• Ik zoek weer rolletjes voor mijn nieuwe storie :9~

    Vriendinnen (?) - Vrienden (?) - Broer/Zus (1á2) - Professor (2) - Vijanden (3)

    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Roep- bijnaam:
    Geslacht:
    Leerjaar:
    Leeftijd:
    Uiterlijk- en photo:
    Afdeling:
    (eventueel) Reden voor afdeling:
    Toverstok:
    Patronus:
    (eventueel)Lievelingsvak:
    (eventueel)Saaiste vak:
    Huidier (met eventueel een photo):
    Bloedsoort:
    (eventueel)Extra:


    Info:
    - Hoofdrolspeelster zit in het 6de leerjaar
    - Hoofdrolspeelster zit in Slytherin
    - Hoofdrolspeelster is vrijgezel :')
    - De normale vrienden van D. Malfoy worden gebruikt
    - Ik hou een beetje rekening met de verhaallijn van JK Rowling


    Wear a necklace of rope, side by side with me

    Rol: Vriendin
    Naam: Maeve
    Achternaam: Latanez
    Roep- bijnaam: Mae
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: 6
    Leeftijd: zestien jaar
    Uiterlijk- en photo:


    Mae heeft donkerbruine haren, met een gewaagde krul erin. Ze heeft een schuine pony, die ze vaak voor haar ogen moet wegstrijken. Haar groene ogen, accentueert ze door mascara, eyeliner en donkere oogschaduw op te doen. Op haar lippen, smeert ze vaak een natuurlijke kleur lipgloss. Ze draagt qua kleding erg veel rokjes en jurkjes (let dus niet op wat ze op de foto aan heeft).
    Afdeling: Slytherin
    (eventueel) Reden voor afdeling: Mae is erg sluw, liegt van jongs af aan al tegen haar ouders en heeft altijd allerlei snode plannetjes.
    Toverstok: 26 cm - kern van terzieler haar - wilgenhout
    Patronus: Een grote leeuwin.
    (eventueel)Lievelingsvak: Defence against the dark arts
    (eventueel)Saaiste vak: Kruidenkunde
    Huidier (met eventueel een photo): -
    Bloedsoort: Puurbloed
    (eventueel)Extra: -


    No guts no glory.

    Rol: Vriendin (:
    Naam: Alicia Elisabeth
    Achternaam: Bennett, Alicia irriteert zich er erg aan dat de meeste mensen haar achternaam verkeerd schrijven, zonder dubbel T.
    Roep- bijnaam: Haar roepnaam is Alicia, soms noemen mensen haar wel eens Aly, maar dat komt zeer zelden voor.
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: Alicia zit in het zesde leerjaar.
    Leeftijd: Alicia is jarig op één september, de dag dat de Hogwarts Express vertrekt, op die dag word ze zestien.
    Uiterlijk:


    Door Alicia haar kleine lengte van 1.58 lijkt ze een stuk jonger dan dat ze werkelijk is, ze heeft een normaal postuur en ziet er erg vriendelijk uit. In Alicia haar ovale hoofd vallen grote reebruine ogen die worden omringd met donkere, gekrulde wimpers. Ook kan haar rechte neus en roze getinte volle mond niet missen. Donkerbruine, gekrulde haren vallen langs dit gezicht en stoppen op borstlengte, soms stijlt ze haar haren wel eens, maar vaak komt dit niet voor. Buiten schooltijd, wanneer Alicia géén schooluniform draagt, dan zul je haar vaak zien lopen in donkere kleuren of juist hele lichte pastelkleuren. Ze is dol op jurkjes en rokjes, maar ook vind ze broeken leuk om te dragen. Haar stijl is dus erg gevarieerd, doordat Alicia zo klein is, zul je haar ook vaak met hakken zien lopen, zodat ze langer lijkt dan dat ze in werkelijkheid is. Persoon op de foto is Lucy Hale.
    Afdeling: Alicia zit ingedeeld bij Slytherin
    Reden voor afdeling: Een erg duidelijke rede is er eigenlijk niet. Misschien dat het haar gedrag is tijdens het spelen van wedstrijden, ze is namelijk een echte doordrammer en moet winnen, ook al moet ze er voor vals spelen. Ook is haar familie volbloed.
    Toverstok: Alicia haar toverstok is gemaakt van rozenhout, de kern bestaat uit de schubben van een meermin, de stok is niet erg lang, zo rond de 18.2 centimeter en erg flexibel. De toverstok is vooral erg goed geschikt voor het vak bezweringen.
    Patronus: Alicia is niet instaat een patronus op te roepen, als ze het wel zou kunnen zou haar patronus een hermelijn zijn.
    Lievelingsvak: Het lievelingsvak van Alicia is verzorging van fabeldieren, ze is een echte dierenvriend en hoopt dit vak later ook zelf te geven als professor op de beroemde toverschool.
    Saaiste vak: Dreuzelkunde, Alicia heeft niet zoveel met dit vak, ze weet er wel erg veel over, maar houdt dit het liefst binnensmonds.
    Huisdier: Doordat Alicia zo’n ontzettende dierenvriend is heeft ze twee huisdieren. Een kleine kitten genaamd Tickle, hij heeft een groeiprobleem waardoor het arme beestje voor altijd klein zal blijven. Dit maakt Alicia niet uit, ze houdt zielsveel van het diertje en geeft hem alle aandacht die nodig is. Ook heeft ze nog een zwarte uil genaamd Thorns, een ontzettend eigenwijs dier die ondanks alles toch nog wel goed luistert naar Alicia.
    Bloedsoort: Alicia is een zeer streng opgevoed volbloed heks. Haar vader Christopher werkt voor het ministerie van toverkunsten en haar moeder Isabelle werkt bij de Daily Prophet. Ondanks dat haar ouders erg trots zijn op hun bloed, maakt dit alles voor Alicia niet zoveel uit. Ze houdt dit wel geheim dat bloedsoorten haar niks uitmaken en gaat om met de mensen die haar ouders voorkeuren.
    Extra: Alicia is een redelijk oprecht en spontaan meisje, ze is niet één van de slimste en volgt voor een aantal vakken bijles. Wel kan Alicia erg goed liegen en doet ze dit dan ook erg vaak. Als het om geheimen gaat is Alicia echt een gesloten boek en verteld ze er werkelijk geen aan haar vriendinnen, zelfs niet haar ouders. Ook is Alicia erg sportief en zit ze in het zwerkbalteam van Slytherin, ze is wachter en vind het erg leuk. Ook is ze klassenoudste van haar afdeling en kunnen eerstejaars altijd bij haar terecht. Als Alicia haar ouders niet zo streng waren, had ze waarschijnlijk niet bij Slytherin ingedeeld gezeten, maar dan misschien bij Gryffindor door haar moedige actie’s. Ook is Alicia erg creatief.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vijanden
    Naam: Chad
    Achternaam: Moise
    Roep- bijnaam: Chad
    Geslacht: Jongen/Man
    Leerjaar: 6de
    Leeftijd: 17
    Uiterlijk- en photo:


    Afdeling: Ravenclaw
    (eventueel) Reden voor afdeling: Chad is een beetje een opschepper maar is eigenlijk veel verlegener als je hem goed kent. Veel mensen zien hem als een "Opscheppende Nerd" omdat hij altijd goeie cijfers haalt en er dan ook veel om gaat opscheppen. Zijn hele familie zat in Slytherin en daarom schaamt hij zich ook een beetje voor dat hij in Ravenclaw is terecht gekomen.
    Toverstok: 24,5 cm lang van es. Met als kern drakenbloed en een klein beetje flexibel.
    Patronus: Lijger (menging van tijger en leeuw) hier een plaatje van een lijger
    (eventueel)Lievelingsvak: Transfiguration
    (eventueel)Saaiste vak: History of Magic
    Huidier (met eventueel een photo):

    Dit is Devo, de raaf van Chad. Hij pakt graag glimmende spullen van mensen af en verstopt ze dan ergens in school. Soms laat Chad hem expres vrij om andere mensen te plagen maar meestal houdt hij hem in bedwang voordat de afdeling punten verliest.
    Bloedsoort: Volbloed
    (eventueel)Extra: Chad treitert (hoofdrolspeelster) alleen omdat hij jaloers is op haar omdat zij wel in Slytherin zit en hij in Ravenclaw.

    hopelijk genoeg info en anders hoor ik het wel (A)


    Every word written is a victory against death | Michel Butor

    Rol: Halfzus van hoofdpersoon en een goede vriendin van haar. (Komt er misschien later pas achter dat het haar zus is.)

    Naam: Aylin Vanessa
    Achternaam: Hewlett
    Roep- bijnaam: Aylin verzin eventueel maar een bijnaam
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: 6e leerjaar
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk- en photo:


    Goudblond haar met een licht gekleurde huid. Ze heeft groenbruine ogen, een slank figuur en ze weet altijd hoe ze zich goed moet kleden. Haar stijl is gewoon stylish en in de zomer houdt ze er van om jurkjes te dragen.
    Afdeling: Slytherin
    Reden voor afdeling: Ze snapt soms zelf niet helemaal waarom ze in de deze afdeling is ingedeeld maar blijkbaar vond de sorteerhoed dat haar sluwe kant overheerst. Het is waar dat Aylin soms wat vurig uit de hoek kan komen. Als iets haar niet aanstaat zou ze dat zeker laten merken en als mensen haar op zulke momenten niet met rust laten kan ze soms nogal geirriteerd worden. Ze is erg temperamentvol maar weet goed hoe ze zichzelf moet beheersen en haar krachten onder controle moet houden.
    Toverstok: Wit berkenhoud met een kern van gekristaliseerd drakenvuur en een druppel feniksbloed.
    Patronus: Een jong vosje
    Lievelingsvak: Spreuken en Bezweringen, daar is ze heel goed en daardoor vind ze het ook leuk om de lessen te volgen.
    Saaiste vak: Mugglestudies
    Huidier; Een hele schattige kitten genaamd Mylo.


    Bloedsoort: Puurbloed
    Extra: Aylin is een hele sterke heks. Ze weet goed hoe ze met haar krachten om moet gaan. Ze denkt altijd goed na voordat ze iets doet, en handelt altijd beheerst. Wel kan ze soms wel impulsief zijn in situaties waarin dat goed van pas komt.
    Aylin is zich er bewust van dat jongens vaak vinden dat ze er goed uit ziet maar ze irriteert zich dood aan de flirterige opmerkingen of de verlangende blikken van jongens.

    Je kan opzich ook een andere rol bedenken ofzo, kijk maar waar het in past. ;)

    [ bericht aangepast op 1 mei 2011 - 13:23 ]


    Winter is coming.

    Rol: Vijand
    Naam: Taylor Jordynn
    Achternaam: Hale
    Roep- bijnaam: Haar roepnaam is Jordynn, ze heeft hier ook de voorkeur voor, maar soms word ze nog wel eens bij haar achternaam geroepen; Hale dus.
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: Jordynn zit in het zesde leerjaar.
    Leeftijd: Ondanks dit is Jordynn toch zeventien jaar oud, ze is geboren op veertien december.
    Uiterlijk:


    Soms wordt Jordynn wel één van de mooiste meisjes van heel Gryffindor genoemd, dit noemt ze vooral overdrijven terwijl ze het stiekem toch erg leuk vind. Jordynn heeft een erg slank en volmaakt figuur, ze is redelijk lang en zo rond de 1.78 waardoor ze prima een model zou kunnen zijn. Jordynn heeft lange, lichtblonde haren die vol slag langs haar gezicht vallen en stoppen op borstlengte. In haar redelijk ronde gezicht vallen een paar prachtige helderblauwe ogen, deze worden omringd met heel wat lichte, lange wimpers. Dit is dan ook de rede dat Jordynn hier altijd wel mascara opdoet, zodat ze heel wat donkerder kleuren. Ook heeft Jordynn een kaarsrechte neus en redelijk volle roze getinte lippen. Er zit tevens altijd wel een roze blos op Jordynn haar wangen, waardoor ze altijd vrolijk en gezond eruit ziet. Jordynn heeft een erg egale en blanke huid, maar in de zomer heeft ze meestal wel een mooi bruin kleurtje. Jordynn draagt haar schooluniform net even iets gewaagder dan de rest, zo laat ze de bovenste drie knoopjes heus niet per ongeluk openstaan en draagt ze echt geen sokken onder haar hoog opgetrokken rokje, net zoals die vreselijke schoenen maar heeft ze prima bijpassende ballerina’s gekocht. Je kan dus direct ook wel zeggen dat haar kledingsmaak buitenschooltijd erg gewaad is, ze is dol op korte rokjes en jurkjes, net zoals bloemenprins, dierenprints en vrolijke gekleurde streepjes. Persoon op de foto is Heather Morris.
    Afdeling: Jordynn is ingedeeld bij Gryffindor.
    Reden voor afdeling: Vele vragen zich wel eens af waarom Jordynn niet is ingedeeld bij Slytherin, ze is namelijk redelijk sluw en kan kattig reageren op dingen, maar haar moedige karakter overwon het toch van al het andere.
    Toverstok: Jordynn haar toverstok is gesneden uit de bekende eikenbomen, de eiken toverstok is 26.8 centimeter en Ollivander heeft drakenhartenbloed gebruikt als kern. De stok is onbreekbaar en kan niet worden gebogen, hij is prima geschikt voor Verweer tegen de Zwarte Kunsten.
    Patronus: Jordynn haar patronus is een wesp, ze is erg slim en een drukke werker, maar kan ook kattig reageren, net zoals een wesp die dan steekt.
    Lievelingsvak: Jordynn haar lievelingsvak is dreuzelkunde, ze vindt het ontzettend interessant hoe de dreuzelwereld eruit ziet en wil er zoveel mogelijk over te weten komen. Ook haalt ze er zeer hoge cijfers voor, het enige nadeel is dat ze een hekel aan de professor heeft die het vak geeft.
    Saaiste vak: Dat is en blijft waarzeggerij, gelukkig maar dat Jordynn het heeft laten vallen, anders zat ze er nog jaren aanvast. Ze kon het gewoon niet goed vinden met de professor haar wazige en niet duidelijke uitleg en lessen, ook vond ze het de grootste onzin. De toekomst kan je namelijk niet voorspellen, vind ze.
    Huisdier: Jordynn heeft een bosmuisje als huisdier, vele vinden hem schattig en Jordynn geniet van de aandacht die ze krijgt door het muisje genaamd Rikki. Ze verzorgt het beestje uiterst goed, waardoor hij behoorlijk verwend is.
    Bloedsoort: Jordynn is een halfbloed heks, haar vader Robert is een halfbloed tovenaar, uit een gezin met één volbloed tovenaar en muggle. Haar vader is schouwer. Haar moeder Georgia is muggleborn en werkt bij het ministerie van toverkunsten. Beide hebben ze een redelijk goed betaalde baan waardoor de familie het redelijk breed heeft. Jordynn heeft ook nog een jonger broertje genaamd Finn, hij is twaalf jaar oud en net zo dapper en moedig als Jordynn, logisch dus dat hij is ingedeeld bij Gryffindor.
    Extra: Jordynn is zeker niet vies van een potje zwerkbal of voetbal, soms kan ze erg jongensachtig zijn, maar ondanks dit kijkt ze toch veel liever toe naar deze wedstrijden dan dat ze ze zelf moet spelen. Ook staat Jordynn er om bekend als mannenverslinder, zo heeft ze vorig jaar meer dan negen vriendjes gehad en allemaal na enkele weken weer gedumpt als ze ze zat was. Dit jaar wilt Jordynn een schone start beginnen en gaat ze echt zoeken naar haar droomjongen, nu hoeft ze er alleen nog maar op te hopen dat deze ook werkelijk op Hogwarts zit. Ook is Jordynn een echte roddelqueen en komen alle roddels van de school vrijwel van haar af, ze dikt ze dan ook behoorlijk wat aan. Tegen haar vijanden is Jordynn behoorlijk arrogant, maar soms heeft ze wel eens van die buien dat ze haar excuses aanbied.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vijand
    Naam: Agness
    Achternaam: Montgomery
    Roep- bijnaam: Agnes. Ze wordt liever niet anders genoemd, omdat ze zich dan zo een troetelbeertje voelt - haar moeder noemt haar weleens Agnessia, als een strenge naam.
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: Zes
    Leeftijd: Vijftien, op 8 juni wordt ze zestien.
    Uiterlijk:


    Anges is een van die meisjes dat niet super knap is, maar wel iets in haar uiterlijk heeft. Zo heeft ze twee grote opvallende bruine ogen die men aan kan kijken met een hatelijke/dodelijke blik of een super schattige blik die niet te vermijten is. Ze heeft een ietwat grotere neus, maar ze zit er niet echt mee. Soms wordt ze er mee gepest. Het doet haar eigenlijk niet zo veel. Zo is niemand perfect, volgens haar. Ze heeft lange bruine haren die vrijwel altijd mooi met slag vallen en altijd goed zitten. Zelfs door een regenbui, vallen ze nog zoals het hoort. Ze is een klein meisje van ongeveer 1.55 M lang. Zo krijgt ze de term 'kleintje' vaak naar zich toe geworpen, iets wat haar net meer raakt. Ze draagt buiten haar schooluniform vaak nette kleding, veel jurkjes en rokjes.
    Afdeling: Gryffindor
    Reden voor afdeling:
    Agnes mag misschien trots zijn, ze behoort tot Gryffindor. Ze heeft genoeg capaciteiten om in alle vier de afdelingen thuis te kunnen horen, maar hier is geen sprake van. Agnes is niet trouw en ze zal nooit haar vrienden voor haar zelf trekken, dit maakt haar geen Hufflepuffer. Ze is geen pure intelligent, ze zit niet graag te leren en boeken zijn haar vijanden. Zo valt Ravenclaw gemakkelijk af. De kleuren groen en zilver zouden Agnes niet staan, want dit meisje zou geen vlieg kwijt doen als de anderen ook niet aanstaat zouden zijn haar kwaad te doen. Ze verzint sluwe plannen, ja, maar ze is niet gemeen. Ze is in Gryffindor ingedeeld, omdat ze eerlijk, loyaal en moedig is.
    Toverstok: Toen Agness haar toverstok bij Olivanders ging kopen, duurde het ontzettend lang voordat ze een staf had gevonden. Uiteindelijk is het de 24 1/4 centimeter lange, uit eikenhout gesneden toverstok met als kern een veer van een hippogrief geworden.
    Patronus: Een nachtegaal, omdat Agness ontzettend mooi kan zingen.
    Lievelingsvak: Agness vindt het heerlijk om met een glazen bol te spelen en haar toekomst te voorspellen, vandaar dat ze graag naar Waarzeggerij gaat.
    Saaiste vak: Verzorging van fabeldieren en dat zal ook nooit veranderen. Ze vindt al dat soort dieren eng en staat dan ook liever achteraan.
    Huidier: Ze heeft een witte rat, Drizzle.
    Bloedsoort: Agnes' ouders zijn alle twee tovenaars. Haar moeder, Anna Leva, is een volbloeds heks die ingedeeld zat bij Ravenclaw. Deze vrouw is ontzettend net en erg gesteld op de regels, maar ze is een hele lieve vrouw. Ze is erg zorgzaam en zorgt er dan ook voor dat haar kinderen het goed doen op school. Ze is getrouwd met Arie Savarin. Hij is een gezellige man die veel grapjes uithaalt. Hij was zelf ingedeeld bij Gryffindor, omdat hij erg gesteld was op zijn vrienden en toch flink wat moed in zich had. Nadat Anna zwanger raakte van Mitchell, opende de twee ouders een winkeltje op Daigon Ally. Een toverdrankwinkeltje. Twee jaar daarna beviel Anna van Agnes. Verder hebben ze geen kinderen.
    Extra: Agness is super trots op haar plekje in het Gryffindor-zwerkbalteam. Ze is drijver. Verder heeft ze een ongelofelijke crush op Seamus Finnigan.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Heel erg bedankt allemaal :')
    Nog meer mensjes? -Vriendinnen ^^-


    Wear a necklace of rope, side by side with me

    ik maak nog wel een vriendin!


    You don't know what you got until is gone

    Rol:Vriendin
    Naam: Chelsea Tiana
    Achternaam: Davis
    Roep- bijnaam: Chels
    Geslacht:Vrouw
    Leerjaar:6e
    Leeftijd:17
    Uiterlijk- en photo:

    Chelsea is een Afro- Amerikaanse. Ze heeft een mooie bruine huid met lang bruine krullen. Ze heeft 2 prachtige bruine ogen. Haar mooie rondingen zorgen ervoor dat de jongens altijd achter haar aan lopen. Ze is 1.67 en weegt 59 kilo. Chelsea houdt van nonchalante kleding maar kan ook heel chic eruit zien.


    Afdeling: Slytherin
    Reden voor afdeling: Chelsea is heel doel gericht. Ze vindt het belangrijk om alles uit het leven te halen. Ze is niet zo zeer slecht of sluw maar kan wel heel hard overkomen. Ze is heel ambitieus en kan daar heel ver in gaan door alles daarvoor opzij te zetten.
    Toverstok: haar toverstok is gesneden uit een 200 jarige hulst. Hij is 25.9 cm lang. Als kern is een haar van een eenhoornhengst.
    Patronus: een weerwolf omdat haar moeder er een was.
    Lievelingsvak: Haar lievelingsvak is verweer tegen zwarte kunsten. Ze vindt het belangrijk om zich te kunnen beschermen. Ze haalt hier erg hoge cijfers voor zonder iets eraan te doen.
    Saaiste vak: Astronomie omdat ze niet gelooft dat sterren echt iets te vertellen hebben. Ze vindt het niet zo boeiend om de sterren te bestuderen. Ze valt meestal letterlijk in slaap tijdens deze lessen en haalt dus ook niet zulke hoge cijfers.
    Huidier: Ze heeft een kat: Maya

    Bloedsoort: Chelseas ouders heten Tina en Lasin Davis. Ze komen allebei uit een volbloed familie. Chelsea en haar zusje Jada zijn dus ook volbloed. Haar hele familie zat op Hogwarts ondanks ze uit Afrika en Amerika komen. Ze zaten allemaal in Slyterin.
    Extra: Chelsea heeft bijna elke maand een nieuw vriendje

    [ bericht aangepast op 1 mei 2011 - 20:31 ]


    You don't know what you got until is gone

    Rol: vriendin
    Naam: Michelle
    Achternaam: McTaylor
    Roep- bijnaam: mies
    Geslacht: vrouwelijk
    Leerjaar: 6
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk- en photo:


    michelle heeft bruin/blonde haren met laagjes en in een pony
    ze is een beetje getint omdat haar moeder heeft spaans bloed in zich, ze heeft een slank figuur en alle kleren staan haar mooi dat is iets waar veel meiden jaloers op zijn
    Afdeling: Slytherin
    Reden voor afdeling: haar hele familie zat in slytherin ze is een sluw en standvastig meisje en doet alles om haar doel te bereiken
    Toverstok: 22.5 cm hout: kersenhout, kern: haar van een eenhoorn met een druppel drakenbloed
    Patronus: ze heeft veel geoefend op haar patronus dat lukt haar nu ook voledig en haar patronus is een torenvalkje
    (eventueel)Lievelingsvak: gedaanteverwisseling
    (eventueel)Saaiste vak: geschiedenis van toverkunst
    Huidier (met eventueel een photo):
    ze had een uil maar hij werd oud en onhandig en daarom heeft ze een jong uiltje gekocht met hele grote ogen en ze is er dol op ze laat vaak mensen schrikken met haar uiltje


    Bloedsoort: ze is een volbloed
    haar ouders zaten beide in slytherin en haar broertje zit er ook in hij begint dit jaar op hogwarts
    (eventueel)Extra: michelle zit in het zwerkbalteam als jager ze is er supper trots op omdat slytherin niet vaak meiden toelaat.
    Ze kan ook suppergoed opschieten met Draco malfoy en dat snappen niet veel mensen.

    hoop dat je er iets aan hebt ga nu je story weer verder lezen
    xx


    Be yourself, before you forget who that is.

    Rol: Vriend
    Naam: Hayden
    Achternaam: Sylvester
    Roep- bijnaam: Hayden
    Geslacht: Man
    Leerjaar: Zes
    Leeftijd: Hayden is net zeventien geworden, hij was jarig op 4 April.
    Uiterlijk:


    Hoewel ze Hayden er nog steeds van verdenken een Weasley te zijn, is hij trots op zijn rossige haren. Je ziet hem van ver aan komen en de meesten kunnen het niet laten om hem toch vuurtoren te noemen. Hij heeft groenige ogen die niet erg fel of opvallend zijn, ze hebben een lichte gele tint. Hij heeft slechts in de zomer sproetjes op zijn gezicht en daar is hij heel erg blij mee. Hayden is ongeveer 1.80 M lang en daarmee gewoon voor zijn leeftijd. Buiten zijn school uniform draagt hij vaak nette kleding, zoals blousejes. Hij heeft zijn rossige haren vaak warrig zitten en in zijn groenige ogen staat vaak een speelse blik.
    Afdeling: Slytherin
    Reden voor afdeling: Hayden is niet per se erg sluw of zijn complete familie was ingedeeld bij Slytherin. Bloed is ook niet van waarde bij hem, maar zijn reden voor Slytherin was dat hij lui is. Hij laat liever andere iets voor hem doen dan hij het zelf zal doen. Het is een ontzettende jan gemak. Verder weet hij gemakkelijk een spelletje met iemand te spelen en is het een ongelofelijke sjansbal. Hij wordt goed betrokken bij de populaire groep van Slytherin, maar hij heeft ook vrienden bij Gryffindor, zoals Seamus en Dean. Hij is snel jaloers en wil alles hebben wat anderen hebben. Hayden is wel een vuil mannetje. Hij doet dingen alleen als het hem uitkomt.
    Toverstok: Zijn toverstok is precies 20 centimeter lang, hij is gesneden uit eikenhout en bezit als kern een druppelbloed van een centaur. Zijn vader heeft ongeveer dezelfde toverstok, alleen is deze 22.2 centimeter lang. Deze stok heeft een soort gave om de spreuk Accio goed uit te spreken, maar Wingardium Leviosa gaat hem nooit goed af.
    Patronus: Een Duitse Herder.
    Lievelingsvak: Transfiguratie
    Saaiste vak: Waarzeggerij
    Huidier: Hayden's papagaai is verschrikkelijk. Dit beest praat alles en iedereen na en dan met name Hayden zelf.
    Bloedsoort: Volbloed, alleen kent hij alleen zijn moeder. Zijn moeder, Jessie Jones, is een ontzettend lieve en behulpzame vrouw van wie Hayden zijn opvallende haarkleur heeft geërfd.
    Extra: Hayden zit al drie jaar in het zwerkbalteam, als wachter.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Vriendin
    Naam: Loreley
    Achternaam: Lesorciere
    Roep- bijnaam: Loreley
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: 6de leerjaar
    Leeftijd: 16
    Uiterlijk:


    Loreley heeft bruin haar en blauwe ogen. Ze heeft schattige sproetjes en lange wimpers, Loreley zie je altijd in het schooluniform rondlopen en haar normale kleding bestaat uit normale shirtjes en broekjes met pastelkleuren. Loreley is 1.65 en weegt rond de 54 kilo.
    Afdeling: Hufflepuff
    Reden voor afdeling: Loreley hoort bij Hufflepuff omdat ze een harde worker is en heel loyaal. Ze is heel eerlijk en je kan haar echt vertrouwen. Eigenlijk kan Loreley bij elke afdeling; ze is dapper en moedig, hetgene wat Gryffindor zoekt. Ze is slim en creatief, de eigenschappen van een leerling van Ravenclaw. En ze heeft leiderschap en is ambitieus, de eigenschappen van Slytherin.
    Toverstok: Een toverstok van berkenhout met een kern van griffioenveren
    Patronus: Een eekhoorn
    Lievelingsvak: Astronomie en Waarzeggerij, omdat ze nogal spiritueel ingesteld is. Maar ze is het beste in Verweer tegen de Zwarte Kunsten.
    Saaiste vak: Gedaanteverwisseling, ze krijgt het maar niet voor elkaar om een schildpad in een theekopje te veranderen, ookal vindt ze de lerares wel aardig. Ze heeft laatst gevraagd om bijles.
    Huisdier: Een uil genaamd Jingle
    Bloedsoort: Halfbloed, of eigenlijk kwart. Haar vader Julius is volbloed, maar haar moeder Therese is halfbloed.
    Extra:
    Loreley hoort dan wel bij Hufflepuff, ze is goed bevriend met de mensen van Slytherin omdat ze dezelfde karaktertrekjes en humor heeft. Mensen vinden haar vaak een raar portret omdat ze heel lief en aardig is, maar tegelijk ook arrogant is en vaak met mensen uit Slytherin omgaat. Je moet haar eigenlijk ook niet aanstoten in de gangen omdat ze dan ook boos word en haar uiterlijk misleid de boel.
    Eigenlijk is Jingle haar uil helemaal niet en heeft ze hem alleen, zielig in een hoekje zien zitten toen ze naar de uilentoren ging, sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Al heeft ze thuis een hond genaamd Mortie. Loreley houdt ervan om naar Zwerkbal te kijken met warme chocolademelk. Ze zit altijd bij haar eigen afdeling maar is stiekem voor Slytherin.
    Loreley is allergisch voor bijen en is een talent in Verweer tegen de Zwarte Kunsten, Toverdranken, Waarzeggerij, Astronomie, trompet spelen en paardrijden op haar paard Hannibal

    [ bericht aangepast op 10 mei 2011 - 16:38 ]


    Not all those who wander are lost.

    Rol: Vriendin
    Naam: Santana
    Achternaam: Del La Vega
    Geslacht: Vrouw
    Leerjaar: Zes, ze heeft een jaar overgeslagen.
    Leeftijd: Op 11 juli wordt ze vijftien.
    Uiterlijk:


    (Sarah Hyland)
    Afdeling: Slytherin
    Toverstok: 25 centimeter, uit een beuk gesneden, met als kern een druppel drakenbloed.
    Patronus: Een kitten.
    Huidier: Ze heeft een witte muis, genaamd Timber.
    Bloedsoort: Volbloed
    Extra: Santana heeft een oogje op Hayden.

    Oké heeeeel erg kort, maar dan kan jij verder. :Y)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Nouja, als je nog iemand nodig hebt ;) anders hoeft het niet :P xD


    Rol: Vriendin

    Naam: Marjolein

    Achternaam: Keylen

    Roep- bijnaam: Jojo / Mar

    Geslacht: Vrouw

    Leerjaar: 6

    Leeftijd: 16, bijna 17

    Uiterlijk- en photo:

    Zwart haar met paarse plukken. Buiten school vooral zwarte t-shirts, baggy broeken en All-stars.



    Afdeling: Slytherin

    Reden voor afdeling: Is volbloed en heeft woedeaanvallen die kunnen leiden tot kwaadaardig gedrag.

    Toverstok: Mahonie, zwart handvat, 28 centimeter.

    Patronus: Wolf

    Lievelingsvak: Kruidenkunde

    Saaiste vak: Dreuzelkunde

    Huisdier: Skittle!



    Bloedsoort: Volbloed

    Extra: Is erg op zichzelf, bemoeit zich liever niet met andere mensen, maar gaat een gevecht zeker niet uit de weg. Klaar om haar mening en standpunt te verdedigen. Denkt erg zwart-wit. Ze mag je graag, of ze heeft een hekel aan je. Heeft soms mot met leraren die haar manier van denken niet helemaal begrijpen.

    [ bericht aangepast op 14 mei 2011 - 15:06 ]


    You are laughing behind my back, but I'll see it through the fingers. Next time, hold your sister for the crazy!

    ben je al begonnen of heb je nog personen nodig???


    It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen