Een machtige oorlogstovenares gespecialiseerd in Schaduwmagie, een duister lijkende vorm van magie die door menigeen gevreesd word, maar die net als iedere andere vorm van magie slechts zo kwaadaardig is als de gebruiker. Wat in dit geval inhoudt dat de vooroordelen toch aardig kloppen.

In tegenstelling tot sommige oorlogsmagiërs is Aeryn uitsluitend getraind in het gebruik van haar magie. In situaties waar haar magie niet de oplossing biedt, zal zij de oplossing moeten vinden door spreken of sluipen.

Naam: Aeryn Haesirrityn
Ras: Mens
Kleur: Groen

Feats:
Magiër: Getraind in het gebruiken van magie, mag magie gebruiken
Oorlogstovenares: Gespecialiseerd in oorlogsmagie, Oorlogsmagie +2 Creatie/genezing/illusie -4
Mag licht pantser dragen en magie gebruiken
Schaduwmeesteres: +2 op Schaduwmagie, -2 op andere magie
Mens: +2 resistentie magische effecten

Awesomeness: 5

Skills

Vechten: 0
-Schieten...…..................0
-Handwapens..................0
-gooien............................0
-ongewapend vechten.....0

Kennis: 2
-Rijden ….........2
-beveiliging …..0 (-2, protectie)
-wetenschap......2
-verhalenkennis. 2

Overleving: 4
-spraak …........6 (+2, mens)
-sluipen ….......6 (+2, mens)
-natuurkennis ..4
-eerste hulp......4
-geneeskunde ..2 (-2, protectie)

Magie: 6 (+2 indien gebruik wordt gemaakt van schaduwmagie. -2 indien dit niet gebruikt wordt)
oorlogsmagie...10 (+2 oorlogsmagiër, +2 specialisatie)
-creatie..............2 (-4 oorlogsmagiër)
-genezing..........2 (-4 oorlogsmagiër)
-protectie ….....8 (+2 specialisatie)
-illusie...............2 (-4 oorlogsmagiër)

Attributen: (45 punten in totaal)
Strength..........3
Perception.......6
Endurance.......6
Charisma......... 7
Intelligence......6
Agility..............5
Luck.................4
Magie...............8

HP: 11 (5+6 endurance)
Dodge: 6

Leeftijd: 27
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk: Donkerbruin haar, tot de onderkant van haar schouderbladen. Het heeft een lichte slag. Haar ogen zijn een mengeling van verschillende tinten groen, maar over het algemeen zijn ze vrij fel. Als ze je een dodelijke blik toewerpt, dan moet je wel even slikken. Ze kan zelfs de grootste man twee keer na laten denken over de grens overschrijden. Ze is rond de 1.74, niet erg lang, niet erg klein. Ze is vrij tenger en ze ziet er dan ook totaal niet uit als iemand die op zichzelf kan overleven. Wat niet het geval is.
Achtergrond: Aeryn is opgegroeid op een boerderij, in een groot gezin. Ze is het vierde kind, uit een gezin van negen personen. Ze heeft twee oudere broer, een oudere zus en nog drie jongere broer en één jongere zus.
      Haar jeugd was normaal en zonder problemen. Er is nooit iets significants gebeurd. Haar ouders waren zorgzaam en liefdevol, ondanks de vele kinderen die ze hadden, en naast vele ruzies met haar broers en zussen, zijn er nooit conflicten geweest. Ze hielp mee op de boerderij, net als iedereen, en elke dag was gewoon vastgelegd.
      Ze is altijd een ietwat apart meisje geweest. Tijdens ruzies met haar broers en zussen gebruikte ze altijd hun geheimen om ze het zwijgen op te leggen of kreeg het voor elkaar hun zwaktes tegen hun te gebruiken. Werkte dat niet, dan kon het nog wel eens tot een vechtpartij leiden, één die Aeryn begon. Ze heeft nooit veel om haar familie gegeven, ze waren er en ze moest er maar mee leven. Dat was waar het voor haar bij bleef.
      Toen ze er achter kwam dat ze magie bezat (ze was 7), was de beslissing simpel voor haar. Haar ouders wilden haar gewoon thuis houden, het feit dat ze een aanleg voor magie heeft vergeten en er niet meer over praten, maar zij zag het anders. Midden in de nacht is ze het huis uitgelopen en heeft nooit meer omgekeken, noch haar beslissing in twijfel getrokken.
      De jaren daarna heeft ze voornamelijk besteed aan het leren gebruiken van magie en dit te polijsten. Al snel kreeg ze een voorkeur voor schaduwen en besloot zich hier in te specialiseren. Dit is dan ook waar ze het meeste waarde aan hecht en wat comfortabel voor haar is om te gebruiken.
Toen ze klaar was met haar opleiding, kreeg ze een ring, waarin haar specialisatie gegraveerd stond. Dit is waarschijnlijk het enige persoonlijke bezit waar ze enige waarde aan hecht. Ze is uitermate trots op het feit dat ze een warmage is en schaduwmagie gebruikt.
Uitrusting: Zwart, leren pantser dat vormaansluitend is. Het is simpel en het zorgt er voor dat ze in haar schaduwen op zou kunnen gaan, mocht die nood hoog zijn. Daarnaast draagt ze een zilveren ketting met een gegraveerde ring om haar nek. Deze zit meestal onder haar pantser. Ze draagt geen wapens, op een dolk in haar laars verstopt, mocht ze ooit zonder magie komen te zitten of wat dan ook, maar ze kan hem nauwelijks gebruiken.
Ze gebruikt geen staf, ze is sowieso barslecht in zo’n ding gebruiken. De kans is groter dat ze anderen er mee zou meppen, dan hem daadwerkelijk gebruiken voor magie. Ze prefereert haar eigen handen voor controle of puur en alleen haar geest. Dit zorgt er voor, dat haar magie ook vrij chaotisch is op momenten, she does not even give a fuck. Casualties because of her magic happen, not her problem.
-leren pantser (DR 2)
-dolk (1d6-4 imp, 1d6-5 cut, -1 parry)
Trait: Persoonlijke eigenschap: Meesteres de schaduwen: Aeryn is gespecialiseerd in het aanroepen van schaduwen en doet dit onbewust altijd heel licthjes. De schaduwen verbergen haar in de duisternis. De schaduwen zijn ook angstaanjagend voor de meesten, die schaduwmagie associeren met dood en verderf.
Aeryn is moeilijker te zien in een donkere omgeving en het is makkelijker voor haar om andere mensen te intimideren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen