Naam: Emiras Thaolon
Ras: Thanatos
Kleur: Blauw

Feats:
Wilde vechter
Ervaren zwaardvechter
Ervaren in hand tot handgevechten
Clanloos

Awesomeness: 5

Skills 6, 4 ,2

Vechten: 6
-Schieten...….................. 4 (-2)
-Handwapens.................. 8 (+2)
-gooien............................ 6
-ongewapend vechten..... 8 (+2)

Kennis: 2
-Rijden …......... 2
-beveiliging ….. 2
-wetenschap...... 2
-verhalenkennis. 2

Overleving: 4
-spraak …........ 4
-sluipen …....... 4
-natuurkennis .. 4
-eerste hulp......4
-geneeskunde .. 2 (-2)


Attributen: (45 punten in totaal)
Strength.......... 8
Perception....... 5
Endurance....... 8
Charisma......... 4
Intelligence...... 9
Agility.............. 6
Luck................. 2
Magie............... 3

HP: 13/13

Dodge: 6

Leeftijd: 5
Geslacht: Man
Uiterlijk: Emiras is een breed gespierde Thanatos. Hij is zo rond de twee meter lang, al oogt hij korter aangezien hij wat gebogen loopt. Hij lijkt eigenlijk op een grote zwarte wolf, die rechtop staat. Zijn rechteroor hangt wat scheef, aangezien hij daar ooit een zwaard doorheen heeft gehad. Zijn ogen zijn net als die van wolven, amberkleurige ogen met een kleine zwarte pupil. Zijn hele gezicht lijkt verder op die van een grote wolf, volledig bedekt met ruwe zwarte haren en een spitse neus. Emiras is nog vrij jong, maar is al enorm gespierd. Vanachter zijn rug pronkt een prachtige volle zwarte staart. Zijn handen en voeten zijn grote klauwen en hier zit ook vooral zijn kracht. Vooral zijn benen en armen zitten onder vele littekens van het vechten. Hij heeft er ook nog een litteken zitten, vlak naast zijn oog. Op zijn rug is hij één keer zo hard geraakt, dat het haar op die plek nog steeds niet is teruggegroeid, een enorm litteken dus op zijn rechterschouder.
Achtergrond: Emiras groeide op bij zijn vader, zijn moeder was al snel overleden na zijn geboorte. Zijn vader was reizende en demonenjager, waardoor Emiras het vak al snel leerde. Het zat in zijn bloed. Zijn vader leerde hem alle trucjes, die hij in zijn korte leven had aangeleerd. Emiras pikte alles heel snel op, want toen hij 2 jaar oud was, was hij al een volleerd demonenjager. Hij kon vechten met handwapens, maar met de blote vuist was ook geen probleem. Zijn vader overleed, toen hij 4 jaar oud was. Sindsdien reist Emiras alleen, op zoek naar demonen om het werk van zijn vader voort te zetten.
Uitrusting: Een gekromd lang zwaard en een mes, beiden gemaakt van de beenderen van zijn voorouders. Hij draagt een lendendoek, waar ook een leren riem aan vast zit. Hier draagt hij zijn mes en zwaard in. Verder draagt Emiras ijzeren platen handschoenen en scheenplaten.
-ijzeren borstplaat (DR 5 Front)
-ijzeren handschoenen (DR 5 F)
-ijzeren scheenplaten (DR 5 F)
-Benen katana (2d6+1 cut, 1d6+4 imp. 1 1/2 hand)
-benen mes (1d6+3 imp, 1d6+1 cut)
-klauwen - slaan (1d6+2 cut)
-klauwen -schoppen (1d6+3 cut, Agility 12 check op mis)
Trait: Wilde houw: Als Emiras aanvalt met een tweehandig wapen mag hij een tweede persoon voor 1/2 damage aanvallen, als er nog iemand binnen bereik is. Deze gratis aanval mag niet op dezelfde persoon worden uitgevoerd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen