Top 10 lievelings dieren.

Dit is de top 10 van mijn lievelingsdieren.(lol)
Mischien heb ik een appart lijstje, maar ja ik ben zelf ook niet helemaal normaal (lol)

I LOVE CATS!!!
I LOVE WOLFS!!
I LOVE DUCKS!!
I LOVE DEERS
!!

 1. 1. VOS!!!

  Mijn lievelingsdier is een vos, omdat hij een soort slimme/ sluwe blik heeft. Ook zijn ze veel een beweging vooral poolvossen die zijn het leukst! Ook zijn ze schuw en is het geen fabel dat ze streken verzinnen, want dat doen e namelijk echt! (lol)

 2. 2. KAT!!!

  De kat is zo mysterieus en daarom vindt ik hem zo leuk! Soms komen ze echt bij je zitten en zijn ze nieuwsschierig of willen ze je helpen. Ook zo leuk! Alleen soms ze iets wat te zelfstandig...

 3. 3. TIJGER!!!

  Ik vindt hem vooral mooi.. Maar hij is ook stoer en is de koning van de jungle! Ze worden alleen bedrijgd..

 4. 3. WOLF!!!

  Wolven zijn mooi, maar het leukste vindt ik de groep. Ze hebben een groep met twee alfa's en twee beta's. Ik vindt het leuk om daar over een verhaal te schrijven.

 5. 5. LEEUW!!

  Ik vindt de mannentjes leeuwen zo machtig lijken door zijn manen. Ik gebruik daarom in mijn verhalen hem vaak als leider of koning. Verder vindt ik de vrouwtjes leuk, omdat ze samen jagen.

 6. 6. CHEETAH!!!

  Ik weet niet waarom, maar ik vindt ze gewoon cool. Ook vindt ik het mooi als ze op volle snelheid gaan sprinten. Ik vindt hun jongen er ook zo schattig uit zien:


  Alleen zijn ze wel aan het uitserven..

 7. 7. POEMA!

  Ik weet niet waarom, maar ik ging in een van mijn verhalen over een poema schrijven sindsdien hebben ze een plekje in de top 10 veroverd!
  Poema's zwerven rondt voor voedsel. En kunnen gigantisch ver springen!

 8. 8. VISKAT!!!

  Ik denk dat heel weinig hem kennen. Maar ik vindt hem zo leuk, omdat hij zo zijn vis vangt en hij leeft in de oerwouden van azië.

 9. 9. FUUT!!!!

  Ik vindt hem gewoon grappig hoe hij doet. Hij is ook heel romantisch: als een van een paartje naar beneden duikt doet de ander het ook en ze volgen elkaar. Hij komt gewoon in nederland voor.

 10. 10. KARIBOE!!

  Ik vindt ze gewoon zo mooi.... En niet perse omdat ze de slee van de kerstman trekken!

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen