Als een schaap over de dam is...

Doe de test en de deur gaat vanzelf open..

Mogelijke uitkomsten

meeloper (16 x uitgekomen)

Jij loopt snel mee met anderen. Vinden de meesten een bepaald liedje leuk, vind jij het ineens ook te gek. Vinden zij die jongen zo stom, jij ook. Je moet echt proberen je eigen mening te vormen. Geloof het of niet, maar men waardeert het meer als je je eigen mening en stijl hebt. Kijk maar eens rond.

onzeker (1 x uitgekomen)

Waarschijnlijk weet je zelf ook wanneer je aan het meelopen bent met anderen en wil je het eigenlijk niet. Gelukkig gebeurt het niet elke keer. Ben je nou af en toe te verlegen om te zeggen wat jij echt vind of heb gewoon geen zin in commentaar? Of wil je af en toe gewoon populair overkomen?
Probeer toch wat vaker te zeggen wat je echt denkt, want straks stoot je je hoofd en heb je spijt dat je je eigen mening niet had gegeven.

Jezelf (22 x uitgekomen)

Gelukkig dat je lekker jezelf blijft. Als jij ergens niet mee eens ben zeg je dat ook, of laat je het gaan. Je zal niet meepraten om indruk te maken. Je bent zowiezo niet echt iemand die indruk wil maken op een ander. Mensen waarderen jou en sommige willen eigenlijk graag zijn zoals jij bent.. gewoon eerlijk dus.

te (5 x uitgekomen)

Ok, jij hebt inderdaad je eigen mening, je eigen ideeen enzovoorts, maarreh.. dring het niet zo op! Mensen gaan het alleen maar vervelend vinden als je alleen maar gelijk wilt hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • LilsEvans

    Mezelf(yeah)

    1 decennium geleden
  • JobForaNiels

    mezelf maar dat klopt ook wand het boeit me dus echt geen fuck of ze me mogen of niet x'D

    1 decennium geleden
  • xMISSSOCCER

    Mezeelf(H)

    Maar dat wist ik al:)

    1 decennium geleden
  • Yuka

    onzeker

    1 decennium geleden
  • esmeetjuhhh

    Ik ben mezelf, maar dat wist ik al.. want ik ben ik, en niet jij.. want als jij zegt dat ik ik ben dan klopt dat maar als jij zegt dat ik jij ben is dat jouw mening want ik vind dat ik ik ben.
    Sorry, moest even ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?