Kijk boven bij de link, het is hoofdstuk 1000005. Ik al weken in de gaten aan het houden wanneer hoofdstuk 1000000 komt, mis ik die net met 5. N'awww. Huilen.. nee grapje.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (58)

  • Valeyne

    Julian gaat dood?! Finally al moet ik persoonlijk zijn kop eraf rukken met me puppypower!

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Hij pleegt zelfmoord nadat de directeur uiteindelijk toch Louis en Juliet geloofd, omdat nu iedereen hem haat en zijn thuissituatie ook heel slecht is. (Kortom, hij heeft niets of niemand meer) Hij zorgt ervoor dat het lijkt dat Juliet hem heeft vermoord, zodat ze de gevangenis in zou gaan. Dan zou hij haar leven namelijk heel erg verpesten, en het is een soort wraak op Louis en Juliet omdat het hun schuld is dat hij niemand meer heeft. ^^
    xxxx

    1 decennium geleden
  • Horibe

    Oke dan ga ik ook is een poging wagen.
    Ik hoop niet dat ik te laat ben !!

    Julian Pov.

    Langzaam liep ik door het park. Ik liet me vallen op een bankje en keek naar de vijver. Opeens oorde ik een zacht geritsel. Ik draaide me vliegensvlug om maar ik zag niemand. '' Wie is daar? '' Vroeg ik Zelfverzekerd wat ik dus nu echt niet was. Geen reactie. Het was vast de wind dacht ik bij mezelf. Ik keek weer naar de vijver waar allemaal eendjes zwommen. Ik taste met me hand naar me oog die nog blauw was van Louis vuist. Opeens hoor ik alweer geritsel en ik sta op. Me ogen volgen naar de bosjes waar het geluid vandaan kwam. Opeens kwamen er 2 jongens vandaan die ik maar al te goed kende.
    Jack en Black. '' Waar is ons geld ? '' Vraagt Black aan me. '' Ik heb het niet.'' Zeg ik zachtjes terwijl ik naar mijn super interessante schoenen kijk. '' Je heb het niet he?'' Zegt Jack. Ik knik even en kijk opzei. ''Black waar is het touw en de weekend tas?'' Vraagt Jack aan Black. '' Achter de bosjes Jack. '' - '' Haal het even.Dan krijg ik onder hand van onze lieve Julian alles wat hij heeft. '' Black knikt even en loopt richting de bosjes. '' Geef al het wiet en pillen dat je heb. '' Zegt Jack. Ik zoek haastig in me zakken en ik geef hem alles wat ik heb. Black kom terug met een weekend tas en touw. Hij gaat achter me staan en bind me polsen aan elkaar vast en daarna vervolgens me enkels. Hij geeft me een trap in me rug en ik val daardoor in de weekend tas. Hij propt me erin en ze grijnzen nog even voordat ze hem dicht ritsen. '' Het was een genoegen om je gekend te hebben Julian.'' Zegt Black nog even en ik voel hoe ik op getild word. Na een paar seconden in de lucht te hebben gevlogen voel ik het koude water tegen me huid aankomen. Ik sluit mijn ogen als ik het water tegen me mond voel kletsen. En dat was de wereld

    Juliet pov volgende dag :

    Ik loop samen met Louis door het park. Nou ja we zoenen meer. We gaan zitten op een bankje bij de vijver en kijken even naar de vijver. Opeens zie ik hier aan de kant iets rood drijven. '' Louis wat is dat? '' Vraag ik aan hem. '' Geen idee maar daar komen we gauw genoeg achter. '' Hij loopt naar de kant en trekt de weekend tas uit het water. Hij ritst de tas open en een groote gil verlaat mijn mond. Daar ligt Julian morsdood

    Oke slechte stuk ooit geschreven maar nou ja XD

    1 decennium geleden
  • Love5sos

    (hoop dat ik niet te laat ben!)

    Julian pov.

    Grijnsend loop ik naar mijn kluisje, mijn plan werkt perfect! Voorzichtig voel ik aan mijn blauwe oog, louis gaat hier voor boeten, hier komt hij niet zomaar mee weg. Op mijn kluisje zit een briefje geplakt, en nieuwsgierig haal ik hem er af.
    julian, kom alsjeblieft naar mijn huis, we moeten praten. Dit kan zo niet meer.
    Juliet.


    mijn grijns word breder, nu gaat ze me waarschijnlijk smeken om haar met rust te laten. Fluitend smijt ik mijn kluisje dicht, en loop ik naar buiten. Ik loop in een stille, verlaten straat, en een angstig voorgevoel bekruipt me. Achter me hoor ik een auto brommen, en ik loop wat sneller. Ik hoor verschillende geluiden, en draai me om. Tien meter van me af, staat een grote, zwarte truck, met geblindeerde ramen. Ik slik, en wil me net omdraaien als ik de auto met grote snelheid op me af zie komen. Ik rennen, gillen, maar ik blijf angstig staan. Ik hoor een klap, voel onverklaarbare pijn, en bloed. Veel bloed. Ik kreun, en hoor iemand uitstappen. "is het gelukt?" vraagt een meisjes stem. Een jongens stem antwoord. "het is gelukt. We zijn veilig."

    ben heeeeeel benieuwd hoe het afloopt!
    Xx

    1 decennium geleden
  • 5SOStories

    Woah wacht even,
    Julian gaat dood?!

    GO LOUIS.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen