Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (21)

  • Gunderson

    ZE MOET VERTELLEN DAT HIJ HET WAS!
    HOE DA FUQ KON HIJ DIT DOEN!?

    8 jaar geleden
  • Harmony95

    Een tip. In ziekenhuizen kunnen ramen nooit open

    1 decennium geleden
  • ElsaSherlock

    harry

    1 decennium geleden
  • MusicXGuitar

    OMG! HIER KOMT EEN LANGE REACTIE!:

    Ik bedenk me net dat ze waarschijnlijk geen eten heeft gehad...
    Harry is echt zooooo nou ja wie ben ik om daar over teoordelen?
    Ik haat het om als Directioner deze jongens zo stom meetemaken. Ehm. Ik ben echt slecht in lange reacties :$. Hoe dan ook. Niall wil jij alsjeblieft lief zijn en Emma redden? En dan kom ik in het verhaal super zuster ^_^ en red Emma van de wonden door haar op magischewijzen te helen! Niall wordt verliefd op mij en ze leven nog lang en gelukkig! EINDE!

    oh wacht dit verhaal gaat over Emma:X.

    Tjaaa :$. Ik ben benieuwd of deze reactie oang genoeg was. In iedergeval niet zinvol :X...

    Had ik trouwens al verteld hoe slecht ik ben in lange reacties? Nou ja in iedergeval als ik Harry nu zou ontmoeten zou ik hem verrotslaan en uitschelden. Die zit bitch! :X hoe kan ik dat gezegt hebben? Wie kan er nou iemand slaan met zulke schattige krulletjes? En ik zou de rest ookniet slaan hoor! Niall met zijn zwijmel ogen. Liam met zijn oieve glimlach Louis en zijn schattige blik en Zayn de romantische 'badboy' *zwijmel kwijl kwijl* oh sorry dit moest een reactie worden voor jou verhaal en waar eindig ik? Bij een kwijl partij! :X. Ik ben benieuwd hoe ik eindig in deze wereld. Als een doeloze kwijler die rare reacties neerzet? xD. Nou ja ik stop maar toodles x

    1 decennium geleden
  • agirlx

    vieze leugenaar Harry!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen