pasfoto

FCxUTRECHT

Laatst online: -

Kim

FCxUTRECHT is offline

Neverland.

27

Voetbal kijken ;D

-

lijst


__________________________________________________
Name: Kim

Age: 14 Year.

Birthday: 18 June.
__________________________________________________


-

1 decennium geleden

1 decennium geleden

1 weken 23 uur

2671 [24 uur]

0

2

4

0

0

7

590

783

519

58Gastenboek (4)

 • Repent

  Lieve lieve lezertjes (= Forever is a promise.) van me, ik kom jullie even wat mededelen. Jullie weten allemaal natuurlijk wat er overlaatst is gebeurd op Quizlet en ja, ik ben echt héél véél delen kwijt op Quizlet. Ik had de laatste tijd echt heel veel gepost, en dat weten jullie ook. Ik dank ook diegene die er zoveel reactie's hebben achtergelaten. En nu, moet natuurlijk dit gebeuren en beginnen we helemaal opnieuw. Dus, ik begin helemaal opnieuw. Er staan al ongeveer 150 delen er weer op maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Ik ga gewoon héél rap posten, dat beloof ik maar ik verwacht wel een beetje hulp van jullie en als jullie gewoon met een paar één reactietje achterlaten, kan ik weer verder. Zoveelste rapper alles er weer op staat, zoveelste rapper jullie weer nieuwe delen kunnen lezen. Het spijt me echt zo hard, maar het is mijn schuld niet. Ik wou dat ik een andere oplossing had, maar die heb ik helaas niet. Ik hoop dat dit rap voorbij is want ik nie wachten tot ik weer nieuwe delen kan posten. Nogmaals, i'm sorry guy's en sommige van jullie? Nu al bedankt voor de reactie's. xx ily'guys.

  1 decennium geleden
 • Repent

  Heej lieve lezertjes, ik kom jullie allemaal even melden dat ik weer volop bezig ben met het posten van deeltjes van de story ‘Ik wist dat het nooit meer goed ging komen.’ Ik wil jullie natuurlijk vragen of jullie hem nog altijd willen lezen en dan ook een ’abo’ nemen, moesten jullie dat nog niet hebben. Dat was het dan, klik hier en je kan meteen beginnen met verder lezen, dankjewel. Lotsoflove x RepentRepent.

  1 decennium geleden
 • Repent

  Heej lieve lezertjes, ik kom jullie allemaal even melden dat ik weer volop bezig ben met het posten van deeltjes van de story ’Forever is a promise’. Ik wil jullie natuurlijk vragen of jullie hem nog altijd willen lezen en dan ook een ’abo’ nemen, moesten jullie dat nog niet hebben. Dat was het dan, klik hier en je kan meteen beginnen met verder lezen, dankjewel. Lotsoflove x RepentRepent.

  1 decennium geleden
 • FCxUTRECHT

  ×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×
  Kim leest,
  Kim schrijft terug als dat nodig is,
  Kim verwijderd.
  Lieve Berichtjes ga ik in een Blog doen.

  ×-×-×-×-×-×-×-×-×-×-×

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen