pasfoto

MaddieRavens

Laatst online: -

-

MaddieRavens is offline

België

32

-

-

lijst
-

2 jaar geleden

8 maanden geleden

1 dagen 10 uur

520 [24 uur]

0

1

0

0

0

5

3

54

0

01 Creaties van MaddieRavens

Gastenboek (5)

 • Isolophilia

  Hoi,,
  Ik wilde even checken of jij had meegekregen dat ik Lane naar Brenn gestuurd had?
  Neem je tijd hoor met reageren maar misschien dat je het gemist had. xx

  1 jaar geleden
 • Maanschijn

  Hoi

  1 jaar geleden
 • Klaar

  Hoi! Ik heb wat voorstellen neergeschreven ivm de "Path to War" RPG. Als je betere ideeën hebt, zeg het ajb! Het is gewoon mijn middernacht-gedachtengang hier, dus het kan best zijn dat het op niet veel trekt.

  Noah & Margo
  Ik denk dat Noah en Margo wel overeen zouden komen! Margo zou wel eens goed kunnen lachen met zijn klungeligheid op vlak van vrouwen. Misschien dat ze bibmaatjes kunnen zijn (Margo zit niet vaak in de bib, maar als ze er zit, zit ze denk ik niet graag alleen) en ook best graag met elkaar optrekken?
  Noah & Eileen
  Ik denk dat Noah en Eileen ook best goed bevriend kunnen zijn! Eileen is ook behoorlijk intelligent (op een andere manier dan Noah, but still) en ik zie in haar ook wel iemand die graag experimentjes doet (vooral met Toverdranken en Kruidenkunde). Ik zie bij hen best een mooie vriendschap? Eileen is wel wat hautain en komt uit een Pure Blood supremacy-familie, maar zelf is ze dat niet echt. Ik denk dat hun interesse in experimenten wel dicht genoeg bij elkaar ligt, maar ik weet niet goed hoe Noah op Eileens karakter zou reageren tbh. Eileen zou hem sowieso wel mogen, denk ik.
  Madison & Margo
  Goh, ik denk niet dat hier veel meer uit zou voortkomen dan een gesprekje op de gang of in het klaslokaal tbh.
  Madison & Eileen
  Idem, eigenlijk. Eileen zou wel niet zomaar gesprekjes slaan op de gang, maar ik zie ook hier niet bijzonder veel uit die relatie voortkomen.

  2 jaar geleden
 • Aynur

  NOAH
  Noah & Jordyn :      Jordyn zal een van de dames zijn die hem aankijkt alsof hij een vreemd wezen is. Zelf zit ze nauwelijks met haar neus in de boeken. Ik zie haar hem wel plagende (goedbedoelde) opmerkingen geven en hem in zijn zijde prikken als ze hem geconcentreerd bezig ziet.
  Noah & Novalie :      Novalie legt behoorlijk veel nadruk op het sociaal-emotionele aspect in een groep. Kortom als ze ziet dat hij gepest wordt, zal ze altijd degene zijn die achteraf na een les bij hem komt kijken of alles goed gaat.
  Noah & Zoya :      Kijkt op hem neer. Misschien dat zij doorheeft hoe Noah naar Lorraine kijkt en zal er een bepaald soort blackmail bij komen kijken. Dat ze hem gebruikt voor bepaalde schoolgerelateerde zaken.

  MADISON
  Madison & Jordyn :      - Ik denk niet dat Jordyn en Madison veel met elkaar te maken zullen hebben, maar als jij een idee hebt, weet je me te vinden.
  Madison & Novalie :      Voor Novalie denk ik dat deze twee dames vrij weinig gemeen met elkaar hebben, behalve het feit dat ze in dezelfde afdeling zitten. Misschien dat Madison de beschermende eigenschap van Novalie naar boven haalt? Wanneer ze de angst in Madison haar ogen ziet staan, zal ze zeker opspringen met kalmerende thee aangevuld door kalmerende woorden. Ze is niet zo’n knuffelaar maar als blijkt dat Madison er een nodig heeft, zal Nova zeker voor haar klaarstaan.
  Madison & Zoya :      Zoya is heel goed in het bestuderen van mensen. Al lang geleden was het haar opgevallen dat Madison niet thuishoorde in de tovenaarswereld, maar ze zag er voorheen nooit het nut ervan in haar hierop te attenderen. Nu met de naderende tovenaarsoorlog, heeft Zoya terloops laten vallen dat Madison een Mudblood is en de angstige blik van Madison was alle bevestiging die ze nodig had. Deze wetenschap zal Zoya eventueel in kunnen zetten als ze iets van Madison nodig heeft.

  Nou, dit was de waslijst qua relatievoorstellen. Ik hoop dat je er iets mee kan, hehe XD

  2 jaar geleden
 • Aynur

  Ik heb met Novalie gepost! Doordat je 'goedemorgen' een beetje willekeurig in een drama stuk is gevallen, kon ik er niet al te veel mee hoewel Novalie normaal gesproken wel veel waarde hecht aan zo'n begroeting hehe. Ik hoop dat je er toch iets mee kan. ^^

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen