Wist je dat een goed gesprek tussen twee personen niet heel erg makkelijk is om te schrijven? Je moet bedenken waar ze het over hebben, Wat de persoon gaat zeggen en hoe de ander daar op gaat reageren. Zal de ene kwaad worden, of juist blij. En dan heb ik het nog niet eens over het psychologische gedeelte!

Zoals jullie gemerkt hebben, schrijf ik het gesprek ik korte gedeeltes. Mede omdat het anders een heel lang stuk gaat worden en persoonlijk denk ik ook dat het saai is om minstens 10 minuten een gesprek tussen twee personen te lezen. Alex heeft veel vragen aan Tom en ze moet er ook nog eens voor zorgen dat hij er op gaat antwoorden, op de goede manier. Het is niet de bedoeling dat hij ook nog een kwaad gaat worden, want dan heeft ze het verpest en kan ze de antwoorden op haar buik schrijven.

De 4 belangrijkste personen in mijn verhaal zijn: Tom, Bill, Alex en Anna. Speciaal voor jullie heb ik een korte onschrijving per persoon gemaakt. Ook heb ik foto's gezocht van hoe ik vind dat ze eruit zien. Natuurlijk is het aan jullie om ze zo ook zelf in te beelden aangezien jullie nu al een tijdje mijn verhaal lezen en er zelf een verbeelding bij maken.

Tom Kaulitz:
Tom is op het eerste gezicht een grove arrogante jongeman. De koning te rijk zeg maar. Hij is het gewend dat vrouwen zich aan zijn voeten werpen en daar maakt hij maar al te graag ge(mis)bruik van. Maar er schuilt veel meer in die jongen dan dat mensen op het eerste gezicht denken. Achter zijn arrogantie en botheid schuilt een jongeman die eigenlijk heel aardig en meegaand is. Voor zowel mensen als dieren zal hij alles doen wat hij kan. Het is zeker geen watje en dat wil hij ook graag laten merken. Hij is het type man met een grote bek en een heel klein hartje. Hij heeft de klappen van de zweep leren kennen in zijn leven en is daar psychisch niet helemaal te boven gekomen. Misschien is het ook daarom, dat hij zo vreselijk kwaad kan worden, vooral op Alex. Elke keer als hij haar ziet wordt hij kwaad en heeft zichzelf niet helemaal in de hand. Dit heeft allemaal met zijn jeugd te maken, maar dat zullen jullie nog wel merken in het verhaal!

Tom Kaulitz.



Bill Kaulitz:
Bill is een eerste klas babbelbox. Hij praat graag en heel veel. Hij is ook verlegen en wilt zich maar al te graag achter zijn broer verschuilen als de situatie daarom vraagt. Normaal gesproken vindt hij het heerlijk om in de middelpunt van de belangstelling te staan. Hij is ontzettend verlegen en meegaand met mensen en dieren. Bill heeft niet echt een duistere kant, maar mensen moeten niet aan zijn familie of vrienden komen want dan zal hij in staat zijn om zijn nagels uit te slaan. Ook hij heeft veel last gehad van zijn jeugd alleen heeft hij wel de kans gehad om het te verwerken. Zijn broer is zijn grote voorbeeld en zijn soulmate. Muziek schrijven en zingen zijn zijn grote hobbies en hij wil niets liever dan de liefde van zijn leven tegen komen.

Bill Kaulitz.



Alexandra, Alex, Brightham:
Wie Alex persoonlijk kent, weet dat ze een gecompliceert persoon is. Zij kan verlegen zijn, maar tegelijkertijd heeft ze veel temprament. Ze valt niet zomaar in een hokje te plaatsen, waardoor mensen niet meteen hoogte van haar kunnen krijgen. Ze laat niet zomaar over zich heen lopen en als iemand haar kwaad wil doen, zal ze er alles aan doen om terug te vechten. Tom is een raadsel voor haar die ze heel graag op wil lossen. Daardoor zal ze af en toe haar eigen belangen vergeten en alles op alles zetten om het de man naar zijn zin te maken. (Denk hierbij aan de vrijpartij in mijn verhaal.) Ze is eigenlijk nog nooit verliefd geweest en mannen hebben haar eigenlijk niet zoveel gedaan. Tot dat ze Tom tegen kwam. Ze is gek op de jongen maar ze wordt ook gek van de jongen. Alex is in veel dingen een weerspiegeling van mijn eigen karakter.

Alex Brightham.



Anna Steele:

Anna is beste vriendin van Alex, maar hun karaktereigenschappen zijn heel anders. Studeren, feesten, vriendinnen en mannen zijn haar favoriete bezigheden. Anna maakt zich vlug zorgen om dingen in haar leven en personen die haar dierbaar zijn. Zo op het eerste gezicht zul je het niet heel vlug zeggen, maar ze maakt zich wel degelijk heel veel zorgen om Alex. Ze ziet wat Tom met haar beste vriendin doet en daar wil ze eigenlijk een stokje voor steken. Tegelijkertijd ziet ze ook dat Alex gevoelens heeft voor Tom dus laat ze het maar zo. Wel is ze altijd bereid om haar vriendin te waarschuwen. Ze is bezorgd over de wereld en alles wat daar in leeft.

Anna Steele.



Hopelijk weten jullie nu wat meer over de personages en als jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat wel van jullie!

xx Nikki

Reageer (1)

  • Eyka

    Eerste reactie: Bill is een babbelbox. *lacht stiekem, aangezien ik nu niet luid kan lachen*
    Tweede, deftige reactie:
    Ik zag toevallig dat je 3 blogberichten had, terwijl je er naar mijn weten nog maar twee vermeld had in je verhaal, dus ik ging even kijken.
    Om eerlijk te zijn, een foto van de meisjes had ik niet nodig. Ik weet niet waarom, maar ik maak altijd een beeld ervan in mijn hoofd. Vreemd genoeg is dat voldoende voor mij. Misschien omdat ik dat gewoon ben van boeken.
    Verleden. Verleden. Dat ik daar nog niet méér bij stilgestaan had. Gosh. Een nieuw puzzelstukje om mee te spelen (dat klinkt ook weer raar, I'm aware of that). Ik had me soms al eens afgevraagd wat Tom tot Tom gemaakt had, maar ik had me altijd meer gefocust om het heden, op het feit dat zijn gevoelens voor Alex zo gecomliceerd zijn en dat hij het gewoon is dat hij vrouwen 'in z'n macht heeft'. Maar ik heb je mijn meningen al verteld over emotionele macht enzoverder. Doordat ik me daarop kon richten had ik die vraag weggewimpeld. Maar nu verklap je jezelf een héél klein beetje - maar wek je ook heel wat nieuwsgierigheid op hoor! Iets in zijn verleden heeft hem gevormd. Nu kan ik me ook gaan afvragen, heeft zijn verleden hem in het algemeen zo gevormd, of specifiek zijn 'visie' op vrouwen? Het zorgt alweer voor vragen.

    Wat je zegt. Een gesprek schrijven is niet makkelijk. Ik ben zelf al twee dagen bezig met het gesprek tussen Bill en Chaya. Hoe zorg je ervoor dat ze zeggen wat ze elk willen zeggen, dat hun gevoelens duidelijk worden ookal stemt dat niet volledig overeen met hun woorden. En vooral, hoe hoe schrijf je dat ja. Ik snap dat zoiets moeilijk is, hoewel jouw gesprek en mijn gesprek anders zijn van aard. Het blijft een harde klus.

    En nu ga ik doelloos wachten tot jij weer een nieuw stukje activeert. <3.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen