Op een onbewoond eiland?!

Een oude man vertelt over zijn leven. Hij is vroeger kapitein geweest van een luxe cruiseschip ''the rainbow''. De kapitein kijkt terug en afentoe vertelt hij verder over het verhaal..

Mogelijke uitkomsten

Hierna begint het verhaal pas hoor! dit is een blik over hoe het verhaal gaat lopen.. (5 x uitgekomen)

The Rainbow is op weg naar India. Er varen veel gasten mee. Onder de gasten bevinden zich 4filmsterren die hun niewue filmlocatie gaan bekijken. Samen met hun manager eisen ze een hoop van de bemannig van het schip. De matrozen en dienstmeiden doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.

Dan wordt het erg slecht. Harde storm en onweer zorgen ervoor dat het schip op de rotsen valt. Het schip zinkt en er kan niks meer gered worden. De gasten stappen op reddingsboten maar lang niet iedereen kan gered worden.

Een deel van de gasten en bemanning komt met een reddingsboot aan op een onbewoond eiland. Teminste, ze waren ervan overtuigd dat het eiland onbewoond is. Maar ze horen vreemde geluiden.

Dan is er opeens een filmster verdwenen. Ze blijkt ontvoert te zijn door indianen. De kapitein en een matroos gaan haar zoeken. Uiteindelijk krijgen ze het voor elkaar om haar te bevrijden. Op dat moment komen ze nog meer gasten van het schip tegen, die waren aan een andere kant van het eiland aangespoelt. De bodyguards hebben contact weten te leggen met de bewoonde wereld en een helikopter komt hun zo snel mogelijk redden.

Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal zullen vinden en dat jullie reacties gaan achterlaten.:D

<> (10 x uitgekomen)

Tokio Hotel rocks

>< (5 x uitgekomen)

TH ROCKS

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • BillIsMine

    hmm, ik ben benieuwd hoe het verder gaat :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?