Meraioth is een genezer die door middel van zijn beschermende magie niet alleen wonden kan genezen maar ook kan voorkomen. Hij is getraind in het behandelen van wonden met zowel magie als gewonere middelen en is buitengewoon begaafd in het combineren van deze twee methodes.

Meraioth is ook een goede spreker en weet goed zijn weg te vinden buiten de stad. Vechten is echter zijn grootste zwakte

Naam: Meraioth Aethul
Ras: Dwerg
Kleur: Paars

Feats:
Getrainde magiër
Specialiteit: Genezing
Getrainde dokter
Training net afgerond; onervaren

Awesomeness: 5

Skills

Vechten: 0 (-2 op vechten, dwerg)
- Schieten....................... -2
- Handwapens.................. -2
- Gooien............................ -2
- Ongewapend vechten..... -2

Kennis: 2
- Rijden …......... 2
- Beveiliging ….. 2
- Wetenschap...... 2
- Verhalenkennis.... 0 (-2 vanwege specialisatie)

Overleving: 6
- Spraak …........ 6
- Sluipen …....... 6
- Natuurkennis .. 6
- Eerste hulp...... 6
- Geneeskunde .. 6

Magie: 4 (+2 op magie, dwerg)
- Oorlogsmagie... 2 (-4 specialisatie genezing)
- Creatie.............. 2 (-4 specialisatie genezing)
- Genezing.......... 10 (+2 specialiatie. +2 specialisatie genezing, -2 voor Verhalenkennis)
- Protectie …..... 6 (+2 specialisatie genezing)
- Illusie............... 2 (-4 specialisatie genezing)
- Animatie............ 2 (-4 specialisatie genezing)

Attributen: (45 punten in totaal)
Strength.......... 4
Perception....... 5
Endurance....... 4
Charisma......... 6
Intelligence...... 7
Agility.............. 5
Luck................. 7
Magie............... 7

HP: 9/9 (5+4 Endurance)
Dodge: 5
Leeftijd: 22
Geslacht: Mannelijk
Uiterlijk: Kort, zwart haar; linkeroog donkerbruin, rechteroog paars gekleurd. (Zie achtergrond) Ongeveer 1.20 m lang, licht langwerpig gezicht.
Achtergrond: Meraioth groeide op in één van de ondergrondse steden van de Dwergen. Zijn vader was een dokter, zijn moeder werkte in een kleding fabriek. Toen Meraioth acht jaar oud was, kwam zijn vader om bij een ongeluk. Hij was met nieuwe manieren van magier en geneeskunde aan het experimenteren, toen dit fout ging. Meraioth was in dezelfde kamer op dat moment, bezig met het huiswerk wat zijn vader hem gaf. Het enige wat hij heeft overgehouden aan de explosie van magie en geneesmiddeltjes, is een paarse kleur in de iris van zijn rechteroog.
Meraioth's moeder begon meer te werken en hij zag haar nog maar nauwelijks. Toen hij twaalf was, vond hij weer een dokter om bij in de leer te gaan, genaamd Geggan Korumek. Hij is nu twee maanden geleden daar weg gegaan, en zit sinds toen bij het leger als dokter. Hij gebruikt magie en gewone eerstehulp/genezing.
Uitrusting: één paar oude reiskleding, (Gekregen van moeder) één werkuitrusting bestaande uit een stoffen broek en een witte jas. (Gekregen van Greggan Korumek) één tas met vijf verschillende geneesmiddeltjes in flesjes, zeven verbanden en verschillende instrumenten zoals een schaar, mes, en een groot aantal andere gereedschappen.
Trait:
Dubbele behandeling: Meraioth is getraind in het genezen van wezens met en zonder behulp van magie, en is buitengewoon vaardig in het combineren van de twee genezingsmethodes.
Meraioth mag Eerste hulp en genezing tegelijk gebruiken. Dit versterkt zijn vermogen om verwondingen te behandelen en voorkomt een groot deel van eventuele medische fouten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen