• Een Aantal tieners beginnen hun leven als volwassenen op een universiteit genaamd Sonic Universiteit. Waar het draait om de duurste kleding, Gossip en hyper snelle mobieltjes. Er word natuurlijk ook wel gestudeerd maar wie zegt dat je die uurtjes niet kan inruilen voor een paar exclusieve feesten?


    Freak the Freak out
    Hij is er =D



    Ik zoek:

    - een van de nieuwe tieners (ze hoeven niet persee rijk te zijn)

    May Morgane Jones
    Renée Jones
    Bree Carol
    Daniel Gryfter
    Lysandra Allison Johnson

    - Een bitch

    - meelopers

    - Leerlingen die er al op zitten

    - verzin maar wat =D.



    Vul in :

    Naam
    Achternaam
    Karakter
    Foto + beschrijving
    Opleiding
    familie
    status(rijk/arm) :
    Doel (wat hij/zij wil bereiken):
    extra



    Ik kies de beste ;]

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 12:33 ]


    Perfect girls aren't real and real girls aren't perfect.

    Naam:Lysandra Allison
    Achternaam:Johnson
    Karakter: Lysandra is heel stil en verlegen. Dat is toch hoe de meeste haar kennen. Ze is ook heel behulpzaam en zal naar je luisteren als je een probleem hebt. Ze is ook heel koppig en lost haar eigen problemen liever zelf op. Ook kropt ze al haar gevoelens op. Als ze geïrriteerd is kan ze nogal kattig uit de hoek schieten en bot zijn. Ze houdt er wel van om eens naar een feest te gaan en helemaal los te komen.
    Foto + beschrijving:Lysandra heeft lange blonde haren met wat slag in. Haar ogen zijn oceaan blauw en komen engelachtig over. Ze is ongeveer 1.65 meter en weegt 54 kg. Ze is ook heel sierlijk gebouwd en heeft lange benen en armen.
    Opleiding: Gedragspsychologie/studies
    familie:Lysandra heeft 1 oudere broer Jaminen 2 jongere zusjes: Jennifer "Jen"Katerine "Kate". Lysandra zorgt samen met haar broer voor haar 2 jongste zusjes sinds haar ouders 4 jaar geleden gestorven zijn in een auto-ongeluk.
    status(rijk/arm) :waardoor ze eigenlijk zeg maar rijk zijn. Maar ze zjn er zuinig met het geld en betalen en kopen alleen het nodige.
    Doel (wat hij/zij wil bereiken):Snap ik niet echt , kan je het uitleggen. Daarna vul ik het wel in..
    extra:Lysandra bespeeld de gitaar en ze wandelt graag met haar hond White Fang door het bos.

    [ bericht aangepast op 11 april 2011 - 19:01 ]


    "Fifty shades of fucked up" ~ Christian Grey

    Naam Daniel

    Achternaam Gryfter

    Karakter: Daniel is een spontane en musicale jongen. Hij hoort duidelijk bij de populairdere leerlingen maar geeft daar niet veel om. Hij is gek op sport maar ziet dat niet als zijn latere carieren het is meer een 'hobby'. Behalve muziek is hij ook gek op fotografie, Daniel heeft altijd een camera bij zich voor als hij inspiratie krijgt. Een nadeel aan Daniel is is dat als hij echt dronken is hij behoorlijk opvliegend kan zijn. Daniel is niet altijd die spontane soms brutale jongen hij kan ook verlegen zijn, dit gebeurd zelde maar als het gebeurd alleen bij een meisje dat hij ECHT ziet zitten. Hij word dan rood gaat stotteren en weet niet wat hij moet doen

    Foto + beschrijving: foto 1 foto 2 foto 3

    Daniel heeft blond haar en bruin groenige ogen. Hij is lang 1.89 en vrij breed. Hij heeft een normaal gekleurde huid maar word in de zomer snel bruin. Rond zijn neus heeft hij een paar sproetjes die je bijna niet ziet behalve als je heel dicht bij komt.

    Opleiding: Muziek.

    familie: Daniel kan het goed met zijn moeder vinden maar minder met zijn vader. Zijn ouders zijn rijk en zijn vader betaald voor ALLES wat hij doet. Toch kan hij het niet goed met hem vinden omdat zijn vader wilt dat hij net zo word als hij een bekende en goede advocaat. Daniel wilt iets met muziek en zijn moeder steunt hem daarin. Zijn vader niet en dat verteld hij hem al van kleins af aan. Daniel heeft geen broers of zussen en word erg verwend door zijn ouders. Hierdoor is hij geen vervelend rijkelui's zoontje geworden maar hij heeft het daardoor wel makelijker.

    status(rijk/arm) : Rijk

    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Fotograaf of iets in de muziek wereld.

    extra: Daniel speelt klassiek piano maar ook gitaar. Verder zingt en componeerd hij maar dat weet bijna niemand.

    meld je als je hem gebruikt??

    Rol: Een van de tieners
    Naam: Bonnie
    Achternaam: Stark
    Karakter: Bonnie heeft misschien het uiterlijk van een lief en onschuldig meisje, maar van binnen is ze zo veel meer. Ze is eigenlijk niet eens onschuldig en lief. Ze is het meesterbrein achter alle geheimplannetjes en alle trucjes die ze bij mensen uit halen. Ze weet zo veel grapjes uit te halen, zelfs als het géén 1 April is - die dag komen mensen niet bij haar in de buurt. Ze is geen grappenmaker, maar dingen bij mensen uit halen vindt ze wel leuk. Ze is juist erg serieus en komt vaak erg sarcastisch over. Ze is gauw verveeld en alles moet dan ook perfect in orde zijn voor mevrouw. Ze is geen doorsnee bitch. Nee bij haar gaat het allemaal wat dieper. Ze vindt het, blijkbaar, leuk om mensen te vernederen of te beledigen. Maar haar beledigingen zijn vaak moeilijk te begrijpen als je geen Bonnie Stark heet. Bonnie is ook nog eens ontzettend slim, hoogbegaafd en betweterig zelfs. Als iemand iets verkeerds zegt, worden ze verbeterd door Bonnie. Bonnie heeft toch wel een hoop vrienden. Mensen vragen zich vaak af waarom. Het is simpel. Bonnie is een type dat zich niet snel laat doorgronden en iemand waar je niet gemakkelijk iets slechts overzegt, want dan heeft ze iets voor jou klaar. Bonnie heeft ook haar positieve kanten. Ze is bijvoorbeeld erg behulpzaam en vriendelijk. Haar vrienden zijn haar dan ook alles.
    Foto + beschrijving:


    Bonnie is precies een kopie van haar moeder. Het is dan ook een leuk contrast als de twee naast elkaar lopen. Ze hebben ongeveer dezelfde lichaamsbouw en dezelfde blonde krullen. Bonnie is dan ook heel trots op haar lichtblonde krullen. Ze stijlt ze nooit en laat ze meestal zo pluizig zitten, want daar valt niets tegen te doen bij haar. Haar haren heeft ze meestal los, soms met een haarband erin. Ze heeft kleine, bruine ogen. Ze zijn omringd door korte, zwarte wimpers. Ze draagt er eigenlijk geen make-up op. Ze heeft een egale huid met dunne lippen en een kleine neus. Zo is Bonnie maar een klein meisje, 1.59 M precies. Ze draagt meestal gewone kleding, niet echt opvallend. Het valt wel op dat ze eigenlijk nooit oorbellen draagt, terwijl ze wel gaatjes in haar oren heeft. Ze draagt meestal wel een ketting en kleine armbandjes. Ze heeft qua schoenen meestal vans of all-stars, maar niet in felle kleuren. Dat matcht totaal niet bij haar kleding. Ze heeft soms jurkjes aan, maar het liefste geen hele korte of strakke. Ze moeten los om haar benen hangen. Bonnie heeft een leuke glimlach, met twee rijen met rechte, witte tanden.
    Opleiding: Welke zijn er allemaal? (:
    familie: Bonnie woont samen met haar ouders, oudere broer en twee kleinere zusjes.
    status: Gewoon, maar eerder rijk dan arm.
    Doel: Professioneel kunstschaatser worden.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol Een van de nieuwe tieners
    Naam Scarlett
    Achternaam Butterfield
    Karakter Scarlett is een vrolijk en aardig meisje. Ze praat en lacht veel en ze houdt van socializen. Hierdoor maakt ze makkelijk vrienden en komt ze ook sneller op exclusieve feesten. Wat ze erg leuk vindt aangezien ze wel een feestbeest is. Scarlett is ook erg nieuwsgierig. Ze wil altijd alles weten en geen enkele roddel ontgaat haar. Ze is van alles op de hoogte, ook dit heeft ze te danken aan het vele socializen. Verder is ze een echte doorzetter en ze geeft niet op voordat ze haar doel heeft bereikt. Scarlett geeft veel om haar vrienden en ziet haar vrienden als haar eigen gekozen familie. Ze is er ook altijd voor haar vrienden als die haar nodig hebben. Ze heeft ook geen geheimen voor haar vrienden, behalve het feit dat ze een relatie heeft met een laatste jaars, die ouder is dan de andere laatste jaars omdat hij een keer is blijven zitten. Ze houdt dit geheim voor haar vrienden omdat ze bang is dat als zij het weten er roddels ontstaan en haar ouders zo achter haar relatie komen. Dit wil ze niet omdat hij arm is en haar ouders accepteren het niet als ze met iemand gaat uit een "slechter milieu".
    Foto + beschrijving

    Scarlett is een slanke dame met lange benen en volle vrouwelijke vormen. Ze heeft groen gekleurde ogen, die omringd zijn door lange zwarte wimpers. Haar lange haren hebben een donkerbruine kleur en een lichte slag.
    Opleiding Journalistiek
    familie Scarlett is opgegroeid als enigst kind. Haar ouders zijn de eigenaars van een hotelketen en hebben daarom weinig tijd voor hun dochter. Scarlett is daarom min of meer opgevoed door een nanny. Wat ze eigenlijk niet heel erg vond want op de momenten dat haar ouders thuis waren en de opvoeding overnamen mocht ze niks meer. Haar ouders zijn namelijk nogal streng.
    status(rijk/arm) rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): misdaad journalist worden, vrienden maken op de universiteit
    extra Scarlett is 18 als ze op de universiteit komt en heeft dan al een relatie met Jace Rivera, een 23 jarige student.


    RolLeerling die al op de universiteit zit
    Naam Jace
    Achternaam Rivera
    Karakter Jace is een levensgenieter en neemt het leven niet te serieus. Helemaal niet nu hij gedwongen is om een rechten studie te volgen. Hij is een echte feestbeest en gaat al feestend door zijn studie heen. Al die feesten zijn dan ook de reden dat hij de studie volhoud. Jace is zelfstandig en zelfverzekerd. Hij is wat arrogant, tikkeltje egoïstisch en manipulatief. Jace is een echte charmeur en flirt hij met vrijwel alle leuke meiden op de universiteit, ondanks het feit dat hij een vriendin heeft. Verder kan hij wat ontdeugend zijn. Hij houdt wel van stiekeme plannetjes en voor spijbelen deinst hij ook niet terug.
    Foto + beschrijvingJace Rivera is een lange, 23 jarige man. Hij is breed gebouwd en gespierd. Zijn haar is kort en donkerbruin en zijn ogen hebben ook een bruine kleur.
    Opleiding Rechten
    familie Jace is samen met zijn jongere broertje Samuel (19) opgegroeid in een arme buurt. Hun moeder werkt als serveerster in een goedkoop restaurant en hun vader is automonteur. De vader van Jace heeft hem min of meer gedwongen om een rechten studie te doen zodat Jace veel geld kan verdienen en kan helpen hun schulden af te lossen. Jace zelf had veel liever in het leger gewild of bij de politie. Ook Samuel is gaan studeren, maar dan uit vrije wil, hij zit op dezelfde universiteit en volgt de opleiding geneeskunde.
    status(rijk/arm) : arm
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Feesten, zo snel mogelijk van de universiteit af en als nog het leger in.
    extra Hij heeft een relatie met Scarlett.

    -Wil je laten weten als je er wat mee doet?-

    [ bericht aangepast op 12 april 2011 - 14:54 ]


    -

    Naam Emerald 'Emmy'
    Achternaam Green
    Karakter Emmy is een meisje met twee gezichten. Tegen haar vrienden en familie is ze lief en aardig,maar tegen mensen die ze niet kent of haat is ze de grootste bitch die je je kan indenken. Ze beledigt hen,lacht hen uit,maakt hen zwart... Als iets haar niet aanstaat,snauwt ze je af tot het haar wél aanstaat. Ze houdt ook van stiekeme plannetjes en spijbelt vaak. Ze haat studeren,omdat dat teveel hersenactiviteit vergt. Ze slaapt ook vaak tijdens de lessen en durft al eens heel bot te zijn tegen de profs. Echter,voor haar vrienden en familie gaat ze door vuur. Ook houdt ze van shoppen in de dure winkels in de hoofdstraat.
    Foto + beschrijving


    Emmy heeft lange blonde haren en grote bruine ogen. Onder haar linkeroog heeft ze een surface met witte bolletjes. Ze is 1m80 groot en heeft enorm lange benen. Ze is mooi slank voor haar leeftijd.
    Opleiding Ze volgt rechten,maar doet er geen fluit voor.
    Familie Haar vader,Mike Green,is de CEO van een groot IT bedrijf. Haar moeder,Jenny Carter,is gestorven bij Emmy's geboorte. Haar broer,Colin Green,reist de laatste jaren de hele wereld rond. Hij is reisbegeleider bij een groot reisbureau.
    Status(rijk/arm) : Emmy kan je gemakkelijk stinkend rijk noemen.
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Beroemd worden,zoveel mogelijke exclusieve feestjes afschuimen,dure auto's hebben,in de kleding van peperdure ontwerpers rondstruinen,...Je kent het wel
    Extra Emmy staat bekend om haar losbandige natuur. Ze is op elk feestje straalbezopen,danst halfnaakt op de bar,duikt met elke knappe gast in bed... Vooral om dat laatste is ze gekend. Ze heeft al honderde onenightstands gehad. Sinds kort heeft ze haar oog laten vallen op een leerkracht. Ja,een leerkracht. Meer bepaald haar prof Rechtenstudie. Hij heet Grant Friendly en is 40 jaar oud. Ze heeft al enkele keren met hem gebabbeld na de les. Hij geeft dan ook de enige les waar ze aanwezig is. Hij lijkt op haar avances in te gaan. Ze heeft dan ook een afspraak voor 'bijles' met hem.


    Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist. And if they did, I wouldn't be one of them. -Sherlock Holmes

    Rol: Nieuwe tiener
    Naam: Bree
    Achternaam: Carrol
    Karakter: Bree is een meisje dat enkel doet, wat men van haar verwacht. Ze studeert hard, ze gedraagt zich goed, maar zal zelden op feestjes of andere leuke activiteiten verschijnen. Ze denkt veel aan haar toekomst en leeft ook een beetje in de toekomst, waardoor ze erg afstandelijk en dromerig lijkt, terwijl ze eigenlijk heel veel van gezelschap houdt. Bree is erg verstandig en zal nooit iets doen wat slechte gevolgen kan hebben, maar daardoor mist ze wel de leuke dingen in het leven.
    Foto + beschrijving:


    Bree ziet eruit als een doorsnee meisje van haar leeftijd. Ze heeft eigenlijk niet echt iets wat haar bijzonder maakt, ze heeft lange, lichtbruine haren en donkerblauwe ogen. Haar lengte is ongeveer 1.65, dus ze is niet zo heel lang. Bree kijkt heel vriendelijk en beleefd uit haar ogen, maar als je haar aankijkt, is het alsof zij niet echt terugkijkt, alsof ze een muur om zich heen gebouwd heeft.
    Opleiding: Geneeskunde
    Familie: Bree komt uit een hele arme familie, waarvan zij het oudste kind is. Ze heeft nog drie zusjes en één broertje. Bree weet dat zij de enige is die zal kunnen studeren en dat ze misschien zelfs de enige is die haar middelbare school af heeft gemaakt, omdat er simpelweg gewoon niet genoeg geld is om alle kinderen naar school te sturen. Hierdoor voelt Bree een zware last op haar schouders. Ze vindt dat ze niet mag falen, dus ze pusht zichzelf om de moeilijkste studie te nemen die er is, zodat ze dokter kan worden en veel geld kan verdienen om haar familie te helpen.
    Status(rijk/arm) : Arm
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Ze wil eigenlijk alleen maar dat zij en haar familie gelukkig samen kunnen leven, zonder geldgebrek.
    Extra: Bree heeft een grote passie, en dat is zingen. Ze zingt prachtig, maar doet het nooit waar andere mensen bij zijn, omdat ze denkt dat het nergens goed voor is. Eigenlijk probeert ze deze passie te vergeten, zodat ze zich volledig op haar studie kan focussen, maar toch betrapt ze zichzelf er vaak op dat ze aan het zingen is.

    [ bericht aangepast op 11 april 2011 - 22:02 ]


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Nieuwe tiener.
    Naam: Renée
    Achternaam: Jones
    Karakter: Renée is een vrolijk en uitbundig meisje en iedereen mag haar eigenlijk wel. Ze zorgt altijd voor een goede sfeer, maar zodra ze je niet mag heb je echt een probleem. Ze is ook erg slim en ze is heel grappig. Renée is een echte levensgenieter en houdt wel van een feestje. Ook is ze totaal niet preuts en geniet ze volop van alle aandacht en vooral de jongens!
    Foto + beschrijving:


    Renée is een mooi meisje ze heeft duidelijk zichbare jukbeenderen en ze heeft prachtige lange bruine haren die prachtig bij haar bleke huid staan. En haar prachtige blauw groene ogen maken het plaatje helemaal compleet. Renée is een mooi meisje en met haar lach en schoonheid laat ze elke jongen voor zich vallen! Ook is ze erg slank en 1, 69 lang! Verder draagt het graag hakken en kleed ze zich altijd modieus!
    Opleiding: Geneeskunde
    Familie: Ze komt uit een rijke familie uit New York, haar ouders zijn ook arts en ze is enigstkind.
    Status(rijk/arm): Rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Ze wil een goede arts worden, maar vooral genieten en feesten tot ze niet meer kan!
    Extra: Ze heeft modellenwerk gedaan en ze luisterd altijd graag naar muziek! Ook is ze opzoek naar een leuke vriend maar zodra die nog niet op haar pad is gekomen geniet ze volop van alle andere jongens die haar aandacht geven.


    Be here, be alive, and be the means to a worthwhile end. Head down, chin up, eyes on the horizon. Don’t blow it.

    Rol; één van de nieuwe tieners/een leerlinge die er al op zit
    Naam; May Morgane
    Achternaam; Jones
    Karakter; May is doorgaans een erg lief meisje. Ze is graag op zichzelf en legt niet zo gemakkelijk contacten. May is erg verlegen en niet zo heel erg sociaal. Je krijgt moeilijk hoogte van haar, maar eenmaal je dat lukt, is ze vrolijk en open. Ze blijft rotsvast geloven in het goede in elke mens en is bereid om nieuwe kansen te geven. May maakt niet graag ruzie en is erg vergevingsgezind. Ze is erg serieus, vergeleken met leeftijdsgenoten en wil alles doen om haar studie tot een goed einde te brengen.
    Foto + uiterlijk; May is een mooie meid. Ze heeft lange donkere haren met een erg aparte tint. Ze zijn een soort van donkerbruin met een tikje rood en paars. Ze heeft een bleke huid, die een mooi contrast vormt met haar donkere haren. Haar koele blauwgrijze ogen staan meestal ernstig. Verder heeft May een heel erg slanke lichaamsbouw en is ze 1.70 m groot. Ze kleedt zich meestal vrij casual, maar met vrouwelijke accenten.
    Opleiding; May studeert journalistiek en is vastbesloten een serieuze journaliste te worden.
    Familie; May komt uit een eenvoudig gezin. Haar ouders zijn eerlijke hardwerkende mensen en ze heeft nog twee jongere broertjes, Neil en Owen. Haar familie is niet erg rijk, waardoor May als beursstudente op de universiteit zit.
    Status; May behoort tot de armere studenten.
    Doel (wat hij/zij wil bereiken); Eerst en vooral wil May een serieuze journaliste worden en later voor een krant of tijdschrift schrijven. Verder wil ze gelukkig worden en trouwen met een lieve man. Ze droomt van twee of drie kinderen en een eenvoudig maar mooi huis. Ook wil ze dat haar familie gezond en gelukkig blijft.
    Extra; Mays grootste passie is dansen. Sinds haar zesde doet ze aan ballet en ze is er best goed in. Ze zou graag dansen op topniveau, maar omwille van haar zwakke gewrichten kan ze dit niet aan.


    Van alle natuurrampen is liefde de grootste. En de mooiste.

    een van de nieuwe tieners
    Naam Jodie
    Achternaam Martinson
    Karakter Jodie is een meisje waar iedereen van kan houden. Het is echt het liefste meisje die niemand iets kwaad zou doen tenzij je echt iets fouts gedaan heb wat ze niet zou pikken. Ze is altijd vrolijk en heel spontaan. Ze maakt makkelijk contact met mensen en vind het geweldig om nieuwe mensen te leren kennen.
    vrienden heeft Jodie genoeg, maar ze heeft toch echt maar 1 beste vriendin namelijk: Ashlynn Blank. Ze zijn samen opgevoed en delen dus altijd alles samen. Iederen vertrouwd Jodie meteen, ze heeft dan ook nooit een geheim doorverteld. Sterker nog, het is een wonder als ze het de volgende dag nog weet.
    Jodie is een heel slim meisje die altijd goede cijfers haalt ook als ze niet geleerd heeft is het voor haar geen moeilijke opdracht om alsnog een voldoende te halen. Ook is Jodie echt een kleine feest-beest en kan ze dus feesten als de beste, altijd gezellig met haar.
    Foto + beschrijving

    Jodie heeft lang donker haar en een ontzettend lief koppie. Wel ziet ze er veel ouder uit dan dat ze eigenlijk is.
    Opleiding media entertainment
    familie Jodie heeft een ontzettend lieve familie, die altijd voor haar klaar zou staan en haar altijd met alles zullen helpen. Ze heeft een jonger broertje van 14 jaar en een oudere zus van 24, ook heeft ze nog een peet-broertje van 10. Jodie's familie staat altijd voor iedereen klaar, iedereen is welkom en wordt gelijk behandeld alsof je daar al jaren over de vloer komt en een familielid bent.
    Ze wonen in een groot huis met z'n 6e: Vader, moeder, broertje, broertje, Jodie en Oma. Jodie's oudste zus is het huis uit en woont nu in Spanje met haar man.
    status(rijk/arm) rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken) Het liefste wilt Jodie rijk en beroemd worden wanneer ze ouder is en dit wilt ze bereiken met haar belachelijk goede acteer talent. Ook heeft ze veel aanleg voor zingen en verschillende instrumenten te bespelen maar haar voorkeur gaat naar acteren. Wat haar ook wel wat lijkt is de vrouwelijke versie van John de Mol te worden: het bedenken van verschillende tv-shows over der hele wereld.
    extra Jodie is een meisje van 18 jaar, met een ontzettend doorzettings vermogen. Niemand krijgt haar zomaar de grond in en ze zal altijd haar hoofd boven water houden: hoe moeilijk het ook is.
    Jodie is ontzettend gek op Dougie Poynter van Mcfly en zou er alles aan doen om hem te ontmoeten. Natuurlijk realiseert ze zich wel dat de kans vrij klein is maar ze blijft er op hopen en ze is er van overtuigd dat het haar ooit op een dag zou lukken.
    Ook heeft ze een enorme fantasie en denkt ze dat alles uit kan komen zolang je maar blijft hopen, bidden en wensen.

    [ bericht aangepast op 11 april 2011 - 23:07 ]


    It’s LeviOsa, not LevioSAR.

    Ik zet de story er zo snel mogelijk op ^^


    Perfect girls aren't real and real girls aren't perfect.

    Naam; Bree Carol
    Karakter; Een vrolijk meisje, dat soms een beetje Bitchy is. Erg Geliefd bij de jongens.
    Foto en Beschrijving;


    Status; Rijk
    Doel; Wil graag Danseres worden.
    Extra; Heeft een Crush op haar Bff


    Firm believer of all that is magic

    Freak the Freak out
    Hij is er =D


    Perfect girls aren't real and real girls aren't perfect.

    Mag ik nog invullen ?


    The best things in life aren't things.

    Iemand die al op school zat.
    Naam: Candice
    Achternaam: Swanepoel.
    Karakter: Candice is opzich een heel lief meisje, ze kan heel luidruchtig en hyper actief zijn als je de hele dag bij haar bent. Het meisje haar energie is ondoorgrondelijk. Ze zal niet rap opgeven, als ze iets wilt dan zal ze het onmiddellijk krijgen. Candice is ook een echt feestbeest. Ze deinst er niet voor terug om zich volledig lazarus te zuipen, maar ze zal nooit maar dan ook nooit bij iemand in bed belanden want daarvoor houdt ze veel te veel van haar vriendje de nonchalante, lieve, playboy, Zayn. Candice heeft drie hele slechte kantjes en die worden heel vaak in de school voorgesteld als "de drie zonden van Candice." namelijk ; Ze rookt, ze heeft soms wel een grote mond én ze is verschrikkelijk koppig.
    Foto + beschrijving:


    Candice is een echte ijdeltuit. Ze zal haar huis niet uitkomen als haar mooie, bruine haren perfect langs haar schouders liggen en dat er een klein beetje volume inzit. Zonder make-up zal ze ook amper buiten komen, tenzij ze gaat sporten want dan draagt ze noooit make-up. Van kledij zal Candice altijd het nieuwste van het nieuwste dragen, iets wat altijd in de mode is en altijd héél véél kleuren. Zoals op de foto heeft Candice ook een piercing in haar neus waar ze heel vier op is en ze heeft 2 tattoos. hier heeft ze met sierlijke letters 'me gusta' staan wat ik vind dit leuk betekend in het spaans. deze heeft ze op haar andere arm en daar staat ; "Live, laugh, love."
    Opleiding Candice studeerd Jounalistiek.
    familie Candice heeft een heel jonge moeder, want ze was zestien als ze beviel van Jonathan die nu één jaartje ouder is dan Candice en bovendien heel poplair is bij de vriendinnen van Candice vanwegen zijn uniekheid, zijn nuchtere karakter, hij is hard to get en zeer modebewust. Candice & Jonathan's vader is een van de bekenste chirurgen van de streek.
    status(rijk/arm) :Rijk.
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): Candice zou heel graag als resencente gaan werken bij een bekend muziektijdschrift.
    extra Candice heeft al 3 jaar met Zayn -voor foto zie bij karakter.


    The best things in life aren't things.

    zelfverzonnen rollen: De populairste meisjes van school[/bitches]


    Naam: Jaylee
    Achternaam: Smith
    Karakter: Jaylee is een van de grootste bitches van school, ze is zeker niet op haar mond getrapt, en houdt wel van een geintje. Ze is erg populair onder de jongens, en absoluut niet verlegen. Ze zegt altijd wat ze denkt, en meestal loopt dat uit tot ruzie.
    beschrijving Jaylee heeft lange bruine haren, en Reebruine ogen. Ook heeft ze een slank getraind figuur, en lange benen. Jaylee is vaak gewaagd gekleed.
    Opleidingjournalistiek
    familieJaylee heeft 2 broers: Keith(21) & Ryan(19), en een jonger zusje Hailey(15). Haar ouders zijn nog samen, maar zijn bijna nooit thuis inverband met hun werk.
    status(rijk/arm) :Rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken):Een baan bij een lokale tv zender als Journaliste



    Naam:Melody
    AchternaamDulacré
    KarakterMelody is erg egoistisch ingesteld. en zal niet vlug iets met je delen, of je moet een van haar beste vriendinnen zijn. Melody is een erg flirterig type dat bijna iedere jongen kan krijgen. Ook is ze erg chaotisch.
    beschrijvingMelody heeft halflange zwart golvende haren. en oceaan blauwe ogen. Ze heeft van zichzelf al een slank figuur, en kan bijna alles eten wat ze wil.
    Opleiding mode stylist & visagist
    familieMelody komt uit een rijk gezin, Haar vader is Spaans, en haar moeder is Amerikaans. Verder is Melody enigskind.
    status(rijk/arm) :Rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken): een eigen kledinglijn.
    extra


    NaamKatie
    AchternaamHills
    KarakterKatie is een arogant typetje, en lacht mensen altijd uit als hij/zij pijn heeft. Ze heeft weinig medelijden met de medemens, en denkt meestal alleen maar aan zichzelf. Verder pest ze de nerds van school maar al te graag.
    beschrijvingKatie heeft lange blonde haren, en groene ogen. ze heeft een slank getraind figuur, en draagt altijd de laatste mode.
    Opleidingschoonheidsspecialisteers
    familieKatie heeft een jonger zusje: Lindsey van 15 jaar. Haar ouders zijn gescheiden toen ze 13 jaar was. Nu woont ze bij haar vader, omdat ze met haar moeder niet goed kan opschieten.
    status(rijk/arm) :Rijk
    Doel (wat hij/zij wil bereiken):Een eigen schoonheidssalon beginnen
    extra