• Alys Marí Riverola had een leven waar elk meisje van droomt. Een groot huis, veel vrienden en een grote club waar ze speelt. FC Barcelona is haar thuis, ze is hier samen met haar vader elke dag. Totdat alles misgaat. Haar vader overlijd bij een ongeluk, haar broer wordt verhuurd aan Vitesse en haar moeder hertrouwt. Ze krijgt een stiefbroer waarmee ze het kan vinden, maar haar stiefvader is vreselijk. Ze wordt geslagen en mishandeld en haar moeder wil er niks van weten. Ze besluit weg te lopen, naar haar broer. Ze verhuisd naar Nederland waar ze een nieuw leven probeert op te bouwen met een nieuwe liefde, maar blijft haar broer in Nederland en hoe reageert haar moeder?


    Ik ben op zoek naar een aantal rollen van WAG's.
    Ik zoek:
    WAG Lionel Messi:
    WAG Ibrahim Affelay:
    WAG Gerard Pique:
    WAG David Villa:
    WAG Marti Riverola:
    WAG Siem de Jong:
    WAG's andere Barça en Twente spelers.
    Beste vriendin Hoofdpersoon
    Iemand die een cover wil maken

    Vul in:
    Naam:
    Leeftijd:
    Nationaliteit:
    WAG van:
    Uiterlijk:
    Karakter:
    Hobby's + werk:

    Forever Yours | Luuk de Jong

    [ bericht aangepast op 2 mei 2011 - 15:09 ]


    I'm not perfect and I don't live to be. But before you go pointing fingers make sure your hands are clean.

    ik wil WAG Ibrahim Afellay :D

    un momento


    It takes 17 muscles to smile, 43 muscles to frown ~~

    WAG Ibrahim Afellay:



    Noraya is een 23-jarige jongedame van Nederlandse afkomst. Ze heeft al 3 jaar met Ibrahim als hij naar Barcelona gaat en uiteraard gaat ze mee. Ze is jufvrouw van groep 1&2 wat ze achter had moeten laten in nederland. Ze gaat voordat ze weer kleuterjuf wordt spaans leren zodat ze makkelijker kan communiceren. Haar hobby's zijn skeeleren, koken en schilderen.

    karakter vergeten :o : Noraya is een aardige meid vol zelfvertrouwen, ze kan goed met kinderen op weg waardoor ze ook kleuterjuf is geworden. Ze is nog wel eens snel op haar teentjes getrapt.


    oke, dat duurde langer dan verwacht :p

    [ bericht aangepast op 2 mei 2011 - 16:26 ]


    It takes 17 muscles to smile, 43 muscles to frown ~~

    Naam: Samira Valentiné Stryks
    Leeftijd: 19
    Nationaliteit: Engels
    WAG van: Ibrahim Afellay (Als het niet kan dan Lionel Messi)
    Uiterlijk:


    Karakter: Is een Vrolijk Meisje met veel vrienden, Ze heeft nooit veel geluk gehad in de Liefde. Maar toen ze een relatie met [..] kreeg werd haar leven Mooi.
    Hobby's + werk: Dansen, Surfen. Werkt voor Warner Music als Visagiste


    Firm believer of all that is magic

    Naam: Nohadra Isri
    Leeftijd: 24
    Nationaliteit: Turks
    WAG van: David Villa
    Uiterlijk:


    Karakter: Nohadra is een leuk maar best verlegen meisje. Ze zit niet vol zelf vertrouwen, maar door haar vriend kreeg ze toch heel wat meer zelfvertrouwen. Soms kan ze ook een beetje raar zijn, en ook kan ze wel eens streken uit halen. Voor die streken word ze meestal niet gepakt, omdat ze heel onschuldig lijkt te zijn door haar verlegenheid.
    Hobby's + werk: Shoppen, met vriendinnen afspreken. en haar werk is verpleegster.


    Everything you want comes after you stop looking for it

    Nooooooooooo een Luuk de Jong story!?
    Ik wil lezen :9~.
    Maar ik ben heel erg slecht in dit soort rollen, sorry..
    Wil je het me wel even melden als de story online staat? :'D


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Naam: Olina Jui Puako
    Leeftijd: 25
    Nationaliteit: Hawaiiaans
    WAG van: Pedro rodríguez Ledesma
    Uiterlijk:


    Olina is Hawaiiaans. Ze is dus mooi getint. Olina is mooi lang en dun (1.77 en 58KG). Haar lange donkere haar is mooi glad. Ze kan er alles mee wat ze wilt. Ze heeft donker bruine ogen. Olina is gek op grote opvallende oorbellen. Ze draagt meestal de bruin tinten.
    Karakter: Olina is een meisje vol temperament. Ze is aardig en lief. Ze houdt veel van de mensen om haar heen maar daarbuiten kan ze heel arrogant overkomen. Zo wilt Olina helemaal niet overkomen, ze doet erg haar best om dit te voorkomen. Olina is heel humoristisch, ze is vaak de gene die het ijs breekt. Olina neemt graag de leiding want ze is heel perfectionistisch. Ze wilt alles goed doen. Olina is een muzikaal meisje. Ze zingt graag. Ook luistert ze veel muziek dat is echt iets waarmee ze tot rust komt. Olina komt van Hawaï en je kan haar dus vaak op het strand vinden. Wanneer ze niet meer bruin is wordt ze onrustig en wilt ze zo snel mogelijk de zon in. Olina is heel netjes. Ze wordt helemaal gek van rommel. Olina is een sociaal en populair meisje. Ze heeft veel vrienden en vriendinnen. Ze is een spontane meid en doet altijd gek. Ze is best aanwezig.
    Hobby's + werk: Olinas grootste hobby is natuurlijk zonnen en zwemmen. Als ze niet thuis is ligt ze op het strand. Ze luistert veel muziek en is heel creatief. Olina wist nooit goed wat ze wou worden dus ze is aan verschillende opleidingen begonnen (rechten, biologie, geneeskunde, tandheelkunde) maar ze heeft ze nooit afgemaakt. Pedro zei dat ze kleding moest ontwerpen want ze was heel creatief. Ze heeft daar een opleiding voor gevolgd en heeft nu een kleding en schoenenlijn over de hele wereld. Momenteel is ze bezig met de tassenlijn en probeert dit allemaal te promoten.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2011 - 11:04 ]


    You don't know what you got until is gone

    Naam:Luena Rose Marques
    Leeftijd:23 jaar
    Nationaliteit:Spaans/Catalaans
    WAG van:Gerard Piqué
    Uiterlijk:


    Luena is een meisje met lang blond haar. Ze heeft mooie blauw groeninge ogen die de accentueert met mascara en oogpotlood. Door haar lange wimpers lijken haar ogen nog mooier. Luena heeft mooie zacht roze lippen waardoor ze een nog sprekender gezicht krijgt. Ze heeft een mooi slank lichaam met mooie lange benen. Het liefst draagt ze rokjes met een fleurig shirtje of jurkjes. Luena loopt het liefst op ballerina's of slippers. Als ze 's avonds of in het weekend lekker met Gerard op de bank hangt draagt ze meestal een jogginsbroek met een oversized shirt van hem.
    Karakter:Luena is een lief en hardwerkend meisje die altijd voor anderen klaar staat. Ze is absoluut niet op haar mondje gevallen en heeft duidelijk een eigen menig die ze ook zeker met anderen deelt.Ze ziet er misschien wat arrogant uit maar dat is ze totaal niet. Luena kan goed opschieten met de andere WAG's van Barcelonaspelers. Ze spreken geregeld met elkaar af en doen dan leuke dingen. Luena weer wanneer ze Gerard met rust moet laten of wanneer hij haar juist wel nodig heeft. Ze staat altijd voor hem klaar en zorgt dat alles tot in de puntjes toe verzorgt en klaar is.
    Hobby's + werk:Luena houd heel erg veel van dansen. Dit doet ze al van kleins af aan en is er nog steeds veel mee bezig in haar vrij tijd. Luena is nu druk bezig met het leren van Spaanse dansen zodat ze dit jaar eindelijk eens kan mee dansen. Verder werkt Luena in de bloemenwinkel in het centrum. Hier is ze begonnen toen ze 16 jaar was.


    ~

    Naam: Eluana Rosa Exposito Banderas
    Leeftijd: 27
    Nationaliteit: Spaanse
    WAG van: David Villa
    Uiterlijk:


    Eluana is een meisje met enorm lang, mooi, slagend haar. Ze heeft mooie sprankelende grijze ogen die ze accentueert met donkere oogschaduw en oogpotlood. Eluana heeft mooie lange wimpers die haar ogen gelijk aan perfect maken. Hier is David helemaal gek op. Eluana heeft een mooi slank lichaam met slanke lange benen. Eluana heeft een mooie bruine huid net als een echte Spaanse. In de zomer loopt ze het liefst in jurkjes en rokjes en in de winter een lekkere dikke trui met een strakke jeans. 's avonds als ze lekker lui met Eluana op de bank hangt draagt ze een lekker zittende trainingsbroek met een oversized shirt van hem.
    Karakter: Eluana is een lieve, behulpzame meid, maar heeft ook een aggresieve en vurige kant. Als je bevoorbeeld haar, haar vrienden of haar geliefden iets aan doet, ga je te maken hebben met een hele andere Eluana dan haar vrienden kennen. Dan gaat ze soms uit woede met borden gaan gooien of gaat ze tegen dingen schoppen en slaan. Dan zou je haar best niet te snel onder ogen komen. De Eluana die haar vrienden kennen is een zeer grappige lieve meid, die wel altijd in is voor een feestje en overal het positieve inziet. Ze kan geen minuut stil zijn, of stil zitten. Eluana is een echte hectische, druk iemand. Ze moet altijd wel iets doet en stress besetndig is ze zeker niet. Als Eluana stress heeft blijf je beter uit haar buurt, want dan kunnen er woorden uit haar mond komen die ze zeker niet meent, maar ze kan gewoon niet tegen stress en gaat dan ook héél slecht presteren. Eluana straalt ook misschien zelfvertrouwen uit, maar het is totaal niet waar. In haar jeugd is Eluana vaak de grond ingeboord door pesters en haar zelfvertrouwen ligt onder 0, maar ze gaat zich voor iedereen en alles veel te hard opstellen tot de bom ontploft en dan blijf je wéér beter uit haar buurt. Soms kan Eluana ook best een grote mond hebben.
    Hobby's + werk: Eluana heeft geen specifiekee hobby's, aloewel ze wel een echt uitgaanders type is vind je haar nooit op de dansvloer. Zehangt altijd met de jongens aan de toog met bergen bier, zitten lullen over mensen in de club. Of gezellig met z'n alle op een terrasje in de zon zitten vind ze zeker geweldig. Ook is ze in het bezit van een Nikon waarmee ze alle momenten wil vast leggen, ze heeft hem zo ongeveer altijd bij zich. Eluana heeft in haar jeugd 13 jaar lang 14 uur in de week gedanst, maar is ongelukkig ten val gekomen en daardoor heeft ze zich zelf opgelegt nooit meer te dansen tot op haar openingsdans op haar trouw.
    Ze werkt in haar eigen kleding winkel, vol met de duurste merken. Ze verkoopt er ook tassen en alles voor de ultieme vrouw.


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John