Ze belooft Kim verbetering, maar zegt dat Wendy daar ook wel aan mee mag werken.

‘Ik zal mijn best doen,’ zei Romy, ‘als zij belooft dat ook te doen. Als ze die valse opmerkingen achterwege laat.’
‘Wat voor valse opmerkingen?’
‘Me op mijn kleding wijzen… Vragen of ik een vriend heb terwijl ze wéét dat ik die niet heb, gewoon om me even te laten zien dat zij die wel heeft…’
‘Oh Rómy, wat ben je toch dramatisch!’ Kim rolde met haar ogen. ‘Oké. Ik zal ook met Wendy praten. Ga je dan lief zijn en vriendjes worden met Wendy?’ Ze kneep Romy even in haar wang toen ze knikte en er verscheen een brede grijns op haar gezicht. ‘Mooi. Ga je me dan nu vertellen wat de grote verrassing van de avond is?’

Toen ze de kroeg in waren gelopen, bleken Joeri en zijn vrienden er al te zijn. Joeri, die verkleed was als gespierde prins, schoot direct in de lach toen hij Kim zag binnenkomen en ook Kim lag helemaal dubbel toen ze haar verloofde zag, in zijn prinsenpak. Romy had een paar foto’s gemaakt van het moment waarop ze binnen kwamen en zat aan de bar met haar camera om de foto’s nog eens te bekijken.
‘Zijn ze mooi gelukt?’ Joeri’s beste vriend Cas bleek over haar schouder mee te kijken. Romy slaakte een geschrokken gilletje en herstelde zich direct door het bandje van de camera van haar pols te halen en de camera aan Cas te geven.
‘Oordeel zelf!’
Cas bekeek een paar foto’s en Romy kon aan zijn gezicht zien dat hij zich amuseerde. Hij schoot in de lach bij het zien van het shot van Romy toen ze Joeri zag. Daarna gleed zijn blik van de camera af; toen Romy die blik volgde, zag hij dat Cas keek naar hoe Joeri en Kim met z'n tweeën op de dansvloer stonden te dansen. Ze hadden alleen maar oog voor elkaar en het zag er ontzettend schattig uit.
‘Snowwhite and her prince,’ glimlachte Romy.
‘Dan zijn wij zeker de zeven dwergen.’ Cas grinnikte en gaf de camera terug aan Romy.
Vanuit haar ooghoeken zag ze dat Wendy naar hen loerde. Romy wendde snel haar blik af. Ze was nooit écht verliefd geweest op Cas, maar ze had hem wel altijd een heel leuke jongen gevonden en het stak haar dat hij voor Wendy gekozen had. Niet dat hij haar had moeten kiezen… maar niet Wendy. Ze begreep nog steeds niet wat zoveel mensen in haar zagen, ook al had ze Kim nu beloofd om meer sympathie voor haar op te brengen.
In ieder geval tot de bruiloft.
‘De twaalf dwergen zul je bedoelen,’ grapte Romy. Direct toen ze het gezegd had, had ze er alweer spijt van, want het was echt een stomme grap. Sterker nog, het wás helemaal geen grap.
Cas lachte toch om haar en pakte toen haar hand. Ze voelde hoe ze verstijfde en kon even alleen maar naar zijn hand staren, die de hare vasthield. Toen ze weer opkeek, keek ze recht in zijn verbaasde en vragende gezicht, en besefte ze dat ze zijn vraag gemist had.
‘Sorry. Ik verstond je niet.’ Haar stem klonk een beetje schor en droog en sloeg halverwege de zin over.
‘Ik vroeg of je wilde dansen, als de twee getuigen.’ Hij schoot in de lach. ‘Maar zo te horen kan je wel een drankje gebruiken.’

Klik hier voor de poll!

Optie 1.      Natuurlijk wil ze dansen!
Optie 2.      Ze wil graag dansen, maar wijst het toch af, omdat ze Kim beloofd heeft
                  Wendy niet te sarren, en loopt ergens anders heen.
Optie 3.      Ze mompelt dat ze wel een drankje wil en probeert snel van het onderwerp af te stappen.

Reageer (15)

  • HONDJExLIEF

    1!DHU!

    9 jaar geleden
  • SupermassiveFan

    1

    9 jaar geleden
  • Florets

    1 :D

    9 jaar geleden
  • Miesmuizer

    1!

    9 jaar geleden
  • DontDropp

    Bad ass Zoë wil weer dat ze Wendy gaat sarren. Ik kan het gewoon niet laten! Het is zo leuk om Wendy's arrogante face haar glimlach af te slaan

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen