pasfoto

Faelain

Laatst online: -

Evelien

Faelain is offline

Beyond

25

-

-

lijst““Maybe there were people who lived those lives. Maybe this girl was one of them. But what about the rest of us? What about the nobodies and the nothings, the invisible girls? We learn to hold our heads as if we wear crowns. We learn to wring magic from the ordinary. That was how you survived when you weren’t chosen, when there was no royal blood in your veins. When the world owed you nothing, you demanded something of it anyway.” ”

Reclame HIER.
Mijn oude usernames
Mijn schrijvers-ID“The heart is an arrow. It demands to aim true."

1 decennium geleden

1 week geleden

2 maanden 3 dagen

16757 [24 uur]

1

4

0

0

1

330

932

18896

2070

2899Gastenboek (2731)

 • Ringwraith

  Oehh daar ga ik eens naar kijken^^

  1 jaar geleden
 • Ringwraith

  Oké oké ik heb Crooked Kingdom uit en ben fan 0:)

  1 jaar geleden
 • Ringwraith

  Jaa, hij is nu een maandje uit. (:

  Ik ben bezig met een soort tijdreis-verhaal (eigenlijk al twee jaar, haha), daar heb ik nu zo'n 15K voor. Ik heb een lange schrijfdip gehad, dus het is weer even inkomen, maar ik ben wel heel enthousiast over het verhaal. Verder ben ik een ander idee nog aan het uitwerken, die wil ik een beetje ernaast doen omdat ik wel van de afwisseling hou. En ik werk met Leah (Laleah op Q) aan een jeugdboek, dus dat is ook superleuk. Dat wordt ons nano-project de volgende maand. (:

  En daarnaast heb ik nog een berg aan fanfics en spin-offs die ik probeer af te ronden. Ik schreef twee jaar geleden echt twee Q-hoofdstukken per dag dus ik kon al mijn verschillende verhalen heel goed managen, maar toen kreeg ik een writers block en een hele leuke RPG en heb ik al die verhalen een beetje verslonsd. Dus meeste lezers zijn nu weg, maar ik wil het wel allemaal afronden, het gaat alleen heel langzaam haha, maar het blijft wel knagen.

  Oh ja -- en dat zou ik nog bijna vergeten haha, ik ben mijn biker romance/thriller waarmee ik twee jaar geleden FOTY won aan het omschrijven tot een OP en die wil ik eind deze maand naar Hamley Books sturen. Ik had nooit echt overwogen om het uit te geven, maar toen ik zag dat ze de deuren openzetten voor thrillers/spannende verhalen dacht ik 'waarom ook niet' haha.

  Schrijf jij nog ergens aan? Ik herinner me iets met Russische folklore?

  1 jaar geleden
 • Ringwraith

  Haha ik was ook niet van plan om de Shadow and Bone boeken te gaan lezen, omdat ik die hoofdpersoon in de serie heel irritant vond (en haar tegenspelers ook xD). Ik ben nu op de eerste helft van Six of Crows. Vind 'm wel oké maar nog niet echt mindblowing.

  Met Leviathan is de blogtour net begonnen en so far so good, haha. Ben benieuwd, blijft toch spannend. (:

  1 jaar geleden
 • Ringwraith

  Ik ging eens kijken of jij ooit nog op Q kwam en hé leuke username, haha. Ik keek de serie laatst en ik vond hem echt tof (en ik ben echt weg van die Jesper. En Kaz eigenlijk ook. xD) Grappig om te zien dat we alsnog een beetje dezelfde smaak hebben, haha. Ik moet nodig die boeken eens lezen (ga ze meteen bestellen). ;p

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen