• 10 WAG’s krijgen een ultime kans om een half jaar door te brengen in een luxe kasteel. Ze ontmoeten hier mede WAG’s maar zitten hier niet alleen voor de lol. Ze moeten verplichte lessen en dingen volgen om een nog betere WAG te worden. Helaas zullen de meiden hun voetballers een half jaar moeten missen. Maar of dit door zowel de jongens als de meiden word volgehouden is nog maar de vraag…

    Deze rollen heb ik:

    ~ WAG Cesc Fabregas (FabregasCesc)
    ~ WAG Fernando Torres (TORRESBATSER)
    ~ WAG David Villa (Spanjaard)
    ~ WAG Gerard Piqué (Auden)
    ~ WAG Sergio Canales (Walcott)
    ~ WAG Nicklas Bendtner (Nicklas)
    ~ WAG Marco Borriello (Navasinator)
    ~ WAG Lionel Messi (xCatalonya)
    ~ WAG Cristiano Ronaldo (Linyola)
    ~ WAG Aaron Ramsey (Dumbledore)

    Dit moet ik weten:

    ~ Rol:
    ~ Naam + achternaam:
    ~ Leeftijd:
    ~ Uiterlijk + Foto:
    ~ Karakter:
    ~ Relatie:
    ~ Werk:
    ~ Extra:

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 22:00 ]


    ~

    Ik wil de WAG van Cristiano wel invullen ;D?


    Everything is worse without music.

    Rol:WAG Cristiano Ronaldo.
    Naam + achternaam: Sophia Gracia Nouveau
    Uiterlijk + Foto: Sophia is een vriendelijk maar breekbaar uitziend meisje, ze heeft lichtbruin haar dat sowieso tot onder haar schouderbladen komt, ook heeft ze de mooiste lichtblauwe ogen die er in de wereld bestaan waardoor ze eigenlijks altijd straalt, ze is 1.72 en heeft mooie lange benen. Ze heeft mooie lichtbruine tint en word lekker snel egaal bruin in de zomer. Ze draagt altijd simpele maar toch mooi en verzorgde kleding. Ook is ze iemand van de armbanden en ringen.

    Karakter:Sophia lijkt niet alleen een schat van een meid, ook is ze dat. Ze wilt altijd het beste uit alles en iedereen halen en dat lukt haar meestal ook altijd door alle rust en tijd die ze in haar bezigheden steekt. Ook is Sophia erg uitgaand en spontaan, ze mag graag mee kwebbelen en is bijna overal wel voor in. Ook kan ze goed met emoties om gaan en zal ze iedereen steunen in een zware tijd. Toch kan ze ook nog wel een bitchy over komen vooral wanneer ze ergens niet mee eens blijkt te zijn laat ze horen dat ze er ook een mening over heeft.
    Relatie: Haar relatie met Cristiano was niet een verwachte match, aangezien hij aangezien word voor de grootste kakbal in de wereld, maar toch lijken ze perfect voor elkaar gemaakt. Ten eerste zag Sophia Cristiano helemaal niet zitten, maar uiteindelijk gaf ze aan hem toe en vielen ze tot over hun oren voor elkaar. Ze zijn nu bijna 2 jaar gelukkig met elkaar.
    Werk:Sophia werkt bij een opvang voor kinderen met een syndroom van down, dit doet ze vooral omdat haar jongere broertje het syndroom heeft. Zo zet ze zich niet alleen in voor de ziekte en stichtingen in spanje en in portugal maar over bijna de hele wereld omdat ze wilt dat deze mensen net zo'n leven kunnen leiden als dat Sophia zelf kan.
    Extra:Sophia heeft een goede band met haar broertje, Marc, omdat Sophia hem grootendeels heeft opgevoed.


    Everything is worse without music.

    Pique is mine:Y)


    Fat chance.

    ~ Rol: Wat dacht je van WAG David Villa?
    ~ Naam + achternaam: Beaudyn Isabelle Ortéga Exposíto
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Beaudyn heeft lang donkerblond, of lichtbruin, stijl haar dat tot ver over haar schouders hangt. Haar ogen zijn groen grijzig, gewoon standaard. Haar neusje is voor de rest perfect, maar staat iets omhoog. Ook haar lippen zijn niet helemaal recht, haar bovenlip staat, tot haar ergernis, altijd iets omhoog waardoor je haar voortanden altijd iets kan zien, maar als ze lacht komen er twee mooie rechte rijen witte tanden tevoorschijn. Ze heeft een mooi lichaam, waar elke andere vrouw jaloers op kan zijn, ze traint dan ook heel veel. Ze is zo'n 1,67 meter lang.
    ~ Karakter: Beaudyn is een vrolijk en lief persoon in omgang. Ze doet wat ze zelf wilt en is recht door zee. Dat levert soms nog wel eens complicaties op, maar dar is met haar lieve karakter vaak snel weer opgelost. Wel heeft ze vaak momenten waarop ze heel koppig is, wat ze vind moet gebeuren. Dat vinden mensen irritant, maar dan zijn haar vriendinnen er om haar weer met beide benen op de grond te zetten.
    ~ Relatie: Ze had een eerdere relatie met Arsenal voetballer Samir Nasri. Die liep al niet al te lekker, en toen Arsenal tegen Barça moest spelen, zag ze David, en David haar. Het was echt gewoon liefde op het eerste gezicht en Beaudyn is meteen met David terug naar Spanje gegaan, waar ze altijd heeft gewoond. Ze zijn nu al anderhalf jaar gelukkig samen
    ~ Werk: Ze studeerde verpleegkunde, ze is van Barcelona naar Londen gegaan voor die opleiding, waar ze in Londen Samir leerde kennen. In Londen is ze afgestudeerd en werkt nu in een groot ziekenhuis in Barcelona. Ze werkt ook in haar vrije tijd als fysiotherapeute in Camp Nou.
    ~ Extra: Het gerucht gaat dat David Beaudyn ten huwelijk wilt vragen ^^

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 16:55 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    ~ Rol: WAG Gerard Pique.
    ~ Naam + achternaam: Emilia (Emmy) Debborah Hannah.
    ~ Leeftijd: 21.
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Emilia heeft kastanjebruin haar tot haar over haar sleutelbenen. Ze heeft dikke wenkbrauwen en lichtbruine ogen omlijst met zwarte wimpers. Haar wangen zitten vol met lichte sproeten en haar lippen zijn donkerroze van het geregelde lipbijten. Emmy is 1.70m lang en is niet bleek, maar zeker niet bruin.
    ~ Karakter: Emmy is een chaoot. Vaak loopt ze zoekend door haar huis heen op zoek naar vermiste spullen. Ze trekt door haar fladderende gedachten vaak haar mond open voordat ze ergens over nadenkt maar bedoelt het goed. Ze heeft haar hart op de juiste plek en is een trouw iemand. Als je op haar slechte kant komt moet je uitkijken, ze is zeer beschermend over haar familie, vrienden en vriendinnen waar ze vaak de gekste dingen mee uit haalt. Emmy is een waaghals en heeft vroeger vaak in het ziekenhuis gelegen omdat ze weer ergens van af was gesprongen, dit heeft ze nu nog steeds maar nu gaat ze tot laat uit hoewel ze de volgende dag gewoon weer op kantoor moet zijn. Emmy gaat letterlijk zingend door het leven, en interesseert zich niet in wat anderen van haar denken.
    ~ Relatie: Emmy heeft al 1.5 jaar iets met Gerard en is tot over haar oren verliefd. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een interview voor Forbes 100 hottest soccerplayers, en toen heeft ze zijn vraag over een date afgeslagen. Later ontmoetten ze elkaar weer in een cafeetje waar hij haar koffie betaalde omdat ze haar portemonnee vergeten was. Onder het stukje dat ze voor Forbes schreef, vroeg hij haar om op hem te wachten. Ze las dit toen het stuk van de drukpers afkwam en ging toen naar haar huis -waar ze ergens zijn nummer had liggen- en kwam thuis in een kamer vol met kaarsen en in het midden stond Gerard met een voetbal in zijn handen. Op de voetbal stond: 'Be mine.' En sindsdien zijn ze bij elkaar, de voetbal is een 'mantelpiece' geworden.
    ~ Werk: Emmy is schrijfster, eerst schreef ze free-lance stukken, maar sinds een jaar is ze bekend schrijfster.
    ~ Extra: Emmy is opgegroeid bij haar grootouders omdat haar vader omgekomen was in een auto-ongeluk toen ze 6 was, en haar moeder haar 3 maanden na haar geboorte verliet.

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 17:19 ]


    Fat chance.

    ~ Rol: WAG Lionel Messi
    ~ Naam + achternaam: Anabella Mara de la Garcia
    ~ Uiterlijk + Foto:



    Anabella heeft lang krullend bruin haar en bruine ogen. Ze is 1.60 m en heeft zelf een getinte huid omdat ze half-Spaans en Argentijns is. Ze haat veel accesoires[of hoe je het ook schrijft] behalve als het nodig is. Ze is dun maar niet eng dun eerder slank. Ze houdt van sporten en vooral van dansen maar ook van fotograferen.
    ~ Karakter: Anabella is altijd wel vrolijk en hyper. Ze haat mensen die egocentrisch zijn of arrogant en staat altijd klaar voor haar vrienden. Soms kan ze jaloers zijn, maar ze laat dat niet merken. ze is niet echt van het meisjesachtige soort maar is ook erg stoer al houdt ze wel van jurkjes. Soms kan ze koppig zijn, dit is een nadeel van haar.
    ~ Relatie: Voor haar relatie met Lionel heeft ze een paar weken iets gehad met Real Madrid speler Angel Dí Maria. Dit hield maar een paar weken stand doordat ze vaak ruzie hadden en ze door hem niet werd gerespecteerd als fotografe. Hierdoor verbraken ze de relatie en ging ze naar Barcelona om daar te gaan werken. Hier ontmoette ze Lionel en ze hebben nu al een jaar iets samen.
    ~ Werk: Anabella kende Lionel al sinds ze klein waren doordat ze beiden Argentijns zijn, toen ging Lionel naar Spanje en na een paar jaar ging Anabella ook naar Spanje om fotografe te worden. Toen ze bij een wedstrijd van Barcelona bij een persconferentie was en foto's nam in Camp Nou en de spelers merkte Lionel haar op en na een paar afspraakjes besloten ze dat ze maar een relatie moesten hebben. Nu is ze de officiele fotografe van Barcelona.
    ~ Extra: Lionel zou zich eerst met iemand anders verloven maar nadat hij Anabella leuk vond besloot hij dat niet te doen (:.

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 17:21 ]


    'Cause you make my heart race

    ~ Rol: Vriendin Marco Borriello ;p
    ~ Naam + achternaam: Manuela Lyonnair Dicaché
    ~ Leeftijd: 24 jaar.
    ~ Uiterlijk + Foto:

    Manuela is een mooi meisje met een natuurlijke uitstraling, make-up gebruikt ze alleen in natuurlijke kleuren en niet veel. Ze heeft bruin haar en velgroene ogen, haar kledingstijl is vrouwelijk, modieus met een stoer tintje eraan. Manuela is 1.73 lang waar ze best blij mee is, aangezien ze gewoon hakken kan dragen bij Marco zonder dat ze groter dan hem is.
    ~ Karakter: Manuela kan best volwassen zijn en houd veel van kinderen en heeft af en toe al het moedergevoel. Alleen ze wil er toch nog niet aan beginnen doordat ze het beide druk hebben, Manuela met het runnen van de kledingbedrijf in haar familie, het is geen groot merk en Marco met zijn voetbalcarriere. Toch houd ze ook heel veel van lol maken en dat maakt ze ook zeker, met haar vriendinnen trapt ze altijd grote lol en beleefd altijd wel wat. Samen met Marco doet ze ook af en toe iets wat ze normaal nooit zouden doen en nee niet altijd dat ene wat jullie nu denken, dat ook soms maar ik bedoel opeens zomaar naar een tropisch land gaan en bungi jumpen of dat soort gekke dingen.
    ~ Relatie: Nou Manuela heeft nu al sinds haar 18e een relatie met Marco, ze heeft hem ontmoet bij een feest van een ver familielid waar ze heen moest van haar ouders. Marco bleek een vriend te zijn van de jarige en ze was uiteindelijk zeker blij dat ze mee moest.
    ~ Werk: Ze is bezig met het runnen van de kledingzaak van haar ouders, die het weer van hun ouders hebben en die het weer van hun en ja zo kan ik eeuwen doorgaan. Het is geen grote zaak, in iedergeval geen grote bekende zaak, maar de winkel en hoeveel het er zijn is wel groot.
    ~ Extra: Navelpiercing.

    Hahah nou zeg, heb de rol al (aa) haha here's the rol ingevulde ding <33
    xxx


    Y'all been to Nashville?

    Mag ik nog een rol invullen ? ;d

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 18:24 ]


    The best things in life aren't things.

    ~ Rol: WAG Aaron Ramsey
    ~ Naam + achternaam: Nùvia Anelenio
    ~ Leeftijd: 20 jaar, geboren 14 april.
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Nùviais klein, tenger maar met vrouwelijke vormen. Ze heeft rood/bruin haar dat in een perfecte krul valt en haar bruine ogen hebben een ondeugende blik. Haar huid is egaal en bevat geen enkel vlekje en haar lippen hebben van nature een roze/rode kleur.
    ~ Karakter: Nùvia is een vrolijk meisje en is meestal hyper meisje. Ze is een aardig type en kan het met iedereen goed vinden. Ze is een grapjas,ze vertelt graag grappige dingen en vind het leuk om grapjes uit te halen Ze is een behulpzaam type en help altijd als iemand haar nodig heeft. Hoewel ze zelfverzekerd lijkt,is ze een onzeker type. Ze is continu bang Aaron te verliezen en is enorm bang om dingen verkeerd te doen. Ze is een creatief type,ze heeft vaak goeie ideeën,ze is tevens een hobby ontwerpster. Ze ontwerp en maakt vaak kleren en sierraden. ZO ontwerpte een voetbalketting voor Aaron's verjaardag. Ze is een zorgzaam type,ze is een luisterend oor. Iedereen kan bij haar zen verhaal kwijt. Ook is ze een schouder om op uit te huilen. Als ze iemand wilt troosten zingt ze meestal,ze kan prachtig zingen.
    ~ Relatie: Ze leerde Aaron anderhalf jaar geleden kennen op een terrasje. Het klikte meteen en ze spraken geregeld af. Sinds een jaar hebben ze nu een een relatie.
    ~ Werk: Nùvia werkt sinds dit jaar als lerares Latijn en Frans in een middelbare school.
    ~ Extra: Nùvia zou Aaron voor zijn 21ste verjaardag willen verloven met hem,normaal is ze absoluut niet voor trouwen. Maar ze wilt zichzelf aan Aaron geven, als teken van haar liefde voor hem.

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 18:32 ]

    Ik vul zo Aaron Ramsey in, momento. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking


    Rol: WAG Aaron Ramsey
    Naam + achternaam: Bonnie Stark
    Leeftijd: Twintig, op 8 juni wordt ze eenentwintig
    Uiterlijk:


    Bonnie is precies een kopie van haar moeder. Het is dan ook een leuk contrast als de twee naast elkaar lopen. Ze hebben ongeveer dezelfde lichaamsbouw en dezelfde blonde krullen. Bonnie is dan ook heel trots op haar lichtblonde krullen. Ze stijlt ze nooit en laat ze meestal zo pluizig zitten, want daar valt niets tegen te doen bij haar. Haar haren heeft ze meestal los, soms met een haarband erin. Ze heeft kleine, bruine ogen. Ze zijn omringd door korte, zwarte wimpers. Ze draagt er eigenlijk geen make-up op. Ze heeft een egale huid met dunne lippen en een kleine neus. Zo is Bonnie maar een klein meisje, 1.59 M precies. Ze draagt meestal gewone kleding, niet echt opvallend. Het valt wel op dat ze eigenlijk nooit oorbellen draagt, terwijl ze wel gaatjes in haar oren heeft. Ze draagt meestal wel een ketting en kleine armbandjes. Ze heeft qua schoenen meestal vans of all-stars, maar niet in felle kleuren. Dat matcht totaal niet bij haar kleding. Ze heeft soms jurkjes aan, maar het liefste geen hele korte of strakke. Ze moeten los om haar benen hangen. Bonnie heeft een leuke glimlach, met twee rijen met rechte, witte tanden.
    Karakter: Bonnie heeft misschien het uiterlijk van een lief en onschuldig meisje, maar van binnen is ze zo veel meer. Ze is eigenlijk niet eens onschuldig en lief. Ze is het meesterbrein achter alle geheimplannetjes en alle trucjes die ze bij mensen uit halen. Ze weet zo veel grapjes uit te halen, zelfs als het géén 1 April is - die dag komen mensen niet bij haar in de buurt. Ze is geen grappenmaker, maar dingen bij mensen uit halen vindt ze wel leuk. Ze is juist erg serieus en komt vaak erg sarcastisch over. Ze is gauw verveeld en alles moet dan ook perfect in orde zijn voor mevrouw. Ze is geen doorsnee bitch. Nee bij haar gaat het allemaal wat dieper. Ze vindt het, blijkbaar, leuk om mensen te vernederen of te beledigen. Maar haar beledigingen zijn vaak moeilijk te begrijpen als je geen Bonnie Stark heet. Bonnie is ook nog eens ontzettend slim, hoogbegaafd en betweterig zelfs. Als iemand iets verkeerds zegt, worden ze verbeterd door Bonnie. Bonnie heeft toch wel een hoop vrienden. Mensen vragen zich vaak af waarom. Het is simpel. Bonnie is een type dat zich niet snel laat doorgronden en iemand waar je niet gemakkelijk iets slechts overzegt, want dan heeft ze iets voor jou klaar. Bonnie heeft ook haar positieve kanten. Ze is bijvoorbeeld erg behulpzaam en vriendelijk. Haar vrienden zijn haar dan ook alles.
    Relatie: Bonnie en Aaron leven een beetje in een knipperlichtrelatie. Als ze ruzie maken, gaat het uit. Als ze elkaar de liefde weer verklaren, gaat het aan. Zo kan je nog duidelijk zien dat ze nog jong volwassen zijn en nog niets afweten van de echte relaties.
    Werk: Om de kost te verdienen, geeft Bonnie zangles op een muziekschool.
    Extra: Bonnie heeft een gehandicapte tweelingzus, Caroline.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: sergio canales
    ~ Naam + achternaam: Chayenne Mueno Carrera
    ~ Leeftijd: 20
    ~ Uiterlijk + Foto:http://www.wallpaperweb.org/wallpaper/Babes/1920x1200/doutzen_kroes_20090720_0288.jpg
    ~ Karakter: lief, druk, gek, gezellig, allermansvriendin, sportief.
    ~ Relatie: Sergio en Chayenne hebben elkaar een maand geleden leren kennen op een feest van een vriendin van haar en haar vriend is een goede vriend van Sergio. Daarna kwamen ze elkaar vaker tegen en hebben uiteindelijk wat afgesproken en na een aantal dates hebben ze aan elkaar toe gegeven dat er meer was tussen ze. Nu hebben ze een relatie.
    ~ Werk: interviewt veel bekende mensen waaronder ook voetballers.
    ~ Extra:
    Chayenne heeft 1 broer, waar ze heel goed mee kan opschieten, haar vader ziet ze vaak maar ze probeert haar moeder te ontwijken omdat ze altijd hoort van haar moeder dat ze een slecht mens is en dat ze niets voor iemand in deze wereld betekend. Maar Chayenne is een sterke meid en probeert zich niet al te veel van aan te trekken.

    Ik ben aan het invullen hoor, maar het duurt even ;d


    The best things in life aren't things.

    ~ Rol: WAG Sergio Canales
    ~ Naam + achternaam: Roxy Rodriquez
    ~ Leeftijd: 18
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Zoals je ziet is Roxy een meisje dat er graag verzorgt uitzien. Je kan haar eigenlijk 'mooi' noemen en haar blauwe ogen schitteren wanneer ze vrolijk is. Een bril draagt ze eigenlijk niet. Haar huid is altijd een beetje bruin, maar dat heb je als je in Madrid woont. Haar bruine lokken zijn haar trots.
    ~ Karakter: Roxy is een verlegen meisje dat eigenlijk op haar eigen benen hoort te gaan staan, maar dat niet wil. Ze houdt van uitgaan, maar niet te veel. Roxy is verzot op dieren en vooral paarden. In het algemeen zou ze liever met dieren dan mensen omgaan omdat dieren je tenminste niet kwetsen. Ze wil voor iedereen goed doen en vergeet daardoor zichzelf soms. Lezen en dansen is haar passie samen met muziek en voetbal. Kijken vind ze geweldig, spelen iets minder. Ze zou alles geven voor haar club FC Barcelona. Ze probeert altijd het positieve in mensen te zien en heeft een hekel aan ruzie.
    ~ Relatie: Roxy heeft een crush op haar broers beste vriend, ookal speelt hij bij haar grootste rivalen. Zelf is ze te verlegen en te hard gekwetst door haar vorige vriendje om de eerste stap te nemen.
    ~ Werk: Roxy zit op haar eerste jaar aan de universiteit van Madrid als studie voor dierenarts, als weekend werk werkt ze in een simpele bakker of tapt op feestjes.
    ~ Extra: Roxy heeft 1 hond, Noni, een beagle. Haar familie is best rijk, maar Roxy of haar broer Romeo zijn alles behalv verwent.

    [ bericht aangepast op 18 april 2011 - 19:01 ]


    The soul needs autumn.

    ~ Rol: Wag Sergio Canales.
    ~ Naam + achternaam: Olivia Gràzio.
    ~ Leeftijd: 19
    ~ Uiterlijk + Foto:


    Olivia, hier met haar blonde haren opgestoken heeft van nature door haar Spaanse afkomst een bruine huid. Haar haren zijn normaal gezien licht krullend en lang en hangen altijd mooi over haar schouders. Olivia is heel fier op haar jukbeenderen die mooi uitsteken en probeert zich altijd te kleden met topjes etc waarin ze goed uit komen. Ook draagt ze altijd make-up, maar meestal heel wat lichter dan op de foto. Olivia is ook een heel klein iemand. Ze is 1m58 en dat staat heel schattig naast Sergio, maar soms draagt ze ook wel eens hakken als ze uitgaat ofzo. Van kledij draagt Olivia alles wat ze mooi vind, ze gaat vaak voor rokjes, hoge taille rokjes en dingen met bloemetjes.
    ~ Karakter: Olivia is een heel actieve en vrolijke meid die altijd lacht. Ze kan bijna nooit stil zitten en gaat altijd als een kip zonder kop door het hele huis crossen. Ze is een echte controlefreak als ze iets niet in de hand heeft en er zenuwachtig van word gaat ze helemaal freaken. Dan gaat ze dingen zeggen die ze totaal niet meent etc. Olivia is ook heel lief en zal altijd klaar staan voor andere mensen. Ze zal eerder andere mensen helpen dan zichzelf. Olivia heeft in haar leven veel meegemaakt en daardoor is ze über gevoelig is. Olivia krijg je heel snel aan het huilen. Als ze ruzie heeft met iemand zal zij altijd de eerste zijn die het wilt goed maken met jou. Als Olivia stil is dan is er zeker altijd iets mis.
    ~ Relatie: Sergio (20) en Olivia (18) hebben vijf jaar lang in dezelfde klas gezeten. Ze hadden nooit veel aandacht voor elkaar, maar 3 jaar geleden moesten de twee samen werken voor hun eindwerk in het laatste jaar. Daardoor moesten de twee afspreken bij elkaar thuis en zo werden ze eerst beste vrienden omdat ze meer bij elkaar waren dan alleen thuis of ergens anders. Olivia wist wel dat Sergio een 'pro voetballer' was, maar ze deed hard-to-get tegenover hem omdat hij al enkele keren haar had proberen versieren op dat jaar tijd. Natuurlijk viel Olivia voor Sergio, maar ze wou zien of hij het echt meende en speelde het hard-to-get. Nu hebben ze twee jaar een relatie en velen denken omdat ze nog jong zijn denken velen dat alles pril is en dat het niet veel langer gaat duren tussen beiden, maar zijzelf denken anders. Ze zijn niet alleen elkaars soulmate, maar ook elkaars beste vriend. Ze vinden beiden humor zeer belangerijk in een relatie dus soms kunnen de twee samen heel kinderachtig beginnen doen of met elkaar een grap uithalen. Elkaar liefdevol pesten dus. Ook passie ontbreekt niet en aangezien ze beiden heel romantisch zijn aangelegt hebben de twee al heel veel romantische en passionele momenten met elkaar gehad.
    ~ Werk: Olivia had in haar gewone middelbare school uitstekende punten want ze deed samen met Sergio haar zes jaar latijn-grieks uit. dus haar ouders wouden persé dat ze Rechten ging studeren, maar dat was alles behalve wat zij wou. Na vele ruzie's en discussie's over wat ze ging studeren heeft Olivia gekozen om zichzelf verder te verdiepen in talen. Ze studeerd nu aan de avondschool, omdat haar ouders alleen maar rechten wouden betalen. Daar studeerd ze ; Italiaans, Frans en Noors. Ze hoopt later als tolk te kunnen gaan werken, voorlopig werkt ze in een klein restaurantje.
    ~ Extra: hier heeft ze een kleine tattoo waarop staat smile often, live simply, love deeply.


    The best things in life aren't things.