Wat is jou kleur??

Je altijd al afgevraagd wat jou kleur is? Welke kleur zou jou aura hebben als je er een zou hebben? En wat is de waarheid achter een kleur? Doe de test en vind het uit!!

Mogelijke uitkomsten

Roze (22 x uitgekomen)

Jij bent een echt meisjesmeisje. Je loopt graag met je hoofd in de wolken, maar weet ook dat je af en toe met beide benen op de grond moet blijven staan. Uiteindelijk weet je wel altijd een praktische oplossing te vinden. Bovendien vind je altijd de perfecte middenweg tussen intelligentie en intuitie. Je vrienden zijn gek op je omdat je altijd voor ze klaar staat en een kei bent in organiseren. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling, ook al zul je dat nooit toegeven. Je houdt van een relaxte sfeer en..... als je verliefd bent, ben je vrolijk en romantisch!!!!!!

Blauw (40 x uitgekomen)

Blauw is de kleur van de zee en van de hemel; jij bent een vrolijke meid! Als je bij jou in de buurt bent, is het net of je wakker wordt uit een winterslaap! Je bent opgewekt en spraakzaam en je zegt altijd precies wat je denkt. Dat is wel een eigenschap waardoor je soms in problemen raakt. Je bent absoluut niet verlegen en je knoopt makkelijk een gesprek aan. Je bent een gangmaker op elk feest en je vriendinnen staan dan ook in de rij om je uit te nodigen. WAt de liefde betreft, zit het niet altijd mee. Maar geen zorgen, op een dag kom jij ook HEM tegen!!

Geel (9 x uitgekomen)

Geel is de kleur van de zon, van goud, van fantasie en creativiteit. Je hebt een warme persoonlijkheid, en je steekt anderen om je heen aan met je enthousiasme en levensvreugde. Je blijft altijd en overal positief, maar je houdt je wel graag vast aan oude tradities. Met een paar simpele woorden vind je de oplossing voor ingewikkelde situaties. Zowel in de liefde als in vriendschappen ben je impulsief; iedereen die lol wil hebben kan zich bij je aansluiten! Je bent dapper en bijna nergens bang voor, behalve voor jaloerzie en slechte smoezen.

Oranje (19 x uitgekomen)

Oranje is de kleur van de energie van de natuur, en van het lekkerste zomerfruit; abrikoos, perzik, meloen...Je bent dynamisch en onvermoeibaar, en je geniet van elk gehaast moment van de dag. Of je nu gewoon klusjes voor je moeder doet of een sportieve afspraak met je vriendinnen hebt, jouw wereld is altijd druk en in beweging! Je betovert de mensen in je omgeving en weet je altijd van je beste kant te laten zien, of dat nu je bui of je outfit is. Jij durft...Voor jou is de liefde bijna een wedstrijd die je ten koste van alles moet winnen!!

Rood (14 x uitgekomen)

Rood is de kleur van het vuur, van de hemel bij zonsondergang en...van de hartstocht. Je bent strijdlustig en vastbesloten. Als je jezelf een doel stelt, dan weet je altijd precies hoe je dat moet bereiken. Jouw behoefte om iets te veroveren en je drang naar bevestiging is heel opvallend. Je bent wel een beetje impulsief. Soms kun je ineens razend worden, een paar seconden later ben je weer rustig. Als je echt gek op iemand bent, ben je supertrouw. Maar het is wel belangrijk dat hij je af en toe weet te verrassen. Hoe orgineler, hoe beter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Fealeth

    Oranje,
    lol, zo druk ben ik niet maar goed x3
    iig leuke quiz, jammer dat paars & groen er niet bij staan..

    1 decennium geleden
  • paganist

    Is die tekst uit het kleurenboekje van witch?

    Ik ben trouwens geel

    1 decennium geleden
  • tom3bill

    rood WROM STAAT ZWART ER NIET BIJ :@:@:@(6):((6)SCHANDE (6)(6)(6)(6)(6)(6)(6)(6)(6)

    1 decennium geleden
  • loveYouBby

    roze!!!!!!

    1 decennium geleden
  • steffith

    oranje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?