• Een groep jongeren, 3 jongens 2 meisjes, besluiten om hetzelfde als hun voorouders te doen: Een reeks van zelfmoorden. Het zal de stad afschrikken en denken dat het allemaal wéér zal gebeuren.
    In de tijd van hun voorouders, geloofde de mensen nog streng in hekserij. Ze geloofde dat bepaalde vrouwen, en zelfs sommige mannen, een deal afsloten bij de Duivel om vervolgens met zwarte magie het dorp te veroveren of uittebroeden. Des tijds was er een vrouw, een vrouw met lange gitzwarte haren, ze was in de 40 jaar en had 2 zonen. Zij en haar familie woonden net buiten en het dorp, verscholen in het bos in een grote witte villa. Ze werd beschuldigd van hekserij. Het scheen dat deze vrouw een vloek had uitgesproken over de onuitstaanbare tieners van het dorp. De tieners die op haar terrein kwamen om te spelen, of om dingen te vernielen. De jongeren pleegde één voor één zelfmoord. Hun ouders werden langzaam aan gek en verloren hun verstand. Een chaos brak uit in de stad. Een groepje mensen, vooral de christelijk opgevoede ouders gingen naar de vrouw. Ze namen haar gevangen en verbrandde haar levend in de achtertuin van haar huis. Het moest lijken op een ongeluk, op zo'n manier zouden de inwonder geen gezeur krijgen met de staatspolitie. Het enigste waar ze niet aan hebben gedacht is haar familie, haar twee zoontjes.
    De jongeren van deze tijd, die toch hun leven zat zijn, willen deze stad op zijn grondvesten laten trillen. De chaos, dat is hun doel. Ze hebben het er voor over om te sterven.


    Dinanda Effers is een 18 jarig meisje. Ze is een vrij normaal meisje met goede manieren en is opgevoed met het Christeijke geloof. Ondanks dat ze zelf niet gelooft dat er iemand is zoals God, toch gaat ze elke zondag netjes samen met haar ouders naar de kerk. Toch is haar familie niet zo geweldig. Haar vader heeft een affaire met een prachtige dame uit het centrum van de stad en haar moeder is een alcholist. Tegenwoordig lijkt het alsof zij de enigste in deze familie is met nog een beetje verstand. Echter wordt haar toch al niet perfecte wereldje onderbroken door een reeks van zelfmoorden. Ze komt erachter dat het allemaal een plan is, maar wanneer ze weet wie als laatste aan de beurt is, vaart alle hoop weg. Het de mysterieuze Ian waar ze al ongeveer haar hele leven verliefd op is. Hij wilt echter niks van haar weten, hij denkt dat ze net als alle andere is; arrogant en gemeen. Ze weet dat hij de kleinzoon is van de vrouw waarvan wordt gezegd dat ze aan hekserij deedt, en zo chaos veroorzaakte in het toen nog kleine dorpje. Ze weet ook dat de meeste denken dat hij iets met de reeks zelfmoorden heeft te maken. Maar ze weet wel beter, als dat echt zo is zou hij nooit zijn eigen broer zelfmoord laten plegen. Het is haar gelukt om in contact te komen met Ian. Maar het heeft alles alleen nog maar moeilijker gemaakt. Ian wordt ook verliefd op haar, maar om nú te stoppen... Dan is zijn broer voor niks dood gegaan. Maar er zit nog een addertje onder het gras...

    Titel: The city suicide.

    Doen of niet doen?


    Forever.

    Dit doet me op de een of andere manier denken aan 'the suicide club'
    maar ik zeg doen!


    "we are definetely four good reasons not to have children" - Bill Kaulitz

    doendoendoen.


    walking get's too boring, when you learn how to fly..

    Doen, meld je het me, als hij er is.


    The breaking of a wave cannot explain the whole sea ~ Vladimir Nabokov

    Do it!!!! en melden als je begint...


    A punk rock song won't ever change the world, but I can name a couple that changed me.