Heb jij kans op anorexia??

Gewoon, zoals de titel zegt!!!
DOE DE TEST!!!!!

Mogelijke uitkomsten

Ja (1705 x uitgekomen)

Kijk even goed naar het plaatje! Vind je dit mooi?? Vinden anderen dit mooi??? NEE!!! Denk niet dat je mooier wordt van lijnen. En blijf goed eten, een maaltijd overslaan=dikker worden. Als je gezond blijft eten kan je lichaam makkelijker verbranden en wordt je dus dunner. GA NIET DIETEN, GA SPORTEN EN EET GEZOND!!!!

Misschien (779 x uitgekomen)

Okay, bij jou is het nog niet zo extreem maar zorg dat je jezelf niet slechter gaat bekijken. GA VOORAL NIET DIETEN, EET GEZOND EN OP VASTE TIJDEN EN GA SPORTEN!!!!!!!!!!

Neeee!!! (284 x uitgekomen)

Gelukkig geen anorexia, Jij bent waarschijnlijk normaal en dat moet je zo houden. Ga anders wat sporten en snoep minder. MAar doe alles behalve dieten.

Statistieken

Statistieken

Reageer (266)

  • blackstar13

    Misschien? Ik weet zeker van niet...

    7 jaar geleden
  • Anoniemmeisjexx

    Heey, ik ben 13 jaar ik ben 1.67 en ik weeg 50 kilo, ik vind mezelf behoorlijk dik en heb ook al pro ana tips gevonden en uit gebrobeerd ik ben al 4 kilo afgevallen ! 😃

    8 jaar geleden
  • NiceNessy

    sexyvamp ik ben nog niet eens 13 en weeg meer dan jij terwijl ik kleiner ben qua leeftijd en lengte jij bent te dun want de dokter noemde mij een lichtgewicht!

    8 jaar geleden
  • PersoonlijkX

    Ik sla meestal de ochtend maaltijd over in weekenden en vakanties

    9 jaar geleden
  • Pencils

    Ik heb geen idee hoe ik op deze quiz kom, maar ik las de reacties en ik wilde daar toch even op reageren.
    Meisjes van tien met extreem ondergewicht - houd op met zeggen dat je 'fucking zwaar' bent of iets dergelijks. Je kan jezelf dik vinden, ja, maar er zijn genoeg manieren om je BMI te berekenen en dan zal je zien dat je zit te zeuren om niks.
    ( Ik heb het hier niet over de mensen met echt anorexia, natuurlijk. )
    Vind je dat allemaal echt, ben je ziek - zoek hulp. Wil je met iemand praten - heel veel mensen op quizlet staan daar voor open.
    Maar je helpt er niemand mee om hier te gaan 'zeuren', en bovendien vond ik sommige reacties best wel aandacht trekkerig.
    Anorexia is, zoals een andere reactie al zei, niet alleen maar jezelf dik vinden en willen afvallen. Dat is soms het geval niet eens - het gaat om de controle. Calorieën tellen, een gevoel van macht als je ziet dat je lichter bent. Liegen naar je ouders, je altijd zwak voelen, enzovoorts.
    Daarmee bedoel ik niet dat een paar van jullie niet echt een probleem hebben. Maar ik kreeg zo het idee dat sommige reacties alleen maar geplaatst waren om een 'oh nee jij bent super dun joh?' te krijgen.
    Ik hoop niet dat ik iemand zwaar heb beledigd met mijn preek, want dat was niet de bedoeling.
    + Mensen, neem deze quiz niet te serieus. Dit persoon heeft gewoon een quiz gemaakt om mensen te helpen / 'voor de lol'. Haar afzeiken dat ze ( of hij ) het allemaal fout heeft heeft niet zo veel zin.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?