Vele van jullie lezen mijn story "Love the way you Lie - Tom Kaulitz."
Het is een psycholigische thriller met heel wat romantiek en drama.
Misschien vinden jullie het een beetje raar dat ik dit nu in mijn blog ga schrijven maar hier zit een hele goede reden achter.

Het is af en toe vreselijk moeilijk om een goed hoofdstuk te schrijven omdat het te maken heeft met de psyche van een mens. In dit geval met dat van Alexandra "Alex" Brightham. De juiste woorden vinden en het ook nog tot een goed geheel maken is niet altijd even makkelijk doordat ik niet al te veel wil blootleggen over het complot.
Over het algemeen ben ik tevreden over mijn verhaal, maar er zijn een aantal hoofdstukken die ik graag bij zou willen werken. (Niet nu maar als het verhaal tot zijn einde is gelopen.)

Anyway, omdat ik zelf af en toe heel gefrustreerd ben door dit verhaal, waar ik stiekem ook heel veel van ben gaan houden, heb ik besloten om deze blog bij te houden. Het is voor zowel mezelf als voor jullie. Ik kan hiet mijn frustratie van me afschrijven en jullie kunnen een beetje in mijn brein kijken en ervaren hoe ik zelf tegenver dit verhaal sta.
Ooit wil ik van dit verhaal een boek schrijven, of in ieder geval van met dit als onderwerp en daarom wil ik ook dat dit verhaal goed is.

Het leuke van deze blog is dat jullie hier reacties mogen plaatsen over jullie gedachten bij mijn verhaal, of over de dingen waar je aan denkt nadat je een hoofdstuk van me hebt gelezen. Ook mogen jullie reageren op de dingen die ik op mijn blog neertype of over wat er zoals verbeterd kan worden aan mijn verhaal. Jullie mogen me ook vragen stellen die ik dan zo goed mogelijk probeer te beantwoorden in een persoonlijk bericht.

Dank jullie wel voor het lezen van mijn verhaal, voor alle mooie reacties die ik van jullie krijg en de lichte verslavingen die jullie jegens mijn verhaal hebben ontwikkeld. Het betekend veel voor me en ik hoop dat jullie gebruik gaan maken van mijn blog!

xx Nikki

Reageer (5)

  • 20022010

    Hoi, na alle reactie's te lezen hebben kan ik weinig toevoegen bij de anderen hun reactie's. Buiten dit dan.
    Meid, je verhaal is goed, zelfs GEWELDIG! Ik denk dat alle lezers wel begrijpen dat het moeilijk is om zo'n fantastisch verhaal te schrijven, want zo iets zuig je niet op 1,2,3 uit je duim. Ik heb het zelfs moeilijk met dingen neer te pennen/typen, en dat van mij is nog niet zo half goed als de jou. Doe het ook rusig aan, op jou tempo. Wij kunnen heus wel wachten, dan ben je minder gefrustreerd. Neem gewoon je tijd en je niet op laten jagen door de andere!
    Tips heb ik niet voor jou, het is geweldig.
    I love youre story (:
    x

    1 decennium geleden
  • xMoshie

    Elke keer ben ik weer verbaasd over wat er gaat gebeuren in je verhaal. Het is tenminste een goed verhaal waar over nagedacht is en niet bestaat uit de gedachten van fans maar gewoon echt een goed verhaal. Ik snap dat het moeilijk te schrijven is omdat je waarschijnlijk niet uit ervaringen of dromen schrijft. Heb ik ook met mijn verhaal, ik kan me ook totaal niet inbeelden in mijn verhaal als het om ervaringen gaat. Maar het mooie ervan is dat je in zo'n verhaal totaal een eigen draai eraan kan geven.

    Tom word door de meesten hier nu gehaat in plaats van aanbid en ik leef echt mee met Alexandra mee.
    Het idee dat je iemand zo bedreigt om van je te houden vind ik eigenlijk geniaal. In de meeste verhaal vallen de meisjes meteen voor Tom en dat maakt het gewoon interessant en spannend om te lezen.

    Maak het jezelf niet al te moeilijk maar blijf doorgaan!

    1 decennium geleden
  • Eyka

    Heey! Ik had nét hetzelfde idee - i.v.m. een blog. Ik heb momenteel al een tumblr aangemaakt (serieus, dat is écht ingewikkeld), maar ik heb nog niet veel tijd gehad eraan te werken. Misschien doe ik hier ook een blog. Ik denk er nog over na, maar dan zou het voor mij eerder zijn over het herschrijven van mijn verhaal en ook alle frustraties.
    Want dat begrijp ik maar al te goed, frustraties. Willen schrijven, maar wat in je hoofd zit niet kunnen schrijven of gewoon geen zin hebben of weet ik veel wat. I feel the same.

    Maar terug naar dit hier. Ik vind het een goed idee, alvast voor jouw verhaal en het thema. Ik heb niet echt vragen of opmerkingen. Hoewel (oke, dat klinkt zeker niet goed?), het enige dat ik heb als opmerking zijn hier en daar d/t/dt-fouten. Maar als je ooit eens alles herleest, en je specifiek daarop richt, dan haal je die er denk ik uit? Ik weet niet of je er gewoon overleest of niet, maar ik zie zo'n dingen nu eenmaal.
    Wat ik je wel wil vragen is om mij even te laten weten wat je van m'n reacties vindt - over wat ik zeg qua pscyhologie. Je hoeft me natuurlijk je plot niet te gaan zeggen, dat verre van, maar gewoon, wat je van mijn meningen denkt - als je daar tijd/zin voor hebt.

    <3.

    1 decennium geleden
  • XhumAnLIENx

    Heey, ik heb nog nooit een blog gelezen bij iemand en daarom kostte het me ook wel degelijk 10 minuten om de knop (blog(1) terug te vinden op jou profiel..
    Okey, never mind, I'm talkin' shit.. Even naar jou verhaal en vraag naar enige tips ervoor... Het gaat als volgt:

    Ik heb voor jou echt geen tips want ik vind dat je prachtig werk levert. Alles wat je schrijft lijkt gewoon echt te kloppen en past perfect in het plaatje/beeld in mijn hoofd als ik het lees. Daarnaast is het echt geweldig dat je dit in een boekversie wil proppen, dat verdiend de storie wel. Bij mij heb je de verslaving ook opgewekt en als een storie dat kan is dat al heel wat! Ik lees namelijk buiten Quizlet niet erg veel. Na een paar bladzijden in een boek begint het al te vervelen, maar dit zou ik wel 10 keer opnieuw kunnen lezen en steeds weer verlangen om verder te lezen.
    Ik zou zeggen, ga door met geweldig schrijven want je bent talentvol^^ Redenen genoeg om jaloers op te zijn, echt serieus, you go writer!
    xx.

    1 decennium geleden
  • ClickClack

    Hee, ik zag dat staan of wij eens bij je blog wilden kijken, en ik dacht, ach waarmo ook niet. (Ik ben de eerste die reageert XD)
    Trouwens echt een supergoed idee om over dit onderwerp een boek te gaan schrijven want dit verhaal is echt zo geweldig. Het is echt heel mooi om te lezen hoe graag Tom Alex wil, maar dat niet goed kan uiten en daarom zo arrogant doet, en dat Alex, smoorverliefd als ze is, net zo eigenwijs terug kan doen. Je voelt de spanning tussen hen in de hele tijd door en dat maakt dat wij zo graag verder willen lezen.
    Ik heb tot nu toe nog helemaal geen tips ofzow voor deze story, maar als ik ze heb zal ik ze zeker geven!
    Ga zo door meid.
    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen