• Scarlett Ryder wilt heel graag naar een Art school (Dream High) in Korea gaan, daarom stuurt ze een filmpje op en wacht af. Als ze op een dag een brief ontvangt dat ze is aangenomen, gaat ze er met een blij gezicht en stralend gevoel naartoe.
    Ze wist alleen niet dat ze daar te maken zou krijgen met een nostalgische liefde, die haar zowel veel pijn als veel blijheid bezorgd.


    Ik heb studenten nodig, en een bitch die op die jongen verliefd is.
    Wees creatief, want dan kies ik je.


    ROL:
    Naam + achternaam:
    Bijnaam (hoeft niet perse):
    Leeftijd:
    Uiterlijk- en photo (het liefst van een beroemd iemand):
    Karakter omschrijving:
    Afdeling (kunst, zang, dans,...):
    Hobby's:
    Extra:


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Naam + achternaam: Shayna Miri
    Bijnaam (hoeft niet perse): Shay, Mir
    Leeftijd: 19 Jaar
    Uiterlijk- en photo (het liefst van een beroemd iemand): Foto komt zo ;')
    Karakter omschrijving: Shayna is een druk meisje die vaak erg enthousiast is over dingen. Ze is spontaan en altijd vriendelijk tegen mensen. Je zou nooit weten of ze je mag of niet, omdat ze tegen iedereen aardig doet. Shayna heeft een passie voor films. Op haar kamer staat dan ook een enorme kast met alleen maar dvd's erin. Ook heeft ze vele filmposters op haar muren hangen. Haar droom is dan ook om later regisseur of scriptschrijfster te worden. Als ze eenmaal een idee in haar hoofd heeft, denkt ze de hele dag nergens anders meer over. Haar vriendinnen worden dan ook helemaal gek, als Shayna weer een idee heeft voor een film.
    Afdeling (kunst, zang, dans,...): Film (regisseur/scriptschrijfster)
    Hobby's: Filmen, verhalen schrijven, films kijken, muziek luisteren, yoga
    Extra: Shayna valt zowel op jongens als op meisjes.


    We waste time looking for the perfect lover, instead of creating the perfect love.

    Naam + achternaam:
    Anna Moore
    Bijnaam (hoeft niet perse):
    Anna heeft geen bijnaam, hoewel achter haar rug om vaak met 'dat ambitie-wijf' naar haar gerefereerd wordt.
    Leeftijd:
    19 jaar, verjaart op 15 juli
    Uiterlijk- en photo (het liefst van een beroemd iemand):


    [Sylvia Hoeks]
    Anna is een erg dun, tenger meisje. Haar ambitie is om balletdanseres te worden, waarvoor dat nodig is. Ze moet immers makkelijk gelift kunnen worden.
    Veel tijd besteedt Anna niet aan haar uiterlijk. Ze draagt geen make-up en is bijna nooit in andere kleding dan danskleding te zien.
    Karakter omschrijving:
    Anna is een erg serieus en gedreven meisje. Ze heeft niet veel vrienden, want het enige waar ze mee bezig is, is haar toekomst. Als ze geen les heeft, is ze vrijwel altijd aan het oefenen. Haar grote droom is om ooit de Zwanenkoningin [Zwanenmeer] te spelen.
    Anna is goed in het doordrijven van haar zin. Zo lukt het haar vaak haar danspartners over te halen om nog wat langer te blijven om te oefenen.
    Afdeling (kunst, zang, dans,...):
    Dans, ballet.
    Hobby's:
    Anna besteedt al haar tijd - direct en indirect - aan dansen. Als ze niet aan het oefenen is, is ze bijvoorbeeld een nieuw, nog gezonder, dieet aan het opstellen.
    Extra:
    Anna denkt pas van het leven te kunnen genieten als ze haar droom heeft bereikt.


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Mag ik die jongen invullen waar ze verliefd op word?? (flower)

    SofieShan schreef:
    Mag ik die jongen invullen waar ze verliefd op word?? (flower)

    Eigenlijk wil ik dat liever niet, maar je kan 't proberen - denk er wel aan; het is Korea, dus een koreaanse jongen.


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Naam + achternaam: Qwendoline Daudemont
    Bijnaam (hoeft niet perse): Qwen, niemand nooit haar Qwendoline/Sirene
    Leeftijd: 18
    Uiterlijk- en photo (het liefst van een beroemd iemand): http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://alifebe.com/alphotos/wp-content/uploads/2010/07/Qwen.jpg&imgrefurl=http://alifebe.com/alphotos/%3Fp%3D92&usg=__-xCd77AvM7udltQzAqVvnrSn9WM=&h=333&w=500&sz=37&hl=nl&start=0&sig2=IdHj7-R3OawxLiWM15NPDw&zoom=1&tbnid=lXW9CisOhZyH7M:&tbnh=124&tbnw=146&ei=rpCfTcCfMMntOdzkwLMF&prev=/images%3Fq%3DQwen%26um%3D1%26hl%3Dnl%26rls%3Dcom.microsoft:nl:IE-SearchBox%26rlz%3D1I7SMSN_nl___NL402%26biw%3D1259%26bih%3D549%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=266&oei=UpCfTbODF4SUOpbEjIsF&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=124&ty=94
    Karakter omschrijving:
    Qwen is lief & aardig, ze is ook vergevingsgezind maar toch als je het te bont maakt, kan je haar beter niet tegen komen. Ze haat ruzie en probeert dan ook om ruzie's op te lossen. Haar bijnaam Sirene dankt ze aan het feit dat jongens, haar zangkunst bewonderen, niet iedere jongen is hier gevoelig voor maar vele wel. Daarnaast is ze redelijk muzikaal, op de meeste instrumenten kan ze spelen. Qwen beoordeelt mensen niet op hun uiterlijk maar om hun innerlijk, ben je harstikke mooi maar ben je niet aardig dan zal Qwen je links laten liggen
    Afdeling (kunst, zang, dans,...): Zang, ze zingt al van jongs af aan
    Hobby's: muziek maken, zingen
    Extra: Ze is graag bij haar vrienden maar leert graag nieuwe mensen kennen, ze is erg nieuwsgierig

    [ bericht aangepast op 9 april 2011 - 0:45 ]


    Physics is awesome

    Naam + achternaam: Samantha Taylor Brown
    Bijnaam (hoeft niet perse): Sam
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk- en photo: Sam heeft mooie lange zwarte haren. Haar huid is mooi getint. Sam heeft een mooi figuur met mooie rondingen. Haar ogen zijn mooi donker. Sam draagt wat ‘in’ is maar maakt daarmee haar eigenstijl.
    (Naya Rivera)
    Karakter omschrijving: Sam is een populair meisje. Ze komt bitchy over en zegt precies wat ze denkt. Maar Sam is veel meer dan dat bitchy meisje. Sam is heel lief tegen haar vrienden. Maar ze is erachter gekomen dat als je populair bent dat je bijna geen vrienden hebt. Ze lopen dan alleen maar achter je aan. Daardoor is Sam een soort van op haar zelf aangewezen. Onder die omstandigheden is ze heel ambitieus geworden en stort ze zich volledig op haar opleiding. Maar Sam is en blijft het populaire meisje met alle jongens om haar heen en daar maakt ze veel gebruik van. Ze feest graag en zuipen kan ze ook goed. Iedereen doet wat Sam wilt.
    Afdeling: Sam is zo’n alles kunner: zingen, dansen, acteren het maakt niet uit. Ze kan (bijna) alles en wil ook veel bereiken. Sam is een echte performer.
    Hobby's: Zingen, dansen, acteren, feesten, met haar beste vriendinnen lachen, filmpjes kijken, shoppen enz..
    Extra: Samantha heeft 2 beste vriendinnen (Ashley & Emma) waarvan ze weet dat ze niet achter haar aan lopen. Deze drie meiden kennen elkaar al vanaf de kleutertijd in Beverly Hills. Ze zijn met zijn drieën naar de school in Korea gegaan. Samantha is tot over haar oren verliefd op Jamie.


    You don't know what you got until is gone

    Naam + achternaam: Hannah Visscher
    Bijnaam (hoeft niet perse): An
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk:


    Ze heeft lang licht blond haar, licht bruine ogen, slan gewouwt, niet al te groot
    Karakter omschrijving: Hannah is een rustig meisje, ze is best slim, ze kan hyper zijn maar toch weer rustig. Ze is wel goed op haar mond gevallen, en zegt wat ze denkt. Ze haar mensen die denken dat ze alles denken te zijn.. Ze is vaak alleen maar dat vind ze niet echt heel erg.
    Afdeling: Kunst, ze houdt van tekenen en schilderen.
    Hobby's: Schilderen, schrijven, shoppen winkelen met vrienden.
    Extra: Hannah is opgegroeid bij haar opa en oma, haar ouders zijn omgekomen bij een ongeluk, als ze over haar ouders beginnen word ze woedend.
    Ze draagt altijd een ketting.


    What is youre favo scary movie?