Wij moeten voor Economie een actualiteiten (kutwoord) presentatie houden.

Nu had een jongen uit mij klas het over dat ze criminelen willen chippen zodat ze op google earth kunnen zien waar hij/zij is(net zoon chip als dat een kat heeft). Maar ze willen dat ook bij mensen doen, oftewel de hele wereld. Ik denk, die mensen zijn niet goed in hun hoofd. Dan kan me ma precies kijken waar ik ben als ik hem weer eens ben gepeerd, waar is de betekenis van Privici (hoe schrijf je dat woord ? xD) gebleven.

Iemand James Bond Casino Royal gezien? James wordt daar ook gechipt alleen willen ze het in je nek doen. Nog steeds denk ik ze zijn gek, kan ik hem niet meer peeren s'nachts en zeggen tegen me pa datie droomt alsie binnen komt en dacht dat ik net niet in me bed lag (al iets van 3 x gebeurt). Als je iedereen maar gaat chippen krijg je ook veel meer aanslagen en gaan er weer mensen dood.

omdat de techlonogie zo snel gaat de laatste tijd is het over wat jaar normaal als je een USB aansluiting in je reet hebt en dan is er steeds minder natuurlijks en dan worden we levende robots en het aller ergste dan gaat de natuur er aan :'(

en dat is niet cool, natuur is the best

Black is the new Green

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Nee O_O dat mag niet! ik wil geen chip in me nek! O_O lol xD usb in je reet xD pijnlijk O_O
    idd nie cool!
    Save the nature! *houdt bordjes omhoog met een boom erop*

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen