Nou daar gaan we weer xD, maar het probleem is dat ik nu niet echt inspiratie heb dus ga ik het maar lekker even over subculturen hebben want dat is mijn favoriete discussie onderwerp :P

Waarom is het zo dat als je zwart draagt dat je meteen Goth(ic) bent of dat als je grote spijkerbroeken en vesten draagt ben je een Skater. Daar klopt toch geen zeik van. K bedoel er zijn meer subculturen.

Ik vind dat als je een Skinny draagt dan ben je of een Emo of een Scene en ben je dat niet dan ben je een loser want (ja daar is een want op) de Skinny is de Emo broek en opeens issie in, dat klopt gewoon NIET (als je hier een ander mening op heb plaats ff een reactie).

Waarom moet al onze (alternatiev mensjes) hun kleding en spullen nageaapt worden? Bijvoorbeeld: ik werd altijd uitgescholden omdat ik allstars en een sjaal droeg, kijk wie er nu allemaal mee lopen >.< En bij de Skinny is dat ook zo eerst word je uitgescholden omdat je er een draagt en dan draagt iedereen er een dat is zeik.

Op school word er mij altijd gevraagt of ik in de duivel geloof, mijn mening xD? Hoe ik denk over de wereld, aarde en god?? Ze zijn allemaal verneukt door alle gemische troep van tegewoordig. God, waarom mag er maar 1 god zijn? Bij de Celten hebben ze er tientallen en waarom moet ik er dan maar in 1 geloven?? Nou dan sluit ik me graag aan bij tientallen goden want die hebben ieder hun zegje over 1 betreffend onderdeel en die weten er dan ook veel meer van (hoop en denk ik) :P.

Of als ze vragen of ik aan hekserij doe. Ik? hard ja zeggen en zeggen dat als ze nu niet rennen ik een slak van ze maak (A).
Een x gebeurde mij iets heel moois. Ik zit in de bovenbouw maar een heel aantal vrienden van mij zitten nog in de onderbouw. Ik was vroeg uit en ging in de pauze bij de onderbouw. Daar kwamen de irritante kutkoters (oftewel klasgenoten van vrienden) om te vragen of ik Goth(ic) ben nou ja dan krijg je ongeveer het riedeltje hierboven, maar op de helf van mijn gesprek komt er een wesp aan vliegen en al die koters beginnen te krijsen en stappen naar achter. Ik sta daar zo rustig en open mijn handen (jeweet wel als je met je handen een boek moet nadoen? zo dus) en probeer naar die wesp te lopen. Komt dat beestje gewoon op mijn handen zitten. Iedereen opeens stil. En ik een beetje die koters uitdagen. "ben je bang voor een wespje""hij doet niks hoor, behalve als ik hyet vraag" nou gillen dat ze deden :P. En ik zeggen dat dat beestje weg moet vliegen gaatie ook weg. Geloof het of niet het gebeurde echt. Zoiets is me nog nooit eerder overkomen xD.

Het enige wat ik hiermee wil zeggen is dat ik me verveel en zit had om iets te schrijven. En voor de minder slimme onder ons, nee ik heb geen contact met het dierenrijk of wantdanook dit was gewoon stom toeval. Maar wel Cool toeval :Y)

Nou dat was hem dan weer Much fun met lezen (K) -xxx-

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen