Ik heb de BTK app nu al een tijdje en heb er altijd veel lol aan gehad. Ook kijk ik altijd op tumblr voor meer info over een bepaalde post dat de tweeling plaatsen. Maar vandaag heb ik een aantal dingen gelezen waardoor ik heel erg teleur gesteld ben in sommige so called "Fans."



De Twins plaatsen foto's en filmpjes op de app, zodat wij weer iets van hen horen na al die tijd. Zij gunnen ons een kijkje in hun privé leven en dan gaan "fans" dit plaatsen. Waar halen zij het lef vandaan??? Dit stukje wat Óvi heeft geschreven is onbeschoft en helemaal nergens voor nodig! Voor de mensen die niet weten waar ik het over heb laat ik nog wat foto's zien en vertel er een uitleg bij.





Dit zijn een aantal foto's dat iemand via instagram heeft geplaatst. Het is vanuit de vriendenkring van Tom en Bill gemaakt. Nu dat deze foto's het internet heeft bereikt en fans het onder ogen hebben gekregen, is er een explosie aan geruchten en roddels ontstaan. Volgens deze fans werken Tom en Bill niet aan een nieuw album maar hebben ze alleen maar lol. Onzin!! Tom en Bill zijn twee volwassen mannen geworden die op dit moment druk bezig zijn met het produceren van nieuwe liedjes. Natuurlijk hebben ze ook wat lol maar kun je het hen kwalijk nemen? Ik bedoel na een lange schooldag of een lange werkdag ben je toch ook blij als je even kunt ontspannen? Tokio Hotel heeft zich een slag in de rondte gewerkt de afgelopen jaren. Maar daar wordt dan niet of nauwelijk naar gekeken. Nou ik kan jullie wel vertellen: HET ZIJN GEEN ROBOTS!!!!

Ook gaan mensen aan Bill vragen of hij eigenlijk wel op vrouwen valt. Dit vragen zij letterlijk op de app aan Bill zelf! Waarom zeggen "fans"
dit? Ik heb het woordje fans tussen aanhalingstekens gezet omdat ik me nu werkelijk afvraag of het uberhaupt wel fans zijn!

De tweeling heeft het ook allemaal gelezen natuurlijk en Tom heeft zelfs op een subtiele wijze laten merken dat hij teleurgesteld is in ons. Ook hier heb ik natuurlijk een afbeelding van.



Zie je hoe hij "aliens" zegt. Juist precies zoals ik het doe. Tussen aanhalingstekens! Ik weet zeker dat de tweeling zich nu af vraagt of wij eigenlijk wel zo'n leuke fandom zijn. Het zou me zelfs niets verbazen als ze de app sluiten.

Misschien reageer ik nu erg overdreven, maar ik ben altijd de persoon die er niets op zegt. Die er geen aandacht aan besteed en die de vrede wil bewaren maar deze berichten hebben mijn emmer doen overlopen.
Het gaat om de muziek en het gevoel dat je krijgt als je naar ze luistert. Ja ik geef toe dat ik ook verhalen over ze maak. (Vooral over Tom.) En dat ik ook wel eens fantaseer over het ontmoeten van ze en al die dingen, maar ik ben ook realistisch! Ik weet dat ik nooit Tom's hart zal veroveren hoe graag ik dat ook zou willen.

Mijn hele punt is, dat we met z'n alle weer een echt fandom moeten worden waar de jongens trots op kunnen zijn en niet constant aan hun hoofden moeten zeuren als we een foto zien, waar de mannen lol op hebben. Het spijt me zeer als ik nu mensen heb beledigd en kwaad op me zijn maar dit is mijn persoonlijke gevoel. Ik ben ook een fan, al jaren! Ik weet hoe het is op iemand te adoreren! Ik heb ook mijn kamer vol met posters hangen en ik vind ook dat we lang op hun nieuwe album moeten wachten maar ik ben wel zo'n fan dat gelooft dat de jongens, hard werken aan een nieuw album!

AUB lieve mensen, laten we weer een echte fandom worden! Laten we weer terug keren naar de tijden dat we uren over ze konden praten en dat het alleen maar goed was!

Reageer (11)

  • XhumAnLIENx

    WTF?? Ik lees altijd op BTK Tumblr omdat ik die Android dinges niet heb, Degen die zich 'fans' noemen en zo'n dingen speculeren....Fuck Off!!
    Waarom zouden hun geen lol en vrije tijd mogen hebben? Het zijn ook maar mensen zoals ons (die extreem knap zijn..:X)... Ik had echt geen idee, dat dit gebeurde op die App, ...
    En ik wacht gewoon trouw op dat nieuwe album als een echte Alien^^
    Geweldig dat je dit plaatste xx.

    humAnLIEN x

    1 decennium geleden
  • FansKaulitz

    jaa je hebt gelijk,

    maar meschien is het dat ze bijna geen tijd meer hebben :(

    1 decennium geleden
  • NevaSoft

    Je hebt groot gelijk!
    De laatste tijd gaat het er echt over. Of wel zijn sommige fans helemaal op hol aan het slaan, dat hun fan zijn niet meer gezond is.
    En als ze alleen maar kunnen commentaar geven moeten ze maar de app deleten. Als de mensen zo door gaan zullen ze stoppen met de app denk ik. En ik zou het hen zelfs niet kwalijk nemen ook al wou ik de app eigenlijk gaan downloaden. Maar ze mogen inderdaad ook vrije tijd nemen, ze moeten toch niet 24 op 24 & 7 op 7 in de studio zitten. Ik denk dat de jongens ook nog een leven willen hebben.

    & wat dat meisje zei over Bill ging er al helemaal over. Ik was echt kwaad. Bill heeft nu eenmaal een aparte stijl, so what. Hij is toch veel mannelijker als vroeger maar heeft nog zijn eigen stijl. Sommige mensen gaan echt te ver.

    Dus ik ben het helemaal eens.

    1 decennium geleden
  • ClickClack

    Helaas bestaan er altijd mensen die zo ver gaan met hun liefde voor iets, dat het een obsessie wordt, en nog meer dan dat. Dan gaan ze negatieve dingen doen om ook maar een klein beetje aandacht te krijgen. Gelukkig zijn wij er nog, en wat er ook gebeurd, wij zullen altijd van ze houden om wie ze zijn(H)

    1 decennium geleden
  • Matsumoto

    Ik vindt het inderdaad nogal triest en zwak als je jezelf een fan noemt en dan zulke dingen gaat plaatsen. They deserve better!
    Gelukkig zijn er nog mensen zoals jij die zichzelf echt een fan kunnen noemen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen