• Niemand had ooit het verhaal over [...] gehoord. Ze was Tom's jeugd liefde en de enige liefde die hij ooit in zijn leven had leren kennen. Voordat hij hard, slecht en angstaanjagend werd, was hij verliefd. In de tijden dat hij alles eraan deed om Harry Potter te vermoorden, hield hij nog steeds van haar. Maar ze was allang niet meer te bekennen in zijn gedachtes, zijn hoofddoel was belangrijker.
    Hermione Granger komt achter het geheim van Voldemort. Hiermee denken de drie vrienden zijn zwakkepunt te kunnen bereiken, dus zoeken ze haar op. Ze woont al jaren alleen in een huisje op een koude, duistere plek. Niet geheel alleen, met het zoontje dat ze het overgehouden van Tom.
    Ze vertelt alles aan de drie jongeren, omdat ze er alles aan zou doen om Tom te stoppen.


    Rollen
    1. Buurmeisje van [...] - 8 jaar, 14 jaar en 18 jaar | Devonne
    2. Zus van [...] - 12 jaar, 18 jaar, 22 jaar |
    3. Leerlingen van Hogwarts, toen Tom en [...] jong waren | Devonne
    4. Professors van verschillende vakken | Devonne

    Die verschillende leeftijden gaat vooral om de foto's. Deze personen komen er namelijk in verschillende delen van het verhaal voor, als [...] verteld over de tijden dat ze met Tom omging. Ik weet dat het moeilijk is om foto's van die leeftijden te vinden, maar ik zou het fijn vinden als het een bekend persoon is - behalve als ze jong zijn, dan is het te moeilijk om te vinden! Als het niet lukt, hoef je er geen foto bij te doen maar een simpele beschrijving!

    Informatie
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd: Alleen voor rol 3 en 4
    Uiterlijk: Zie het schuine gedeeltje boven dit lijstje!
    Karakter: Gewoon in het kort, maar wel duidelijk. En geloof me, niet iedereen is super druk, vrolijk en populair. Maak ze origineel!
    Bloed:
    Familie:
    Afdeling + reden:
    Toverstok:
    Patronus:
    Extra:

    Even voor de duidelijkheid! Het zusje + buurmeisje is één rol, niet drie rollen van drie verschillende leeftijden. Het buurmeisje komt er in voor als ze 8, 14 en 18 is. Savvy? :Y)

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 17:26 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Oh, wil je me waarschuwen als je begint. & morgen vul ik een rolletje in heb vandaag niet zoveel tijd, :x.


    1.25

    Dragonette schreef:
    Oh, wil je me waarschuwen als je begint. & morgen vul ik een rolletje in heb vandaag niet zoveel tijd, :x.


    Haha doe ik. (nerd)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:
    Volledige naam: Marc van Loering
    Leeftijd: 36
    Uiterlijk: http://www.askactor.com/images/casts/United_States/14513/David_DeLuise_14513_3.jpg
    Karakter: Marc is een strenge leraar van Transfiguratie hij geeft veel straffen weg maar trekt ook sommige leerlingen voor
    Bloed: Volbloed
    Familie: Vader is een tovenaar uit Roemenie en Moeder komt uit Frankrijk ze zijn allebei overleden door een ongeluk met een draak
    Afdeling + reden: Zwadderich vroeger was hij sluw en gemeen
    Toverstok: 20 cm met eenhoornbloed en een drakenhuid
    Patronus: Eenhoorn
    Extra: 'Hij is streng maar denkt veel terug aan zijn ouders dat is zijn zwakke punt


    Mijn geheim is geheim

    Rol: Zusje van 12 Jaar.
    Volledige naam: (Voel me vereerd ik kies de Achternaam) Samira Stryks
    Uiterlijk:

    (Camryn Grimes)
    Karakter: Is best wel snel vrolijk. Lijkt veel ouder. Gaat veel om met haar zus (..)
    Bloed: Zuiverbloed
    Familie: Heeft 3 zussen.
    Afdeling+Reden: Syntherin, Is altijd een beetje vervelend.

    Toverstok: 27 cm, Dun hout. Van een eenhoorn
    Patronus:Leeuw
    Extra: Was vroeger gek van Zac Efron.


    Firm believer of all that is magic

    Rol: Zus van [...]
    Volledige naam: Aurora Maya -en dan achternaam die ik niet weet :Y)-
    Uiterlijk:

    Aurora als 12 -Jackie Evancho-[/url]
    Toen Aurora 12 was, was ze een klein meisje, dat er voornamelijk lief en toegankelijk uit zag, al is dit in strijd met haar karakter. Ze was toen ongeveer 1.54 meter en was erg tenger. Dit is iets wat ze altijd is geweest. Ze was vaak ziek toen ze jong was en at niet heel erg veel. Sport vond ze toen niks, dus bleef ze tenger. Ze heeft heldere groen/bruine ogen. -Jackie Evancho-



    Toen Aurora 18 was, was het tengere al vrijwel verdwenen. In plaats daarvan kreeg ze een atletisch lichaam. Ze liep veel hard en dat was aan haar lichaam te zien. Haar blonde haar is in de loop der jaren donkerder geworden. Rond deze tijd was ze rond de 1.70 meter. -Sarah Carter-



    Tegen de tijd dat Aurora 22 was, was ze al echt opgegroeid. Haar gezicht was volwassener, haar haar komt nu tot over haar schouderbladen. Ze ziet er niet meer uit als een tiener in opstand, maar als een vrouw die net aan haar leven begint. Haar haar wordt vaak in een losse staart gedragen, aangezien ze niet echt houdt van haar dat in haar gezicht hangt. Ze is nu 1.72 meter. -Sarah Carter

    Karakter: Ze is een terug getrokken en pessimistisch type. Ze is de observeerder, degene die dingen opmerkt die anderen niet doen. Als ze ergens een sterke mening over heeft, dan spreekt ze die ook uit. En vaak is dit niet subtiel, alles behalve. Als je met haar omgaat dan moet je tegen af en toe wat lompheid kunnen, gezien ze haar mening niet onder stoelen of banken schuift. Aan de andere kant betekent dit wel, dat als je haar om een mening vraagt, je deze dan ook écht krijgt. Of je er blij mee bent is wat anders. Ze is een erg helder meisje en een wonder in raadsels en puzzels, maar ze is erg in zichzelf gekeerd.
    Bloed: Puur, denk ik? Zelfde als haar zus lijkt me :Y)
    Familie: Ze kan goed met haar familie opschieten, maar ook hier kan haar uitgesprokenheid en eerlijkheid aardig dwars liggen. Het zorgt er voor, dat ze soms in knallende ruzies met haar zussen verwikkeld raakt. Toch komt dat altijd wel weer goed.
    Afdeling + reden: Ravenclaw, ze is een slim en gevat meisje, dat een wonder is in verbanden zien. S
    Toverstok: Wilgenhout, 27 cm, buigzaam met een kern van terzielerhaar.
    Patronus: Raaf
    Extra: Aurora is slecht in het leggen van contacten en laat mensen daarom maar naar haar komen. Zo is ze al 2 jaar smoor op een jongen, maar zal dit nooit aan hem of iemand anders laten merken, niet totdat hij de eerste stap neemt. Dom? Ja. Maar zo zit ze nou eenmaal in elkaar. Ze kan erg geïrriteerd raken als je haar onderbreekt terwijl ze net in een boek gezogen zit.

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 16:26 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Oh, ik wil wel een rol invullen! Maar nu moet ik weg, dus ik zal 'm later invullen! (:


    If we had not a soul, music would have created it.

    Ghehe jullie begrijpen het denk ik niet.
    Het zusje + buurmeisje is één rol, niet drie rollen van drie verschillende leeftijden. Het buurmeisje komt er in voor als ze 8, 14 en 18 is. Savvy? :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    Ghehe jullie begrijpen het denk ik niet.
    Het zusje + buurmeisje is één rol, niet drie rollen van drie verschillende leeftijden. Het buurmeisje komt er in voor als ze 8, 14 en 18 is. Savvy? :Y)



    *facepalm*
    Verkeerd gelezen :Y)
    Ik ga even zoeken naar foto's voor de verdere leeftijden dan (nerd)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Rol: Zus
    Volledige naam: Jalena Savarin
    Leeftijd: Alleen voor rol 3 en 4
    Uiterlijk:
    12 jaar;

    (Bella Thorne)
    18 jaar;

    (Ariana Grande)
    22 jaar;

    (Laura Prepon)
    Iedereen is al altijd jaloers geweest op Jalena haar prachtige, rosse haren. Al van toen ze kon praten, heeft ze zelf beslist om ze steeds lang te houden. Geen haar op haar hoofd die er ook maar aan dacht om haar volle krullen kort te knippen. Toch heeft ze op haar zestiende eens een verandering doorgevoerd die iedereen geshockt had. Normaal was er geen sprake van iets met haar haar te doen, maar dat jaar heeft ze het donker rood gekleurd. Het stond haar wel en dat heeft ze dan ook voor drie lange jaren gehouden. Maar op haar negentiende had ze dan toch weer beslist op het te laten ontkleuren. Jalena heeft al altijd problemen gehad met haar pigmenten in haar huid, waardoor ze bijna nooit bruin wordt. Ze heeft een vale, lichte huidskleur, die heel breekbaar en doorzichtig lijkt. Net zoals met haar haren, heeft ze het eens in haar hoofd gehaald om haar oogkleur te veranderen. Ze was het donkerbruine kleur beu en heeft toen felblauwe kleurlenzen gekocht. Ze draagt zo nog altijd dag in en dag uit, maar toch vonden mensen haar aantrekkelijker met de mooie donkere ogen, die af en toe bijna pikzwart uitsloegen.
    Als je Jalena op het eerste zicht bekijkt, zou je zeggen dat ze geen grote metamorfose ondergaan heeft, maar daar heb je het mis. Ze is uitgegroeid tot een schitterende jongedame. Altijd al had ze gedacht een klein meisje te blijven, met haar 1.63m op haar 16 jarige leeftijd. Maar het lot had het anders voor haar in petto, want een jaar later kreeg ze een deftige groeispurt, wat haar 1.75m groot maakte. Ook haar vrouwelijkheid kreeg vorm, ze kreeg redelijke borsten en niet al te grootte, maar volle heupen. Haar neus bleef even fijn, al heeft die zich misschien aangepast aan haar volwassen gezicht, net als haar lippen. Ze hebben zich ontpopt tot inrode, volumineuze lippen.
    Karakter: Jalena is al altijd een beetje , in tegenstelling tot haar zus, een buitenbeentje geweest, al vanaf het moment dat ze op Hogwarts kwam. Iedereen leek haar wel mooi, leuk en spontaan te vinden, maar toch zonderde Jalena zich altijd af. Nooit heeft iemand daarvoor de reden geweten, maar haar zus wist wel beter. Jalena was altijd lief tegen alles en iedereen, misschien was dat wel de reden waarom iedereen haar mocht. Ze had respect voor diegenen die dat voor haar hadden, maar was gemeen tegenover de pestkoppen van de school. Die mensen kon ze niet af en ze koesterde altijd een lichte haat tegenover hen. Ook had ze steeds een mysterieuze blik in haar ogen. Ze kon de mensen dan op een speciale manier aankijken, waardoor ze zich ongemakkelijk begonnen te voelen. Al was dat helemaal niet de bedoeling, maar raakte ze gefascineerd door hun gezichtstrekken of hun manier van handelen. Desalnietemin laat zij zich nooit van slag brengen door anderen en kan het haar dan ook niets schelen wat anderen over haar denken.
    Bloed: Volbloed
    Familie: Jalena is geboren in een volbloed tovenaarsfamilie, wat haar niet veel kan deren. Ben je muggle, halfblood of pure blood, zolang je haar respecteert, dan heeft zij ook respect voor jou. Dat maakte Jalena wel tot een grote schande voor haar familie, waar status zeer belangrijk was. Ook haar jongere en oudere zus konden beiden geen dreuzels of halfbloeden af, waardoor ze ook ruzie met elkaar kregen. Voor een lange periode leefde Jalena alleen in de mensenwereld, waar ze gelukkig was, weliswaar op haar eentje. Maar na een lange periode van eenzaamheid zochten haar zussen weer contact met haar op. Jammer genoeg heeft ze nooit afscheid kunnen nemen van één van haar ouders, die op redelijk vroege leeftijd het leven moesten laten.
    Afdeling + reden: Slytherin. Haar zussen keken raar op toen de sorteerhoed deze afdeling voor Jalena afriep. Nochtans stonden velen daar niet raar van te kijken. Jalena is al altijd een gevatte meid geweest en kan soms nogal raar of sluw, hoe je het bekijkt, uit de hoek komen. Ze heeft arrogante en gemene kantjes, wat velen niet van haar zouden verwachten. Zeker toen ze kleiner was en in het begin toen ze op Hogwarts kwam, durfde ze wel eens kattenkwaad uit te steken om het dan iemand anders in de schoenen te schuiven. Maar op haar veertiende veranderde dit alles en werd ze het volledig omgekeerde. Niemand wist ooit de reden, maar Jalena haar karakter had een perfecte ommekeer gemaakt. Wat haar natuurlijk niet veranderde van afdeling, maar wat haar wel tot een grote schande maakte.
    Toverstok: Jalena heeft haar toverstok speciaal laten maken. Vroeger stond er een oude wilg in hun tuin waar ze, volgens haar, een speciale band mee had. Het hout van haar toverstok bestaat dus uit het hout van de oude wilg met een kern van eenhoornhaar, 27.3 cm lang. Volgens haar is het de meest perfecte toverstok, waar ze alles mee aankan.
    Patronus: Jalena heeft een zilverleeuw, beter bekend als poema, als patronus. Het rare is dat deze volgens haar helemaal niet bij haar karakter past, omdat een poema solitair leeft en zij liever een eenzaat blijft. Maar het komt door haar sterke karakter en agressiviteit binnen in haar dat ze als een poema gezien kan worden.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 17:05 ]


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Rol: Buurmeisje van [..]
    Volledige naam: Aria Madison Parker
    Uiterlijk:


    Op een leeftijd van 8 jaar oud werd Aria vooral gezien als een schattig en des al niet te min eigenwijs uitziend meisje. Aria heeft een normaal postuur en was rond de 1.35 op deze leeftijd. Voor haar leeftijd had ze erg donkerbruine haren die stijl, maar soms ook krullend langs haar gezicht vielen en stopte op borstlengte. Bruine ogen vallen in haar ovale gezicht en worden bijgewoond door een redelijk kleine neus en meestal vrolijke glimlach met ietwat scheve tanden en redelijk bolle wangen.
    Op de leeftijd dat Aria 14 was,


    kon je redelijk goed zeggen dat ze behoorlijk volwassen was geworden. Haar normale postuur had nu ook hier en daar wat vrolijke rondingen en in de lengte was ze ook gegroeid naar 1.65. Haar lange donkerbruine haren golven meestal langs haar gezicht en stoppen tot iets onder haar borsten. Haar ogen worden bijgewoond door een donkere rij met wimpers waar altijd wel een likje mascara opzit. Het scheve tandenprobleem, was echter al op haar 12e opgelost door een beugel te nemen, waardoor Aria nu een rechte, mooie rij tanden toont als ze glimlacht. Van zichzelf hebben Aria haar volle lippen een redelijk roze tint en ook haar huid is niet helemaal blank.
    Op haar 18e leeftijd


    kon je echt wel zeggen dat Aria was omgetoverd tot een prachtige vrouw. Het normale postuur heeft ze dankzij een aantal keer aan de lijn te zijn geweest omgeruild tot een prachtig slank postuur met zeker wel wat rondingen, haar lengte was op haar 18e leeftijd om precies te zijn 1.72 waardoor ze een leuke lengte heeft. De lange lokken met haar heeft Aria laten afknippen waardoor het nu op haar schouders stopt, het is erg krullend maar dat geeft juist een leuk effect, heel erg veel donkerder is het in de jaren niet geworden. Hierdoor heeft haar kinderlijke gezicht een wat meer volwassen uiterlijk gekregen. Haar kledingstijl is erg gevarieerd, vroeger hield Aria vooral van opvallend, maar in de loop der jaren is Aria ook gaan houden van pastelkleuren en is ze dol op accessoires en verschillende soorten schoenen. Personen op de foto zijn Bailee Madison en Selena Gomez.
    Karakter: Aria is een leuk en spontaan meisje, ook is ze behoorlijk eigenwijs en wilt ze vaak tot het laatste moment haar zin door drammen. Aria heeft een ochtendhumeur, maar je kan haar toch nog wel redelijk snel opbeuren. Voor complimentjes hoef je niet snel Aria haar kant op te kijken, want dat doet ze bijna nooit. Ook houdt ze er niet van om altijd aandacht te krijgen, ze is meer het rustigere en slimme type, maar een feestje op zijn tijd vind ze heus niet erg. Valsspelers hoeven zeker niet bij Aria in de buurt te komen, ze heeft echt een hekel aan dat soort mensen en geeft ze niet snel een 2e kans. Doordat Aria zo spontaan is heeft ze een grote vriendenkring en kan ze goed met mensen omgaan, ze is dus erg sociaal aangelegd. Ook is ze een tikkeltje behulpzaam en kan ze soms overbezorgd reageren. Sportief hoef je Aria niet te noemen, tijdens een zwerkbalwedstrijd kijkt ze liever toe dan dat ze zelf op het veld staat.
    Bloed: Aria is een volbloed heks, haar familie geeft hier niet veel om en gaan net zo gemakkelijk met muggles om als met halfbloeden.
    Familie: Aria is lid van de vooral drukke familie Parker. Ze wonen met zijn 7e thuis, Michael en Olivia zijn de stichters en zijn erg loyaal en liefhebbend over hun grote gezin. De oudste van het vijftal kinderen is Nick, hij zit ingedeeld bij Ravenclaw en kan het erg goed vinden met zijn zusje Aria. Dan komt Joshua, de meest sluwe van het gezin, die overal wel een plannetje voor heeft, hij zit ingedeeld bij Slytherin. Aria en Joshua hebben vaak onenigheden met elkaar, maar gelukkig lossen ze het snel op. Hierna komt de oudere zus van Aria, ze heet Alyson en lijkt met karakter erg op haar zus, ook haar uiterlijk lijkt erg op dat van Aria zelf. Alyson zit ingedeeld bij Ravenclaw en Aria vraagt haar vaak om hulp, misschien dat dit daarom haar lievelingszus is. Na Alyson komt Aria gevolgd door de kleine Jordynn die is ingedeeld bij Gryffindor, ze heeft het daar erg naar haar zin en word omdat ze de kleinste is erg verwend. Het gezin is dus erg gemixt, maar gelukkig kunnen ze het bijna allemaal goed met elkaar vinden.
    Afdeling + reden: Aria is ingedeeld bij Ravenclaw, ze is erg creatief en heeft overal snel een oplossing voor. Buiten dit heeft ze ook het hoognodige en is ze erg slim, geen wonder dus dat ze hierbij is ingedeeld.
    Toverstok: De toverstok van Aria is gemaakt uit rozenhout en enkel 21.3 centimeter lang, de kern is drakenhartenbloed en de stok is van zichzelf erg flexibel.
    Patronus: Door Aria haar wijze woorden is haar patronus een kleine uil.

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 16:17 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Aangepast :Y)


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Tranquillity schreef:
    Rol: Zus
    Volledige naam: Jalena Savarin
    Leeftijd: Alleen voor rol 3 en 4
    Uiterlijk:
    12 jaar;

    (Bella Thorne)
    18 jaar;

    (Ariana Grande)
    22 jaar;

    (Laura Prepon)
    Iedereen is al altijd jaloers geweest op Jalena haar prachtige, rosse haren. Al van toen ze kon praten, heeft ze zelf beslist om ze steeds lang te houden. Geen haar op haar hoofd die er ook maar aan dacht om haar volle krullen kort te knippen. Toch heeft ze op haar zestiende eens een verandering doorgevoerd die iedereen geshockt had. Normaal was er geen sprake van iets met haar haar te doen, maar dat jaar heeft ze het donker rood gekleurd. Het stond haar wel en dat heeft ze dan ook voor drie lange jaren gehouden. Maar op haar negentiende had ze dan toch weer beslist op het te laten ontkleuren. Jalena heeft al altijd problemen gehad met haar pigmenten in haar huid, waardoor ze bijna nooit bruin wordt. Ze heeft een vale, lichte huidskleur, die heel breekbaar en doorzichtig lijkt. Net zoals met haar haren, heeft ze het eens in haar hoofd gehaald om haar oogkleur te veranderen. Ze was het donkerbruine kleur beu en heeft toen felblauwe kleurlenzen gekocht. Ze draagt zo nog altijd dag in en dag uit, maar toch vonden mensen haar aantrekkelijker met de mooie donkere ogen, die af en toe bijna pikzwart uitsloegen.
    Als je Jalena op het eerste zicht bekijkt, zou je zeggen dat ze geen grote metamorfose ondergaan heeft, maar daar heb je het mis. Ze is uitgegroeid tot een schitterende jongedame. Altijd al had ze gedacht een klein meisje te blijven, met haar 1.63m op haar 16 jarige leeftijd. Maar het lot had het anders voor haar in petto, want een jaar later kreeg ze een deftige groeispurt, wat haar 1.75m groot maakte. Ook haar vrouwelijkheid kreeg vorm, ze kreeg redelijke borsten en niet al te grootte, maar volle heupen. Haar neus bleef even fijn, al heeft die zich misschien aangepast aan haar volwassen gezicht, net als haar lippen. Ze hebben zich ontpopt tot inrode, volumineuze lippen.
    Karakter: Jalena is al altijd een beetje , in tegenstelling tot haar zus, een buitenbeentje geweest, al vanaf het moment dat ze op Hogwarts kwam. Iedereen leek haar wel mooi, leuk en spontaan te vinden, maar toch zonderde Jalena zich altijd af. Nooit heeft iemand daarvoor de reden geweten, maar haar zus wist wel beter. Jalena was altijd lief tegen alles en iedereen, misschien was dat wel de reden waarom iedereen haar mocht. Ze had respect voor diegenen die dat voor haar hadden, maar was gemeen tegenover de pestkoppen van de school. Die mensen kon ze niet af en ze koesterde altijd een lichte haat tegenover hen. Ook had ze steeds een mysterieuze blik in haar ogen. Ze kon de mensen dan op een speciale manier aankijken, waardoor ze zich ongemakkelijk begonnen te voelen. Al was dat helemaal niet de bedoeling, maar raakte ze gefascineerd door hun gezichtstrekken of hun manier van handelen. Desalnietemin laat zij zich nooit van slag brengen door anderen en kan het haar dan ook niets schelen wat anderen over haar denken.
    Bloed: Volbloed
    Familie: Jalena is geboren in een volbloed tovenaarsfamilie, wat haar niet veel kan deren. Ben je muggle, halfblood of pure blood, zolang je haar respecteert, dan heeft zij ook respect voor jou. Dat maakte Jalena wel tot een grote schande voor haar familie, waar status zeer belangrijk was. Ook haar jongere en oudere zus konden beiden geen dreuzels of halfbloeden af, waardoor ze ook ruzie met elkaar kregen. Voor een lange periode leefde Jalena alleen in de mensenwereld, waar ze gelukkig was, weliswaar op haar eentje. Maar na een lange periode van eenzaamheid zochten haar zussen weer contact met haar op. Jammer genoeg heeft ze nooit afscheid kunnen nemen van één van haar ouders, die op redelijk vroege leeftijd het leven moesten laten.
    Afdeling + reden: Slytherin. Haar zussen keken raar op toen de sorteerhoed deze afdeling voor Jalena afriep. Nochtans stonden velen daar niet raar van te kijken. Jalena is al altijd een gevatte meid geweest en kan soms nogal raar of sluw, hoe je het bekijkt, uit de hoek komen. Ze heeft arrogante en gemene kantjes, wat velen niet van haar zouden verwachten. Zeker toen ze kleiner was en in het begin toen ze op Hogwarts kwam, durfde ze wel eens kattenkwaad uit te steken om het dan iemand anders in de schoenen te schuiven. Maar op haar veertiende veranderde dit alles en werd ze het volledig omgekeerde. Niemand wist ooit de reden, maar Jalena haar karakter had een perfecte ommekeer gemaakt. Wat haar natuurlijk niet veranderde van afdeling, maar wat haar wel tot een grote schande maakte.
    Toverstok: Jalena heeft haar toverstok speciaal laten maken. Vroeger stond er een oude wilg in hun tuin waar ze, volgens haar, een speciale band mee had. Het hout van haar toverstok bestaat dus uit het hout van de oude wilg met een kern van eenhoornhaar, 27.3 cm lang. Volgens haar is het de meest perfecte toverstok, waar ze alles mee aankan.
    Patronus: Jalena heeft een zilverleeuw, beter bekend als poema, als patronus. Het rare is dat deze volgens haar helemaal niet bij haar karakter past, omdat een poema solitair leeft en zij liever een eenzaat blijft. Maar het komt door haar sterke karakter en agressiviteit binnen in haar dat ze als een poema gezien kan worden.
    Extra:


    Hij is volledig ingevuld =D

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 17:04 ]


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Het verhaal staat online: Unforgetable love. (:

    Mijn keuze wordt moeilijk. ö


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik heb de naam aangepast naar Savarin, haha ;p


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Rol: Lerares Bezweringen
    Volledige naam: Elisabeth Forbes, haar roepnaam is Elisa
    Leeftijd: Ze is 23 jaar oud, dus erg jong.
    Uiterlijk:


    Elisa is zeker niet de lelijkste lerares op heel de school. Ze heeft een slank postuur en is rond de 1.75, wat haar dus een redelijk lange lengte geeft. Blonde gekrulde haren vallen langs haar ronde gezicht en stoppen op schouderlengte. Haar gezicht wordt vergezeld met opvallende groene ogen, een spitsneusje en roze getinte lippen. Haar kledingstijl is redelijk formeel, maar ook kan ze kleding dragen die erg in de mode is. Persoon op de foto is Candice Accola.
    Karakter: Elisa is een erg zorgzaam en sociaal persoon. Ze geeft erg veel om de leerlingen aan wie ze les geeft en op elke manier kan je haar erg vertrouwen, ze is dus zeker een soort van vertrouwenspersoon op de school. Ook al is Elisa een muggleborn, ook leerlingen van Slytherin schijnen respect voor haar te tonen. Dit komt waarschijnlijk door haar vrolijke en vooral vriendelijke karakter. Ze is niet erg snel boos, maar wilt wel dat alles volgens de regels gaat, anders kan ze soms toch nog wel een tikkeltje chagrijnig worden.
    Bloed: Elisa is een muggleborn, beide haar ouders waren gewone mensen.
    Familie: Elisa heeft haar ouders nooit gekend, ze is opgegroeid bij haar opa en oma sinds haar ouders op jonge leeftijd zijn overleden aan een auto-ongeluk. Wél heeft ze een oudere broer genaamd Christopher, zijn roepnaam is Chris. Ook hij zat ingedeeld bij Hufflepuff, hij is 2 jaar ouder dan Elisa.
    Afdeling + reden: Vroeger heeft Elisa in Hufflepuff gezeten, ze was erg trouw, sociaal en loyaal.
    Toverstok: Esdoorn, 32.5 centimeter lang en als kern de veer van een hypogrief, de toverstok is onbuigzaam en erg goed geschikt voor het vak bezweringen.
    Patronus: De patronus van Elisa is een bernen senner, erg waakzaam.


    Rol: Leerling
    Volledige naam: Abigael Payne
    Leeftijd: Ze is 16 jaar oud.
    Uiterlijk:


    Abigael is niet 1 van de opvallendste meisjes van haar school, ze heeft een normaal postuur en is rond de 1.68, dus heeft ze een normale lengte. Abigael heeft een redelijk rond gezicht en grijsblauwe ogen die worden omringd met donkere wimpers waar altijd wel wat mascara opzit. Ook heeft ze behoorlijke volle lippen en vallen er langs haar gezicht lichtblonde krullen die op borstlengte stoppen. Haar kledingstijl is vooral erg modieus, ze draagt werkelijk van alles, van jurkjes tot rokjes en van skinny jeans tot shorts. Persoon op de foto is Ashley Benson.
    Karakter: Abigael heeft een redelijk normale persoonlijkheid, ze is vooral erg rustig en kalm. Wel is ze een echte doorzetter en zal ze dingen niet snel opgeven. Ze is erg zorgzaam en creatief aangelegd. Dapper mag ook niet ontbreken aan dit lijstje, ook kan ze soms behoorlijk driftig zijn, maar al snel bied ze hiervoor haar excuses aan. Virtuoos kan je haar ook wel noemen, zo bespeeld ze piano, harp en viool.
    Bloed: Halfbloed, haar moeder is een muggle en haar vader is een halfbloed tovenaar.
    Familie: Abigael woont in een klein gezin, haar ouders zijn gescheiden waardoor ze alleen bij haar moeder woont samen met haar jongere zusje Alicia, wie een snul is.
    Afdeling + reden: Gryffindor, vanwege Abigael haar moedige karakter is dit wel logisch.
    Toverstok: Mahonie, 34.5 centimeter met als kern de haren uit een eenhoornstaart.
    Patronus: Een egeltje.
    Extra: Abigael heeft al langer dan 4 jaar een relatie met Liam Waldorf, ze is nog steeds smoorverliefd. Ook gaat er het gerucht rond dat ze zwanger is van hem, maar of dit waar is?


    Rol: Leerling
    Volledige naam: Liam Waldorf
    Leeftijd: Liam is 17 jaar oud, ondanks dit zit hij wél in het 6e leerjaar.
    Uiterlijk:


    Liam is een leuke jongen om te zien, hij heeft een normaal postuur en is niet erg gespierd, hij is rond de 1.80 en heeft bruin krullend haar. Groene ogen vallen in zijn gezicht en worden vergezeld met een kaarsrechte neus en een normale mond. Zijn kledingstijl kan je beschrijven als normaal, hij draagt gewoon wat de jongens van zijn leeftijd dragen en is niet erg verschillend met de rest. Hij gaat gewoon met de tijd mee. Persoon op de foto is Harry Styles.
    Karakter: Liam is een vrolijke jongen vol met humor, hij geniet van elke dag en is bovendien erg sportief. Hij is erg moedig aangelegd en heeft een echte hekel aan leugenaars. Ondanks dit geeft hij mensen wel snel een 2e kans en erg vrijgevig. Brutaal is Liam ook wel, hij kan er niet tegen als hij ongelijk heeft en word als hij dat dan niet heeft redelijk chagrijnig totdat ze zeggen dat hij wél gelijk heeft, dan is de vrolijke Liam weer terug.
    Bloed: Liam is een volbloed tovenaar.
    Familie: Liam woont in een leuk gezin met 2 ouders en een oudere zus; Sophie wie is afgestudeerd van Hogwarts en werkt bij de Daily Prophet.
    Afdeling + reden: Gryffindor, hij is erg moedig, sociaal en kan niet tegen valsspelers, logisch dus.
    Toverstok: Gemaakt van eikenhout, 26.8 centimeter lang en als kern drakenhartenbloed.
    Patronus: Een zeepaardje
    Extra: Liam heeft al redelijk lang een relatie met Abigael Payne, zij is echt zijn alles en als iemand haar ook maar iets aandoet, is hij/zij nog lang niet jarig. Ook is hij jager in het team van Gryffindor.

    Dit zegt wel genoeg denk ik? Dit verhaal moettt online!

    [ bericht aangepast op 14 april 2011 - 17:10 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.