I love you, but you don't love me and every day it hurts me when is see you.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/a2/ac/50/a2ac504b76284eba6984e18974298830.jpg




Ik en liefde:
Ik luister de hele tijd liedjes en denk terug aan de gene de gene die ik leuk vindt. Hij ziet mij niet staan. Ik vind dat echt balen. Sterker nog volgens mij mag hij me geen eens is. Ik vind dit echt heel erg balen. Elke keer als ik hem zie raak ik in paniek. Praat ik met hem ben ik vet zenuwachtig en ga ik stotteren. Als hij dicht in de buurt is en me ziet en ik ben met iemand dan ga ik helemaal stotteren tegen die gene en daarna ben ik stil.
Ik denk de hele tijd aan hem.
Liefde is voor een normaal mens een fijn gevoel, maar voor mij is het pijn. Vorig school jaar mocht hij me niet, maar toen zat ik nog bij hem in de klas. Nu niet meer. Toen deed het ook pijn, maar nu ik hem nog minder zie al zie ik hem best vaak nu nog doet het nog meer pijn. Ik krijg een pijn gevoel in mijn maag en als ik hem niet zie wordt ik helemaal gek. Ik vind hem zo leuk. Ik haat het dat ik hem zo enorm leuk vind, want hij mag me toch niet. En wie doe ik er mee pijn? Mezelf. Liefde is iets moois. Maar voor mij is het niet meer mooi. Voor mij is het pijn. Ik vind hem gewoon te leuk. En hoe minder ik bij hem ben hoe meer ik dat besef. Dat ik hem leuk vind is geen probleem, maar dat hij me niet echt mag is wel een probleem. Tenminste voor mij heel erg. Daardoor wordt ik gewoon ja. Ik krijg er een pijn gevoel van in mijn maag, maak me veel te druk om hem, zing de hele tijd liedjes. Die tekst die hier boven staat dat plaatje. Dat plaatje is helemaal wat ik dus voel en zo. Ik luister muziek en denk aan hem, ik lees oude teksten soms nog die we elkaar stuurde toen die aardig tegen me deed. Maar of dat echt aardig was weet ik effe niet. Ik maak mezelf helemaal gek door hem dus mensen: Probeer voorzichtig te zijn met op wie je verlieft wordt. Oke het klinkt heel raar mijn hele verhaal. En als jullie mij raar vinden prima, maar ik wil gewoon mijn verhaal doen. Dat mag toch? En je kiest niet op wie je verlieft wordt, maar probeer op te passen. Hij is aardig tegen me dan weer niet dan weer wel. En ik weet niet meer wanneer hij het nou meent.Het is heel gemeen richting hem dat ik het nu zeg sorry, maar door hem was ik dit bijna vergeten: Hey, i'm Fenne. This is who i really am nobody said you have to like it.


http://static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2012/04/Ask-Me-Why-I-Keep-On-Loving-You.jpg





Al deze teksten die meen ik oprecht.
Ik heb hier nog een liedje. Die gaat over liefde van Indiana Evans. Bij dit, maar ok bij nog veel meer liedjes denk ik aan die jongen.

[youtube][https://www.youtube.com/watch?v=0EcdgIRvQ7Q/youtube]







Ik hoop dat ik dingen kon zeggen. Het heeft geen nut voor jullie, maar ik heb het dan misschien wel kwijt. En in ieder geval weten jullie nu wel dat jongens echt of aardig zijn of niet of ja.

Reageer (2)

  • sylvieiscool8

    misschien moet je eens proberen om te gaan zitten, misschien ziet hij je wel zitten!

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    oke sorry mensen mijn eerste blog is kwa plaatjes en filmpjes er in zetten totaal mislukt

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen