Like I give a shit

Nieuwe quiz,,

Gaat over een meisje, Nora. Ze werkt bij de TH crew. Regelt de fans, optredens dat soort dergelijke. En heeft een hele goede relatie met de band, alleen probeerd ze zo veel mogelijk haar eigen leven te leiden wat lastig gaat, met een stel nieuwschierige jongens zoals TH

Mogelijke uitkomsten

ONE (15 x uitgekomen)

“Doe maar een donut” zeg ik terwijl ik onrustig door mijn tas frommel, waar is in godsnaam mijn portemonnee. Ik had deze tas nu een week en was hem nu al beu, het was net een diep gat waar geen einde aan vast zat. “Mevrouw, uw donut. Dat is dan 1,50” bromt de jongen en kijkt me sloom aan. Woesh,, die heeft aan de drugs gezeten of zoiets. Hij had van dat lange donkerblonde sluike haar wat vettig om zijn hoofd hing, en van die Bulldog ogen die half uit zijn kassen gleden. Jakkes. Uiteindelijk vind ik het kleine blauwe beursje en haal er een muntje van 2 euro uit. Het lijkt wel een uur te duren voordat ik eindelijk mijn 50 cent terug heb en was bijna zonder vertrokken. De vakantiemedewerkers van tegenwoordig......
Smakkende loop ik de winkel uit en kijk even om me heen, de auto stond....Ahja, rechtsaf.

We waren nu al bijna anderhalve week in LA en nog steeds verdwaalde ik als een blinde in een bos. Sinds ik bij de TH crew werkte leek het wel alsof ik binnen een jaar de hele wereld had rond gereisd. Ik opende de deur en stapte in, godzijdank bestond er airconditioning. Na een halfuur rond te hebben gereden, vind ik het hotel en parkeer de auto. Het was zo’n huur auto, best wel handig op zich. Ik laat de sleutels in mijn tas verdwijnen en stap de lift in. Het was zo’n kitscherig ding met gouden versierseltjes en allerlei tierelantijn, nou niet bepaald mijn stijl.
Als ik boven uitstap en de sleutels in het slot steek word ik tegen gehouden door twee grote bruine ogen.

......Tom

“Kap daar mee” snauw ik en trek aan de klink wat nou niet bepaald veel zin had. “Wat? Ik keek alleen maar naar je hoor” zei hij lachend en kwam naar me toe. Ze zeggen dat wanneer je ouder word, je de dingen beter begrijpt en je, je beter aan kunt passen. Maar god, dan had dit persoontje hier naast me toch een heel groot stuk gemist. Want als hij één ding niet was, dan was het volwassen zijn.
“Je irriteert me met je gestaar” zeg ik terwijl ik naar de grond kijk. “Je moet de klink omhoog houden terwijl je de sleutel omdraait” zegt hij heel wijs en duwt de deur behendig open. Dat had ik dus ook wel kunnen verzinnen. “Dankje” mompel ik en loop naar binnen. Ik deed de deur niet dicht, want als ik dat wel deed, dan bleef hij toch net zolang kloppen tot ik uiteindelijk open deed.
“We gaan vanavond uit, je gaat toch wel mee hé” zegt hij en gaat op mijn bed liggen. Ik draai me uitgeput om en kijk naar het luie figuur dat uitgestrekt mijn bed in beslag neemt. “Punt 1. Nee, ik ga niet mee. Punt 2. Ga alsjeblieft met je vieze lijf van mijn bed. Punt 3. Sommige mensen moeten ook echt hard werken en kunnen niet achteraf uitgaan, en daarmee bedoel ik jou” zeg ik geeuwend en steek mijn vinger naar hem toe.

“Waaat...Oh kom, je weet dat ik ook hard werk” zegt hij een beetje beledigd en ik grinnik. “Ja, en ik weet ook dat jij heel goed kunt liegen”........“Niet lief” mompelt hij en staat op, loopt naar de deur en kijkt nog één keer op zijn allerliefst. “Maar ik weet, dat jij weet, dat ik weet dat jij straks toch mee zal gaan” zegt hij grijnzend. “God, hebben we toch iets gemeen!” zeg ik lachend en hij trekt de deur achter zich dicht.

- (0 x uitgekomen)

-

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • ganja

    leuk snel verder :)xxx

    1 decennium geleden
  • lovechick

    mooi!

    verder!!

    1 decennium geleden
  • wilkebilltom

    leuk!!!!!

    vertel het me als er weer 1 is!!!

    x wilke

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?