Naam: Nathaniel Carter (bijnaam; Nate)
Ras: Mens
Kleur:

Feats:
-Kan erg goed omgaan met een zwaart
-Goed in stelen

Awesomeness: 5

Skills

Vechten: 6
-Schieten...…..................6
-Handwapens..................8 (+2)
-gooien............................4 (+2)
-ongewapend vechten.....6

Kennis: 4
-Rijden ….........6 (+2)
-beveiliging …..4
-wetenschap......2 (-2)
-verhalenkennis. 4

Overleving: 2
-spraak …........4 (+2)
-sluipen ….......2
-natuurkennis ..2
-eerste hulp......2
-geneeskunde ..2

Attributen: (45 punten in totaal)
Strength..........7
Perception.......4
Endurance.......7
Charisma.........6
Intelligence......7
Agility..............8
Luck.................3
Magie...............3

HP: 12/12

Leeftijd: 20
Geslacht: mannelijk
Uiterlijk: Nathaniel heeft felle groene ogen die op het ene moment er fel lijken uit lijken te zien maar op het andere moment lijkt het alsof hij gewone groene ogen heeft. Dit hangt van zijn stemming af en de mensen die hem langer kennen zullen aan zijn ogen kunnen zien of hem iets dwars zit of hoe hij zich verder voelt. Hij is ongeveer 1.76 lang en heeft donker zwart haar. Zijn huid is niet bruin, maar wel licht getint.
Achtergrond: Nathaniel is een vrij nuchter persoon. Hij geloofd mensen niet zomaar doordat hij te maken heeft met leugenaars en bedriegers en hij nu wel beter weet. Hij vertrouwd iemand pas echt als diegene zijn vertrouwen heeft gewonnen. Het is echter niet zo dat hij niet open staat voor nieuwe mensen, integendeel, hij wil graag veel reizen en zo veel mogelijk verschillende wezens tegenkomen. Hij heeft in zijn jeugd zich niet altijd kind kunnen voelen door de ruzies die zijn vader en moeder hadden. Als oudste moest hij vaak voor zijn zusje zorgen. Omdat zijn thuissituatie niet bepaald optimaal was ging hij vaak naar het bos, om te ontspannen. Hier was een oude vervallen boerderij waar wat paarden stonden. Het bleek als manege te functioneren en hij kreeg het voor elkaar om zijn ouders te overtuigen om hem op rijles te zetten. Vaak maakte hij ritten op zijn favoriete paard, Snowflake, in het bos. Zijn vader en moeder scheidden toen hij nog jong was, en hij kan zich nu nog maar weinig van zijn vader herinneren. Hij had een betere band met zijn moeder, maar deze is 2 jaar geleden gestorven en die herennering komt nog vers naar boven op sommige momenten. Doordat hij veel reist, ziet hij de rest van zijn familie weinig. Hij heeft een jonger zusje, die bij zijn oom en tante woont. Hij is wel erg op zijn zusje gesteld, omdat dat voor hem de enige echte familie is die hij nog heeft.
Uitrusting:
-Versterkt leren pantser (DR 3)
-Cavalrie zwaard (1d+1 imp, 1d6+4 cut)
-licht schild (+1 verdediging)
-kleding waarmee hij zich soepel en snel kan voortbewegen (denk aan een simpele zwarte broek die goed rekbaar is ofzo..)
Trait: Boeienkoning: Nathaniel kan zonder gereedschap sloten openbreken (als hij wel gereedschap heeft krijgt hij een +2 bonus)
Als Nathaniel geboeid is, vastgehouden wordt of op welke andere manier dan ook belemmerd is in zijn beweging mag hij ten kostte van 1 actie ontsnappen)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen