, vanwege zijn doelend vermogen. Het afdelingshoofd is Santana El Lopez, Professor Verzorging van fabeldieren.
    Zbura is de meest zweverig en onopvallende afdeling. Hier zijn de overige leerlingen op gekozen, die niet genoeg talent hadden voor de andere afdelingen. Dit betekent voor hen niet dat ze neer kunnen gaan zitten bij de pakken, omdat er voor iedereen altijd iets in deze wereld is. Deze leerlingen zijn vaak beter in het verzorgen van fabeldieren en kruidenkunde, omdat zij meer van het leven afweten. De kleuren van deze afdeling zijn geel en wit. Het dier van deze afdeling is een ezel. Misschien zou dat ondankbaar klinken tegenover de leerlingen, maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Het afdelingshoofd is Samuel Breathy, Professor kruidenkunde.
    Mandrie is de afdeling waar de schoolhoofden erg trots op zijn. Een afdeling die net na Nobilime komt. Deze leerlingen zijn de dappere van de school. Zij zijn vaak de beste met verweer tegen de zwarte kunsten, omdat er van hen wordt verwacht dat zij naar voren zullen stappen als er gevaar dreigt. Dat doen de meeste dan ook. De kleuren van deze afdeling zijn paars en wit. Het dier dat deze afdeling prent is een tijger, een groots en dapper dier. Het afdelingshoofd van deze afdeling is Valko Verious, Professor Verweer tegen de zwarte kunsten.


    Rollen
    Leerlingen van de verschillende afdelingen, jongens en meisjes
    Armistice (3), Dsend, Nakito, STUDIO, TheDarkness

    Informatie
    Naam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Leerjaar:
    Afdeling: Nobilime, Miezulï, Soare, Zbura of Mandrie.
    Reden voor afdeling:
    Ouders:
    Toverstok:
    Huisdier:
    Patronus:
    Extra?

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 14:26 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Naam: Lauren
    Achternaam: Dobreva
    Volledige naam: Lauren Amelia
    Leeftijd: 15
    Leerjaar: Het 5e leerjaar
    Afdeling: Nobilime
    Reden voor afdeling: Lauren haar ouders zijn 1 van de machtigste van heel het land, geen wonder dat ze bij Nobilime is ingedeeld.
    Ouders: Dana en Stefan Dobreva zijn een machtige volbloed tovenaar en heks die vrijwel bekend staan in heel Roemenië. Stefan is minister van het ministerie van Tovenarij en Dana heeft een erg goed lopende kledingzaak voor Develixe zijn schooluniformen. Niemand weet dat Lauren geadopteerd is, zelfs Lauren zelf weet ze dit niet en Dana en Stefan zijn ook niet van plan dit los te laten komen, sinds Lauren van zichzelf een halfbloed is uit een gezin waar de vader muggle is en de moeder “mudblood”. Lauren woont in een groot vrijstaand huis met maarliefst 10 slaapkamers, hierdoor hebben ze ook meer dan 6 huiselven in huis om dit te onderhouden. Ze heeft géen broers of zussen, waardoor ze enig kind is.

    Lauren haar originele naam is Nina Wasilewski, geboren in een arm gezin bestaande uit de heks Lina en muggle Marius. Haar ouders wisten dat als ze haar niet tot adoptie zouden brengen, ze het hoogstwaarschijnlijk niet zou overleven in het gure en koude Roemeense weer, zonder enig eten. Het huis waarin ze woonde was niet eens waterdicht en toen de optie kwam om haar te geven aan Dana en Stefan Dobreva twijfelde ze ook geen moment, in dit gezin zou ze een goede toekomst krijgen. Wél hopen ze hun gemiste dochter na al die jaren nog is te zien.
    Toverstok: Gemaakt van de dure houtsoort Pallisander om precies te zijn 21.4 centimeter met als kern de haren van een eenhoorn, onmogelijk te breken is deze toverstok dan ook. Prima geschikt voor bezweringen en transfiguratie.
    Huisdier: In tegenstelling tot vele andere leerlingen heeft Lauren geen uil, rat of kat maar een havik genaamd Mila.
    Patronus: Een havik.
    Extra? Het mag dan wel zo zijn dat Lauren ingedeeld is bij Nobilime, ze is alles behalve verwend of arrogant, ze is eerder het tegenovergestelde en geeft graag dingen weg aan een goed doel. Soms vind ze het jammer dat ze niet op een andere toverschool zit, waar wel halfbloed en muggleborns worden toegelaten. Lauren is behoorlijk sociaal en maakt erg snel vrienden, ze is niet dus niet een meisje die heel de tijd stil is en geen woord zegt, dat zou ze nooit kunnen volhouden. Vergeleken met de meeste leerlingen van de school is Lauren ook niet gelovig. Persoon op de foto is Nina Dobrev

    [ bericht aangepast op 22 feb 2011 - 18:48 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Informatie
    Naam: Geneviève
    Achternaam: Fioratti
    Volledige naam:Geneviève Anyal Fioratti
    Leeftijd:16
    Leerjaar:4de
    Afdeling:Nobilime, Miezulï, Soare, Zbura of Mandrie.
    Reden voor afdeling:Haar familie stamt af van een groep baronnen en baronessen, Haar vader is nu Landheer en Baron van Guidelinque(een of andere stad die ik ter plekke verzin)
    Ouders:Vader: Eguine Fioratti en Moeder: Renate Fioratti
    Toverstok: 26 cm lang, gemaakt van eikenhout en een kern van ninphehaar
    Huisdier: Een klein katje Mrs. Ginger
    Patronus: Een Dolfijn, voor haar eerlijkheid en de puurheid van haar ziel.
    Extra? foto van Geneviève

    Naam: Elena
    Achternaam: Sabau
    Volledige naam: Elena Maria Sabau
    Leeftijd: 12
    Leerjaar: 2e leerjaar dus.
    Afdeling: Mandrie
    Reden voor afdeling: Voor haar leeftijd toont Elena al behoorlijk wat moed en vooral veel inzet, hierdoor was het dan ook wel logisch dat ze werd ingedeeld bij Mandrie.
    Ouders: Elena haar familie is puur volbloed, niet dat ze er erg trots op zijn, de familie is namelijk ook behoorlijk goed bevriend met muggles waardoor ze vaak “verraders” worden genoemd. Hierdoor mogen Elena & Nick, haar oudere broer, van geluk spreken dat ze zijn toegelaten op Develixe. Elena haar moeder, Stella en haar vader Lucian zijn de trotse eigenaren van een redelijk goed draaiend café, voor zowel tovenaren als muggles.
    - meer informatie bij Nick Sabau.
    Toverstok: Mahonie, 26.7 centimeter met als kern puur drakenhartenbloed, erg flexibel en goed geschikt voor toverdranken.
    Huisdier: Elena heeft een klein katje genaamd Faith. De kat mag dan wel op een kitten lijken, maar sinds ze een groeiziekte heeft zal ze altijd de lengte behouden die ze nu heeft, iets dat Elena totaal niet erg vind, sinds Faith hierdoor alleen maar een schattig uiterlijk krijgt.
    Patronus: Een eekhoorn
    Extra? Elena heeft een erg druk en creatief karakter, ze ziet overal wel het positieve van in en laat zich door niks of niemand bang maken. Elena heeft van zichzelf een redelijk normaal postuur, ze is niet dun, maar zeker niet dik. Ook moet ze nog een groeispurt krijgen, waardoor ze nu nog maar 1.40 is. Ze is een typisch meisje en is dol op jurkjes en rokjes, ook draagt ze soms mascara, maar dat gebeurt zeker niet elke dag. Elena hoopt ooit in een zwerkbal team te komen, ze doet erg haar best met vlieglessen en oefent in haar vrije tijd graag met haar broer. Ook is ze een echte kletskous en praat ze graag de oren van je kop af. Toverdranken zijn ook dingen waar Elena zich graag mee bezig houd, ze is ook dol op lezen. Persoon op de foto is Bailee Madison


    Naam: Nick
    Achternaam: Sabau
    Volledige naam: Nicholas Sabau
    Leeftijd: 16
    Leerjaar: 6e leerjaar
    Afdeling: Mandrie
    Reden voor afdeling: Net zoals zijn jongere zusje zit zijn bloed vol met moed, misschien ligt het er ook aan dat beidde zijn ouders waren ingedeeld bij Mandrie.
    Ouders: Nick woont samen met zijn ouders Stella en Lucian en zijn jongere zusje Elena in een klein huis verafgelegen van de stad, het huis wordt omringd met een kleurige bloementuin waar men in de zomers aardbeien kan plukken. Erg rijk zijn ze niet, daarom onderhouden ze het huis zelf en hebben ze geen huiselven in dienst. Nick kan het erg goed met zijn zusje vinden en zal haar dan ook voor alles beschermen, hij is zelfs bereid zijn leven voor haar op te geven. Ook heeft hij een goede band met zijn vader en moeder, de familie is echt onafscheidelijk.
    Toverstok: Es, 30.9 centimeter met als kern drakenhartenbloed, redelijk buigzaam en goed geschikt voor bezweringen.
    Huisdier: Nick heeft geen huisdier.
    Patronus: Een wolf
    Extra? Nick is een erg sportieve jongeman met een mooi gebouwd lichaam, hij traint dan ook veel, zowel voor boksen als voor zwerkbal, waar hij echt dol op is. Hij is erg sociaal aangelegen en verlegen kan men hem dan ook zeker niet noemen. Nick heeft een gespierd postuur en is rond de 1.80 lang. Humor heeft hij ook en hij haalt graag grappen uit met zijn vrienden om de leerlingen van Nobilime en Miezulï voor gek te houden. Persoon op de foto is Michael Trevino

    [ bericht aangepast op 23 feb 2011 - 14:20 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Naam: Claire
    Achternaam: Jones
    Volledige naam: Claire hannah Jones
    Leeftijd: 14
    Leerjaar: 4
    Afdeling: Mandrie
    Reden voor afdeling: Claire is een heel lief & aardig meisje, maar erg moedig. Ze wilde dan ook graag ingedeeld worden op Gryffindor, daar heeft ze het nu erg naar haar zin. Ze doet erg haar best om een goede heks te worden. Erg lief en aardig meisje, alleen vaak net iets te druk > hyperheid. Ze is erg eigenwijs, en word snel boos als je haar geen gelijk geeft. Ook is ze een enorme flap uit, eerst doen en dan pas denken. Maar in stres situaties is zij juist degene die het hoofd cool houd en snel iets kan oplossen. Ook is ze erg slim, maar door haar hyperheid valt dat niet altijd op. Ze kan wel heel goed geheimen bewaren en je kunt haar volledig vertrouwen. Ook is ze heel nieuwsgierig, en wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ook houd ze van spanning en avontuur, als er een tijd niks gebeurd, word ze rusteloos en gaat ze haar vrienden irriteren en soms rare gevaarlijke dingen doen. Ze heeft dus echt een hekel aan saaie dingen, ze kan ook geen moment stil zitten.
    Ouders: Haar ouders zijn gewoon doorsnee tovenaars, en doen niet echt iets bijzonders. Ze proberen een gewoon leven op te bouwen in de mensen wereld. Het waren wel dappere strijders en allebei leerlingen van de afdeling Mandrie. Maar toen Claire geboren werd, wilden ze het rustiger aan doen en een normaal leven opbouwen. Toen Claire oud genoeg was wilde ze persé naar de Develixe, en uiteindelijk mocht ze daarheen.
    Toverstaf: Es, 32 cm, Haar uit de staart van een Eenhoornhengst
    Huisdier: Ze heeft een eigen paard: Sunny, die ze thuis niet wilde achterlaten. Dus heeft ze hem stiekem in een oud schuurtje gezet op een verlaten plek dichtbij school. Ze gaat er stiekem elke dag naar toe, om hem te knuffelen, voeren, verzorgen en rijden. Niemand weet dat, zelfs haar vriendinnen niet.
    http://us.123rf.com/400wm/400/400/arekmalang/arekmalang0907/arekmalang090700073/5255634-een-portret-van-een-blanke-meisje-met-haar-paard.jpg
    Patronus: Paard
    Extra: ze houd van zwerkbal, en ze zit dit jaar voor de eerste keer in het team.

    [ bericht aangepast op 23 feb 2011 - 23:54 ]


    When you believe your dreams come true

    Naam: Vasilisa
    Achternaam: Belikov
    Volledige naam: Vasilisa Stefania Belikov
    Leeftijd: 15 jaar
    Leerjaar: 5e leerjaar
    Afdeling: Nobelime
    Reden voor afdeling: Ze komt uit een rijke, adelijke familie. Haar ouders zijn allebei belangrijk voor de toverwereld. Toch was het de vraag of Vasilisa wel in Nobelime terecht zou komen. Ze heeft namelijk ook een donkere, gemene kant die soms toch best duidelijk aanwezig is. Maar ze heeft ook een goede kant, en omdat ze van adel is is ze uiteindelijk toch bij Nobelime ingedeeld.
    Ouders: Ileana Dragomir en Dumitru Belikov, alletwee machtige tovenaars. Vasilisa is enigskind en word door haar ouders erg verwend. Toch heeft ze geen perfect leven, ze heeft de nodige tegenslagen gehad. De familie Belikov is een pure volbloed familie. En daar is Vasilisa erg trots op. Ze kijken erg neer op muggles en zouden nooit met ze omgaan en daardoor hun familie naar beneden halen. Daarintegen hebben ze geen enkel probleem met halfbloedheksen- en tovenaars.
    Vasilisa heeft van haar beide ouders veel talent en aanzien geërfd waardoor ze een erg sterke heks is en erg populair is op school.
    Toverstok: Palissanderhout met een kern van gekristalliseerd drakenvuur. 23,4cm lang.
    Huisdier: Een zilvergrijs wolfje genaamd Razvan. Het is een magisch wolfje en zal nooit groter worden dan iets groter dan een welpje. Daardoor is hij perfect om als huisdier te houden.
    Patronus: een Feniks
    Extra: Vasilisa is erg goed in bezweringen en toverdranken maken. Ze vind het ook erg leuk om dat soms uit te proberen op leerlingen waar ze een hekel aan heeft.

    Ze zou goed bevriend kunnen zijn met Lauren Dobreva (personage die bedacht is door Armastice)

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 11:41 ]


    Winter is coming.

    Naam: Rachella
    Achternaam: Cronniks
    Volledige naam: Rachella Stefanie Cronniks
    Leeftijd: 15
    Leerjaar: 6de jaar
    Afdeling: Mandrie
    Reden voor afdeling: Rachella heeft een dapper en goed karakter. Ze gaat geen gevaren uit de weg en vecht tot het bittere eind. Ze weigert een opdracht onvolbracht te laten,ze keert nooit met negatieve resultaten terug. Ze is een zeer inteliigente meid,haar IQ is 136 wat tegen het hoogbegaafd aanligt. Ze is geliefd bij veel professoren,ze kan het met allen goed hebben. Behalve met Professor Resa St. James. Ze is sportief en actief,ze sport graag en neemt elke kans en gelegenheid om te kunnen sporten.
    Ouders: Rachella is dochter van schouwers Axella McBrine en Joëlle Cronniks. Ze zijn al 3 jaar actief als schouwer,Axella was vroeger leerling van Mad-Eye Moody.Alles wat Mad-Eye haar leerde,leerde ze aan Rachella.Ze is een sterke en moedige vrouw. Haar vader werkte eerst als cipier in Azkaban.
    Toverstok: 28 cm, Kersenhout, kern engelenhaar. De staf wordt van moeder op dochter doorgegeven. De staf is al 3 eeuwen in de familie.
    Huisdier:Felix en Artenis
    Patronus: Een witte zwaan
    Extra? Rachella heeft een crush op De Bulgaar Victor Kruml. Ze wil later in het Bulgaarse zwerkbalteam spelen. Ze is jager bij haar zwerkbalteam op school.


    -laat je weten als ik een rol heb? xoxo-

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 19:03 ]

    Naam: Cat
    Achternaam:Valentine
    Volledige naam : Caterina Rose Valentine
    Leeftijd:15
    Leerjaar:6de jaar
    Afdeling: Nobilime
    Reden voor afdeling: ze is al van haar geboorte hoogbegaaft en heeft nooit als een kind geleefd ze ziet de wereld ook helemaal anders dan iederee een heeft een soort gave om te weten hoe mensen echt zijn
    Ouders: haar ouders heeft ze nooit gekend en is opgegroeid bij haar oma daar mee weet ze niet of haar ouder's tovenaars waren want haar oma wil het haar niet vertellen
    Toverstok: 30 cm, hout van een treurwilg , veer van een feniks
    Huisdier: een konijn , pruts het konijn is een vlaamse reus dus heel groot
    Patronus: een sneeuw panter
    Extra? http://fotopocket.nl/fpimages/2011/02/26/a5ba7b77bf1d5985457ac9d6c802ea43/New-ariana-grande-14812627-600-399.jpg ze zit in het zwerkbal team van de school en heeft een prachtigge stem


    don't rush into love, because even in fairy tales ,the happy ending takes place on the last page

    Naam: Yelena
    Achternaam: Tolstova
    Volledige naam: Yelena Vero Tolstova
    Leeftijd: 16
    Leerjaar: 6
    Afdeling: Miezulï
    Reden voor afdeling: Yelena is echt een sluw, donker meisje. Een typische leerlinge van Miezulï. Ze kan wel lief zijn, maar meestal gaat haar voorkeur naar haar gemene kant. Ze gaat voornamelijk ook met mensen van de zelfde afdeling en houd ervan om samen met hen smerige streken uit te halen en mensen te pesten. Voornamelijk eerste- en tweedejaars hebben veel te verduren.
    Ouders: Haar moeder Natalia Kirov zat vroeger ook op de afdeling Miezulï en is een volledig duister figuur. Ze heeft Yelena's vader Romian Tolstova daarin meegetrokken terwijl hij van oorsprong uit een goede adelijke familie kwam. Mensen spreken hier schande over. Het werpt een zwarte schaduw over de familie Tolstova. Maar zeg daar niks over tegen Yelena, want als je dat doet zal ze je letterlijk aanvallen. Ze praat er liever niet over.
    Door de invloed van haar ouders en door haar opvoeding, is ze zelf ook een kind van het duister geworden. Maar ze heeft van haar zelf altijd al een gemeen karakter gehad.
    Toverstok: 21cm lang. Mahonie, met een kern van Basiliskbloed
    Huisdier: Als huisdier heeft Yelena een grote zwarte kraai. Deze kraai kan net als een uil post rondbrengen. Yelena heeft hem al 3 jaar en is erg aan hem gehecht. De naam van de kraai is Dariu.
    Patronus: Een slang. Een Cobra om precies te zijn.
    Extra: Foto van Yelena

    Ik dacht, je hebt nog niemand voor deze afdeling dus laat ik eens helpen. (:

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 18:39 ]


    Winter is coming.

    Naam: Matthew
    Achternaam: Zilaïno
    Volledige naam: Matthew Dinalo Zilaïno
    Leeftijd: 15
    Leerjaar: 4de
    Afdeling: Miezulï
    Reden voor afdeling: Matthew is een typische bad boy,hij doet altijd stoer en opvallend. Hij staat graag op een negatieve manier in het middelpunt van de belangstelling. Hij is altijd paraat voor een vechtpartij of om te duelleren. Hij is een echte loverboy,hij flirt met ieder meisje maar wijst hen iedere keer af als ze verkering vragen. Hij gedraagt zich nooit tijdens lessen,hij stoort de les voortdurend,praat de hele tijd,en slijt met dingen. Hij zit vaker buiten de klas dan erin.
    Ouders: Vader Ludo is directeur van de tovernaarsgevangenis Azkaban en zijn moeder Rafaëlle is bazin van Odius & Oorlof
    Toverstok: 27cm, Berkenhout, Kern van Drankenbloed
    Huisdier: Madaï
    Patronus: Witte haai
    Extra? Hij heeft dé charmes van een loverboy,enkel Rachella Cronniks kan hem weerstaan. Zij is hét meisje dat hij echt ziet zitten.

    [ bericht aangepast op 26 feb 2011 - 21:42 ]

    laat je weten wanneer hij begint? (A)


    When you believe your dreams come true