Foto bij Daan de Bruijn


Naam: Daan de Bruijn
Leeftijd: 20 jaar {22 februari}
Karakter: Daan is een vrolijke en grappige jongen. Zo zal hij snel het ijs breken of een poging doen tot. Doordat Daan altijd vrolijk is, is hij altijd heel populair op school geweest. Hij ziet overal het positieve van in, zelfs als iedereen de moed al op heeft gegeven. Verder is Daan totaal geen serieus persoon, maar als je bij hem je hart wilt luchten, luistert hij als de beste. Daan is een trouwe vriend die jou niet snel vergeet. Hij is veel te naïef, hij vertrouwt mensen veel te snel en dat kan soms tot nare gevolgen lijden.
Hij heeft een hekel aan kleffe stelletjes en die vermijdt hij dan ook. Daan is nooit op zoek naar een vriendin, hij gelooft dat hij haar gewoon tegenkomt. Waarom zou je op zoek gaan? Dan lukt het volgens hem toch niet.
Familie: Hij is opgegroeid bij zijn ouders en zusje, Julia.
Overig: Daan drumt als sinds zijn zesde en heeft altijd drumsticks bij.
Uiterlijk/foto: Daan heeft donkerblond/bruin haar, dat lichtjes krult. Hij heeft vrolijke smagraad groene ogen en als hij lacht heeft hij schattige kuiltjes in zijn wangen. Hij draagt bijna altijd een bandana, dat vindt hij cool. Meestal heeft hij een spijkerbroek aan met een shirt met een leuke opdruk erop.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen